19 Haziran 2015 Cuma

BAŞMELEK METATRON: 2015 – Şaşırtıcı Yıl

533593_10151143479961139_455806159_n
BAŞMELEK METATRON ~ James Tyberonn kanalıyla
Selamlar Üstatlar, Ben Işığın Başmeleği Metatron’um ve sizleri koşulsuz sevgi vektöründe selamlıyorum. Ve bu toplantıda kanalımız tarafından, lineer kronolojinizde önünüzdeki 2015 yılını tartışmamız istendi. 2015 Yeni Dünyanın ‘Üçüncü Yılıdır’. Gerçekten şaşırtıcı bir yıl, geçiş zamanı, büyük değişim zamanı olacak… ve yoğunluk zamanı. Her şeyin bir amacı var ve insanlığın karşılaştığı zorluklar çözülebilir ve çözülecek. Ama çaba ve dahil olma gereklidir. Barış dünyasını birlikte yaratma zamanıdır.
Sevgili İnsanlar, istenen konuya başlamadan önce,  bir noktayı eklemek istiyoruz. Gezegende süregiden karmaşa ister dini olsun, ister topraklar veya sosyal eşitlik ve eşitsizlik ile ilgili olsun, insanlığa çatışmanın derin şekilde gömülü sorunlarının çözülmesi gerektiğini işaret ediyor. Bunlar çözüm olmadan bir çok kez yüzeye çıktı. Ancak Yeni Dünyanın enerjisinde, bu tür sorunlar çekip gitmez. ‘Şu andaki’ lineer zamanınızın enerjisinde, bu tür çatışmalar kesinlikle yüzeye süzülür ve orada kalır. Bunların çoğu geçmişteki baskılama nedeniyle dramatik şekilde açığa çıkmıştır, ama çekirdek sorunlar yüzeye çıkmalı ve bunlarla yüzleşilmelidir. Bu tür zorluklar ortaya çıktığı zaman, geçici ritmik kalıplarda ‘çözülme terapisi’ denilebilecek şeyin bir başka raundu başlar… bu durumda, sürekli bir ritim.
 
Üstatlar, insan eşitliğinin çatışmaları & sorunları hızlı – düzelten ilaç veya ‘buharı tahliye etme’ güvenlik vanası işlemi ile tedavi edilemez. Eşitlik ve adalet hayata geçirilen idealler olmalıdır.
Ve 2015 yılında, bu sorunlar küresel ölçekte artmaya devam edecek.
2014′ün son aylarında makro ve mikroda dünyanın yoğun şekilde kaotik olduğu görüldü. Savaşlar, şiddet, adaletsizlik ve artan kargaşanın tehditleri her yerde ortaya çıktı, hem bireysel hem de kitlesel senaryolarda. Bu 2015′te devam edecek. Birçoğunuz gerçekleşmekte olan şey tarafından şaşkınlığa uğruyorsunuz. Size göre dünyanın bir adım geri gittiği görülüyor. 2012′nin gerçekliğini sorgulayabilir ve Yükselişin herhangi bir şeklinin meydana gelip gelmediğini merak ediyor olabilirsiniz. 2012′de Dünyanın 12 boyuta yükseldiğini temin ederiz ve İnsanlığın nıhai Yükselişini sağlayacak olan şey Yeni Gezegen Dünyanın Yeni Kristalin Matriksidir. Ama size daha önce söylediğimiz gibi, İnsanlığın Yükselişi bir çok nesil için gerçekleşmeyecek. Ve gezegenin şu anda kaos içinde göründüğünü biliyoruz. Birçoğunuz kendinizle ilgili karmaşayı görüyorsunuz ve dünyanın neden çıldırdığını soruyorsunuz.
Size Mesih Enerjisinin 2038′de Dünyaya geri döneceğini söyledik. Kutupluluk açısından, bu Işığın enerjisidir. Şu anda olup biten şey, geri dönüşü bloke etme nafile girişiminde karanlığın son sancılarıdır. Ve Işığın  Geri Dönüşünün gerçekleşeceğini ve engellenemeyeceğini söylüyoruz. Ve bu nedenle gerekli bir temizlik gerçekleşmelidir ve bu aslında gerçekleşiyor, 2015′e götüren olağanüstü enerjiler bodrum kapısını açtı ve negatif denen şey yüzeye çıkıyor. Bu bir çıbanı neşterle kesmeye veya iki adım ileri atmadan önce bir adım geriye gitmeye benziyor.
Rüya Netliği
Hem 2014′ün son çeyreği hem 2015′in bütünü ile ilgili işaret etmek istediğimiz bir nokta, rüya hallerinin özellikle süslü olacağıdır. Dahil olan sayısız enerjilerden dolayı, her biriniz olağanüstü rüya aktivitesi fırsatına sahip olacaksınız; bu özellikle mega – tutulma periyotları sırasında zenginleşecek. Lusid rüyada eğitim alanlarınız önünüzde uzanan şeylerin pencerelerine sahip olacaksınız. Ama bu netlik penceresi herkes için elde edilebilir olacak ve bu, bilinçli uyanık halinizde anıyı hatırlayın ya da hatırlamayın rüya hallerinizde gerçekleşecek. Ama rüyalarınızı hatırlamak için güçlü çaba göstermenizi teşvik ediyoruz, çünkü rüyalar etrafınızda gerçekleşmekte olan geçişlere içgörüler sunacak. Ve sonraki yıllarda, bireysel ve kitlesel olarak muazzam geçişler gerçekleşiyor olacak.
Bu periyotta, adaletsizlik ve eşitsizlik alanları 2015′te ortaya çıkmaya devam edecek.
Her birinizin zaman zaman belki kaosun hedefi olduğunuzun göründüğü ‘Kozmik okların hedefinde’ olma zamanı. Bu, farklılıkların vurgulandığı bir zaman, bu, uyum & birleşmenin yolunu döşemek için kutupluluğun yoğun şekilde bölücü veçhesinde sapmaların ve farklılıkların yüzeye çıktığı bir zamandır.
İlahi Amaç
2015′te Dünya planına nüfuz eden astro yerçekimlerinin derinliğine açıklamasına geçmeden önce, şimdide etrafınızda gerçekleşmekte olan hiç bir şeyin amaçsız olmadığını bir kez daha söyleyeyim. Dualitede zıtlıklar (karanlık enerjiler gibi) var olmasına rağmen, sizin terimlerinizde iyi ve kötü kasıtlı illüzyonlardır. Kutupluluğun üzerindeki yüksek görüş noktasından zıtlıklar var olmaz ve her şey en yüksek hayrın parçasıdır ve en yüksek hayra götürür. Dünya sınav alanıdır ve dualitede sahip olduğunuz deneyimler sizin için çok gerçek olmasına rağmen, bu tür önemli dersler birlikte yaratıcılık gelişiminiz için tasarlanır. Sizler öğreniyor, büyüyorsunuz ve kendinize enerjinizi en iyi şekilde yönetmeyi, ‘Tüm Var Olan’ ile bilinçli birlikte – yaratıcılar olmayı öğretiyorsunuz. Ve Dualite Üniversitesindeki “gelişim aşamalarından” veya öğrenme süreçlerinden biri iyi ve kötü ile, gerçeklikler olarak zıtlıklar ile başa çıkmayı kapsıyor. Ve bu zıtlıklar dualitede var olduğu için, sevgi yolunda ‘iyi’yi seçmeniz gerekliliktir.
Işık ve karanlık, iyi ve kötü arasındaki mücadele hepinizin içindedir. Bazılarınız ışığı yayıyorsunuz; insanlık ailesinin diğer üyeleri henüz ışığı yaymıyor. Birliği bulmayı öğrenmek öğrenim programınızın parçasıdır. Bu dualite alanında henüz gerçekten yakalayamayacağınız bir birleşmeyi ve integral bütünü temsil eder, çünkü 3B dualitesinde sizler bütünü değil, sadece gerçekliğin bölümlerini algılıyorsunuz. Zıtlıklar kutuplulukta gerçektir ve bunlarla başa çıkmayı öğrenmelisiniz.
Yanlış anlamayın, karanlık ile yüzleşilmelidir ve ışık hüküm sürmelidir ve dualitenin üzerinde iyi ve kötü gerçekte var olmasa da, bunlar sizin gerçeklik sisteminizde var oluşun koşulları olarak gerçekliklerdir. Daha basit terimlerle, iyi ve kötü kavramları size var oluşun kutsallığını ve bilincin sorumluluklarını öğretmek için hizmet eder ve yol boyunca rehberlik sağlar.
2015 Güç Tarihleri & Aktivasyon Aşamaları
2015′in enerjileri yılın ilk yarısında oldukça yoğun olacak. Ancak bu yüksek yoğunluklu periyotların spesifik amacı olmadığı anlamına gelmez, aslında frekans ‘çubuğu’ hala yükselmekte ve spesifik enerjisel kodlar 2015 astrolojik açıklıklar sırasında indirilmek için hizalanacak. Ama 2015′in yoğunluk aşamaları gerçekleşen etkilerin farkındalığı ile yönetilebilir, çünkü bunlar amaçlı olarak gerçekleşiyor. Ve 2015 yılı içinde sadece temizlilk için değil, ilerleme için de birçok  mükemmel fırsatlar vardır.
2015 ekinoksları, gündönümleri ve ay – güneş tutulmaları son derece güçlüdür ve frekanslarla harmanlanmıştır, Yeni Dünyanın eşsiz kodlanmış oktahedronal portal açılışını temsil eder. Ekinokslar, gündönümleri ve özellikle tutulmalar sırasında, ‘yeni’ kodlanmış enerjilerin dalgası gezegeni dolduracak.
 2015 Anahtar Odak Tarihleri:
20 Mart, Tam Güneş Tutulması (Yeni Ay)
20 Mart, 2015 – Ekinoks
4 Nisan – Dolunay Tam Ay Tutulması
21 Haziran, 2015 Gündönümü
 13 Eylül, Parçalı Güneş Tutulması (Yeni Ay)
23 Eylül, 2015 – Ekinoks
28 Eylül, Dolunay Tam Ay Tutulması
21 Aralık, 2015 – Gündönümü
Yukarıda sıralanan tarihlerin her biri kendi bireysel özelliklerinde güç noktalarıdır. Ve tutulma aşamaları üst üste binmesine ve kombinasyon içinde ortak yüzey oluşturmasına rağmen, bu enerjiler tanımlama amaçları için bütünün iki ana parçası olarak düşünülebilir. Birincisi 20 Mart – 21 Haziran arasıdır. İkincisi 13 Eylül – 21 Aralık arasıdır. Her biri bir tutulma ile başlar, bir Ekinoksu içerir ve gündönümü ile sona erer.
İlk aşama içinde Ley Hatları veya yerküre akımları olarak isimlendirilebilecek şeyin ana güncellenmesini & aktivasyonunu içerir. Bu başlıca gezegende ana boylamsal dağ sıralarında gerçekleşecek (kuzey-güney/güney-kuzey). Doğu – Batı dağ sıraları 2016′da güncelleniyor.
Başlangıç periyodu 2015′in son aşaması gibi aynı enerjiyi taşıyor. Bu temizlenme zamanı.
İkinci aşama içgözlem aşamasıdır. Uyum arama, kollektif olarak uyum yansıtma zamanıdır. Küresel ölçekte ruhsal yeniden doğuşu, ilişkilerin yeniden tasarlanmasını, yeniden tanımlanmasını sağlayan ilave kodlar vardır. Dünya barışının tohumlarının ekilmesi fırsatını sunar. Bireysel seviyede, sıkıntılı ilişkilere daha fazla netlik getirme zamanıdır. Kopmuş olanı uzlaştırma. Bu bir şefkat akışıdır. İlk aşamada gerçekleşen şey yüzeye çıkıyor ve çatışmayı tahliye ediyor, ikinci aşama uzlaşmadır. Çok gerçek anlamda, ‘Mesih Enerjisinin’ geri dönüşünün hazırlığında ‘Koşulsuz Sevgi’ olarak isimlendirilecek olan şeyin ilave yüklenmesidir. Aslında her tutulma bu sürecin yenilenmiş kodlarını taşır.
Bu astronomik tarihlerin kodlanmış akış yüklemeleri sağlaması kesinlikle doğal bir sinerjidir. Çünkü bu olaylar (gündönümleri, ekinokslar ve tutulmalar) bu tür aktarımlar için eşsiz olaylar olan kapıları açar. Kadim kültürlerde ve bir çok spiritüel gruplarda bunlara içe dönme, dua ve meditasyon günleri olarak saygı gösterilmesinin nedeni budur.
2015 tutulmaları hem bireysel olarak hem de gezegen için değişimin katalizör enerji tetiklemelerini sunma açısından daha da eşsiz bir nitelik üstleniyor. Ve bu spesifik amaçlı frekansta 2015′in tutulmaları, gündönümleri ve ekinoksları üssel olarak büyütülüyor.
2015 ‘ruhsal kontratınızın’ henüz ulaşılmamış, tamamlanmamış noktalarını yeniden yükleyerek ‘yeniden doğuşu ve uyumlamaları’ tamamlayan enerjiyi sağlar.
2015 Merkür Gerileme Tarihleri:
  • Merkür Retro : 21 Ocak – 11 Şubat
  • Mer Retro:  18 Mayıs – 11 Haziran
  • Merkür Retro: 17 Eylül – 9 Ekim
Merkür gerilemeleri özellikle 2015 enerjilerinde benliğin net görüşü için eşsiz pencereler sunuyor.
28 Eylül 2015 dolunayındaki Tam Ay Tutulması, olağanüstü güçlenmiş içsel – psişik vizyon sağlayan çok olağandışı bir Merkür gerilemesidir. Ama vizyoner fırsatın netlik seviyesinin kişinin bireysel aura bütünlüğüne, denge haline & ‘topraklanmış’ kalma yeteneğine bağlı olacağını not etmek önemlidir.
2015 Kozmik Yerçekimleri  
Üstatlar, doğru uygulamasında astroloji, insan fiziksel bedenini ve zihinsel ve duygusal matriksin eterik bedenlerini etkileyen yerçekimsel ve elektromanyetik dalgalardan biridir. Astroloji gerçektir. Doğum haritalarından söz etmiyoruz, indüksiyon ve birleşik modeller ile sizi etkileyen frekanslar, ışık ve renklerle dolu olan gerçek enerji dalgalarıdır. Bu modeller bunların gerçek olduğunu kabul etseniz de etmeseniz de sizi etkileyen titreşimlerdir. Ancak hiç bir etki irade gücünden daha büyük değildir. Ama modellerin farkında olarak modeller ile daha etkili çalışabilirsiniz, onlara karşı çalışmazsınız. Bundan dolayı fırsatlar anlaşılabilir ve ele geçirilebilir ve gizli tehlikelerden bilgece kaçınılabilir. Anlıyor musunuz?
Yeni Dünyada, Kristal Izgara manyetik ızgara üzerinde hakimiyeti aldı ve bu hem gezegenlerin & yıldızların yerçekimlerini hem de Işığın yorumlanmasını etkiler. Ve bu enerjisel kolajı etkileyen bir kuvvet İlahi Düşüncedir. İnsanlığın kollektif İlahi Veçhesinden ve Evrensel Zihin adı verilen şeyden gelen etki modelleri vardır, bunlar tutulmalar, gündönümleri ve ekinokslar aşamalarında oluşan pencerelerde Kristal Izgara vasıtasıyla Dünya planına enjekte edilen spesifik modellerdir.
2015 Görünür Kaos Modeli
Buna göre 2015′te, Yeni Dünyanın paradigmasında eşsiz ve özlü bir şekilde yoğun arınma yaratmak için normal olarak astrolojik yerçekimleri ile ilişkili olan kozmik kuvvetler ile birleşen gezegensel etkilerin olduğu eşsiz bir zamanlamadasınız. Gölge, karanlık taraf olarak adlandırılan şey, yüzleşmek, görmek ve başa çıkmak üzere baskılamaları ve hayal kırıklıklarını yüzeye çıkarmak için frekanssal zamanın özel periyodunun geçici serbest akışındadır. Saklı veya baskılanmış olan şey üste çıkarılıyor. Saklı olabilecek geçmiş ihlaller ve çözülmemiş çatışmalar, yüzleşmek ve temizlemek üzere bu zamanda yüzeye çıkıyor.
Bu, yanlış anlama, aşırı tepki gösterme ve illüzyon zamanıdır. Bu, baskılama ifadesinde, hayal kırıklıklarının geri tepmesinde aşırı uçlar tarafından vurgulanan bir enerjidir.
Tutulmalar Yılı
Tutulmalar ışığı, gezegensel frekansları, jeo – yerçekimlerini ve kollektif düşünceyi birleştiren açıklıklardır. Tutulmalar hem İlahi Düşüncenin hem de İnsan Kollektif düşüncesinin yüksek titreşimlerinin damgalanması için eşsiz bir palet sunar. Ay tutulması sadece dolunayda gerçekleşebilir ve güneş tutulması sadece yeni ayda gerçekleşebilir. Her ikisi de tutulmaya ilave güç sağlar. Tutulmalar sıklıkla insanlık tarafından tekil olaylar olarak görülür, ama biz aksini söyleyeceğiz… ay ve güneş tutulmaları 2014 & 2015′te gerçekleşmekte olduğu gibi direkt lineer sıralamada olduğu zaman, enerjinin daha büyük yoğunluğunda daha yükseltilmiş bir alan oluşur. 
Bu nedenle lineer tutulmaların (15 gün içinde) büyük ölçüde artmış yoğunluğu vardır. Ay ve güneş titreşim imzalarının sembiyotik birbirine karışması oluşur, bunun etkisi sinerjiktir… her ikisi de büyütülür. Bu işbirliğinde, ister kısmi, halkalı, ister tam tutulma olsun, güneş tutulmasının herhangi bir formu tam ay tutulmasının tüm etkileriyle birlikte mega etkiye büyütülür. Yani eğer ay tutulması tam ise ve kısmi olan güneş tutulması ile lineer bir sıralamada ise, sonuç olarak ortaya çıkan ardışıklık her ikisini de ‘İkili Bütünlük’ etkisinde büyüten mega bir enerjidir.
Tutulmalar daha ileri toplumlar tarafından dünya planındaki gerçekliğin boyutsal dokusuna nüfuz eden son derece önemli olaylar olarak bilinirdi. Atlantisliler tutulmalardan sonsuzluk noktaları olarak söz ederlerdi, çünkü tutulma periyodunda, lineer zaman sonsuzluğun kısa bir ara faslında durur. (‘Tutulma’ sözcüğü Atlantis dilinden gelir ve kadim Yunan diline girmiştir, ‘var olmayı gizlemek’ veya ‘var olmayı durdurmak’ anlamına gelir.) Tutulmalar ışığın dalgaboylarını eşsiz şekilde değiştirir ve yerçekimini etkiler. Tutulmalar sırasında yerçekimsel anormallikler ve bükülme etkileri gerçekleşir. Bunlar şu andaki biliminizde Allias ve Saxi etkileri olarak düşünülür.
Tutulmalar dünyaya nüfuz eden ve insanlığı etkileyen kodlanmış eşevreliliğin ‘vurmalı’ enerji dalgasını yayar. Eşevrelilik epifizi açar ve hem insan fiziksel bedeninin hücrelerinden hem de eterik bedenin enerji yapısından gelen spesifik bir yanıta yol açar. Ayrıca tutulmalar Ley Hatları ve Güç Düğümleri gibi yerküresel enerjileri güçlendirir ve daha fazla aktive eder. Ayrı bir paylaşımda bundan daha fazla ayrıntı ile söz edeceğiz.
Tutulmalar aşamasında, özellikle gündönümlerinin ve ekinoksların zirve noktalarına göreli yakınlıkta hem ay hem de güneş tutulması gerçekleştiğinde, zaman değişir. Bu 2015 boyunca gerçekleşiyor ve bu yoğunluklar yaratırken, aynı zamanda bilincin olağanüstü ‘boyut kapılarını’ da açıyor. Bu nadir aşamalarda rüya halleri daha lüsid ve uyanık bilinçte değişmiş haller de farklılaşmıştır. Düşüncenin nabız atışı, yaşam gücü titreşimi süptil ama çok anlamlı şekillerde değişiktir. Gerçeklik pencereleri açılıyor, var olmanın ufukları genişliyor. Uzay – Zaman kısa bir süreliğine değişiyor. ‘Ebedi Şimdinin’ eşzamanlı zamanının yüksek halleri güçleniyor, çokboyutlu netliğin gerçekten gösterişli aşamasını sağlıyor.
‘Kutsal sitelerin’ dünyadaki vektörlerin içinde yaşam gücü birimlerinin (bunlara ayrıca Adamantine veya Akaşik Öz deniyor) daha büyük konsantrasyonu ile bezenmiş gezegensel güç düğümleri olduğunun farkındasınız. Tutulmalar bir zaman periyodu boyunca, yaratıcı yaşam gücü parçacığının yoğunlaşmış dalga – akışını yayar. Bu tutulma ile ilgili enerji bombardımanı, ‘İlahi’ düşünce kalıbının sokulmasıyla, ayrıca hem bilinçli hem de bilinçdışı seviyede insanlığın yüksek niyeti ile tohumlanabilir. Bu enerji, bunu ister kavrayın ister kavramayın değişen derecelerde hepinizi bir seviyede etkileyecek. Ama bilinçli veya bilinçsiz olarak bunu nasıl kullanacağınız odağınıza, bilginize ve ışık miktarınıza bağlı olacak.
Eşsiz karakteristik hissetme – tonları insanlık tarafından tutulmanın rezonant titreşim alanına gömülüyor. Gezegendeki şu andaki ‘enerji kokteyli’ tarafından provoke edilen aşırılıklar gibi duygusal gerilimler daha normal seviyelere daha kolaylıkla geri getirilebilir. Tutulmalar hormonal dengesizlikleri stabilize edebilen bir enerji taşır, belirli enlem ve irtifaların elektromanyetizminin insan bedenine ve duygularına denge sağlamasına benzer şekilde.
Tyberonn: Tutulmaların insan biyolojisini ve duygusal halleri etkilediğini mi söylüyorsun?
Başmelek Metatron: Evet! İnsan biyolojisi ve zihinsel ve duygusal alanlar kesinlikle ortamdan etkilenir. Çevreniz bilinçli olarak algıladığınızdan çok daha fazlasını içerir; yerçekimi dalgaları, ışık frekansları, iyonik oranlar ve gezegenin mineralojik titreşimleri. Hormonal ve biyokimyasal dengelerin gezegenin ışık formatı & matriksi tarafından direkt olarak etkilenmesi için fiziksel bedeniniz biyolojik olarak işleyen hücresel bilince sahiptir. Tutulmaların etkisi vardır, çünkü farklılaşmış ışık yansıtırlar, yerçekimini değiştirirler ve daha büyük sakinlik sağlayan bilinçli yaşam gücü ile kodlanmıştır. Bundan dolayı, bir salıverme ve yeniden ayarlanma gerçekleşebilir.
Basitçe söylersek bedeninizin hücreleri, gölgedeki bitkilerin güneş ışığına doğru yönelmeyi aramalarına benzer şekilde ışığa & yaşam gücüne karşılık verir. Anacak etki deriden çok daha fazlasıdır, sadece biyolojik değildir, bütünsel var olmayı hizalar ve yüksek benliğe açılan üretken bir pencere sunar, insan evriminin periyoduna ve ışık miktarına eşsiz ve spesifik olan bir pencere.
2015′in tutulmaları da frekanssal olarak 2014′ün tutulmalarına bağlıdır. Şimdikinin yoğunluğu yüksek kalacak, ama Mart 2015′te gerçekleşen şey gerekli tahliyeyi, şu anda devam eden kaos kazanında geçici bir basınç salıverilmesini sağlayacak. Sizlerle daha önce paylaştığımız gibi, gündönümlerinin ve ekinoksların düğümleri programlanabilirdir. 2015′te gerçekleşecek tutulmalar son derece kodlanmıştır. Yakın geçmişte deneyimlemiş olduğunuzdan daha fazla. Bu tür programlamalar 2038 Işığın Dönüşünü formatlamak için devam edecek. Tutulmaların şu andaki akademik çevrenizde bilinmeyen veya tam olarak kavranmayan Fizik Yasaları ve bilimsel nitelikleri vardır. Biliminiz kutsal olanı umursamıyor ve kutsal olan bilimi ihmal ediyor.
Her biriniz içinizin derinliklerine gitmek için bu tutulma tarihlerinde zaman ayırmalısınız. Yüksek realiteleri deneyimlemek için olağanüstü fırsat keşfedeceksiniz. Rüya hallerinin daha lüsid olduğunu ve kişisel sorunların çözülme fırsatının sağlandığını göreceksiniz. Ama zaman ayırmanız zorunludur.
Bazılarınız bu gerçekleri diğerlerinden daha kolaylıkla kabul edeceksiniz, çünkü paylaştığımız şey Atlantis’te Bir’in Yasasının ‘Bilimadamı – Rahipleri’ arasında anlaşılmıştı… ve birçoğunuz Bir’in Yasası Ruhsal Grubunun parçasısınız. 
Sayısız etkiler özellikle kodları hem almaya hem de etkinleştirmeye olanak sağlıyor. Ve tutulmaların enerjisel frekansların kendi yapıları içinde katılabildikleri açıklıklara her zaman sahip olmalarının nedeni budur. Tutulmaları sağlayan dünyanın, ayın ve güneşin direkt hizalanması her yıl dört – yedi kez gerçekleşebilir. Belirli bir yılda daha fazla tutulma olduğunda, daha fazla enerji kodlaması olur. 7 tutulmanın bundan sonraki meydana gelmesi 2038′de olacak ve bu önemlidir. Ama şimdinizde gerçekleşmekte olan şey, değişimlere hazırlanmakta son derece önemlidir.
2015 Tutulmaları Açıklıklardır
Tutulmaların kodlanmış olduklarını ve Işığın geri dönüşünü tohumladıklarını söyledik, her şey 2038′e götürüyor.
Tarihiniz boyunca Ay Tutulmaları & dolunaylardan Mavi Ay, Altın Ay, Kanlı Ay vs gibi renklerle bahsedilmektedir. Bu renklerin kodların tonları olduğunu ve eğer niyet ile kullanılırsa tutulma enerjisinin epifiz ve çakra duyularını olağanüstü optimum psişik farkındalığa açabileceğini söylüyoruz, aura & zihin dengesi arayanlara artan netlik sağlar.
Dengenin önemini kavramanız çok önemli, aksi taktirde şu sıralarda gezegendeki enerjiler ile başa çıkmak zor olabilir. Dikkat ve anlayış gereklidir. Aksi taktirde bu depresyona ve kayıtsızlığa gerileme zamanı olabilir. Bu enerjileri bilgece kullanmak netlik, ruhsal büyüme ve birlikte yaratım için geniş atlama tahtası olabilir.
Buna göre aldanma içinde olanlar aldanmayı deneyimleyecek; netlik içinde olanlar olağanüstü netlik deneyimleyecek. Bu nedenle kadim insanlar Ekinoksları, Gündönümlerini ve Tutulmaları Kutsal Olaylar olarak düşünürlerdi. Aydan alınan ışık yansıtıcıdır, güneşten alınan ışık direkttir. Tutulmalar sırasında bu farklılıklar anahtar faktörlerdir. Ay ışığı ve ayın etki alanının kalıpları daha çok değişmiş alemlerde düşvari vizyonlarda etki eder. Güneş ışığı ve güneş frekanslarının kalıpları yaşam gücü etki alanında ve tezahür ettirilecek eşfazlı enerjileri kullanmanın birlikte yaratıcılığında etki eder. Kristal Izgara yüksek kodların Yeni Dünya Matriksinin 12 boyutuna gömülmesini sağlayan odak mercekler olarak hizmet eder; hepinizin çok yakından birbirinize bağlı olduğunuz insan evrensel zihnindeki indükleme ile alınan kodlar. 
Bitirme
Üstatlar, bitirirken Gezegenin Yükselişinin gerçekleştiğini bir kez daha söylüyoruz. Bunu anlamanız ve inancınızı kaybetmemeniz önemlidir. Bunun Dünya Gezegeninin mezuniyeti olduğunu, 12 Boyuta genişlemenin gerçekleştiğini netleştirmek istiyoruz. Ve gelecekteki insanlığın olası yükselişini sağlayacak olan gezegenin yükselişidir.
Yükselişin yeni bir başlangıç olduğunu söyleyeceğiz. 2015′te, Dünya insanlığın yüksek boyutlara daha fazla yükselme yeteneğini sağlayacak olan yeni formata girmeye devam ediyor. Yeni Dünya şimdi Kristal Izgarada insanlığın çokboyutluluk içinde kendi gerçek doğasının daha fazla farkında olmasını sağlayan bir matriksi taşıyor.
Bu yeni çağda, arayıcılar neşe yansıtmaktan, ışık yansıtmaktan sorumlular, çünkü Kristalin Armoniklere genişlemede, yansıtttığınız zihin ışığının her fotonu üssel olarak büyütülür. Ve bu, 2015′in Yeni Enerjisinde daha hızlı gerçekleşiyor.  Bireysel olarak yaptığınız şey ve her birinizin nasıl tepki verdiğiniz kollektife ekleniyor.
Ben Metatron’um ve sizlerle bu Gerçekleri paylaşıyorum. Sizler sevgililersiniz.
Ve öyledir.
(Çeviri: Saffet Güler) 

0 comments:

Yorum Gönder