21 Haziran 2015 Pazar

BÜYÜKLER: HAZİRAN GÜNDÖNÜMÜ AKTARIMI ~ SHAMBHALA PİRAMİDİ

untitled333
Anrita Melchizedek kanalıyla
Merhaba, sevgililer. Bu Haziran ayında ve özellikle 20/21 Haziran’da sizler Tek Birleşik Kozmik Kalp olarak bir araya gelirken, Gündönümünün büyütülmüş göksel enerjilerini deneyimlerken sizinle olmak bize büyük keyif veriyor. Shamballa’nın Üstatları ve Yücelerdeki bir çok Aydınlanmış Varlık tarafından ışıklandırılan bu Gündönümü enerjisi içinizde, iletişim yeteneğinizde ve bu kutsal Dünyadaki bu oyun okulunda deneyimlemiş ve öğrenmiş olduğunuz bir çok dersi sadece gözleme yeteneğinizde taşıdığınız bilgeliğin derin duyumsamasıdır; ve sizleri On İki Işın Aşramını deneyimlemek için bu güzel Shamballa Piramidine davet ederken, bunu Işığın yüksek boyutlu frekanslarına, Işığın Yeni Dünya kalıplarına bütünleştirebilmeniz. On İki Işın Anne/Baba Tanrının Kozmik Kalbinden spirallenir ve bu kutsal dünyada derslerinizin çoğunu deneyimlerken her biriniz bu Ruh Işınlarından bir veya daha fazlasında yolculuk yaparsınız. Bu ayrıca İlahi Eril ve Dişil frekansların yeniden ortaya çıkmasına ek olarak bu zamanda aktive olan Güç, Sevgi ve Bilgeliğin Üç – Katlı Alevinin yükseltilmesidir.
Bu güzel Shamballa Piramidine, bu Işın Aşramlarına ve Işığın bu inanılmaz göksel aktivitesi ve Gündönümü enerjilerinin yükseltilmesi vasıtasıyla yenilenmiş yeniden dengelenmeye birlikte yolculuk yaparken, kutsal alanımızı oluşturalım.
Bedeninize derin nefesler alarak başlayın, nefes alırken alt karın bölgenizi şişirin, nefes verirken alt karın bölgenizi içeri çekin. Bu Şimdide kendi enerjinizin farkındalığı vasıtasıyla bu denge duygusunu ve kalp çakrasına derin bağlantıyı bulun; nefesinizle, ayaklarınızın enerjisiyle, kendinizi İlahi Sevginin bu kutsal dönüştürücü alevleri ve Işığın Üstat Varlıkları olarak bilme duygusuyla. Şimdi Anne/Baba Tanrı ve Pleiadesliler, Siriuslular, Andromedalılar ve Arkturuslular tarafından Işıklandırılarak, Meshedilmiş Varlıkların bu güzel ışın frekanslarını ve özelde Sirius Başmelek Ekibinin bu güzel gümüş-altın Alevini deneyimliyorsunuz. Onlar eski ilişkilerin yaralarını iyileştirme yeteneğinde sizi kalbin derinliklerine götürürken ve tantranın kutsal cinsel enerjisini aktive ederken, sizi Yeni Dünya kalıplarının boyutsal frekanslarına yükseltiyorlar.

Şimdi Başmelekleri ve onların İlahi Dişil karşılıklarını, Görkemli Elohim’i, Melchizedek Düzenini ve Lord Melchizedek’i, Galaktik Logos Melchior’u, Solar Logos Helios ve Vesta’yı, Solar Mesih Bilincine Köprü olan Sanat Kumara’yı ve Gezegensel Logos Lord Buddhayı çağırın. Şimdi Shamballa’ya daha derin bağlanmaya başlayın, Işın Üstatlarınıni Üstat El Morya’nın, Kuthumi’nin, Serapis Bey’in, Venedikli Paul’ün, Hilarion’un, Sananda’nın, St Germain’in ve Leydi Portia’nın, Leydi Nada’nın, Meryem Ana’nın, Kuan Yin’in ve Pallas Athena’nın enerjilerini deneyimleyin ve duyumsayın ve şimdi Anne/Baba Tanrının Kozmik Kalbinde kim olduğunuzun en Yüksek Işığı olan Sevgili BEN’İM Varlığınız ile birleşin. Üstat Rehberlerinizi ve Koruyucu Meleğinizi ve Yücelerdeki kişisel olarak tanıdığınız ve bu kutsal alanda size katılmasını istediğiniz tüm diğer Işık Varlıklarını çağırın.
Ve şimdi Gündönümü enerjileri yaklaşırken, İlahi evginin Birlik Izgarasına, içinizdeki ve etrafınızdaki bu Işık Izgarasına bağlanma duygusuna sahipsiniz, sizi şimdi Işığın BEN’İM Avatar bilincine bağlıyor. Sizi Işıkişçilerine, yıldız tohumlarına, ruhunuza ve yıldız ailenize Işık dostlarınıza bağlıyor ve kendi kalplerinize daha derin geliyor, ışın frekanslarının bütünleştirilmesinne, İlahi Eril ve Dişil ruhlarınızın bütünleştirilmesine ve kalbinizde derin bir seviyede Sevgi, Güçlendirme ve Bilgeliğin Üç Katlı Alevini taşıma ve aktive etme yeteneğine getiriyor.
                                                                                            ***********
Ve şimdi Shamballa Piramidini gözeten Tsu Li sizi ışıklandırıyor, herhangi düşük ışın frekanslarını bütünleştirmek, yaralarınızın, güç sorunlarınızın, kontrol sorunlarınızın ve bolluk yokluğu sorunlarınızın iyileştirilmesine hala çalışmakta olabileceğiz İlk Yedi Işını bütünleştirmek için sizi Shamballa’nın Işın Aşramlarına yolculuğa davet ediyor. Sizin için bu sorunlar ne olursa olsun, bu Şimdide Gündönümü enerjileri ve Üç – Katlı Alevin aktivasyonu ve daha büyük denge duygusunu deneyimlemede İlahi Eril ve Dişil Ruhlarınızı kucaklama vasıtasıyla bir odak vardır. Ve şimdi Shamballa’ya bağlanma duygusuna sahipsiniz, bedeninizin etrafında aktive olan bu güzel dışsal Merkaba Aracını ve Sevgili BEN’İM Varlığınızın en yüksek Işık ışını frekanslarında enerji alanını gözünüzde canlandırın, siz İlahi Sevginin ızgaralarından Tibet ve Gobi Çölünün eteriğindeki Shamballa Piramidine seyahat ederken, Işığın tüm Aydınlanmış Varlıklarına ve Işıkişçilerine bağlanıyorsunuz.
Shamballa Piramidine girerken, Tsu Li tarafından karşılanıyorsunuz ve selamlanıyorsunuz. Ve bu zamanda öne çıkabilecek bir çok Yükselmiş Üstadı ve Işın Üstatlarını duyumsuyorsunuz. İçsel planlardaki yolculuklarınızda bir çoğunuz öğrenciler olarak Shamballa Üstatları ile çalıştınız. Bu yaşamda bütünleştirdiğiniz Ruh Işını frekanslarının parçası olan özel Üstat veya Üstatların enerjisiyle doldunuz ve bu tanıdık enerjiler size ya Işın Üstatları, ya renkler, ya semboller ya da sesler vasıtasıyla sunulur; sizi Işık inisiyasyonları şeklinde kendi zorluklarınızın tanınmasında kendiniz ve başkaları için Işığın Yeni Dünya Kalıplarını aktive etmekte olduğunuzun bilişine sizi daha derin götürür.
Ve şimdi önce çıkan ve İrade ve Gücün Birinci Işın Aşramında sizi karşılayan Üstat El Morya. Bu ışın aşramına girerken, Işığın kırmızı alevi ile sarmalanıyorsunuz. Tüm İlk Yedi aşramda olduğu gibi, bu ışın aşramının enerjisi ışınlara hem yüksek hem de düşük nitelikler getirir. Ama , İlahi Sevginin bu kutsal dönüştürücü alevleri olarak kutsanmış zamanları deneyimlemekte olduğunuz bilişi ve yolculuğunuzun her bir veçhesine ve size sunduklarına teslim olma yeteneğiniz karmik ve Kutsanmış Zaman Çizgileri ile birleşmenizi sağlayacaktır. Ve bir kez daha Işığın bu güzel kırmızı aleviyle sarmalanırken, iradenizin Yaratıcının İradesi ile daha derin uyumlandığı, yolculuktaki spiritüel savaşçılar olma duyumsamasına sahipsiniz; adalete hizmet edilmesini sağlayan ve bunu şefkatle yapan, acının ve başkalarının ıstırabının anlayışı ile, ayırt etme ile, net sınırlar ile yapan ve etrafınızdaki herkesi sevme yeteneği ile ~ artık bu ayrılık dansında değil, artık “biz ve siz” duygusunda değil, sadece severek ve gözlemleyerek veya ayırt etmeyi seçerek, kurban veya zalim bilincini devam ettiren bir şekilde hareket etmeyerek. Ve hala çalışmakta olduğunuz güç veya kontrol sorunları olup olmadığını görüyorsunuz. Zihninize gelenleri gözlemlemenize, kutsamanıza, bağışlamanıza, sevmenize, bırakmanıza, bütünleştirmenize, minnettar olmanıza, deneyimlediğiniz her şeyi kutlamanıza izin verin.
***********
Ve Üstat Kuthumi şimdi sizi ışıklandırıyor ve Sevgi ve Bilgeliğin İkinci Işın Aşramına götürülüyorsunuz, İlahi Sevginin mavi -pembe Alevi ile sarmalanıyorsunuz. Bu ışının enerjisi, Benliğin desteğini, sevgisini ve takdirini bulmak ile ilgilidir, ayrıca Kalbinizin Rüyasının ve Kalbinizin Neşesinin daha büyük duygusuyla ilgilidir. Ve tam ihtişamınızı ve Işığınızı gerçekten deneyimlemenizi engelleyen kendini sabote etme, bağımlılık veya blokajlar açısından sizin için ortaya çıkabilecek şeylerin duygusuna sahipsiniz. Kalbinizde ve Sevginizde bu alt – kişilik veçhelerini kucaklarken, sadece kim olduğunuzu ve nerede bulunduğunuzu kabulleniyorsunuz ve kendinizi yargılama olmadan takdir ediyorsunuz. Kendinizi destekleme ve kendinize nazik olma, kendinizi önce koyarak başkalarına ve kendinize verme yeteneğinde dengeyi bulma.
***********
Ve şimdi sevgililer, kendinizi Shamballa’da Üçüncü Işın Aşramında bulurken, Üstat Serapis Bey sizi Işıklandırıyor, Bilgeliğin, İlahi Zekanın sarı – altın alevi ile sarmalanıyorsunuz. Bu ışın bilinçten daha azı, spiritüel kibir, kendine güven ve kendine değer verme yokluğu ile deneyimlenen algılanan ayrılığı büyütür. Her şeyin ilahi şekilde mükemmel olduğunu anlamanız için bu karşılaştırmalı ölçekleri bırakıyorsunuz; eşsiz armağanlarınız ve ihtişamınızda ve Işığınızda ölçülemez olduğunuzun bilişi, bireysel bulmaca parçanız olarak kollektife ne kattığınız. Siz Kutsanmış Zaman Çizgilerinin, karmik zaman çizgilerinin, İlahi Eril ve Dişil Ruhlarınızın birleşmesini deneyimlerken, ortaya çıkan daha büyük bir birlik duygusu var. İlahi Sevgi Yolunu yürürken bilgelikle, içgörüyle, anlayışla, bilgiyle, Sevgiyle, güçlendirme ile ve Sevgili BEN’İM Varlığınızın Işıklandırmasıyla yönlendiriliyorsunuz ve tam şu anda Yaratıcının Zihninin aydınlığı epifiz, hipofiz, hipotalamus ve talamus bezlerini aktive ediyor.
***********
Ve şimdi, Çatışma ile Uyumun Dördüncü Aşramına davet edilirken, Üstat Venedikli Paul’ün Işıklandırmasını deneyimliyorsunuz. Bu aşrama girerken, Işığın zümrüt yeşili aleviyle sarmalanıyorsunuz. Bu ışın aşramının enerjisi Çatışma ile Uyumu deneyimlemek ile ilgilidir. Ayrıca yaratıcı armağanlarınızın ve etrafınızda ne oluyorsa olsun, her şeyin ilahi şekilde mükemmel olduğu, her şeyin iyi olduğu, anda minnettarlığı bulma yeteneğizin daha derin duygusu ile ilgilidir ~ korkuyu, stresi, gerilimi ve endişeyi salıvermek. Bu güzel alevin enerjisel olarak Varlığınızın her bir atom altı parçacığına çözündüğünü görüyorsunuz, sizi Kalbinizin rüyasına ve yaratıcı armağanlarınıza ve kendi yaşamlarınızda huzur, dinginlik, uyum ve denge deneyimine daha derin götürüyor.
***********
Ve şimdi, Üstat Hilarion sizi ışıklandırıyor, sizi Somut Bilginin Beşinci Işın Aşramına davet ediyor ve Işığın bu güzel aşramına girerken turuncu alev ile sarmalanıyorsunuz. Bu ışının özü sizi beynin sol ve sağ yarıkürelerinin, zihinsel ve duygusal bedenlerin, fiziksel ve ruhsal bedenlerin yeniden dengelenmesiyle spiritüel bilimsel prensiplerin bütünleştirilmesine götürüyor; temel anlayışların Işığın yüksek zihin öğretilerinin bilgisinin daha derin seviyesinde aktive ettiği bir şekilde gerçeğinizi ifade etme yeteneğini bulmaya götürüyor. Ve duygusal ve zihinsel bedenleriniz arasında, fiziksel ve ruhsal bedenleriniz arasında mükemmel denge için gereksinim duyduğunuz şeyleri tam şimdi size getirmesi için bu Şimdide ve gündönümü enerjilerinin yükseltilmesinde aktive olan çeşitli zaman çizgilerinde bu gözlemlere ve anlayışlara izin veriyorsunuz.
***********
Ve şimdi Sananda sizi ışıklandırıyor, sizi Adanma ve İdealizmin Altıncı Işın Aşramına davet ediyor. Bu ışın aşramına girerken, Işığın güzel indigo aleviyle sarmalanıyorsunuz. Bu ışın frekansının özü Dünyada Cennetinizin yaratımında ve Işığın Yeni Dünya kalıplarının yaratılmasında yardımcı olan adanmanızın daha büyük ruh imzasını aktive ediyor. İlahi Sevginin Yoluna adanmak ve bundan gelebilecek ve bununla gelebilecek tüm sorumlulukları üstlenmek için size kuvvet, bilgelik ve anlayış veriyor; daha önce açıkladığımız anlayış, Işık inisiyasyonları şeklinde zorluklarınız ve etrafınızda veya bu dünyada ne olduğuna bakmaksızın Işığa sarsılmaz adanmanız. Sevginin her zaman hüküm süreceğini bilin, eğer İlahi Olana güven ve teslim olmanın daha derin duygusunu deneyimlemeye hala gereksinim duyan bilincinizin bir yanı varsa, sizi İlahi Sevginin bu Yoluna daha derin götürmesi için Işığın indigo alevlerine ve Adanma ve İdealizmin altıncı ışınının frekansına izin veriyorsunuz.
***********
Şimdi, sizi Törensel Sihrin Yedinci Işın Aşramına davet eden Saint Germain tarafından ışıklandırılıyorsunuz. Bu aşrama girerken, Yaratıcının Sonsuz Mükemmelliğinin mor alevi ile sarmalanıyorsunuz. Bu Şimdide bu dünya planına aşılanan bu ışının enerjisidir. Birçoğunuzun kendi yükseliş sürecinizi aktive etmeniz ve hızlandırmanız, bu yedinci ışın aşramı vasıtasıyla bilince akan sonsuz mükemmeliğin ışınları vasıtasıyla oldu, bu sizi Beş Yüksek Dünyasal Işına ve ilave altı Kozmik Işına erişmenizi sağlayan köprüye götürüyor. Dönüşümün, Yaratıcının Sonsuz Mükemmelliğinin bu güzel mor alevini deneyimlerken, yaşamınızın her alanında bolluk duygusuna sahipsiniz. Sadece eski sorunları, inançları ve yargılamaları bırakma yeteneğiz değil, aynı zamanda bu kutsal dünyanın enerjisini değiştirmekte ve bu kutsal dünyada tüm yaşam için finansal bolluk dahil bolluk seviyesi yaratmakta bunu kollektif olarak yapmakta olduğunuzu bilmek.
***********
Ve şimdi Leydi Nada öne çıkıyor ve sizi ışıklandırıyor, sizi Dönüşümün Sekizinci Işın Aşramına davet ediyor. Deniz köpüğü yeşili ve mor renkli ışında sarmalanmış olarak bu aşrama girerken, İlahi Sevgi Yolunu ve Kutsanmış Zaman Çizgilerini yürümenin daha derin duygusuna sahipsiniz; en yüksek potansiyellerinizin zaman çizgilerini birleştirmenin, Kalbinizin Rüyasına daha derin girmenin ve İlahi Eril ve İlahi Dişil Ruhlarınızın yeniden dengelenmesi duygusuna sahipsiniz. Bu ışın ayrıca duyular dışı algı armağanlarınızın daha derin duyumsamasını aktive etmeye başlar ve enerjisel ve fiziksel değişimleri başkalaştırma yeteneğini getirir, özellikle sağlık sorunları veya hastalık ve fiziksel bedende rahatsızlık. Bu, kalbinizin tutkusunun daha büyük duygusunu ve topluluğa bağlanmanın daha büyük duygusunu getiren üzerinde yürüdüğünüz ışındır.
***********
Şimdi En Yüksek Potansiyellerin Dokuzuncu Işın Aşramına davet edilirken, Meryem Ana sizi ışıklandırıyor. Bu ışın aşramına girerken, Işığın mavi – yeşil aleviyle sarmalanıyorsunuz. Kendi tam ihtişamını ifade ederken bu ışın sizi potansiyelinizin daha serin duygusuna götürüyor. Sizi Boşluğun daha derinlerine, öğretmenler, şifacılar, şairler, yazarlar, kanallar, aktarıcılar, sanatçılar, dansçılar olarak bir çok armağanlarınızı deneyimlediğiniz kendinizin çok boyutlu veçhelerine götürmek için, bu boyuttan ve Işığın tüm boyutlarından zaman çizgilerini birleştiriyor. Apışarası merkezinizdeki orijinal İlahi Sekiz Hücre Mavikopyanın aktivasyonu ile ve Anne/Baba Tanrının Kozmik Kalbine daha derin uyumlanma ile neşe içinde ruh amacınıza bağlanmanın daha derin duygusunu getiriyor ve siz sadece bu neşenin bu Şimdide bedenlerinizde ve enerji alanlarınızda hücresel seviyede aktive olmasına izin veriyorsunuz.
***********
Şimdi Kutsallığın Onuncu Işınının Üstadı sizi Işığın Onuncu aşramına davet ediyor ve sizi ışıklandırıyor. Bu aşrama girerken Işığın inci parlaklığındaki aleviyle sarmalanıyorsunuz. Bu aşramda çok boyutlu yönleriniz ile birleşiyorsunuz ve Güçlendirme, Sevgi, Bilgeliğin Üç katlı Alevinin mükemmel dengesiyle Kutsallığın bu özünü deneyimliyorsunuz. Kurban veya zalim bilincinin her seviyesini bırakıyorsunuz, İlahi Sevginin Yolunda yürümekte olduğunuzu ve bu yolu kendiniz ve başkaları için yarattığınızı biliyorsunuz. Bu yolculuğu onurlandırın, çünkü bu sizi ihtişamınızın ve Işığınızın gelişmesinin daha büyük seviyesine götürüyor. Bunun bir çoğunuz için kolay bir yolculuk olmadığını biliyoruz.
Ve şimdi Gündönümü zamanında bir araya gelirken kendiniz ve başkaları için bu istikrar geliyor ve kalp çakranızda bu güzel lotus aktive olurken kendiniz için bu mükemmel dengeyi aktive etmenin daha büyük duygusunu deneyimliyorsunuz.
***********
Şimdi Sizi İlahi Sevgi ve Aydınlanmış Gerçeğin On Birinci Işın Aşramına davet eden, Leydi Kuan Yin’in ışıklandırmasını deneyimliyorsunuz. Bu Işık aşramına girerken, pembe – turuncu alev ile sarmalanıyorsunuz, size içgörü, anlayış ve bilgeliğin daha büyük duygusunu getiriyor; etrafınızda ne oluyorsa olsun, Sevgiyi deneyimleme yeteneğinizin bilgisinin daha derin yolculuğuna sizi uyumlayan yaptığınız seçimlerin bilgisinde kalpte merkezlenmiş olmak. Bu seviyede daha fazla tefekküre gerek yoktur, sadece sizi İlahi Sevginin Tek Kozmik Kalbi olarak birleştiren  Sevgi ve Birliğin deneyimi; kendinizi desteklenmenin, Sevginin, anlayışın, içgörünün ve bilgeliğin daha derin seviyesinde kucaklarken, bu Şimdide iletişimin, ruhsal gerçekliğinizi dile getirmenin ve ifade etmenin daha büyük seviyesine büyütülüyor.
***********
Ve son olarak Leydi Pallas Athena tarafınsan ışıklandırılan Tek Birlik Bilincinin On İkinci Işınına davet ediliyorsunuz. Bu aşramda Mesih Bilincinin, Birlik Bilincinin altın aleviyle sarmalanıyorsunuz, sizi İlahi Eril arketipin enerjisine daha derin bağlıyor. Şimdi İlahi Eril Ruhunuz önünüzde, İlahi Dişil Ruhunuz arkanızda ortaya çıkıyor. Her ikisi de ellerini kalp çakranıza koyuyor ve siz İlahi Eril ve Dişil ruhlarınızın mükemmel dengeye bu dansını deneyimlerken, kundalini ve tantrik kanallar Kozmik Yasanın izin verebileceği maksimuma aktive oluyor. Ve şimdi, güçlendirme, Sevgi, bilgelik, aydınlanma, neşe, bolluk ve uyum içinde Altın Kalplerinizi aktive ediyorsunuz.
***********
Tzu Li şimdi öne çıkıyor ve özellikle Güç, Sevgi ve Bilgeliğin ilk üç Işınının enerjilerinde sizi kucaklıyor, sizi Sevgi ve Bilgeliğin İkinci Işın Aşramı vasıtasıyla Kutsanmış Olanın Ofisine davet ediyor. Ve Shamballa Piramidinde İkinci Işın Aşramına seyahat ederken, Kutsanmış Olanın Ofisine giriyorsunuz, bir kez daha Birlik Bilincinin altın aleviyle sarmalanıyorsunuz ve şimdi Işığın Sirius Başmelek Ekibi tarafından ışıklandırılan Kutsal Cinselliğin gümüş – altın aleviyle sarmalanıyorsunuz. Kendinizi Kutsanmış Zihne daha fazla yükseltiyorsunuz ve Solar Logos Helios ve Vesta’nın enerjisiyle daha fazla ışıklandırılıyorsunuz; Kalplerinizdeki, Altın Kalplerinizdeki Güneş vasıtasıyla Güneşe ve Yaradılışın Solar Kristalin Kodlarına ve Yeni Dünya Işık Kalıplarına bağlanıyorsunuz. Ve şimdi buradan Merkezi Güneşe ve şimdi Büyük Merkezi Güneşe bağlanıyorsunuz.
Anne/Baba Tanrının Kozmik Kalbine tam olarak uyumlanırken, on iki erkeğin ve on iki kadının etrafınızda çember şeklinde sıralandığının farkına varıyorsunuz. İlahi Dişil varlıkları ve İlahi Eril varlıkları temsil eden bu İlahi varlıklar sizi bu birlik çemberiyle birleşmeye davet ediyorlar ve siz öne adım atarken, Gündönümü enerjilerinin yükselmesini deneyimlerken önce erkek varlık ile birleşiyorsunuz.
***********
Bu kuvvet, cesaret İlahi eril enerji ile sahip olabileceğiniz ilişkilerinizin yaralarının iyileştirilmesini getiriyor; ve siz kundalininin daha büyük seviyesini ve tantrik kanalların aktive olmasını ve ilişkilerinizin yaralarının iyileştirilmesini deneyimliyorsunuz.
***********
Ve şimdi, İlahi Dişil varlık ile birleşiyorsunuz, İlahi Annenin Sevgisini hissediyorsunuz ve deneyimliyorsunuz, ilişkilerin yaralarının iyileşmesini deneyimliyorsunuz, kendinizi bu Sevgide hissediyorsunuz ve artık eski karmik ilişkileri veya kalıpları deneyimlemeye gereksiniminiz olmadığını biliyorsunuz; şimdi bu zaman çizgileri ile tamamen birleştiniz ve İlahi Eril ve Dişil ruhlarınızın bütünleşmesi vasıtasıyla Işığınızın tam ihtişamını deneyimliyorsunuz.
***********
Bu yeni başlangıçların zamanıdır. Ve şimdi dışsal Merkaba Araçlarınızda seyahat ederek kutsal alanınıza geri geliyorsunuz, tamamen topraklandınız ve merkezlendiniz, Güçlendirme, Sevgi ve Bilgeliğin Üç – Katlı Alevinin yükseltilmesini deneyimliyorsunuz.
Hazır olduğunuz zaman,  bir çoğunuzun Horus’un sağ gözü olarak bildiğiniz Işığın Yüksek Zihin Öğretilerinin hiyerogliflerini taşıyan Shamballa’da var olan Işık Tomarları kutsal geometriler şeklinde veya Işığın hiyeroglifleri ya da anahtar kodları şeklinde üçüncü gözünüz vasıtasıyla aktive olacak; Shamballa ile çalışmanızın ve bu kutsal Dünya için hizmet çalışmanızda nasıl daha derin yardımcı olabileceğinizin daha büyük hatırlayışını getirecek.
Şimdi Dünya Ananın Kristal Kalbine ve İç Dünya Güneşine topraklanıyorsunuz, bu topraklanma kordonunun sakral çakradan çıktığını ve Dünyanın enerjisinin derinlerine indiğini gözünüzde canlandırın. Dünya Ana topraklanmada kordonundan yukarıya size sevgisini geri gönderiyor, bedeninize ve enerji alanınıza ve İlahi Sevginin alevleri ve Yaratılışın Işınlarında sarmalanıyorsunuz. İhtişamınızın ve Işığınızın bilgisinin daha büyük seviyesine hızlanırken, hala çalışıyor ve bütünleştiriyor olabileceğiniz aklınıza gelen belirli ışınlar olup olmadığın görün.
Hizmet çalışmanız için size teşekkür ediyoruz ve sizi kutsuyoruz ve size en sihirli günü diliyoruz.

0 comments:

Yorum Gönder