29 Haziran 2015 Pazartesi

KRYON: “ÜÇLÜ”

heart-electromagnetic_field1

KRYON MESAJI

“ÜÇLÜ”

Bu canlı kanallık Charlottesville, Virginia’da verildi10 Mayıs 2015
Selamlar sevgililer, ben Manyetik Hizmetten Kryon’um. Her zaman selamlamayı izleyen duraklama, partnerimin çıkması için verilir. Bu kanallık için görünürde bir hazırlanma olmadığını fark etmiş olabilirsiniz. İnsan Varlığın zihnini, temel yapısı ve psişesi değiştirilmek zorunda olacak bir şekilde hazırlamak zorunda olduğu eski enerjide hazırlık olurdu. Eğer onun beyninde bazı türde ölçümler yapabilseydiniz, hazırlığın işlediğini görürdünüz. Çeşitli alfa ve beta dalgalarının değiştiğini görürdünüz, ama şimdi değil. Bunun nedeni, bir süre önce sürekli bir bağlantı, onun daha şefkatli bir İnsan Varlığı olmasını sağlayan daha yakın bir yürüyüş anlamına gelen bir birleşmeye izin vermiş olmasıdır. Aynı zamanda, mesaj için hazırlık olmayacaktı. Her zaman bir ayağı 3B içinde, bir ayağı 3B dışında olacaktı. Bu nedenle yüzde 100 ün zamanı geldiğinde, tek yaptığı geri çekilmekti. Ama geriye çekilmek onun yaptığı en zor şeydir. Tüm bunların İnsan beyni ile ilgisi vardır – buna dahil olan şey bildiğiniz ve bilmediğiniz şeyler ve şimdi bilmeniz için evrimleşen şeyler.
Bu akşamki mesaj bilgilendiricidir ve daha önce bu şekilde tartışmadığımız şeyleri ele alacağız. Yeni bir kavramı öne çıkaracağım, ama o karmaşık olmayacak, çünkü bu sadece bir giriştir. Ama, evrimleşen insancıllık kavramına bir giriştir.
 
Yeni Çoğu Zaman Tartışmalıdır
Bilincinizin temel dokusunu değiştirecek olan yeni bir enerjiye ilerliyorsunuz. Daha önce hiç açıklamadığım şeyleri açıklamak istiyorum ve bunların bazıları tartışmalı olacak. Bunu yorumlayayım: Belirli bir şekilde öğrenmiş olduğunuz için belirli bir şekilde inanırsınız. Bir şeyi kavradığınızda [ona adanmış inanç], o aslında size ait olur. Söylediğimiz şey, uzun bir zamandır düşünmekte olduğunuz bir “yiv”iniz (adet olan şey) vardır. Bunun bazılarının sizi yanlış şekilde çarpması şaşılacak şey değil. Ama bu şeyleri seçimle yeniden kavrarsanız bunlar yeniden yazılabilir. Size şunu söylüyorum: Bu mesajda ben söylediğim için takip edecek olan şeyleri ALIP GELİŞTİRMEYİN. Bunu kendi zihninizle ayırt etmenizi ve uygulanabilirlik ve sağduyusunu kendiniz için ölçmenizi istiyoruz. Onu gerçek hale getirin. Bu şeyler şimdi orijinal eğitiminizden farklı olabilir mi? Enerji değişti mi? Eğer öyleyse, ruhsal farkındalığın daha fazla keşif alanları açmış olması mümkün mü? “Öğrenilmiş kutunuzun” dışında düşünebilirseniz, bu son zamanlarda gördüğünüz şeylerin bazılarını doğrulamaya başlayabilir. Orijinal olarak öğrendiğiniz şey aslında değişmedi. Sadece daha büyüdü ve farklı görünüyor.
İnsan Zihni Karmaşıktır
İnsan zihni karmaşıktır. Eğer onu kompartmanlara ayırırsanız ve İnsanların yaptığı farklı düşünme türlerine bakarsanız, daha da karmaşık hale gelir. Bu yıllardır incelenmektedir, ama 3B şeklinde, yapabilmekte olduğunuz en iyi şey İnsan zihnine hayatta kalmayı sağlayan sinapsın kısa ve öz işleyişi olarakbakmaktır. Biliminize göre, beyin size her şeyi verir. Size hayatta kalmayı verir, size sezgiyi ve zihinsel keskinliği verir, size tüm koordine beden fonksiyonlarınızı verir – her şeyi. Beynin yaşamın gemisini sürdüğünü söyleyebilirsiniz.
Ek olarak, onu daha fazla incelemeye başladığınız zaman, sağ ve sol lobların farklı şeyler yaptıklarını ve erkekler ve kadınlar arasında farklı şekilde birleştiklerini keşfettiniz. İncelemiş olduğunuz her şey beynin denetleyici olduğunu işaret etti. Bilincin merkeziydi.
Gerçek Beyin Senaryosu
Bu akşam size getirdiğimiz kavram, İnsan Varlığında tek beyin olmadığıdır. Bunun yerine, üç tane vardır. Birlikte olduğumuz kısa süre içinde bunu net bir şekilde görmeniz için, neler olup bittiği ile ilgili size yapabildiğim en iyi metaforik örneği vereceğim. Bilmediğiniz şeyi bilmediğiniz bahanesiyle, elinizden geleni yaptınız. Başka ne yapmış olabilirdiniz? Tek yapmanız gereken beyne bakmak! Bu nedenle, beyin tek var olan şeydir. Benimle gelin ve bu metafor ile oynayın. Çok özel ve yeni bir şeyi açıklamak için yapabildiğim en iyi şey bu. 
Metaforik Bir Yolculuk
Bir odadasınız, bir masaya bakıyorsunuz. Bu modern İnsan için bir çalışma yeri ve burada bir bilgisayar var. Neredeyse herkes dinliyor ve bu odada enstrumanı tanıyor ve bir çoğu bunu çalıştırdı. Bir çoğunuz onun ne yaptığını biliyorsunuz. Ama, çok eskiden yaşayan bir insanın fikri olmazdı. Bu örnekte ve bu metaforik benzetme için, sadece 100 yıl öncesinden bir insan iş yerine gelmiş ve gördüğü şeyden şaşkınlık yaşamış gibi yapacağız.
Bu hikayede, onunla iletişim kuramazsınız, ama ona bilgisayarı gösterebilirsiniz. Açıklama olmadan, yardım olmadan ve siz herhangi bir şey söyleyemeden, o insan bilgisayarın yapabildiği şeylerin sihrini görür ve algılar. Ekranı okuyabilir ve mouse’u ve cihazın çalışmasını çözmeye çalışırken arayüz oluşturabilir. Tuşlara basmaya başlar ve olanları görür – inanılmaz şeyler! Bu kutu memleketinde hiç kimsenin inanmayacağı şeyleri yapıyor! Gelecek hayret verici! Tüm bunların sınırsızlığına şaşırıyor. Google’u keşfediyor, ama kavramla ilgili fikri yok. Dünyayı parmaklarının ucunda görüyor, hepsi bir kutunun içinde. Bilginin ve eylemin bu gücünü düşünmek çarpıcı. Kutunun bilmediği hiç bir şey yok! Dünyanın tüm dilleri kutunun içinde. Her şey ile ilgili bilmek istediği her bilgi parçası kutunun içinde! Her şey! Sonra herkese, her yere mesaj yazabildiğinizi keşfediyor! Bu aynı zamanda bir iletişim cihazı!
Bu inancın ötesinde şaşırtıcı ve en sonunda kendi gözleriyle görmüş olduğu şeylerin katı algısı ile deneyimden uzaklaşıp gidiyor! Kendi zaman makinesine geri döndüğü zaman, kendi 100 yıl önceki nesline görmüş olduklarını anlatmak için bekleyemiyor – teknoloji ve her şeyi yapan ve herkesle iletişim kuran bir kutu hakkında. Bu sanki tüm dünya kütüphanelerinin küçük bir kutunun içinde birarada olmasına benziyor – tüm diller, mümkün olan tüm ansiklopediler ve sormak istediğiniz her soru. Tarih boyunca tanınan bireylerin hepsini tüm ayrıntılarıyla biliyor – her şey tek bir kutuda – bu kutu her İnsan Varlığı için elde edilebilirdir. Herhangi bir açıklama olmadan algı sağlam, mantıklı, ama kusurlu. 
Gizli Bağlantı
Siz daha iyisini biliyorsunuz, öyle değil mi? Görüyorsunuz, “kutunun” İnternete bağlı olduğunu biliyorsunuz. Eğer bilgisayarın bağlantısını net’ten ayırırsanız, sadece hesap yapan bir cihazdır. Hesap yapar. Onun üzerine mektup yazabilirsiniz veya hesap tablosu yapabilirsiniz, ama ondan herhangi bir şey isteyemezsiniz, çünkü o bağlı değil!
O eski insanın anlamadığı şey, algılamaya bile başlayamadığı şey Dünya Çapındaki Ağ’dır. Bilgisayarın arkasına takılı minik kabloyu görmedi, bu kablo her şeyle ilgili her şeyi bilme sihirli yeteneğini veriyor. Kabloyu görmüş bile olsaydı, onun algısı için anlamsız olurdu. Ona göre, kutu her şeyi yapıyordu. Onu gördü!
Şimdi, sizi beyine geri getireyim. Tüm bu yıllarda İnsanlar olarak incelemek zorunda olduğunuz tek şey, muhteşem olduğunu düşündüğünüz sihirli beyindir. Beynin bedenin içinde olan çok boyutlu İnternete bağlantısını bilmiyorsunuz. Nasıl bilebilirdiniz?
İnsan Beyni
Beyniniz büyük ve muhteşem bir kimyasal, sinaptik bilgisayardır. Bunu daha fazla tanımlayayım: Sinaps beyindeki nöral matriks yollarında [yapılandırılmış sinir yolları ve demetleri] giden elektromanyetik sinyallerin aktif prosesidir. Bir çok birleşme alanlarından [yerlerinden] diğerlerine yıldırım hızında gerçekleşir. Size 3B’de hayatta kalmanızı, bedeninizi ve düşüncelerinizi kontrol etme yeteneği verir.
Onu anladığınız şekliyle kapsamlı düşünme beyinle ilişkilidir. Beyne baktınız ve “Bu yaratıcı bölge. Müzikten, sanat çalışmalarından, şiirden, heykelden ve zekadan sorumlu” dediniz.
Kabloları hiç görmediniz, öyle değil mi?
Beynin bu şeyleri yaratmak ile hiç bir ilgisi yoktur. Bunun yerine, bunları kolaylaştırır! Ama bunlardan sorumlu değildir. Metaforik odadaki kutunun ‘net’ için kontrol istasyonu olmasına çok benzer şekilde, beyniniz çok daha fazlası için kontrol istasyonudur. Bu şeyler sadece beyniniz olan kutudan geliyormuş gibi görünür. Ama kutudan gelmez.
Kanallık dahil yaratıcı ve/veya spiritüel olduğunu düşündüğünüz şeylerin çoğu epifiz bağlantısından gelir. Bu, ruhsal evriminiz ile büyüyen sezgisel yanınızı kapsar. Bu, Yüksek Benlik adını verdiğiniz şeye bağlı olan bilincinizin parçasıdır. Ona istediğiniz ismi verebilirsiniz, ama o yaratıcı kaynaktan beyine bağlantıdır. Oradadır ve bazıları onu iyi kullanır. Bazıları kullanmaz. Sadece özgür seçim ile açılır ve inanılmaz şeyler yaratanlar ‘net’e bağlıdır – epifize. Ama, siz bunun beyinde gerçekleştiğini görürsünüz.
Göremediğiniz görünmez kablo, beyinde fark edemediğiniz katman bir çoğunuzun anlamaya ve hissetmeye başladığınız dışa bağlantıdır. Beyin bu özellikleri kolaylaştırır, ama bunları yaratmaz. Sezgi beyinden gelmez, ama beyin tarafından kolaylaştırılır. Sonra beyin onu sizin düşünce dediğiniz şeye aktive eder. Bunu beyinde dolaşan sinapslar olduğunu düşündüğünüz tüm şeylerle birlikte ısıl görüntüleme grafiklerinde görebilirsiniz, ama beyin sadece başka yerlerden aldığı şeyleri işler.
Eğer nete bağlı olan kabloyu çekerseniz, beynin sizin için tek yapabildiği nefes almanızı sürdürmek ve size temel hayatta kalma düşüncesini vermek olur. Yenmemek için Bengal kaplanından kaçabilirsiniz. Kendi besininizi, çocuklarınızı yetiştirebilirsiniz ve araba kullanmayı öğrenebilirsiniz, ama o müzik yazmaz ve heykel yaratmaz. Doğal olarak Tanrıyı düşünmez! Kendisini analiz etmez. Ama kablo takıldığı zaman, bunların hepsini yapar.
Üç Bölüm – Düşündüğünüzden Daha Fazla

İnsan Varlığının beyninin üç bölümü vardır, ama siz bunların sadece ikisinin farkındasınız. Size bu akşam üçüncü bölümü vereceğiz. İnsan Varlığının sinaptik bölüm (beyin kutusu) tarafından işlenen ikinci beyni epifizdir. Bu, yaratıcı düşünce, sezgi ve entellektüel farkındalıktan sorumludur. Sezgi insanlık ile büyümeye başlıyor ve bedenin içindeki özden geleniniz olan şeyden geliyor. Siz evrimleşirken daha akıllı hale geliyor ve daha büyük frekansta ve kuvvette işlemesi için beyninize daha fazla aktarıyor. Ayrıca size Akaşik bilgiler (geçmiş yaşam hatıraları) vermeye başlıyor. Epifiz ‘net’inizin hızlandığını ve beyninizin bunu işlediğini söyleyebilirsiniz.  Şeylerin daha fazla sezgisel olarak farkında olduğunuzu hissediyorsunuz.
İnsan bilinci ve zeki beden arasındaki köprü olgunlaşmaya ve büyümeye başlıyor. Sadece hayatta kalma modundan çıkıyorsunuz ve birçokları daha yüksek gerçeğe uyanmaya başlıyor. Bunların hepsi İnsan Varlığında, İnsanların “beyin daha iyisini yapıyor!” diye düşüneceği bir noktaya güçleniyor. Öyle değil. Beyin beyin olarak kalır ve epifizden gelen daha iyi sezgiyi işler. Beyin gösterişli hayatta kalma organı olarak kalır, ama sezgi çok daha kuvvetlenecek. Tekrar, spiritüel İnternetiniz hızlanıyor.
Bu 3B enerjide, siz sadece yaptığınız her şeyden sorumlu olduğunu hissettiğiniz tek bir organı görüyorsunuz, ama aslında üç tane vardır. Evrimleşmiş İnsan Varlığı ışık [farkındalık enerjisi] yaratma potansiyeline sahiptir. Size daha sonra araştırabileceğiniz bir şey verdim – yeni olan bilgi. Beyaz ışık olan spiritüellik algısı var. O her yerde. Onu her yerde gördünüz. Musa ve yanan çalı hikayesi var. Bu kendisini tüketmeyen bir alevdi, ama aslında onu gerçekliğinde görebilseydiniz, o beyaz ışık idi. Musa için, daha önce görmüş olduğundan daha yüksek bir bilinç idi, ona aktarma yapan, onun epifizinden gelen melek enerjisi idi.
Ölüme yakın deneyim yaşadığınız zaman, ışığa gidersiniz. Bu metaforikten daha fazlasıdır. Kutsallık ve üstatlık adını verdiğimiz şeyi yaratmaya başlıyorsunuz. Sizden gelen beyaz ışık siz olan yüksek bilinçtir. DNA nızın verimliliği arttıkça, ışık daha da beyazlaşır. Bu bir metafordur, ama tüm mitolojilerin arkasında gerçek vardır ve bu da onlardan biridir. Sevgililer, üçüncü bölümü anlamaya başladığınız zaman, daha fazla meleksi olursunuz.
Üçüncü Beyin
Daha önce size İnsan kalbini kapsayan süregiden bir gizem olduğunu söyledik. Sevgililer, İnsan kalbi beynin üçüncü parçasıdır. Bilim kalbin neden bu kadar muazzam bir manyetik alanı olduğunu hiç anlamadı. O gerçekte tüm sinaptik aktivitesiyle beyin dahil diğer organlardan daha büyüktür. Kalp bunu bir çok şekillerde gölgeler, yine de kalbin bedensel bir şekilde incelenmesi çok olağan görünen bilgiyi verir. Kalp, beyinden gelen sinyaller ile spesifik ritimde kanı pompalar. Çok daha fazlası vardır. Başladığımız zaman, size noktaları birleştirmek için talimatlar verdik ve işte şansınız. Bir kazada omurilik koptuğu zaman, kalp pompalamaya devam eder. Zamanlamayı ve ritmi kontrol eden beyin sinyallarinin bağlantısı kopmuştur. Sinyaller gitmiştir, buna rağmen kalp pompalamaya devam eder. Sadece bu değil, sindirim devam eder, karaciğer fonksiyonu devam eder, pankreas ve diğerleri devam eder, hatta üreme organları devam eder! Beyin olmadan.
Bilincin, İnsan kalbinde merkezlenmiş üçüncü bir elementi vardır. Kalbi metaforik olarak sevginin sembolü olarak tanımladınız ve haklısınız. İnsan bilincinin bu üç bölümü bir organ olarak beynin çok ötesine geçer. Bu hayatta kalmanın üçlüsüdür. Aynı zamanda spiritüel tarihte her yerde gördüğünüz [nümerolojideki] üç enerjisi ile temsil edilir. Yükseliş arabasını, İlyas’ın Merkabah’ını çeken üç attır. Bir çok kilisenin Uluhiyet üçlüsüdür [Baba, Oğul, Kutsal Ruh]. Bedeninizde bu üçlü, epifiz [yaratıcı sezgi], beyin [hayatta kalma] ve kalptir [şefkat].
Bu gezegenin üstatlarında bu üçü iyi işliyordu, ama eski enerjide, sizde iyi işlemiyor. Eski enerjide, siz sadece hayatta kalma modundaydınız. Gerçekleşmekte olan şey, siz evrimleşiyorsunuz ve bedeninizin zekası daha da kuvvetleniyor. DNA daha verimli olmaya başlıyor ve bu bölümler sonunda birleşmeye başlıyor. Sevgililer, İnsan Varlığını bir üstattan ayıran şey sezgisel şefkattir. Şefkat kalpten üretilir ve bu bir metafor değildir. Bu kalp – beynin parçasıdır.
Bu üçlüde anlamanız gereken devam etmekte olan şeyler vardır. Noktaları birleştirin ve henüz ölçebildiğiniz herhangi bir spektrumda görünür olmayan şeylerin bulunduğunu keşfetmek ve tanımak için bilimi kullanarak başlayın. Ama sadece siz bu anda buna kör olduğunuz için, bunun gerçekleşmediği anlamına gelmez. Siz sadece henüz her şeyi keşfetmediniz, ama çok boyutlu fizikteki ilerleme yardımcı olacak. Dinleyin, yeni fizik icatları size gelirken, biyolojiyi de dahil etmelisiniz! İki bilimi ayırmayın. Duygunun, düşüncenin ve İnsan davranışının kuantum haritasını çıkarabildiğiniz zaman, tüm bunların gerçeğinin daha iyi fikrine sahip olacaksınız.
Beyin bu bölümlerin üçünü kolaylaştırmaktan [koordine etmekten] sorumludur, ama diğer ikisinin işin büyük kısmını yaptığının farkında olun. Sezgi ve şefkatin her zaman direkt olarak beyinden geldiği görünür, aynen 100 yıl öncesinden gelen o insana göre sihrin kutudan gelmesi gibi. Kendinizi daha büyük resme bağlayın, sevgililer. İnsan bilincinin üçlüsü, üstatlığın gerçekleştirilmesinin başlangıcıdır.
Şimdi size anlatmak istediğimiz şeyler bunlar. Bu, mantığınıza ve ruhsallığınıza özümseyeceğiniz bir şey, öyle değil mi? Bunu düşünün ve kendi sezginize sorun, “Bu doğru mu. İnsan beyni sadece daha büyük bir şeyin kolaylaştırıcısı olabilir mi?” Bu bilgi daha önce geleneksel biyolojik inançlarla açıklayamadığınız bazı ölçümleri açıklamaya başlar. İnsan Varlığı belirli türde kararlar aldığı zaman, aniden beynin bedeni neden daha iyi kontrol ettiğinin göründüğünü açıklamaya başlar. Neden bedensel sağlık aniden değişir, kendisini iyileştirir, başka türde besinler ister ve biyolojik bilgeliğe sahip olur? Kendiliğinden düzelmeye neden olan nedir? Sevgililer, siz bağlanmadıkça, bunlardan herhangi birine sahip olmazsınız. Düşünün: Bunları size veren beyin değil. O küçük kablodan – Yaratıcı Kaynak, beyaz ışık – gelen bağlantıyı kolaylaştıran beyindi.
Bu akşam verilen metaforlar ve incelemeniz için şeyler vardı, ki bu ayrıca başka şeyler anlamına gelir. Bu, derinliğine şeylerin öğretisine başlama şeklimizdir. Bunu tekrar ve tekrar yapacağız, sonra ayrıntılarına gireceğiz ve bundan sonsuz şekilde konuşacağız – onu anlamanız için. İnsan Varlığının içindeki yaradılış üçlüsünün daha büyük resmini bilmenizin zamanı.
Ben insanlığı seven Kryon’um.
Ve öyledir.
KRYON
(Çeviri: Saffet Güler)

1 comments:

ışık biz dedi ki...

henüz temasa geçmedik henüz kimseyi görevlendirmedik. ama üzülmeyin temaslar çok yakında başlayacak. çabanız güzel ama bilgiler yanlış. sabredin ve bekleyin gerçek bilgiyi aktaracağız...

Yorum Gönder