1 Temmuz 2015 Çarşamba

BM MİKAİL: IŞIK PİRAMİTLERİ * GERİ DÖNÜŞÜN IŞIK YOLU

light-language_pyramid
BAŞMELEK MİKAİL’DEN MESAJLAR * LM-7-2015
RONNA HERMAN KANALIYLA
IŞIK PİRAMİTLERİ * GERİ DÖNÜŞÜN IŞIK YOLU
Ronna‘dan Not:
Merhaba dostlarım. Asistanım Cindy ve ben Sedona’dan henüz döndük, orada KRYON “Master Kanallar Toplantısı” konferansında konuşmacıydım. Tüm dünyadan yaklaşık 600 kişi vardı.
Sedona’ya gitmeden önce Temmuz mesajına kanallık yaptım ve bu, Sevgili Mikail’in konferans katılımcılarına söylediklerinin bir kısmını kapsıyordu. Bize şunları söyledi, “TANRI GÜCÜNÜN DİNGİN NOKTASINDA merkezlendiğiniz yeni, yüksek frekanslı, kişisel SONSUZLUK PORTALına adım attınız. Arkanızda geçmişinizin armonize hologramı var ve önünüzde geleceğinizin ihtişamlı potansiyeli var. Bu her birinizin sevgi, uyum, neşe ve huzurlu birlikte varoluşun gerçek, güçlenmiş, egemen birlikte yaratıcısı olma altın fırsatıdır.”
Hepinizden aldığım sevgi, kutsamalar ve değerbilirlik için derinden onurluyum ve minnettarım. Gerçekten çok önemli büyüklükte Ruh Ailesi Grubu yaratıyoruz. Bir fark yaratıyoruz ve dünyayı değiştiren İlahi Gücüz; Ebedi sevgi ve melek kutsamaları, Ronna
 
 ^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*
Sevgili üstatlar, gerçekleşmekte olan şeyleri anlamanıza yardımcı olmak için size en uygun bilgileri, ne bekleyeceğinizin geniş genel bakışını, inayet armağanı aracılığı ile en az miktarda rahatsızlıkla evrim sürecinden geçmenize yardımcı olacak yöntemleri, aletleri ve uygulamaları vermek için sürekli gayret ediyoruz. Ancak her zaman olduğu gibi, sadece kalbinizde ve Ruhunuzda gerçeğiniz olarak rezonansa giren kavramları kabul etmenizi öğüt veriyoruz. Artık hiç kimseyi akılsızca takip etmiyorsunuz, çünkü kendi kaderinizin üstadı olacaksınız ve ayırt etme armağanını sürekli olarak uygulamalısınız.
İnsanlığın geleceğinin yeni İlahi Mavikopyasının farklı yönlerini almakta olan bir çok adanmış mesajcılar var. Onlar hayatlarını sizlere dünyasal genişlemiş bilincin şimdiki ve gelecek zamanları için bilgelik öğretileri getirmeye adadılar. Olası olan en büyük bilgeliği ve en faydalı bilgileri getirmeye çabalıyorlar ve bunu yapmak için her zaman doğruluk ve kusursuzluk için çaba göstermek zorundalar. Onlar işleriyle tanınacaklar. Gayretli bir şekilde yollarında ilerlediler ve bir çok ez, seçtikleri misyonlarına adanmalarını ve taahhütlerini kanıtladılar – hiç bir negatiflik onları vazgeçiremez veya ruhsal kaderlerini gerçekleştirmelerini engelleyemez. 
Yaradılışın büyük çeşitliliğini deneyimlemek için binlerce kez bilincinizi ayırdınız veya kendinizi parçalara böldünüz ve ayrıca hayal edebileceğinizden çok daha fazla kez kendinizin çoklu fasetlerinin çoğu ile yeniden birleştiniz. Bunu her yaptığınızda, Hafıza Bankası Tohum Atomlarınıza daha karmaşık bilgiler ve eşsiz deneyimler eklediniz. Mutlak Yaratıcının mükemmelliğinden ne kadar çok uzaklaştıkça ve çok boyutluluğa ne kadar derin daldıkça, yaratımlarınız daha yoğun ve daha az mükemmel hale geldi, çünkü çalışacağınız daha az saf Işık maddesine sahiptiniz. Bu nedenle, suçlama yok ve suçluluk ve başarısızlık hisleri olmamalı, çünkü her yaşam dikkatle planlanmış bir öğrenim deneyimi olarak tasarlandı. Ama, Kozmik Yaratıcı Genişlemenin bu döngüsü şimdi sona ermektedir. Kendinin – üstatlığını ve orijinal, yüksek seviyeli İlahi Plan ile uyum içinde güzellik ve uyum nesneleri yaratma yeteneğinizi sahiplenmenizin zamanıdır.
Saflaşmış ruhsal değerleri geliştirmek için zihinsel ve duygusal bedenleriniz arasında ve aynı zamanda Ruh ve Yüksek Benliğinizin çoklu Fasetleri arasında kuvvetli, son derece gelişmiş bir bağlantı için çabalamalısınız. İlahi Bilgeliğin yüksek frekanslarına erişirken, sezginin yüksek planlarından parlak fikirler yağar. Kademeli olarak farkındalığın çok mutlu haline ulaşırken, sadece onu tekrar kaybetmek için bir an neşe ve canlılık ve sonra depresyon deneyimleyebilirsiniz. Ancak, depresyon zamanları daha az yoğun ve daha az sık olacak. Ego – arzu kişiliğinizin isyan edeceğine ve Ruhun ve Yüksek Benliğin çabalarına direneceğine emin olun – sizi sadece küçük benliğe ve onun bencil arzularına hizmet etme alışkanlık uygulamalarında/alışkanlıklarında tutmaya çalışacak. Kutsal Zihnin alemine erişmeli ve Ruhsal İradenizi ve ayırt etmenizi kullanmayı öğrenmelisiniz. Kendinizi eğitirken ve küçük benlik üzerinde disiplin elde ederken, sürekli şekilde sözcüklerinizi, eylemlerinizi ve güdülerinizi izlemeli ve gözden geçirmelisiniz. Hatırlayın: TÜM BİLGİ IŞIK FORMUDUR.
Milyonlarca sevgili Ruh Yükseliş veya yüksek farkındalığın çoklu aşamalarını geçmek adı verilebilecek şeyin ortasındadır. Bu süreç Üçüncü ve Dördüncü Boyutlarda kalan tüm Ruh parçalarınızı iyileştirmeyi, temizlemeyi ve armonize etmeyi gerektirir. Dördüncü Boyutun orta – seviye alt – planına eriştiğinizde, bilinçte muazzam yükseltmeye hazır olursunuz, çünkü o zaman çoklu Yüksek Benliklerinizin saflaşmış frekanslarını bütünleştirme sürecine başlamaya hazır olacaksınız. Bu süreç, siz Dördüncü Boyutun Yedi Alt – Planında Yüksek Benliğinizin tüm Fasetlerini bütünleştirinceye kadar devam edecek. Bu, ruhsal farkındalıkta ilerlemenin bu döngüsü sırasında insanlık için Yükseliş amacıdır. Muhtemelen daha önce işitmiş olduğunuz gibi, Yükseliş hep – evrimleşen, sürekli, devam eden evrim sürecidir ve bir varış yeri değildir. Aynı zamanda çoklu bölgelerde ve gerçekliklerde daha önce bir çok kez Yükseliş sürecinin farklı aşamalarını deneyimlemiş olduğunuzun farkında olmalısınız.
Milyonlarca değerli Ruh, kabul edilen dualite seviyesinde kendi Işık ve Gölge Spektrumlarına geri döndüler ve Yüksek Alemlerin büyük Varlıkları ile iletişim yollarını açma sürecine başladılar. Bu, sizlerin çok büyük sayılarınızın kişisel Karmik borcunuzun büyük bölümünü temizleme devasa görevini gerçekleştirmiş olduğunuz anlamına gelir. Enerjisel İmzanız çoğunlukla pozitif, uygun titreşimsel frekans kalıpları yaymakta ve giderek orijinal Kozmik Ruh Şarkınıza uyumlanmaktadır. Ayrıca bu, Kutsal Zihniniz ve Kutsal Zihniniz ile ve bunların aralarında bağlantıyı başarılı şekilde yeniden oluşturduğunuz anlamına geliyor.
Birçoğunuz Yüksek Benliğinizden, rehberlerinizden veya melek yardımcılarınızdan güdüler, ilham mesajları ve ileri bilgiler alıyorsunuz. Yavaş ilerlemenizi ve Yüksek Benliğinizin süreçte size rehberlik etmesine izin vermenizi istiyoruz. Bunu yaparak, yüksek zekanın kozmik frekansları ile sağlam bir bağlantı oluşturursunuz ve kademeli olarak ve güvenli bir şekilde kozmik bilgeliğin daha ileri öğretilerine ilerlersiniz. Yol üzerindeki bir öğrenci olarak, daha da fazla kozmik gerçekler size ifşa edilir. Ama, zamansız bilgeliğin daha az prensiplerinin sürekli bilinçte Yükselişin hiç – bitmeyen döngüsünde varoluşun sonraki seviyesinin eşsiz kurallarını, yasalarını ve gerçeklerini bütünleştirmek için sürekli olarak genişleyeceğinin farkında olmalısınız. Hatırlayın, bilgininbilgelik olarak alıkonulması için, bilgi uygun, etkili bir şekilde bütünleştirilmeli ve kullanılmalıdır. Spiritüel/İnsan Varlıklar, kendi Kutsal Zihinlerinde saklanan bilgi zenginliğini çekmeye başlayabilmeleri için, Süperbilinç yeteneklerini geliştirmiş olanlardır. En sonunda, bu Alt – Evren boyunca yayılmış olan Ruhsal Benliklerinin bir çok parçaları aracılığı ile Yüksek Boyutlardan ilham ve ileri bilgiler çekme yeteneğini kazanırlar.
Süperbilinçli Zihin/Yüksek Benlik sizin Ruhsal alemlere bağlantınızdır. Öncelikle, sezgisel yetenekleriniz vasıtasıyla ve meditasyon sırasında bilgi/ilham parçaları almaya başlayabilirsiniz. Yoldaki bir öğrenci Kutsal Zihnin yüksek frekanslı kalıplarını kullanmakta daha becerikli ve rahat oldukça, zihnin güçleri büyük ölçüde zenginleşir. Beyin yapısının yüksek frekanslı alemlerine erişmenin sonucu olarak, geçmiş olaylar hafızanızın iyi bir bölümü solmaya başlar, buiçgüdüsel beyin/zihin aleminden çıkıp Yüksek Zihnin alemine girmenizi sağlar. Yükseliş zihin genişleticidir, bilincin bir halinden diğerine geçme işlemidir. Farkındalık tüm insanlığı, Dünyayı, güneş sistemini ve onun işleyişini kapsayacak şekilde genişler. Artık odak küçük benlik üzerinde değildir. En son amaç galaktik bir Varlık olmak ve en sonunda Evrensel bilinci elde etmektir.
Duygularınızın ve düşünce kalıplarınızın birlikte yaratım sürecinde kritik bileşenler olduğunun keskin şekilde farkında olun, çünkü bunlar kişisel On İki Işınınıza, Hayat Çiçeğinize, Yaratımcı Çarkınıza göndereceğiniz titreşim kalıplarının niteliğini belirler. Kişisel Yaratım Çarkınıza ektiğiniz Tohum düşüncelerin frekansları, tezahür ettireceğiniz şeyin niteliğini belirler ve ayrıca günlük yaşamınızda neyi deneyimleyeceğinizi belirler – ister olumlu, ister olumsuz olsun. Bu oluşlar, neden ve sonuç dünyasına göndermekte olduğunuz titreşim kalıplarının türü ile ilgili olarak sizin barometreniz olacaktır.
Bu zamanda başlıca göreviniz/amacınız, siz gereksinim duyacağınız tüm kuvveti ve rehberliği bulacağınız Kutsal Kalp ve Kutsal Zihninizdeki Beyaz Ateş Tohum Atomların frekanslarına daha derin girdikçe, dikkatli farkındalık halini geliştirmektir. Birlikte yaratıcı yeteneklerinizi geliştirirken ve kişisel zihin kontrolü ve gözünde canlandırma yeteneklerinizde daha becerikli olurken, dünyaya yaymakta olduğunuz frekans kalıplarını sürekli şekilde izlemenin ne kadar önemli olduğunu anlayacaksınız. Her zaman, bunları hayal edebileceğiniz her şeye biçimlendirmenizi beklemekte olan titreşen, nötr, kozmik enerji – Yaradılışın kuvvetleri – dünyasında yaşadığınızı aklınızda tutun.
İnsan evriminin ve bilincin yüksek haline Yükselişin bu döngüsü için, inisiyasyon süreci bireysel kazanım değil, bir grup olayı olarak tasarlanmaktadır. Siz yükselirken, tüm insanlığında yükselmesi için bir şekilde Yol üzerinde arkanızda olanlara yardımcı olmaya istekli olmalısınız. Ruhun grup bilincine doğal bir eğilimi vardır. Yeniden birleşmeyi arayan ego – arzu kişiliği değil, Ruhtur. Yoldaki ilerleme Ruh bilincini ve grup farkındalığını artırır.
Yıllardır, bir çoğunuz Dünyadaki bir çok stratejik yerlerde Beşinci Boyut Grup Piramitleri oluşturmaya katıldınız. Çoğu zaman, size verdiğimiz talimatlar gelecek zamanda tezahür edecek daha büyük bir planın hazırlığı için verildi. Şimdi Dünya Hizmetkarlarının sürekli genişleyen grubuna odaklanmamızın zamanı. Son bir kaç yılda bu sona doğru, tüm dünyadaki Grup Piramitleri, Beşinci Boyutun en yüksek seviyelerinde tek bir büyük Piramit yaratmak için yavaşça bir araya bütünleşti. Bu Piramit, Dünya Piramidi kadar büyük değil, çünkü ikisi arasında kesin bir fark vardır. Dünya Piramidi, Baba/Anne Tanrımız, Büyük Işık Varlıkları ve Melek Kuvvetleri ile konuşmak için oraya gitmeyi dileyen herkesin oraya gidebilmesi için, tüm insanlık için yaratıldı. Burası Anne/Baba Tanrıya Mutlak Yaratıcıya ve görkemli cennet alemleri Güçlerine minnettarlık ifade etme ve saygı gösterme yeridir. En  yüksek formda kutsal bir yerdir ve Birliğin büyük mutluluğunu deneyimlemeyi ve spiritüel bolluklarını ve koşulsuz sevgilerini paylaşmayı dileyen herkese orada bir yer temin edilir. Gelecekte, dünyanın dinleri Baba/Anne Tanrımızın himayesinde ileri bilgelik öğretilerini kabul etmeye başlarken, yüksek alemlerdeki bu büyük Işık Piramitleri bir çok ibadet evlerinin yerini alacak.
Dünya Hizmetkarlar Piramitleri, Kendinin – üstatlığını elde etme yollarında iyi olanlar ve bütünleştirilmiş bilgilerini/bilgeliklerini başkaları ile paylaşma hakkı kazanmış olanlar için ayrılır. Altıncı Boyuttaki Işık Şehirlerinde olduğu gibi, önce kendi kişisel Piramidinize gidersiniz ve sonra oradan Dünya Hizmetkar Piramidine yolculuk yaparsınız. Enerjisel İmzanız/Ruhsal Şarkınız gerekli, saflaşmış frekans kalıplarına eriştiği zaman, otomatik olarak uygun Piramit odasına giriş kazanırsınız. Daha sonra, kişisel ışıltınız arttıkça daha saf Işık odalarına ilerlersiniz. Şu kadarını söyleyeyim ki bu, insanlığa ve Dünyaya hizmet etmek için sahip olacağınız en büyük fırsatlardan biridir.
Hatırlayın, çıkmaz sokağa gelmiyorsunuz – Sonsuzluk Portalından yeni bir başlangıca adım atıyorsunuz. Yeni dünyaya kendinizle birlikte ne götürmeyi dilediğinize karar vermelisiniz ve sevgiyle, ama sağlam şekilde neyi arkada bırakacağınızı ayırt etmelisiniz. Bilincinizi genişletirken ve Tanrı – Bilincinin yüksek frekanslarının saklandığı Kutsal Zihninizin bilgeliğine erişirken, gerçekliğiniz çok hızlı bir şekilde değişmeye başlayacaktır.
Bir çoğunuzun tüm dünyada artan tüm olumsuzluk, adaletsizlik ve kaostan rahatsız olduğunuzun farkındayız. Ama, içinizin derinlerinde gerçekleşmekte olan büyük değişimlerin en sonunda tüm insanlık için barışcıl birlikte var oluş, uyum ve bolluk dünyası ile sonuçlanacağını biliyorsunuz. Değişim için pozitif bir araç olabileceğinize emin olun. Bir Işık Feneri olabilmeniz için, Baba/Anne Tanrımızdan gelen evrimin bu yeni çağı için Yaratıcı Özün dinamik Işınlarını göndermemize izin verin. Sevgililer, diğer Işık Hizmetkarlarının ışığına/sevgisine eklenen sizin ışıldayan Sevginiz/Işığınız insanlığın ve Dünyanın yarının muhteşem yeni Çağına daha zarafetli bir şekilde ilerlemesine yardım eder. Derinden sevildiğinizi ve her zaman korumam altında olduğunuzu bilin. ben Başmelek Mikail’im.
(Çeviri: Saffet Güler)

0 comments:

Yorum Gönder