7 Temmuz 2015 Salı

BM MİKAİL: YENİ DÜNYA RUHUNU DOĞURMAK: Temmuz 2015′te Değişimler ve Yeni Başlangıçlar

untitledBMM
Başmelek Mikail ~ Celia Fenn kanalıyla
 6 Temmuz 2015
 Sevgili Işık Ailesi, Temmuz değişimler, dönüşümler ve yeni başlangıçlar ile dolu bir ay olmayı vaat ediyor. Bu değişimleri ve dönüşümleri kendi varlığınızın derinlerinde hissedeceksiniz, ama aynı zamanda dışsal veya sosyal seviyelerde gerçekleşen bir çok değişimler göreceksiniz. Yeni Dünya Ruhu, gezegende Elmas Kristal çocukların yardımıyla tezahüre doğruluyor ve aynı zamanda bilincin ve var olmanın yüksek seviyesinde yaşama en derin arzunuzu karşılayacak olan yeni bir toplum ve yeni bir var olma şekli doğuruluyor.
Bu sürece yardımcı olmak için, Temmuz’da Uzay Zaman enerjisinin dalgaları değişimleri kolaylaştıracak. Temmuz’da iki Dolunay olacak, ikincisi “Mavi Ay” olacak, bunun hem bireysel hem toplum olarak bilinçaltında ortaya çıkan derin sorunları getirme gücüne sahip olduğunu  biliyorsunuz. Mavi Ay 31 Temmuz’da olacak. İlk ay Oğlak/Yengeç’te olacak ve Oğlak’taki Pluto ile aktivasyonda olan dönüşüm ve değişimin güçlü dalgaları var. İkinci Ay Kova/Aslan’da ve Siz Aslan Kapısına ve 8 Ağustos’taki 8/8/8′e doğru ilerlerken, Yeni Dünya enerjisinin tezahüre geçmesini kolaylaştıracak.
Temmuz ayı ayrıca size 26 Temmuz’da Gezegensel Yeni yılı ve bir gün öncesinde 25 Temmuz’da “Zamanın Dışındaki Gün”ü getiriyor. Bu, kadim insanların güçlü Kozmik ve Galaktik döngülerin Dünya ile ilişkili olarak tamamlandığını ve başlatıldığını anladıkları andır. “Zamanın Dışındaki Gün” yeni bir döngünün başlamasından önceki andır ve o günü eskinin sona ermesine ve yeninin başlamasına izin vererek yaratıcılık içinde geçirmeniz teşvik ediliyor. Güçlü Yeni Başlangıçların bu yeni döngüsüne girerken, neyi salıvermeniz gerektiğine ve neye başlamanız gerektiğine kendiniz karar verin. 26 ncı günün kendisi yeni döngüde neyi yaratmak, tezahür ettirmek ve ulaşmak istediğinize niyetinizi ve dikkatinizi gerçekten odaklamak için iyi bir zamandır.
 
Dünyada Yeni Dünya Ruhunu Tezahür Ettirmek
Sevgililer, bu, Dünyada ve içinizde Yeni Dünya Ruhunu tam olarak doğurmak için muhteşem bir an olacak! Dünyada Ekonomik kontrol ve sıkıntıların sıkı denetimi gevşiyor ve insanlar nefes alabildikleri ve tekrar hareket edebildiklerini hissetmeye başlayacak. Enerjiyi olmak istedikleri şeyi olmaya odaklayabilecekler ve bilinçli farkındalığın yüksek seviyesinde yaşamın mutlak neşesini deneyimleyecekler. Bu yalnızca 3B Dualitesi ve mücadelesinin kapanında değil, Fiziksel Varoluşun 4ncü, 5nci ve 6ncı Boyutlarındaki yaşamdır.
Bunun sizin için anlamı nedir, Sevgililer? 3B’de Zamanın ekonomik hapsini aşabileceğiniz ve kendi zaman çizgilerinizi ve Uzay Zaman projelerinizi yaratmaya ve tezahür ettirmeye başlayabileceğiniz anlamına geliyor. 4ncü Boyutun üstadı olmak bu anlama geliyor. Bu alanda, çoğu insan gibi Zamanın akışlarında kapana kısılmak yerine, Zamanın akışlarını kendi yararınıza kullanabilirsiniz. Zamanınızı ve alanınızı “kontrolü elinde tutanların” zaman çizgilerine vermek yerine, kendi zaman çizgilerinizi sahiplenmeyi öğreneceksiniz.
Sonra, 5nci Boyutta, Birlik Bilinci ve “Birliğin” enerjisi ile nasıl akacağınızı öğreneceksiniz. Bu, “Kollektif” enerjiler ile ilgili korkunuzu kaybedeceğiniz ve, Gaia’nın ve üzerinde yaşayan her şeyin Derin Bilinci Kozmik Kalpten gelen Işık Kodlarına karşılık verirken, Gezegeni yıkayan bilinç dalgalarına binmeyi veya üzerinde “sörf yapmayı” öğreneceğiniz anlamına geliyor. Dünya gelen bu güçlü Işık Kodlarını bütünleştirme sürecindeyken, bu korkuları salıvermek “yükseliş semptomlarının” ötesine, daha topraklanmış ve huzurlu bir yere ilerlemenize yardımcı olur.
Sonra, 6 ncı Boyutun üstadı olmayı öğrenirken, yaratıcılığınızın tüm yönlerini tam olarak aktive edeceksiniz ve sanat, dans, şarkı, şiir, seremoniler, kutsal mekan ve Ruh İfadesinin bir çok başka formu vasıtasıyla nasıl tezahür ettireceğinizi öğreneceksiniz. Ruhunuz Dünyada şarkı söylemek, dans etmek ve yaratmak ister ve Yeni Dünya Ruhu, Elmas Işık Kodları ile aktive edilen ve muhteşem Yeni Gerçekliği yaratacak olan bu güçlü yaratıcı enerjiyi salıverecek!
Elmas Yeni Dünya Ruhu, içsel ışığı Berraklık, Bütünlük, Sevgi, Neşe ve Şefkat ile parlayan güçlü bir varlıktır. Değişim ve Dönüşümün bu dalgalarında, frekansınızı yükseltmek, derin Ruh enerjilerinize erişmek ve gerçekte kim olduğunuzun bütünlüğünü, Neşesini, canlılığını derin bir seviyede ifade eden yeni Dünya Varlığını doğurmak için Elmas Işık Kodları ile çalışabilirsiniz.
Elmas Kristal Çocuklar, Dünya Varlıklarının ve Var Oluşunun bu yeni seviyeleri ile yaratmanıza, tezahür etmenize ve bu seviyeleri taşımanıza yardımcı olmak için Dünyada artan sayıda doğuyorlar.
Sevgililer, Kalbinizde ve Ruhunuzda dolaşan ve kıpır kıpır olan bu yeni enerjiyi HİSSETMENİZİ istiyoruz. Bu dışınızda olan bir şey değil, Kalbinizde ortaya çıkan ve dünyada Ruhunuz vasıtasıyla ifade edilen yeni bir şeyi doğurma derin özlemidir. İçgüdülerinizi, iç sesinizi ve yaratıcılığınızı izleyin! Siz Yüksek Benliğinizin rehberliğinde ve yaşamınızda ve Dünyada İlahi Bilgeliğin akışında güveninizden akan dünyada var olmanın yeni şeklini doğururken, Ruhunuzun fısıltılarını ve telkinlerini izleyin.
Evet, her tarafınızda gerilim ve baskılar olabilir, ama Elmasın Dünyanın içinde Zaman ve Basınç vasıtasıyla oluştuğunu hatırlayın. Sizin Elmas Ruhunuz da bu basınçtan oluşuyor ve ortaya çıkıyor ve SİZ olan yeni insan formuna doğuruluyor! Bu ne kadar muhteşem ve sevinçli bir armağan ve bu zamanda kutlayabileceğiniz bir şey!
Küresel Ekonomik Değişimler
Sevgili Işık Ailesi, Ekonomik değişimlerden bahsettiğimiz ve sizin bunları sabırsızlıkla beklemekte olduğunuz doğrudur. Ama şimdi Dünyada gerçek ekonomik değişimleri görmeye başlamanızın zamanı olduğunu söylemekten mutluyuz. Dünyada, derin değişimlerin gerçekleşmekte olduğu bir çok aktivasyon noktası vardır. Bunların en önemlisi Yunanistan’da, Yunanistan ve Türkiye arasındaki Ege Denizinde konumlanan Andromeda Yıldız Kapısı civarındadır.
Bilincin yüksek seviyesinden tohumlanan yeni enerjilerin ve yeni fikirlerin akışını sağlamak için, bu bölgelerde çok fazla çalışma yapıldı. Büyük Merkezi Güneşten Izgara vasıtasıyla aktarılan Elmas Işık Kodlarına ek olarak, ayrıca Andromeda Galaksisinden alınan, yaşamanın daha yaratıcı ve daha uyumlu şekillerini başlatan veya tohumlayan Işık Kodları da vardır. Bu, Andromeda Galaksisinin Dünyaya “armağanıdır”.
Bu bölgede göreceğiniz şey, otoritenin empoze etmek istediği şeyleri kabullenmek yerine, insanların arzularının ve iradesinin ifadesinin başlangıcıdır. Tüm insanların sesinin ve yaratıcı iradesinin kararlarda düşünülmesinin zamanıdır. Yükselen İnsanlığın Yüksek Bilincinin ve İradesinin, Dünyadaki tüm canlı varlıklar için Bolluk ve Uyum isteği olarak ifade edilmesinin zamanıdır.
Sevgililer, değişimleri kucaklamanızın zamanıdır. Var olmanın eski yollarına ve üçüncü boyutun alışkanlıklarına tutunmayın. Bu yolların ötesini düşünmenin ve Yeni Dünya Ruhunuzun cesaretli ifadesine girmenin zamanıdır.
İçsel bilgeliğinizi, gücünüzü, şefkatinizi ve yaratıcılığınızı kucaklayın ve yaratılmayı bekleyen Yeni Dünyayı Hayal Edin ve İmgeleyin. Başkalarının söyledikleri şeylerin sizi korkuya ve endişeye çekmesine izin vermeyin. Kollektif stres dalgalarını sahiplenmeyin, Işık ve Umut feneri ve yaşamanın yeni şekilleri için rol modeli olmanıza izin verin. Olan şeye ve görünmeyen şeye güvenin ve bu büyük değişim ve dönüşümün içinde bulunacağınızı bilin. Her zaman sevildiğinizi ve desteklendiğinizi ve Dünyaya bu nedenle geldiğiniz, bu büyük değişimlerin parçası olmak için geldiğinizi bilin!
Yeni Dünya enerjilerinin tam üstadı olmak ve güçlendirilmiş ve yaratıcı bir Işık Varlığı olarak ileri adım atmak için bu zamanda size verilen fırsatları kutlayın!
(Çeviri: Saffet Güler)
Elmas Işık ve Elması Kodlar ve bunları yaşamına nasıl  bütünleştirebileceğiniz hakkında daha fazla bilgi edinmek için “Elmas Kodlar: Yeni Gerçeklik İçin Işık Bilgisi” Türkçe kitabını edinebilirsiniz.
http://www.starchildglobal.com/store/books/elmas-kodlar-yeni-gerceklik-icin-ik-bilgisi/

0 comments:

Yorum Gönder