31 Temmuz 2015 Cuma

Sonsuzluğun Perdeleri

 
Sonsuzluğun perdelerinin aralandığı bugünlerde yanınızda olunduğunu bilmeniz için ışığımızı yansıtıyoruz. Gerçekten beklenen günlerin gölge ateşleri tezahür etmektedir. Bunu tam belirlediğimiz periyotta gerçekliğe getirmenin başarısı için kendinize teşekkür etmenizi istiyoruz. Bizler bunun için minnet duygumuzu sizlerin kalplerine akıtıyoruz.

Aslında var olan gerçeklikte sistematik enerji dışavurumlarının bedeninize enjektesinin ortasındasınız. Bu dalga vorteksleri şeklinde sizlere yeni bir enerji spektrumu kanalıyla aktarılıyor ve artık bir çoğunuz buna hazırsınız. Sadece neler oluyor diye sormakta ne paniklemekte bazen aceleci olduğunuzu söylüyorum. Bilincinizi açıp, kendi gerçekliğinize uyanmanızdır olan. Tam da niyet ettiğiniz gibi. Ben Chintarou.


Bizlerin bakış açısında mucize diye bir şey yoktur. Hiç olmadı. Mucize algısı vardır. Tıpkı zaman gibi. Tıpkı kendinizi tekil bireyler olarak görmeniz gibi. Tıpkı yer çekiminin kendisi gibi. Var olduğuna tutunduğunuz her şey ellerinizden kayıp gidiyor. Çok hızlı bir şekilde yeni enerji sarmalları ile yeni frekans kodlarınızın potansiyeli ile çakışıyor.



 Değerli enkarneler, sevgili dostlarımız, artık olsun dediğiniz şu anda olmaktadır. Bu olup biterken olayların gözlemcisi olduğunuz gibi yaratıcısı olduğunuzun da farkındalığını seçmenizi tavsiye ederiz. Aktivasyon ne zaman olacak diye soran sabırsız kalplerinize ileteceğim mesaj budur; şu anda olmaktadır. Sizin sorduğunuz eşik noktasının ne zaman geçileceğidir ki bu da hepbirlikte belirlediğimiz kollektif bilincin belli bir tona ulaşmasından sonraki andır. İkinci spektrumda titreşen görevliler, üçüncü ton geldiğinde artık varlık amacınızı onurlandırmak için ilahi iradenize tam teslimiyetin sur’u üflenecektir. Hatırlayın!

Tezahür kelimesinin sadece bir kelime olduğunu söylüyoruz. Bu yaratımda gerçekliğinize getirmek ve içinden geçmek üzere kullanacağınız enerji frekansından başka bir şey değildir. Kalbinizle titreşen yaratımlarınızın tezahür kapısının hiç olmadığı kadar açık olduğu bir zaman portalı size yansıtılmaktadır. Korkmayın! Genelde insan bilincinde ve 3b bakış açısından bir şeylerin olmasını, fırsatın gelmesini talep ettiğinizi biliyorsunuz. Fırsat kapıyı çaldığında ise beklediğiniz gibi olmadığını görüyorsunuz. Bu nedir? Sizler sadece bu yeni aparatların enerjisini tanımaya ve tanımlamaya çalışıyorsunuz. 


Yeni enerjilerin yoğunluğu içinizde barındırdığınız bir takım tortularla birlikte var olamaz. O nedenle yaşadığınız sarsıntı veya travma her ne ise bunun hem tezahürün dalga boyutunun ayarlanması ve kullanıma açılması hem de tortuların etkili biçimde dönüşümü için çarpıcı olduğunu söylüyoruz.

Dinginlik alanınız size en güzel biçimde yardımcı olacaktır. Pozitif veya negatif yoğunlukların, zihin karmaşasının ortasında kaldığınızı gözlemlediğinizde kısa bir süre de olsa dinginlik alanınıza çekilin. Yeni enerjileri ve DNA’nıza işlenişinin sadece gözlemcisi olun. Bunu ne kadar çabuk anlarsanız sarsıntılarınız o kadar çabuk bitecektir. Bu yeni aparatların “mucizesini” kullanıma başlayınca büyük keyif duyacağınızı söylüyoruz.


Var olan dalga boyutunda kendim için bütünün hayrı için ne yapabilirim diye endişe duyan kalplerinize bu endişelerin yersiz olduğunu söylüyoruz. Sizler, aura alanınızın frekans rengini bile değiştirip istediğiniz dalga boyuna uyulmamaya erişimdesiniz. Bunun ne demek olduğunu bilgiyi deneyimlemeyi seçecek olanlar bileceklerdir. Çoklu var oluşlarınız hiç olmadığı kadar erişilebilir durumda. Aynı anda bir çok yerde var olduğunuzu zaten biliyorsunuz. Bunun dinamikleri çok daha fazla artmış ve erişilebilir durumdadır. Farkındalığınızı buna açtığınızda bilincinizin birden çok parçaya ayrılarak bir çok yerden ve hatta sistemden bilgiler ve deneyimler olarak aktarılması imkanı şu anda hiç olmadığı kadar erişilebilir durumdadır.


Dünya ne durumda diye bakmanıza gerek yok. Olayların başladığını söylüyoruz. Sarsıcılık sizlere dramatik frekanslarda tutmak için ayrıca yaratılmaya çalışıyor. Buna çekilmemeniz gerekmektedir. Duyarsızlık, acımasızlık ile nötr alanda kalma arasında yaratımın gözünde büyük farklılıklar vardır. Sizler acımasız değilsiniz. Oturup hayıflanmak veya pasifize kalarak bir şeyler yapamayacağınızın da farkındasınız. O halde her zaman olduğu gibi kalbinizdeki altın sarısı ışığı parlatın diyoruz. Gözlemlemekte olduğunuz olaya gözlerinizi bile diktiğinizde oraya ışığın demirlendiğini ve göklerde parladığını bilin diyoruz. Tezahür bu kadar hızlı ve yoğun halde iken bırakın ilahi plan denklemlerini belirlediğimiz oranda gerçekliğe getirsin. Altın Çağ’ın altından kolonlarını sağlam ve temiz zeminlerine dikelim. Ve gerçekten de öyle olmak üzeredir.


Öz farkındalığınız birincil önceliğiniz olsun. Kalbinizin sesine kulak verdiğinizde hem size hem çevrenize neler olmakta olduğunu en dingin tondan size anlatacaktır. Genç evren, kendi dinamikleri içinde sizlere bilgi ve yardım sunmak üzere odağını büyük oranda Dünya’ya çevirmiştir. Bu tekamül kainatın tekili değildir ve çokluluğun birliğinde yücelmek için var edilmiştir.


Her an desteklenmekte gözlemlenmektesiniz. Kainatın ışığı kalbinizde parlasın. Unutmayın, artık panik yok, derin bir nefes ile var oluşunuzda oturmak var. Ve öyledir.
29.07.2015

 http://galaktikkanalmesajlari.blogspot.com.tr/

0 comments:

Yorum Gönder