14 Temmuz 2015 Salı

MAVİ KÜRE İTTİFAKI

Blue Sphere
Gregg Prescott, M.S.
in5D.com
Son zamanlarda Mavi Küre İttifakı ile ilişkilendirilen ET grubu Blue Avians hakkında şeyler duyduk, 1999′dan bu yana güneş sistemimize gelmeye başladılar. Temasçı Corey Goode’e göre, dünya dışı varlıkların tam ifşaatını ve baskılanmış teknolojinin serbest bırakılmasını zorlamak için gezegenimize yardımcı olan 100 den fazla Mavi Küre var. Bu kürelerin bazıları güneş sistemimizdeki en büyük gezegenlerin bazıları kadar büyük.
Corey bir kaç kez dünya dışı toplantılara katıldığını, bu toplantılarda Küre İttifakına ait olan bu dünya dışı ırklardan üçünün bulunduğunu iddia ediyor. En çok iletişim kurduğu ırk Blue Avians isimli ırk.
KÜRE – VARLIĞI İTTİFAKI
Corey “GoodETxSG” aka “Luke”
“Yukarıda ve Aşağıda” gerçekleşmekte olan olayların hepsiyle, bir sürü “Bilgi”, “Yanlış Bilgilendirme” ve hepsi kendi “Tohumlarını” ekmek için “Bilincimizde” verimli yerler için yarışan rekabet eden “Gündemler” var.
Bazı insanlar daha çok “pratik, gerçekçi” olaylara ve “Finansal Borç Sistemi” (Babil Para Köle Sistemini) üzerine savaşlara odaklanmayı seçtiler. Şu andaki kontrolcü elit (diğer isimleri “Kabal” veya “İllüminati”) ile mücadele eden “İttifak” adını verdiğimiz şeyin unsuru var. 

Bazı insanlar daha çok “Ezoterik” olaylara ve çoğu insanın “Gizli Uzay Programları” ve “Kaçıp Giden Uygarlıklar” olarak değindiği atmosferimizin üzerinde gerçekleşmekte olan savaşlara odaklanmayı seçtiler. Bu programlarda kullanılan, baskılanan ve burada Dünyada her insan varlığının yaşam kalitesini ve doğasını tamamıyla değiştirebilecek çok gizli teknolojiler var. “Serbest Enerji” teknolojileri “Şu andaki Petrol Enerji Şirketlerine olan gereksinimi sona erdirirdi, “Frekans ve Işık Şifası” teknolojileri “Şu andaki İlaç Şirketlerini” sonlandırırdı, “Nörolojik Arayüzey” teknolojileri “Büyük Eğitim Kurumlarına” olan gereksinimi sona erdirirdi ve “Besin Kopyalama” teknolojileri ve “Çevresel Arıtma ve Restorasyon” teknolojileri yoksulluğu, açlığı son erdirirdi ve insanlığın Dünyaya verdiği zararı bir gecede tersine çevirirdi. Hayal edebileceğiniz gibi, dünya dışı varlıkların ifşa edilmesine gerçek tehdit, insanlığın gerçek ile başa çıkmayacağı veya dini inançlarıyla “Kozmik Yaşamı” bağdaştıramayacakları değildir. Gerçek neden, bu teknolojilerin anında dünya ekonomilerini çökertecek olması ve “Babil Para Köle Sistemini” kullanılmaz hale getirecek olmasıdır. Bu, dünya nüfusunun .01%’i olan İllüminati’nin “Kitleler” üzerindeki “Kontrolünün Kaybı” ve tam bir “Paradigma Değişimi” anlamına gelir. Kısaca “Özgürlük” anlamına gelir! İnsanlığın “bilinen” kayıtlı tarihinde ilk kez Özgürlük. Bu sonuca ulaşmak için bir süredir çeşitli “Gizli Uzay Programları” grupları arasında devam etmekte olan “Gizli İç Savaş” var. Son zamanlarda “Gizli Uzay Programları İttifakına” daha önce hiç kimsenin karşılaşmadığı “Varlıklar” grubu katıldı. Bunlar “Küre İttifaki” olarak refere edilmekte olan 6 – 9 ncu Boyut Varlıkların Grubudur. Bu yeni “Küre Varlıkları” Dünyanın etrafında ve tüm güneş sistemi etrafında “Enerjisel Abluka” yarattı. Bunlar “Mesaj” şeklinde yardım getiren şiddete yatkın olmayan varlıklar grubudur.
Bazı insanlar şimdi “Blue Avians” tarafından aktarılan bu “Mesaj”a odaklanmayı seçiyorlar. 5 grup varlık var, “Orb Varlıklar,” “Blue Avians”, “Altın Üçgen – kafalı Varlıklar”, diğer iki grup henüz kendilerini bize göstermedi. “Orb Varlıklar”, “Mavi/İndigo Işık Topları” şeklinde binlerce insanı ziyaret etmekteler. Diğer insanlar “Blue Avians” tarafından ziyaret edilmektedir.
Bu “Mesaj” Nedir?
Her gün “Başkalarına Hizmete” daha fazla odaklanın. Daha fazla “Sevgi göstermeye” odaklanın ve “Titreşim ve Bilinç Seviyenizi yükseltmeye” odaklanın ve “Kendinizi ve Başkalarını” bağışlamayı öğrenmeye odaklanın. Bu, Gezegenin Titreşimini, “İnsanlığın Paylaşılan Bilincini” değiştirir ve “Tek bir seferde Bir İnsanı Değiştirir”. Bedeninize bir tapınak gibi davranmanızı ve diğer değişimlere yardımcı olması için “Yüksek Titreşimli Diyete” yönelmenizi söylüyorlar. Bu birçoklarına bir fark yaratmayacak “Hippi Sevgisi ve Barışı” mesajı gibi görünür. Onların “Mesajlarında” tasarladıkları yolun zor olduğunu söylüyorum. Olasılık dışı olan bu teknolojilerin “baskılanmış kalması” durumunda bile, herkes bu değişimleri yaparsa nasıl bir dünyada yaşayacağımızı hayal edin? 
Blue Avians ayrıca bu “Mesaj” ile  bir uyarı verdiler. Bu mesajı “Diğer Zamanlarda Üç Kez” aktarmaya çalıştılar ve insanlık tarafından çarpıtıldı. Bu bilginin bir “Kült veya Dini Hareket” OLMADIĞINI açıkça belirttiler.
Corey “GoodETxSG” aka “Luke”
12 Temmuz – Güncelleme
Ayrıca burada Dünyada Gizli Uzay Programları ile ilişkisiz gruplar arasında göklerde ve okyanuslarda gerçekleşmekte olan savaşların raporlarını aldım. Üst ve alt atmosferde bazı çok büyük patlamalar oldu. Bunların çoğu denizde gerçekleşiyor ve bunlarla ilgili raporlar okyanuslarda çalışan insanlardan gelebilir. Bazıları karalar üzerinde ve üst atmosferde gerçekleşiyor. Ayrıca devam etmekte olan silah testleri de var, bunlar yukarıda sözünü ettiğim aktiviteler ile karıştırılmamalı. Kabal/İllüminatinin kendi takipçilerini cesaretlendirmek için kendilerinin bazı öngörülerinin gerçekleşmesi için çok büyük zorlama var. Şam yok ediliyor ve dünya şehirden dumanların yükseldiğini görüyor. Ayrıca İsrail’i ve NATO’yu bir kaç kez İRAN’a saldırtmaya çalıştılar. Bu saldırılar bir kaç pozitif grubun müdahalesi nedeniyle başarısız oldu.
Güneş sisteminin dışındaki bariyer duruyor ve ikili amacı var. Bazı varlıkları Güneş sisteminin içinde, bazı varlıkları dışında tutuyor ve ayrıca gelmekte olan galaktik/kozmik enerji dalgalarını belirli bir yüzdede ve zaman periyodunda dağıtmaya yardımcı olan Küre İttifakları ağının bir parçası.
—–
David Wilcock:
Son 2 – 3  yılda güneş sistemimize Neptün veya Jüpiter büyüklüğünde 100 küre girdi. 1999 ile 2001 arasında gelen Ayımızın büyüklüğünde olan başka bir çok küre var. 
İllüminati Aralık ayının ortasında Ay büyüklüğünde olan kürelerden birine ateş açmak için ileri bir silah kullandı. Nesne gökyüzünde insanların gördüğü parlak kırmızı bir nokta haline geldi ve ateşlenen ışını geldiği üsse geri yönlendirdi. Bu ciddi zarara ve bir çok hayat kaybına neden oldu. O zamandan bu yana dünyanın etrafında uçuşa yasak bölgeler ve güneş sisteminin etrafında karantina var. Burada dünyada olan hiç kimsenin burayı terk etmesine izin verilmiyor – ne Dünyadan nede herhangi bir “koloniden”.
Kürelerden ortaya çıkan gruba “Blue Avians” ismi veriliyor. Solar Warden (Solar Koruyucu) isimli Uzay Programındaki beş ana gruptan biri şu anda onlarla ittifak yapıyor ve dünyadaki İttifak ile birlikte çalışıyorlar, ama asla Kabal/İllüminati ile çalışmıyorlar.
Avians sevgi dolu ve barışcıl bir dünyaya ilerlememizi istiyor. Bu geçişin mümkün olduğu kadar huzurlu olmasını istiyorlar.
—-
Dr. Salla, Goode ile röportajında sordu:
“Kabal/İllüminati ile Solar Warden/Küre İttifakı arasında, ne kadar bilginin salıverilmesi gerektiği ve bunun anahtar sorunları nasıl şekillendireceği açısından, gerçekleşmekte olan ifşaat yarışı var mı?
 ”Evet, TAM İfşaat gerçekleştiği zaman, insanlığa karşı işlenen muazzam suçların ifşaatı da gelecek, bu toplumun çoğunu bir süreliğine şoka sokacak. 
Eğer Kabal/İllüminati İfşaatı kontrol edebilirse, ayrıca ifşaatın hikayesini de kontrol edebilir, sonuçta kendilerinin daha iyi görüneceklerini düşünürler. Tüm bu bilgiler ortaya çıktığında gezegeni terk etmeyi planladılar. Şimdi burada sıkışıp kaldıkları için, birbirlerine karşı dönüyorlar ve yapabildikleri kadar hızlı anlaşma yapıyorlar. Baskılanmış teknolojilerin serbest bırakılması ve dünya dışı yaşamın var oluşu ile birlikte gerçek tarihimizin tam ve özgür ifşşatı olursa, nüfusun ne isteyeceğini biliyorlar.
Hikayeyi kontrol etmek ve bu bilginin ortaya çıkmaması için yapabildikleri her şeyi yapmalılar. Bu, çoğu insanın kavrayacağından çok daha karmaşık bir durum. Tam ifşaat dünya nüfusunun çoğunluğunun “kellelerin gitmesini” istemesine neden olacak.
Görünüşe bakılırsa, negatif gruplar gezegenden ve güneş sisteminden kaçmaya çalışıyor, ama Küre İttifakının yardımı nedeniyle kaçamıyorlar. Goode şöyle bildiriyor:
“Küre İttifakı (ister 3/4B veya 4/5 B varlıklar olsun) herhangi varlıklar tarafından nüfuz edilemeyen 2 adet “Enerji Ablukası” oluşturdu. Biri tüm Güneş Sistemini sistemin içine ve dışına yolculuğu tamamıyla kapatan (Kapı/Portal yolculuğu dahil) “Dış Bariyer”dir. Diğeri Dünyayı çevreleyen “Bariyer”dir. Ya Dünyada yada Dünyaya yakın yörüngede olan her Varlığı ve Uzay Aracını/Teknolojiyi Gezegeni belirli mesafede terk etmesini önlüyor. Güneş Sistemi içindeki Gezegenler arasında yolculuğu sağlayan aktif Kapılar/Portallar var. Ama bu Portallar bazen bu “Enerjisel Tsunami Dalgaları” tarafından etkileniyor ve düzenli yolculuk tehlikeli olabiliyor.
Ayrıca farklı “Kabal/İllüminati” grupları arasında bir çok çarpışmalar var, çünkü kendi “Kraliyet Ailesi Beyaz Reptilianların” kendi tüm İllüminati/Kabal takipçilerinden, ayrıca kendi alt sınıf Reptilianları ve Federasyonlarındaki diğer Irklardan vazgeçerek Güneş Sisteminden kendi güvenli çıkışları için pazarlıklar yaptıklarını anladılar. Kendi üstatlarının örneğini takip eden bu gruplar arasında kaos var ve birbirlerine karşı dönüyorlar. Bunu şiddetle inkar ediyorlar ve hikayeyi ellerinden gelen en iyi şekilde kontrol etmek için en zeki dezenformasyon ajanlarını öne çıkartıyorlar.
Yönetici illüminati ve ET grupları, kaçmak için bir portal yaratma aracı olarak CERN’i kullanmaya çalışıyor olabilir, ama Küre İttifakı tarafından gezegenin etrafına yerleştirilen bariyerler nedeniyle bu gerçekleştirilemez. Esasında, hepsi hapı yuttu ve kendi kıçlarını kurtarmaya çalışırken birbirlerine karşı dönecekler.
Eğer tüm bunlar sonuca ulaşırsa, daha önce hiç görmediğiniz bir dünyayı görmeyi bekleyebilirsiniz! Tüm baskılanmış teknolojilerin ortaya çıktığını hayal edin. Galaktik komşularımızdan ileri teknolojilerin alındığını hayal edin.
Tüm bunlar tam şu anda bilim kurgu gibi görünse de, bu bilginin güvenilirliğini verecek yeterli kaynaklar ve onaylar var.

0 comments:

Yorum Gönder