5 Temmuz 2015 Pazar

EYLÜL 2015′E KADAR FREKANS DEĞİŞİMİ – Dr Simon Atkins’in Öngörüleri

1377562_10201673536533651_376782521_n
Dr Simon Atkins Advanced Forecasting Corporation (AFC)‘nin CEO’su ve Skyaia kitaplarının yazarıdır.
Dr Simon hayatının çoğunu kozmik enerjileri ve bunların gezegeni ve insan psişesini nasıl etkilediğini araştırarak geçirdi ve deneyimine dayanan algoritmalar ile öngörülerini yaptı.
Bu enerjisel değişiklikler o kadar dramatik olacak ki, herkes köleleştirilmekte olduğumuzu görme şansına sahip olacak. Ayrıca kendimizi enerjisel frekans yükselişleri ile nasıl özgürleştirebileceğimizi açıkça görmeye başlayacağız.
Dr Simon’un öngörüleri:
* Özellikle Ağustos’un sonlarından Eylül’ün sonlarına kadar oluşacak olan Güneşten ve diğer kozmik enerjilerden gelen elektromanyetik enerjinin hızlanması ve yükselmesi bilinçte ‘frekans değişimi’ dediği şeye neden olacak. [şu sıralardaki solar CME'ler ve bunun sonucu olarak Dünyada oluşan jeomanyetik fırtınalar bunun gerçek - zamanlı tezahürüdür]

* Önceden manyetik kalkanı zayıflamış olan gezegendeki basınçta oluşan değişim yüksek sıklıkta sismik aktiviteye ve aşırı iklim modellerine neden olacak.
* Hızlanan enerjilerin ve bilinçte frekans değişiminin bazı insanların zihinsel işlevinde, finans marketlerinde ve organizasyonlarda etkileri olacak.
* Temmuz ve özellikle Ağustos’ta insanların kendi düşüncelerini kontrol edemediği ile ilgili haberler olacak, bu insanların ‘kafayı yediği’ sosyal olaylara yol açacak.
* Bazı hükümet ve şirket liderleri halüsinojenik olacaklar, “davranışları nedeniyle halk tarafından uzaklaştırılan lider”e yol açabilecek şeyleri hayal edecekler.”
* Hızlanan enerjilerle Schumann Rezonansı olarak bilinen Dünyanın frekansı Eylül’ün sonuna kadar muhtemelen 13 veya 14 Hz’e yükselecek.
* Bu hızlanmalar Eylül ayının 3 ncü ve 4 ncü haftasında mağazaların kapanabileceği ve hükümetlerin artan şekilde işlevsiz olacağı 2 – 4 günlük periyoda yol açacak.
* Tüm bunlarla ilişkili olarak, başka bir galaksiden gelecek olan galaksilerarası elektromanyetik bir dalga gezegeni süpürecek; bu bilincin yükselmesi için bir araçtır, yardımcıdır ve bir kaç günlüğüne dünyayı sersemletecek, nüfusun %10-17 sinin sanrılar ve halüsinasyonlar deneyimlemesine yol açacak.
* Daha geniş karaları ve manyetikleri nedeniyle Kuzey Yarımküre hızlanan enerjileri daha fazla deneyimleyecek.
* Tüm bunların farkında olan Gücü elinde tutanlar (İllüminati)  doğal olayların arkasına unsurlar ekleyerek veya yapılandırarak, daha chemtrailler ile, iklim savaşı ile, teknolojik silahları kullanarak daha fazla zihin kontrolü ile bu frekans değişiminden yararlanmaya, manipüle etmeye, baskılamaya ve kontrol etmeye çalışacak – tüm bunlar bilinç uyanışını kısıtlama araçlarıdır.
Bu frekans değişimi bir süreliğine kutupluluğun artmasına yol açacak, bilinç genişlemeye ve uyanmaya devam ederken yükselen sosyal kaos olacak. Yeni teknoloji ve sağlık bakımı yöntemleri daha hızla ortaya çıkacak.
Potansiyel serbest enerji kaynakları, elektromanyetik tedaviler ve doğal ilaçlar ortaya çıkacak.
Bununla ilişkili olarak başkalarıyla ne kadar çok paylaşırsanız, o kadar çok bolluk alacağınızı söylüyor, çünkü yaptığınız şey bu değişim aracılığı ile korku enerjisini salıvermektir.
Ayrıca Dr Simon sonraki bir kaç ayda bezı ülkelerde liderlerin ortaya çıkacağını ve Açık Kaynak platformlarının sürekli gelişimini teşvik edecek olan yeni bir barış forumunu başlatacağını umuyor.
CERN’in Büyük Hadron Çarpıştırıcısının amacının galaksiler arası dalganın Dünyaya ulaşmasını durdurmak olduğunu söylüyor. Bu girişimin başarısız olacağına inanıyor. Bu enerji dalgası çok boyutludur ve gezegenin etrafında işitilen garip iniltiler ve çatırtılar bağlanan boyutlar ile uyum ve armonide olmayan açılmakta olan boyutların göstergeleridir. Tüm dünyada bu seslerde artış olacaktır ve muhtemelen çok fazla sayıda insan bu sesleri YouTube’a koyacaktır.
Simon’un bu enerji değişimi için en iyi nasıl hazırlanabileceğimiz ile ilgili önerileri:
* Finansal olarak: Borsa 1966′dan bu yana her 7 senede çöktü. Borsadan paranızı çekmeniz, elektronik tabanlı olan finansal kurumlardan paranızı çekmeniz tavsiye edilir. Altın ve gümüş, arazi, çok fazla şişelenmiş su, yiyecek iyi yatırımlardır.
* Duygusal olarak: Kalbinizde merkezlenin. Şeyleri kişisel almayın, etrafınızda duygular patlarken nötr konumda kalabilirsiniz.
* Fiziksel olarak: Bedeniniz için yapabileceğiniz ilk şey bol bol uyumaktır. Mümkünse her gün güneşte 15 – 20 dakika geçirin. Okyanus dalgalarından veya oda iyonizerinden gelen negatif iyonlar çok fazla yardımcı olacaktır.
* Ruhsal olarak: Enerjinizi temizlemeniz ve topraklanmış kalmanız önemlidir. Bunlar üzerinde çalışmayanlar halüsinasyon görebilir ve akıllarını kaybediyormuş gibi hissedebilirler.
* Zihinsel olarak: Şimdi öncekinden daha çok farkında olmalıyız ve düşüncelerimizi kontrol etmeliyiz, çünkü düşüncelerimiz gerçekliğimizi yaratır.
Eylül’de gerçekleşmesi öngörülen tüm bu değişimlerin hepsi aynı anda olmayabilir, zamanda bir noktada frekans değişiminin hissedileceği ve onu almayı seçenler tarafından özümseneceği beklenmektedir. Sonra dışsal gerçekliğimizde değişimler ışık hızında gerçekleşmeye başlayacak. Bu, insanlığın hastalıktan, açlıktan ve kontrol ve hegemonya ile hayatta kalma korkusundan özgürleşeceği uzun vadeli bir dönüşümün sadece başlangıcıdır. Gezegenin ne kadar hızla özgürleşeceği bize bağlıdır ve kişisel olarak ne kadar hızla dönüşeceğiniz kendi ruhsal yolunuza ve bu enerjiyi nasıl kullandığınıza bağlıdır.
(Çeviri: Saffet Güler)

0 comments:

Yorum Gönder