3 Temmuz 2015 Cuma

HATHOR GEZEGEN MESAJI – HAZİRAN 2015

10307173_243688939150035_6059457805596824506_n

Hathor Gezegen Mesajı
Tom Kenyon kanalıyla

Bu mesajda meleklerin doğası ile ilgili perspektifimizi tartışmayı diliyoruz.
Bunun din ile ilgisi yoktur. Boyutlararası gerçeklik ile ilgisi vardır.
Amaçlarımız için, melekler konusunu üç geniş kategoriye böleceğiz.
Ruhsal Alemlerin Melekleri
Bu kısa ömürlü varlıklar zekanın elektromanyetik alanlarıdır, bunların bazıları tanınabilir forma sahiptir, bazıları sahip değildir. Bu elektromanyetik zeka alanları insan varlıklar ile eşsiz şekillerde etkileşirler ve herhangi belirli bir insanın beklentileri ve inançlarının deneyimin doğası ile çok fazla ilgisi vardır. Başka deyişle, insan varlığının inanç sitemi deneyimlenen şeyi büyük ölçüde etkiler.
Ruhsal alemlerden melekler bir çok farklı formlar alırlar ve bunların bazıları kanatlara sahip oldukları izlenimini veren enerji alanlarına sahip iken, bunların çoğunun enerji alanları yoktur.
Bu tür melekler yaratılmış varlıklardır. Bunlar yaratıcılarının buyruklarını yerine getirmek veya harekete geçmek için eterlere, kozmosa gönderilen zekanın kuvvet alanlarıdır.
 
Bu yaratıcı tanrı, tanrıça, yarı tanrı veya yarı tanrıça, boyutlar arası bir varlık, uzaylı zeka veya hatta bir insan varlığı olarak refere edilebilen şeyin formunu alabilir. Bu tür meleklerin kendi özgür iradeleri yoktur. Belirli bir niyetin yegane amacı için yaratırlar.
Çoğu durumlarda bir melek, onu yaratan enerji artık onu sürdüremeyinceye kadar tek bir şey düşünerek misyonuna devam eder. Bazı çok nadir durumlarda, bu meleksi varlıklar kendinin farkında olma seviyesini ve onları yaratan veya onlara doğum veren varlıktan ayrılma kişisel seçimleri yapma yeteneğini elde edebilirler. Bu çok nadir bir oluştur, ama vardır.
Meleklerin bu kategorisinde, bir çok farklı niyetleri olan varlıkların çokluğuna sahipsiniz.
Bu mesajın odağı yaşamı – onaylayan ve pozitif niyeti olan melekler üzerindedir.
İçinizdeki Melekler
Meleklerin ikinci kategorisi, yalnızca insan bedeninde var olan zekanın elektromanyetik alanları olarak tanımlanabilir. Bunlar bireysel insanın duyguları ve inançları vasıtasıyla yaratılan zekanın kuvvet alanlarıdır. Bunlar inançlara ve duygulara karşılık olarak insan bedeninde hareket eden süptil enerjisel kuvvetlerdir.
Bir insan varlığı olarak sahip olduğunuz en  büyük yeteneklerden biri, pozitif niyet ve pozitif duygunun kullanılmasıyla bedeninizde meleksi kuvvetler yaratmaktır. Biraz sonra bu en önemli konuya geri döneceğiz.
Yabancı/Uzaylı Zekalar
Meleklerin bu üçüncü kategorisi hiç de meleksi değildir, bu yanlış bir yorumlamadır.
Bu, bir insan varlığı uzaylı bir zeka ile karşılaştığı zaman gerçekleşir. Bu tür karşılaşma, bir melek ile etkileşim kurulmuş olarak yanlış yorumlanabilir. Spiritüel ve dini geleneklerinizin çoğunun gerçekte daha ileri uzaylı uygarlıklar olan meleksi varlıklar ile veya tanrılar/tanrıçalar ile karşılaşma ile ilgili hikayeleri vardır.
Melekler konusunu tartışmamızın nedeni iki katlıdır.
Düşünce, Korku ve Değişim
Birinci neden, Dünyanızda gerçekleşmekte olan çok büyük değişimlerde spiritüel hayatta kalmanız ile ilgili olan pratik nedendir. En basit formunda, Dünyanızdaki hızlı değişimler yansıyan bir korku yaratıyor.
Çok az istisna dışında doğası gereği insan varlıkları değişime güvenmiyor. Ve gezegeninizde çok fazla değişim gerçekleşirken, bu doğal korku tepkisi yükseliyor ve bu zekanın elektromanyetik alanlarına zarar vererek bedeninize salıveriliyor.
Bu nedenle buna bir karşı koyma olarak atom altı meleksi formların yaratılması vasıtasıyla insan biyolojinizde pozitif sonuçların yaratılmasını tartışacağız.
Psikonöroimmunoloji bilimleriniz veya düşünce ve duygunun bağışıklık sistemlerinizi nasıl etkilediğinin araştırılması – ayrıca düşünce ve duygunun DNAnızı nasıl etkilediğini araştıran yeni ortaya çıkan epigenetikler bilimi – artan şekilde kimyasal ve moleküler ajanların sorumlu olduğunda netler.
Ama ürettiğiniz düşünceler ve hisler ile bedeninizin evreninde gerçekte kendinizin kuantum alan etkileri yarattığınızı öne sürerek bunu bir adım daha ileri almak istiyoruz.
Bir yol ayrımına geldiğimiz yer burasıdır.
Dünyanızda kaotik kuvvetlerin yükselmesinden dolayı, artan sayıda insan varlığı artan korku, endişe, düşmanlık ve yoksullaşma hisleri deneyimliyor. Liste uzuyor ve eğer bu kadar eğilimli idiyseniz, gittikçe artan tehlikeli ve tehdit edici bir dünyada yaşadığınız inancını doğrulamak kolay olurdu.
Diğer taraftan, bu doğru bir değerlendirmedir, ama eğer bu algısal gerçeklik adasında kalırsanız, biyolojik olarak konuşursak bedeninizde zarar veren etkiler yaratırsınız.
Eğer varsa buradaki hile kişisel yenilenme ve avuntu periyotları ile bu algıya karşı koymaktır. Bununla, atomaltı meleksi formların yaratılması ile biyolojik olarak pozitif sonuçlar salıvermenin yollarını yaratmayı kastediyoruz.
Bunun nasıl gerçekleştirildiği oldukça karmaşıktır. Ama en basit formunda, pozitif düşünceler ve pozitif hisler yarattığınız her seferinde, bedeninizin evreninde dolaşan biyolojik olarak pozitif atomaltı melekler yaratırsınız. Bu kuvvet alanları, pozitif biyolojik tepkilerin devresini açan, böylece stresin etkilerini azaltan kuantum alanlar yaratır.
Amaçlı olarak pozitif düşünceler ve hisler yaratmaya ek olarak, verdiğimiz son ses meditasyonunda bulabileceğiniz, sizin için yararlı bir kaynak olduğuna inandığımız Dünyalar Arasında Köprü isimli  ses meditasyonunu, son meditasyonlarda bulabilirsiniz. On iki dakika süren bu ses meditasyonunu günde bir veya iki kez dinlemek nasıl hissettiğinizde büyük bir fark yaratabilir. (Not: Bu ses meditasyonunun linki bu mesajın sonunda veriliyor).
Etrafınızda girdap gibi dönen yükselmekte olan çılgınlığa karşı koymak için düzenli olarak bedeninizde biyolojik olarak pozitif kuvvet alanlarını bilinçli olarak salıvermenizin çok önemli olduğunu hissediyoruz.
Burada Esriklik ve Kalp isimli eski bir mesajımıza değineceğiz, çünkü bu bilgi sizin için faydalı olabilir. [http://www.kosulsuz-sevgi.com/kanal-mesajlari/hathorlar/esriklik-ve-kalp-nisan-2005/]
Melekler konusunu tartışmamızın ikinci nedeninin doğası gezegenseldir.
Sizler kollektif olarak çok zor ve tehlikeli bir noktadan geçiyorsunuz. Gezegeninizdeki dini fanatiklik, iklim değişimi, kurumsal açgözlülük ve manipülasyon ile ilgili olan yıkıcı kuvvetler ve ayrıca ekosisteminizin temellerine şiddetli tehditler artmaktadır.
Bizim perspektifimizden şimdi gezegeninizin bir süredir görmediğine benzer muazzam bir Kaotik Düğüme giriyorsunuz. Eğer hafiflemezse, bu Kaotik Düğüm bir çok insan dahil pek çok yaşam formunun kitlesel yok oluşu ile sonuçlanabilir.
Bu nedenle tüm spiritüel geleneklerden tüm pozitif melek formlarına, tüm yaşamı – onaylayan boyutlar arası varlıklarına, pozitif niyetli tüm uzaylı uygarlıklara ve niyetimize uyumlu olan tüm insan varlıklarına eyleme geçme çağrısı yapıyoruz.
5 Eylül 2015′te bir bağlantı noktası yaratacağız. Ve küresel bir meditasyon vasıtasıyla bu gezegendeki yaşamın korunması ve yükseltilmesi için, bu çeşitli ve yaşamı onaylayan meleksi varlıkları ittifaka çağıracağız.
Bununla ne demek istediğimizde açık olalım.
Eğer insan bilinci kendisini şu anda tezahür etmekte olandan daha yüksek bir seviyeye yükseltirse, o zaman hayatta kalmayı hak eder. Eğer kendisini yükseltmezse, bildiğiniz gibi, bu geçişte hayatta kalmaz. Bir çok seviyelerde, şu anda karşılaştığınız kollektif kozmik zeka testidir.
Zekanın bu pozitif elektromanyetik alanlarının ahenkli bir kuvvet olarak birlikte hareket edebilmesi etrafında, bu bağlantı noktası yaratımımız olağandışı bir öneridir.
Bunun nedeni, bu meleklerin yaratıcılarının bir çok farklı spiritüel, uzaylı ve boyutlararası kaynaklardan gelmeleridir. Bu “meleksi varlıklar” birbirleriyle nadiren etkileşim kurarlar ve buna rağmen onlara insanlık ve bu gezegendeki tüm yaşam adına Kader Listesi adını veriyoruz.
Bu bağlantı noktası 5 Eylül 2015′te, Manhattan’daki Meleklerin Eşliğinde isimli olayın son yarım saatinde gerçekleşecek. Meditasyon 5:30 PM de başlayacak ve 6:00 PM de sona erecek (Eastern Standard Time) [Türkiye saati ile 6 Eylül'de 01:30'da].
Bu ses meditasyonu kaydedilecek ve olaydan sonra websitemize konulacak ve eğer bu ses parçası sizinle rezonansa girerse, bunu düzenli olarak dinlemenizi istiyoruz. Başka deyişle, bu tek seferlik bir meditasyon değildir, onu her dinlediğinizde kuvvetlenecek olan ahenkli enerjinin sürekli alanı olması için yaratılmaktadır.
Workshopa New York’ta fiziksel olarak katılamazsanız ve kendinizin oluşturulan bağlantı noktasına uyumlamayı diliyorsanız, New York’taki meditasyonun zaman çerçevesi sırasında Dünyalar Arasında Köprü’yü dinlemenizi öneririz. Bu periyot sırasında, farkındalığınızı başınızın üzerindeki taç çakranıza getirin. Meditasyonu üç kez dinleyin ve sonra dışsal aktivitelere geçmeden önce kendinize en az 30 dakika dinlenme zamanı ayırın.
Bu bağlantı meditasyonunda bize uzaktan katılmayı seçerseniz, hoşgeldiniz. Ve bilincin bu seviyesinde, fiziksel mesafeyle ayrılığın bir kısıtlama olmadığını bilin.
Hathors21 Haziran 2015
Tom’un Düşünceleri ve Gözlemleri  

Manhattan’da bir günlük olay olarak sunulacak olan Meleklerin Eşliğini orijinal olarak tasarladığım zaman, Hathorların devreye girip bir dünya meditasyonu yaratma fırsatı isteyeceklerini hiç hayal etmemiştim.
Bu özel mesajı aldıktan sonraki gün, Judi ve ben Huffington Post’ta bir makale okuduk, bu makale Stanford, Princeton ve University of California tarafından yapılan ortak bir çalışma ile ilgiliydi. Science Advances’ta yayınlanan çalışmanın sonucu, Dünyanın ekosisteminin altıncı kitlesel yok oluş aşamasına girdiği idi.
Çalışmayı okumak isteyenleriniz için, makalenin linki:http://advances.sciencemag.org/content/1/5/e1400253

Bu çalışmanın hemen ardından, bol miktarda başka araştırmaların ve sistematik olmayan raporların hepsinin ekosistemimizin orijinal olarak düşünüldüğünden çok daha hızlı bozulduğunu onayladığı görülüyor.
Pratik seviyede, ekosistemimizin bozulmasını yavaşlatmak için küresel bir çaba gerekeceğini ve bu anda hayal edilemez olan gezegensel işbirliği seviyesi gerektireceğini düşünüyorum.
Astrofizikçi Carl Sagan’ın bir zamanlar söylediği gibi: “Türlerin yok olması kuraldır. Hayatta kalma istisnadır.”
Gezegenimizin tarihinde istisnai bir ana girmiş olduğumuzu ve eğer bu büyüyen Kaotik Düğüme çekileceksek, istisnai çözümler gerektireceğini söyleyeceğim.
Hathorlara kanallık yaptığım tüm bu yıllarda, yaklaşan felaket olasılığı ile ilgili bu kadar direkt olduklarını hiç görmedim, ne de melek ittifakı vasıtası ile insanlık ve gezegenimiz için çözümlerin birlikte yaratılması için bir bağlantı noktası yaratma yoğun görevini üstlendiklerini hiç görmedim. 
Bu, bilim kurgu, mitsel kahramanlar ve şeyidir. Ama Hathorların perspektifinden, melek alemleri kozmosun başlangıçtan beri var olan gücü ile bağlantılıdır – en azından boyutlararası perspektiften. Ve bu nedenle uluslararası işbirliğinin yeni standartını yaratma amacı için niyetin ahengini yaratmak üzere onları ve bizi bir araya gelmeye çağırıyorlar, ayrıca bu gezegendeki tüm yaşam formlarının doğal olarak birbirleriyle bağlantılı olduklarının tanındığı yeni bir gerçekliği yaratmak için.
Bilinçteki bu büyük deneye çağırıldıklarını hissedenleriniz, ama bu olaya fiziksel olarak katılamayanlarınız için, Hathorların bu mesajın sonunda söyledikleri bir şeyi tekrarlamak istiyorum.
Bu bağlantı meditasyonunda bize uzaktan katılmayı seçerseniz, hoşgeldiniz. Ve bilincin bu seviyesinde, fiziksel mesafeyle ayrılığın bir kısıtlama olmadığını bilin.”
Yıllardır bir çok Hathor dünya meditasyonu yaptırmış olarak, onların haklı olduklarını dürüstçe söyleyebilirim. Bunu tüm dünyadaki insanlardan, küresel meditasyona “uyumlandıkları” zaman deneyimledikleri şeyler hakkında aldığım geri bildirimlere dayanarak söylüyorum. Dünyada nerede olurlarsa olsunlar bunun onlar için gerçekleşen sihir olduğunu söylemek yetersiz kalır.
5 Eylül 2015′te bize katılmayı dileyenleriniz, lütfen Dünyalar Arasında Köprü ses meditasyonunu serverdan dinlemek yerine, indirin. Bu isteği yapıyorum çünkü eğer çok fazla insan aynı anda siteden dinlemeye çalışırsa, server taleple başa çıkamayabilir.
Küresel meditasyona uzaktan uyumlananlar için, Hathorlar ses meditasyonunu farkındalığınız tacınızda iken üç kez dinlemenizi öneriyorlar. Ayrıca deneyiminizi bütünleştirmek için ardından otuz dakika ayırmanızı öneriyorlar.
Bunu yapma esnekliğiniz varsa, bu bütünleştirme periyodu için daha fazla zamana izin verirdim, çünkü Hathorlar melek alemleri ile bu tür derin temas kurmanın farkındalığı derin şekilde değiştirebileceğini ve bazı insanların bunun ardından uzun bir uyku uyuyacağını belirtti.
Manhattan’da 5 Eylüldeki Meleklerin Eşliğinde isimli olay ile ilgili daha fazla bilgi için burayı tıklayın http://www.symphonyspace.org/event/8842/in-the-company-of-angels
Dünyalar Arasında Köprüyü dinlemek veya indirmek için aşağıdaki linki tıklayın. Sizi Dinleme Anlaşması sayfasına yönlendirir. Şartları ve koşulları kabul ettikten sonra, bu bölümdeki tüm ses dosyalarına sınırsız erişiminiz olur. Bu bölümde sayısız ses meditasyonu, konuşmalar ve konferanslar var ve bunların hepsi sizlere sadece kişisel kullanımınız için ücretsiz sunuluyor.
Dünyalar Arasında Köprü’yü dinlemek veya indirmek için Burayı Tıklayın.  http://tomkenyon.com/listening
(Çeviri: Saffet Güler)
©2015 Tom Kenyon Tüm Hakları Saklıdır. www.tomkenyon.com
Para almadığınız, herhangi bir şekilde değiştirmediğiniz ve tüm bu telif hakkı uyarsını eklediğiniz sürece bu mesajı kopyalayabilir ve dağıtabilirsiniz. Lütfen Dünyalar Arasındaki Köprü ses meditasyonunun gönderilmeyeceğini veya paylaşılmayacağını not edin. Bu sadece kişisel kullanımınız içindir.

0 comments:

Yorum Gönder