3 Temmuz 2015 Cuma

BM CEBRAİL: IŞIK İLE HAYALLERİNİZİ YARATMAK

10253927_10152756522238098_5266907539656120560_n
Başmelek Cebrail’den Mesajlar
29 Haziran 2015
Sevgililer,
Titreşim frekanslarınızın, yani kim olduğunuzun ve ne yaptığınızın tüm insanlığı etkilediği zorunluluklar zamanına geldiniz. Saf olasılık alanları Işık frekanslarında var olduğu için, ne kadar çok insan bu teknolojinin farkında olur ve kullanırsa, gezegende bilinç o kadar çok yükselir.
Her tarafınızda bulunan İlahi Işık Alanlarını kullanarak hayallerinizi yeni yollarla tezahür ettirmeyi öğreniyorsunuz. Bu Işığı aktive ettiğiniz zaman, daha fazla İlahi Varoluş en çok arzu ettiğiniz şeyin yaratımı için adandığınız kapları doldurmaya gelir.
Bu Varoluş tüm yaradılışın İlahi Özünü taşır. Tezahürünü görmek istediğiniz şeye niyet odağı ile bu Varoluşu aktive edersiniz. Bedeninizin elektrik sistemlerinde doğal oluşlar olan enerji akımları vardır. Bu alanlar ile bilinçli şekilde çalışabildiğiniz zaman, fiziksel yaşamınızın üstadı olursunuz.
 
Kendinizi en İlahi doğanıza uyumlayın ve bedeninizin etrafındaki Işık Alanlarında yeni armoniklerin oluşmasına izin verin. Kadim yogiler şifa ve yaratım ve ayrıca yıkım kuvveti olarak yüzyıllardır Ses Bilimini kullandılar. Yüksek Benliğiniz ile derin bağlantınız – görünürde bilinçli farkındalığınız olmadan – zihninizde sözcüklerin oluşmasını sağlar ve bu sözcükler enerji alanlarınızdaki İlahi Işığın formlarını aktive eder. Yüksek frekanslı enerji aktarımları ile birlikte güçlendirilen belirli sözcükler ile bilinçli şekilde çalışmak, bunları kendiniz ve tüm insanlık için niyetler şeklinde kullanmak, yaşamınızın her alanında yeni form yaratmanızın güçlü etkili bir yolu olur.
Uyum ve İyilik gibi sözcükleri kalbinizde taşırken, bu sözcüklerin içinizin derinlerinde titreştiği görülmektedir. Aydınlanma, Uyumlanma gibi diğer sözcükler de frekansı artırır. 2012′nin güçlü başlangıcından bu yana, aynı ilk harfi olan üçlü sözcükler güç kazanmaktadır. Kaynak enerji ile uyumlanma (Alignment), İlahi Işığın daha büyük akışlarına İzin Verme (Allowing) ve kutsallığın yeni güçlendirilmiş formlarının Aktivasyonu şimdi sizlere varlığınızda yeni bilinç yaratmak için hizmet edebilir.
Bu güçlendirilmiş sözcükleri kalbinizde taşıdığınız ve varlığınızda dolaştığını hissettiğiniz zaman, kendi yaşamınızda ve sizi işitenlerin kalplerinde ve zihinlerinde yeni gerçeklikler yaratmak için Sesin bu güçlü Işık Kuvvetini kuantum alanına yaymaya hazırsınızdır.
Kutsal Ses
Kalbinizin sesini dinliyor musunuz? Varlığınızın içinde iş başında olan, canlı Işık alanları vasıtasıyla sizin için yeni gerçeklikler açan kürelerin armonisini işitebiliyor musunuz? Kalbinizin sesini komutunuzla toplanan alana uyguladığınız zaman, Bilinmeyen, sınırsız yaratım potansiyeli ile dostça bir yer haline gelir. İlahi Işığın bu güçlü kuvvetleri ile, bilincinizi beslersiniz ve bedeninizi güçlendirirsiniz. Aşırı uyarılmış sinir sistemi için besin ve takviye sağlarsınız. Bir çoğunuz ruhunuz tarafından enerji alanınızda tutulan Mükemmelliğin İlahi Mavikopyasına uyumlanmanıza izin veriyorsunuz.
Şimdi, yaşamınızı aktive etmek için bu canlı Işık alanları ile çalışma fırsatına sahipsiniz. İlahi Işık her zaman elde edilebilirdir. Işık kıtlığı yoktur. Aslında, Işık komutunuzu bekler. “Başlangıçta Söz vardı” yazılmıştır, bilinçli form yaratımınız duygusal bedeninizde ve kalp alanınızda rezonansı olan yüksek frekanslı sözcükleri seçerek Yaradılışın alanlarını adlandırma ile başlar. Bunlar çoğunlukla ruhunuzun en derin hayallerini ve arzularını temsil eden sözcüklerdir.
Kaynakla Uyumlanma
İnsan formunda kutsallığınız ile harmanlandıkça, Işık Alanları teknolojisini kullanarak sizi besleyen bir hayat yaratmak için daha büyük yeteneğe sahip olursunuz. Derin bir ruh rezonansı, Kaynak enerjisi ile uyumlanmanızı ve topraklanmış olmanızı gerektirir. En yüksek hayallerinizi yeni gerçekliklere genişletmek ve aktive etmek için bu dikey erişimi güçlendirdikçe, gerçek bir paratoner olursunuz. Bu teknolojiyi kullanmak gerçekten çok basittir ve sadece yaratan, sürdüren ve çözen doğanın gerçek kuvvetlerine uyumlanmayı gerektirir. Bu ritimler ile uyum içinde hareket etmek hayatta tüm yaptıklarınızı kuvvetlendirir. Kendinizi ışığın berrak bir iletkeni ve gerçek sevgi olarak bilmek, tüm Yaradılışın parçası olarak iş başında olan aktif prensiplere adım atmanızı sağlar.
Kaynak ile uyumlanmak Işıyan Feneriniz ve bilinçli manyetizma çekiciniz olur. Bu uyumlanma sistemleri ile çalışırken, sizin vasıtanızla çalışacak tezahürün yeni seviyelerinin yollarını yaratırsınız.
Dünyaya bağlanmanın topraklayıcı prensiplerini aktive etmek tohumlarınızı ekebileceğiniz yeni yaşamın verimli topraklarını yaratır. Bu, hayalinizi hatırladığınız ve onu bedeninizin altındaki ışık alanına toprakladığınız bir işlem haline gelir. Saf simetride, alanı sevgiyle doldurursunuz ve bunu tüm Yaradılışın İlahi Kaynağına sunarsınız. Bu yerden iyiliğiniz ve mümkün olduğunu hayal edebileceğiniz her şey için bir mıknatıs olursunuz.
Gerçekten anlama kapasitenizin ötesinde olan şekillerde size rehberlik edildiğini bilin, ama en önemlisi, kalbinizin derinlerinde gerçekten, tamamen ve ebedi olarak sevildiğinizi hatırlayın. ve öyledir.
(Çeviri: Saffet Güler)
Shanta Gabriel
Archangel Gabriel
25 Haziran 2015
TheGabrielMessages.com

0 comments:

Yorum Gönder