29 Temmuz 2015 Çarşamba

KAOTİK ENERJİNİN DENGELENMESİ İÇİN MEDİTASYON

 
Sevgili dostlar, yaz aylarının dinamik ve gelgitli enerjilerde seyredeceği farklı kanallar aracılığıyla farklı zamanlarda sizlere iletildi ve halen de olaylara çok boyutlu bakılmasını hedefleyen aktarımlar sürmektedir. Çoğunuz eski sistem ve hakim kabalist mentalitenin çöküşünün kendisini kaos ve kontrol organlarına karşı ayaklanmalarla göstereceğini tahmin ediyordunuz. Şu an bu olmaktadır ve olmakta olan anlık olarak hızlanmakta. Göreve uyanıldı ve isimler yazıldı. Şimdi eski olanın ortaya çıkıp salınışı sürekli olarak hızlanacak. Bilim adamlarının ve hakim kabalist mentalitenin farkında olduğu, karşı hamle olarak CERN deneyini başlattığı Galaksinin merkezinden gezegene gelen kozmik enerji ve yanında getireceği yeni gerçeklik, önümüzde ki aylarda hayata geçecek. 

Günlük yaşam ve beklentilerinizin bunu yaratan sistemle birlikte yitip gideceğini biliniz. En azından bilinçsel olarak hazırlıklı olmak yeniyi karşılamak için önemli bir hazırlıktır ve bireysel adaptasyonu büyük ölçüde kolaylaştıracaktır. Frekans değişimi dünyada ki çoğu insanda şişkinlik, ağrılar ya da sanrılarla kendini gösterebilir; Gitgide daha fazla insan, amaçları peşinden koşarken kendini ihmal etmesinin sonucu olarak Bu yoğun enerji değişimiyle çıldırmaya başladığını düşünebilir. Ne var ki siz bu yolda onları sakinleştirmek ve topraklanma gibi enerjinin salınım yollarını bilerek bu tür durumlarla nasıl başa çıkılacağını bilecek donanım ve 'spiritüel ekipman'a sahip varlıklarsınız. 


Süreci kontrol altında tutmakta gün geçtikçe zorlanan hakim kabalist mentalitenin kontrol yollarını ve atabileceği adımları kendisine doğru çevirebilecek sihirli anahtarlara sahipsiniz. Zamanın kapılarını açıp gitgide boyut-ötesi haline gelen sizler, çoğunluğun fark ettiği yükselen psişik yeteneklerin yanında şartlarla birlikte durumu en iyi şekilde bütünün hayrına dizayn edecek yeni imajine teknik bilgilerine ve eklere sahipsiniz. Henüz uyanmamış kardeşleriniz onlar için yaptıklarınıza minnettardır ve kitlelerin karanlığa attıkları her adım aslında sizlerin katalizör olduğu o muhteşem ışıkla desteklenmekte, korktukları her anda onları cesur ve umutlu olmaya teşvik etmektedir..

Işığın büyük üstatları, şu an kürenin enerjileri dalgalı bir deniz gibidir. Bazen pozitif, bazen negatif dalgalar yükselmekte, masum bakışlarıyla bilinçlerin doldurduğu kıyılara vurmaktadır. Sizlere Nötr bilincin yüksek yaratıcı potansiyelini sunuyor ve hayallerinizde ki küresel gerçekliği yaratmanız için sizleri destekliyoruz. Ve öyledir...
 

BEYAZ, SARI VE GRİ IŞIK

Tanrı'nın Beyaz ışığını ve yarattığı mucizeleri pek çoğunuz bilir. Önemli bir çoğunluk da bu bilinçli ışığın çalışma şeklini ve işleyişini kavramaya yaklaşmıştır. O akıllıdır ve duruma göre neyin olması gerektiğini bilir. Bütünün en yüksek hayrına hizmet edenin yalın olarak göründüğü bir perspektiftedir. Dünya için bir şey yapmak istediğinizde bunu bir kolon halinde indirir, yaşadığınız binayı, kenti, şehri, ülkeyi ve sonunda tüm dünyayı bu alana alarak pozitif ve negatifi tam bir durağanlık haline sokarsınız. Sarı ışın bu noktada devreye girer. Bu kolonu yükselişin altın sarısı rengiyle değiştirdiğinizde bu pozitif enerjinin geçişine izin verecektir. Onun dinamik olarak işleyişini sürdürmesine izin verecektir. Bu aynen bir denizin suyunu arındırmak gibidir! Anlıyor musunuz? 


Son kaotik süreç saklı kalmış negatifliklerin ve halının altına süpürülmüş şeylerin salıverilmek için açığa çıkmasını sağladı. Bu da ilk bakışta büyük bir negatif kirlilik gibi görünebilir. Sarı ışın pozitifi yükseltmenizde yardımcı olacaktır.. Bu güne kadar ki teknikler genellikle bir gereklilik ve ya benzer bir enerjisel kirliliğin sonucunda enerji döngüsünün iyileştirilmesi ya da gezegenin önünde sert bir geçiş varsa bu süreci yumuşatmak içindi. Ya düzeltmek içindi, ya da desteklemek içindi. Siz bu güne kadar 'düzenleme'ye yönelik bir çalışma yapmadınız. İmgeleriniz olmakta olanı desteklemek içindi, belirlemek için değil..

Gri, bir noktada spektrumun diğer renklerinden ayrılan önemli nir renktir. O nötrlüğü sembolize eder. O '+' '-' yüklü değildir. O ışık ya da karanlık değildir. Ama o sizler gibi bilinçli yaratıcılar tarafından 'yüklenip' yönlendirilmeyi bekler. Onunla OL'anı sözünüzle, imgenizle 'programlayabilir' şekillendirebilirsiniz..


(Bu çalışma 29.07.2015 tarihinden 03.08.2015 tarihine kadar 22.30'da gerçekleştirilecektir. Eğer bu saatlerde uygun olmazsanız bu saate niyet ederek günün herhangi bir saatinde çalışmayı gerçekleştirebilirsiniz.)


Çalışmayı rahatsız edilmeden yapabileceğiniz sessiz bir ortam sağlayın. Rahat olmanız ve gevşemeniz önemlidir. bir sandalyeye vs. geçin ve dik bir şekilde oturup derin nefesler alarak zihninizi boşaltın. Hazır olduğunuzu hissettiğinizde imgelemeye başlayın;
Galaksiden gelen kozmik enerji dalgasını beyaz bir kolon olarak imgeleyin ve onu yavaş yavaş uzaydan getirip sırayla bedeninize, şehrinize, ülkenize ve sonunda da tüm dünyaya indirin. Yeterli olduğunu hissettiğiniz anda aynı sırayla bu beyaz kolonu/kolonları altın sarısı kolonlorla değiştirin. 


Bu imgeyi yeterli görene ve hissedene kadar tekrarlayın ve beyaz ışığı yerküreye demirleyin..
Bu ışığın demirlendiği dünyayı, o mavi küreyi zihninizde tutun ve onu tüm toprakları,dağları,karaları ve denizleriyle gri biz zemin olarak hayal edin. Bu noktadan sonra hangi yolu seçeceğinizden daha önemli olan imajine ederken ki niyetinizdir. Beyaz ışığı kalem olarak imgeleyip bu gri yüzeye büyük harflerle yükseliş yazabilirsiniz, onu hakim kabalist mentalitenin en kısa ve hayırlı yoldan tasfiye edildiğini imgeleyerek işleyebilir, ya da sadece bu değişim süreci sonrasında ki hayal ettiğiniz dünyanın niteliklerini sayarak sesli/sessiz 'yükleyebilir'siniz. 


Altın Çağ dünyasını ve önünüzde ki süreci bu zemine işlemelisiniz. Bu büyük bir çalışmadır ve daha çok varlıkla ve daha çok adanmışlıkla yapıldığında Kabal'ın yeryüzünden tasfiyesini ve Altın Çağı getirecek olayları(evet bu olaylar kaotik olabilir) çok daha kısa sürede uzay/zaman düzleminize taşıyabilir. Kendinize en uygun gelen yolla dünyayı ve gelecek illüzyonunu ışıkla hızlandırıp güzelleştirerek yeterli hissettiğiniz zaman Tanrı'ya şükredip kendinizi onore ederek meditasyonu sonlandırın ve kendinizi kutlayın. Gerçekten de bizler Altın Çağ'ı birlikte yaratıyoruz Üstatlar!...

 https://www.facebook.com/siriusmisyonu/posts/868300673257246:0

0 comments:

Yorum Gönder