20 Temmuz 2016 Çarşamba

HATHORLAR: Aetherium

maxresdefault
Hathor Gezegen Mesajı Tom Kenyon kanalıyla

Geri plan
Bizim perspektifimizden son gezegen mesajında sözünü ettiğimiz dünyanızın dengesizleşmesi sürekli artan hızda hızlanıyor. Bu biyolojik, zihinsel ve duygusal realitelerinizde yoğun stres üretiyor.
Bu mesajda sunmak istediğimiz şey, etrafınızda gittikçe artan kaosun ortasında beden/zihin kompleksinizi daha büyük uyum haline getirmek için pratik bir araçtır.
Bir çoğunuzun deneyimlemekte olduğunuz değişimin şok dalgaları kök salmış bir bitkinin başka bir saksıya konulmasına benzetilebilir. Bir çoğunuz için, psikolojik ve biyolojik kökleriniz şu andaki algılanan realiteye bağlı. Bazı istisnalar ile, çoğu insan dünyanın geçmekte olduğu şu andaki geçiş ile başa çıkmayı çok zor buluyor.
Doğru olduğuna inanmış olabileceğiniz şeylerin çoğu yalanlar olarak ortaya çıkıyor. Sizi koruması için güvendiğiniz kurumların çoğu artan şekilde hilekar olarak açığa çıkıyor. Bir çoğunuzun etrafınızdaki kompleks değişimler, görünürde kontrole sahip olmadığınız değişimler ile strese girdiğiniz basit gerçeğinden dolayı kişilerarası ilişkiler gerginleşiyor. Bu, zihinsel ve duygusal yetileriniz dahil etrafınızdaki stres yapıcılara bedeninizin nasıl tepki verdiği anlamında, biyolojinizde yıkıcı tepki kalıpları üretiyor.
 
Kök salmış bitki metaforumuzda geri dönersek, tüm duyarlı varlıkların algıladıkları realitelerine bağlı psişik kökleri vardır. Bir bitki çok fazla köklenmiş olduğu zaman, gelişemez. Yine de buradaki paradoks, kök salmış bir bitkiyi büyüyecek daha fazla alanı olan daha büyük bir kaba koyduğunuz zaman, bitki bir şok ve çevreyi tanımama periyodundan geçer. Bitkinin köklerini yaymak için daha fazla alan olduğunu fark etmesi bir süre alır. Yorumumuz bazılarınız için mantıksız görünebilirken, siz aslında içinde bulunduğunuz çok boyutlu alanın genişlediği gerçeğinden dolayı hızlanmış büyüme için daha büyük fırsatların ortasındasınız, saksınız daha da büyüyor. Ve içgüdüsel deneyiminiz, belki öncesinden daha güvenli hissetmeniz olabilir.
Bu garip paradoks ile ilgili pozisyonumuz, bazı istisnalarla insan varlıkların büyüme için yeni alanları fark etmede yavaş olmaya eğilimli olmasıdır. Onlar kök salmaya ve kendi algıladıkları realite tarafından sınırlanmaya alıştılar. Daha önce algıladıklarından daha büyük olan yeni bir realiteye adım atma görevine gelince, insan doğasında doğuştan gelen bir tembellik vardır. Yeni realitelerin karşısında cesur olan bir kaç insandan biriyseniz, sizi selamlıyoruz. Ama çoğu insan için, kendi psişik köklerinin algıladıkları realitenin ötesine, yeni perspektiflere genişlemesine izin vermekte derin bir suskunluk vardır.
Küresel geçişin bu periyodunda en büyük meydan okumalardan biri, zorluklarınızın sadece zihinsel ve duygusal olmaması, aynı zamanda fiziksel doğada olmasıdır. Bununla, fizyolojinize ve nörolojinize algıladığınız realitenizdeki hızlı değişimler tarafından derin şekilde meydan okunduğunu kastediyoruz.
Aetherium
Aetherium bu sorunlara doğrudan değinmeniz için bir ses aletidir. Bu ses meditasyonunu oluşturan ses kodları direkt olarak yüksek ışık alemlerinden geliyor. Bunlar Aethos adını verdiğimiz bir alemdeki realitenin onuncu, on birinci ve on ikinci boyutlarından yayınımlardır. Işığın bu titreşim alanı kendinin farkındadır, aynı zamanda son derece zekidir ve sizin dualitesizlik dediğiniz bilinç halinde bulunur. Amaçlarımız için, sadece bu eşsiz ses kalıbının nasıl kullanılacağının pratik önerilerine değineceğiz.
Aetherium’u dinlediğiniz zaman, geri planda sürekli bir vızıltı sesi duyacaksınız. Bu 2012’de sunduğumuz Aethos ses meditasyonudur. Bu ses alanından ortaya çıkan kompleks ses kodları fiziksel bedeninizin hücrelerine Aethos’un rahatlatıcı, destekleyici ve iyileştirici enerjilerini getirir. Bu, dünyanın geçmekte olduğu bu yoğun geçişte size yardımcı olmak için fiziksel bedeninize ses vasıtası ile ışığın indirilmesidir.
Bu ses meditasyonunu dinlemenin iki yolu vardır.
Pasif Dinleme
Çok stresli, tükenmiş ve yorgun olduğunuz bazı günler olabilir, zihinsel odağınızı sürdüremezsiniz. Bu zamanlarda sadece sesleri dinleyin. Zihniniz dolaşıp durduğu zaman, sadece gevşemiş odağınızı müziğe geri getirin. Bu dinleme şeklinde yapacak başka bir şey yoktur.
Odaklanmış Dinleme
Bu yöntemde sesleri dinlerken odağınız fiziksel bedeninizdedir. Bu dinleme şekli daha büyük etkiler üretir, süptil enerji farkındalığı izler. Bununla demek istediğimiz şey, süptil enerjilerin odaklanmış dikkatinizi getirdiğiniz yere gitmeye eğilimli olmasıdır. Eğer Aetherium’u dinlerken farkındalığınızı fiziksel bedeninizde tutarsanız, sakinliğin, desteklemenin ve şifanın süptil enerjileri fizyolojinize ve bedeninizin hücrelerine çok daha derin girer.
İçsel realitelerinizin farkında olanlarınız için, karmaşık geometrilerin bedeninizde girdap gibi döndüğünü fark edebilirsiniz. Bunların kendi istemlerine göre hareket etmelerine izin verin. Onların farkındalığı ve zekası vardır. Hareket eden enerjinin bu alanlarının bir kısmı ters döner ve dinlerken bedeninizde hareket eden, dönen enerjilerin bir çok modelleri olabilir. Bu fenomen derin dönüşümün imzasıdır. Dönen enerjinin bu modellerinin müdahale olmadan, kendi iradelerine göre ortaya çıkmalarına ve hareket etmelerine izin verin. Ses meditasyonunu tekrar çalarak dinleme sürenizi uzatmak olasıdır. Dönüşümün derin haline girmeye hazırlananlarınız için, bu Aetherium ile çalışmanın çok etkili bir yolu olacaktır.
 Eğer bedeninizin herhangi bir bölgesi rahatsızlık, uyumsuzluk veya stres hissederse, dikkatinizi oraya odaklayın ve zihniniz dolaşıp durduğu zaman, sadece dikkatinizi bedeninizin o bölgesine geri getirin.
 Aetherium‘u idrak etmenin bir diğer yolu, üzerinizde olan değişimin fırtınalı dalgalarında gidebildiğiniz bir tür metaforik hayat salı olmasıdır. Bu ses meditasyonu ile bir bağlantı, rezonans hissederseniz, bunu düzenli olarak kullanmanızı teşvik ederiz. Bu bedeniniz ve zihniniz için son derece etkili sonik bir yardımdır.
Hathorlar
26 Haziran 2016
Tom’un Düşünceleri ve Gözlemleri
Bu en son Hathor meditasyonunu (Aetherium) hem fiziksel seviyede ve Dünyamızın geçmekte olduğu sürekli hızlanan enerjisel geçişlere ayarlanma aracı olarak son derece faydalı buluyorum.
Son mesajlarında Hathorlar Dünyalar Arasında Köprü adını verdikleri daha önceki bir ses meditasyonunu dinlemeyi önerdiler. Bunun çoğu insan için sakinleştirici etkisi varken, böylece stresin etkilerini azaltmaya yardımcı olurken, benim fikrime göre Hathorların en son sonik parçası hücresel seviyede derin bir şifa tepkisi yaratır.
“Şifa” sözcüğü ile, Aetherium’u oluşturan karmaşık ses kodlarından ortaya çıkan hücresel seviyedeki armoni ve denge duygusuna değiniyorum.
 Not: Aetherium beden/zihin yeniden eğitim formudur. Tıbbi bir tedavi değildir ve bunun için kullanılmamalıdır. Eğer bir hastalığın semptomlarından sıkıntı çekiyorsanız, bir sağlık uzmanına danışın.
 Aetherium’u dinlerken, geri planda sürekli bir ses işiteceksiniz, bu aslında Hathorların Eylül 2012’de Aethos ve Bilincin Dualitesiz Halleri başlıklı mesajlarında verdikleri Aethos ses meditasyonudur. Hathorların dualitesizlik ve yüksek boyutlu realiteler ile ilgili perspektifine ilgi duyuyorsanız, bu mesajı okumanızı öneririm.
 Aethos ses meditasyonu Aetherium‘un kök titreşimdir (temel katmanı). İşittiğiniz diğer sesler koro benzeridir ve ses kodları kullanan Aethos’tan gelen sakinleştirici enerjiyi dolaştırmak için yaratıldı, ki bu sonra var oluşun yüksek titreşimli aleminden rahatlama, destek ve takviye almak için biyolojik sistemleriniz (beden/zihniniz) tarafından kullanılabilir.
Aetherium ses meditasyonunda elektronik olarak üretilmiş sesler yoktur, sadece Hathorların yönlendirdiği şekilde benim tarafımdan söylenen çok katmanlı vokal parçalar vardır.
Aetherium’u uzatılmış seanslarda dinlediğim zaman (sadece tekrar tuşuna basarak), ses kodlarının bedenime çok daha derin girdiğini görüyorum, buna meridyen sistemi, çeşitli organlar, hücrelerim dahil ve ilginçtir ki yogiler tarafından nadiler adı verilen karmaşık süptil enerji yolları sistemi de dahildir.
Bazen bu yolların ve organların beyaz ışıkla ve bazen de altın ışıkla dolduğunu deneyimliyorum. Beklentim, sizin o anda sizin için gerekli renkte ışığı deneyimleyecek olmanızdır, çünkü Aetherium‘un etkileri ses kodlarının yüksek armonikleri ile sizin kendi enerji sisteminiz arasındaki sinerjinin sonucudur. Etkili olması için ses meditasyonu sırasında zihin gözünüzde ışığı “görmek” gerekmediğini not edin, ama ışık burada kullanılan dildir.Aetherium‘dan yayılan bu ışık dili ses kodlarına tercüme edildi ve beden/zihin sisteminizi size eşsiz şekillerde etkileyecektir.
Sizinle rezonansa girip girmediğini görmek için Aetherium’u dinleyin. Bu olağandışı armonik ile yakınlık hissederseniz, o zaman bununla özgürce deneyler yapmanızı ve sizin için neleri ortaya koyacağını görmek için bunu günlük veya haftalık özel zamanlarınıza bütünleştirmenizi söyleyeceğim. Bununla bağlantı kurmazsanız, dert etmeyin. Bu tür sonik alet herkes için değildir.
Aetherium’un benim için şifanın derin seviyelerini ortaya çıkaran bir ışık ve ses armoniği olduğunu dürüstçe söyleyebilirim.
Aşağıda ses meditasyonunun linki var. Lütfen bunun telif hakkı olan bir materyal olduğunu fark edin; sadece sizin kişisel kullanımınız içindir, başka bir yere postalanamaz.
        ©2016  Tom Kenyon   Tüm Hakları Saklıdır     www.tomkenyon.com
(Çeviri: Saffet Güler)
Para almadığınız, içeriğini değiştirmediğiniz, yazarın ismini ve tüm bu telif hakkı uyarısını eklediğiniz sürece bu mesajı kopyalayabilir ve herhangi bir ortamda dağıtabilirsiniz. Aetherium’un ve diğer ses meditasyonlarının herhangi bir formda çoğaltılamayacağını ve İnternette tüm sosyal medyalarda postalanamayacağını not edin. 

0 comments:

Yorum Gönder