20 Temmuz 2016 Çarşamba

Zaman Zincirinde An’ı Gözlemleyin

 kozmik ile ilgili görsel sonucu
Zamansız zamanda okumanız dileğimizle.
Sevgili 1’ler,
Türkiye topraklarında deneyimlemekte olduğunuz an’ları pek çok bilincin “kaos” olarak yorumlamasını anlayışla karşılıyoruz. Ancak sizlere farklı bir perspektif sunmak isteriz. Her şer’de bir hayır vardır anlayışı ile yaklaşmanızı ve olanları hakikatin gözünden görmenizi diliyoruz. Ülke ve gezegen olarak daha pozitif olaylar yaşayarak uyanmanızı ve bir an önce yükselişe hazırlanmanızı diliyor, bunun bireysel olarak her birinizin elinde olduğunu hatırlatmak istiyoruz.
ŞİMDİ, spesifik olarak “okuyan” her bireyin, bir seferlik dahi olsa bilinçli bir şekilde, an’da, birlik bilincini manifest etmesini diliyoruz.
Hatırlamalısınız ki, 3D Matrix içerisinde her ne kadar zaman var gibi algılansa da zaman ilüzyondur. Yani, geçmiş geçmişte kalmıştır. Fiziki müdahalede bulunmanız mevcut frekanslarınızda mümkün değildir. Geleceğiniz ise bireysel olarak belirli olmadığı gibi toplumsal olarak da belirsizliğini korumaktadır. Zamanı basitçe, an’lardan oluşan bir zincir gibi düşünün.
Anlıyoruz. Zaman ilüzyonuna ne denli kapılmış olduğunuzun da farkındayız. Fakat gerçekten kendinize, sevdiklerinize, ülkenize ve gezegeninize faydalı bir iş yapmak istiyorsanız sesimize kulak verin ve kutsal kitabınızda da emrettiği gibi düşünün. Siz doğru niyetle düşünmeye başlarsanız, her birinizin yanında görevli olan koruyucu melekleriniz düşüncelerle destekleyeceklerdir. Bilincinizin genişlemesine yardımcı olmak üzere yanınızdalar, yalnız değilsiniz, hatırlayın.
 
Algılarınızda “dün” ve “yarın” olduğunun farkındayız. Bunların sebebinin 3D Matrix ilüzyonu içerisinde bilinçlerinizi uykuda tutmak isteyen Kabal’ın Dünya üzerindeki sisteminin sebep olduğunun da bilincindeyiz. Bizler sistemin çökmesi ve gerçekliğin cennetsel boyutlarda yaşanması için sizi destekliyoruz. Ancak tekrarlıyoruz, kaderiniz ellerinizde. Bu sebeple, sizi zaman kavramına bağlayan şeylerin tamamının ekonomi-sağlık-medya gibi deccal sisteminin dikteleri olduğunu fark etmelisiniz. Özetle; Reptilianların Dünya’yı istila ederek, duygu ve düşünce manipülasyonu ile insan ırkını köleleştirme çabaları diyelim, şimdilik. Ruhunuzu özgürleştirmenizi engellemek, yaratıcılığınızı gölgelemek istiyorlar. Ve “zaman”, yaratıcı olanın algısında Matrix içerisindeki gibi değildir. Bugüne kadar sistemi fark ettiyseniz perspektifinizi genişletmelisiniz.
Biliyorsunuz; dün tarih, yarın muamma. Dün hala varmış gibi geliyor oluşunun sebebi yalnızca düşünceleriniz. Gelecek korkularınızın sebebi de aynı şekilde. Siz ise yalnızca şimdide var olabiliyorsunuz. Şu an’da varsınız. Gelecek zamanı olarak algıladığınız an’ları deneyimleyebilmeniz için, an’lar zincirinde sürekli olarak ilerliyor gibi algılıyorsunuz. Her şey AN’da, sınırsız olasılık dahilinde, farklı zaman çizgilerinde gerçekleşir. Bu sebeple lütfen hislerinizi de, düşüncelerinizi de yalnızca, şu anda BUNU okurken içerisinde bulunduğunuz an’a odaklayın. Okurken kafanızın içerisine girmeye çalışan ses olursa, susturun. Müdahalede bulunmak isteyecek olan ses EGO’nun sesi. Onu pek önemsemiyoruz, ÖZÜNÜZÜ seviyoruz.
Zaman yok, Ego sustu. Ama karşınızda bulunan karanlık güçler 50-100 senelik planlar yaptılar, evet. Planları bozmak da elinizde. Dindar insanların “dua” diye bildikleri, ruhani insanların “enerji çalışması” olarak adlandırdığı yöntemler ile tüm gerçekliği değiştirebilirsiniz. Zira içerisinde bulunduğunuz olayların sebebi de her duygu ve düşüncenizin dua olarak kabul edilmiş olmasıdır. Gerçek bilge eylem ihtiyacı duymaz. Yaratıcıyı bilir, güvenir. Aynı bilgelikle, yaratıcının tüm insanlık için en iyisini planladığına emin olun ve rahatlayın. Yalnız değilsiniz, inandırıldığınız gibi sınırlı insanlar değilsiniz. Cesaretlenin, hatırlatmak istiyoruz.
Sevgililer,
Sokaklara çıkacak olanlar, çıkacak. Plan yapanlar, olacak. Herkes yapması gerekeni yapacak. Ve sen de bunu okumaya kaderlendiğin için okuyacaksın. Her şey kesinlik dahilinde, ilahi plana hizmet edecek şekilde ışık hızında şekillenir. Şeytan da bir melek ve onu da insanlığın aydınlığa yolculuğunda görevlendiren Allah.
Tek gerçek zaman olan şimdi’de insanlığa bakın. Her birey kendi vizyonu dahilinde, kendi Dünya’sında kendine göre haklı. Bunu değiştiremezsiniz. İnsanları ötekileştirmeden, düşüncelerinizi dayatmak istemeden herkesi olduğu gibi kabul etmelisiniz. Zira Dünya’yı sevgi ve anlayış kurtaracak. Ve sevmeyi beceremeyenlerin cehennemde içleri kavrulacak. Aldanmışı; aldatmışı, suçlusu;masumu, kuran;oynayan, iyisi; kötüsü, öylesi; böylesi herkes 1’dir. 1’in parçalarıdır. Her birey duygu düşünceleriyle bireysel rüyasını yaşarken öte yandan evrensel ilahi plana ve kolektif bilincin uyanışına hizmet eder. Bu durumu “her şer’de vardır bir hayır” olarak yorumlar ve an’lar zincirinin ilerideki halkasından bakınca şer’deki hayrı görürsünüz. Evrensel kanunlar bireysel olarak da, toplumsal olarak da aynı işler. Bu sebeple yaşadığınız “darbe girişimi” değerlendirmelerinizi lütfen bunları okurken bir kenara bırakın.
Tek gerçek zaman şimdi. Ve tüm insanlık 1 ve eşit.
Her insan Allah’ın halifesi ve duygu/düşünceleri ile kendi gerçekliğini yaratıyor. Ve toplumsal gerçekliğe katkıda bulunuyor. “O bunu yaptı, şu şöyle yaptı” düşüncelerin ise yalnızca düşünceler. Geleceği şekillendirmek istiyorsan nefes al ve tekrar an’a gel. Düşüncelerin geçmişte kalırsa varlığını şekillendiremezsin.
Evet, 50-100 senelik planlar var. Planları yapan Kabal’ın elitlerinin sizden farkı, üst boyutlardan gönderilen kitapların sırlarını iyi bilmeleri. Tıpkı Atatürk gibi. Kabal; materyalist, gölgenin kölelik sistemini körüklerken, Atatürk; öngörüleriyle hepinize bugüne kadar ışık oldu. Kabal; kurduğu ailevi çeteye kadim bilgileri aktararak Dünya’yı karanlığa sürüklerken Mustafa Kemal, okumayı bilmeyen topluma nesiller boyu yetecek bilgiyi sadeleştirerek, bilgelikle bıraktı. ŞİMDİ, düşünürseniz Atatürk’ün de herkes gibi 1’in yansıması olduğunu ve yaratıcının O’na kaderlediği görevi hangi bilinçle yerine getirdiğini anlayabilirsiniz. Kodlar burada.
BİRLİK BİLİNCİ’ne yükselirseniz 50-100 senelik planların hiç bir kıymeti kalmayacak. Bireysel olarak yükselecek olan farkındalık, kolektif bilinçte büyük bir sıçrayışa sebep olacak. Ülke olarak içerisinde bulunduğunuz durumu değerlendirmek ve kutuplaşmayı tetiklemek isteyenlerin düşüncelerinizi yöneterek varlığınızı gölgelemesine müsaade etmeyin. Sevgi, merhamet ve anlayışla 1 olduğunuzu hatırlatın.
Rejim değişikliği vb. karanlık, korku dolu gelecek korkularından ve kuşkularınızdan sıyrılın. Olmamış olan değişikliğe paranoyak düşünceleriniz vasıtasıyla kapılmak yerine yükselmekte olan BİRLİK bilincinin farkına  varın ve içsel barışınızı sağlamanız için size sunulan fırsatı lütfen bireysel olarak değerlendirin. Geleceği duygu ve düşüncelerinizle yaratıyorsunuz. Yetkinizin, kim olduğunuzun bir önemi yok. BİRLİK BİLİNCİ ile atacağınız her adım farklılık yaratacak. Muhteşem değişim ve dönüşüm içerisindesiniz. Cesaretlendirmek istiyoruz.
Tekrar ediyoruz;
Oyunu görüyoruz, oyuna gelenleriniz adına üzülüyoruz. Aden bahçesi olan Türkiye’nin halklarını destekliyoruz.
Işık olun,
Biilgelikle paylaşın.
Sizleri seviyoruz.
Namaste!

0 comments:

Yorum Gönder