4 Temmuz 2016 Pazartesi

KRYON “YENİ İNSAN İÇİN BEŞ KAVRAM”


IMG_161614539752733
Bu canlı kanallık Red Deer, Alberta, Kanada’da verildi
 Lee Carroll
7 Şubat 2016
Selamlar sevgililer. Ben Manyetik Hizmetten Kryon’um. Yine, manyetik hizmet isminin, bilincin duruşu adını verdiğimiz şeyi içeren gezegenin manyetik ızgarası için bir metafor olduğunu söylüyoruz. Daha önce sizlere burada bu gezegende manyetik ızgara olmadan yaşayamayacağınızı söyledik. Öncesinde, gelmekte olan bilinç geçişi nedeniyle Dünyanın manyetik özelliklerinin değişmek zorunda olduğunu söyledik. Bu, gelmekte olan şeye hazır olan herkes içindi. Bu, benim orijinal olarak geldiğim hizmettir ve ızgara grubum tarafından gerçekleştirilmektedir. Ben sadece bir haberciyim.
İnsanlar “Pekala, gerçekte nereden geliyorsun, Kryon?” dediler. Bu sabah bir varlık olmadığımı ve tekil olmadığımı söyledim. Bu, mesajların yalnızca tekil bir kaynaktan geldiğini düşünen İnsan önyargısıdır. Bunun yerine, ben aynen sizin gibi yaratıcı kaynaktanım. Sevgi ve şefkatin saf bilincini temsil ediyorum ve sandalyede oturduğunu gördüğünüz bu İnsan Varlığı vasıtasıyla konuşuyorum.
Bu sizin için çok mu olağandışı? İsa dediğiniz kişinin ölümünden otuz yıl sonra, Tarsuslu Saul hapisteydi. Ama, şimdi onun ismi Paul ve bir gün Kutsal Metinler olacak şeyi yazıyor. Orada kendi başına oturuyor ve adam neşeyle dolu, gözyaşları yanaklarından akıyor ve bir gün milyonların okuyacağı sözleri yazıyor. Buna Tanrının sözü diyecekler, ama değil. Onun güzel Tanrısının etkisi altında, Paul’un sözleridir. Bu kanallıktır. Direkt olarak, Tanrı’nın harikaları, dünyada olan biten şeyler ve sevgi üstadı hakkında bilgi alıyor.
Ama modern bir adam sandalyeye oturup yaratıcı kaynaktan büyük geçiş ile ilgili size güncellenmiş mesajlar verdiği zaman, itiraz edip “İmkansız!” diyen bir çok insan var. Bu sizin ayırt etmeniz, sevgililer ve inancınızın yargılanması yok. Ama sizden ayırt etmenizi istemeye devam ediyoruz – en azından bu durumu ayırt edin ve hissedin. Tam şu anda işittiğiniz şeyin enerjisini fark edin. Bu sözcükleri dinleyecek ve anlayacak ve işitecek misiniz, yoksa bunları hissedecek misiniz? Her biriniz için şefkati ve sevgiyi hissetmeye davet ediyoruz, ya da zaten önceden bunun olmadığını kafanıza koydunuz mu?
 
YAŞLI RUHUN SORUSU
Bugünkü bu kanallık uyanan yaşlı ruhlar tarafından sık sık sorulan bir soruya yanıt olacak: “Sevgili Kryon, sevgili Ruh, sevgili Tanrı, bu yeni, değişen enerjide, bu gezegendeki yaşlı ruhlar sadece bu enerjiyi güçlendirmek için değil, aynı zamanda kendimize yardımcı olmak için ne yapabiliriz? Neler olacak? Ne yapabiliriz? Yapmamız gereken şey nedir?”
Sevgililer, daha önce bu soru yanıtlandığı her seferinde, lineer zamanınız geçip giderken yanıtın evrimleştiğini söyledim. Potansiyeller değişiyor, bu nedenle, daha önce hiç deneyimlemediğiniz bir gerçeklikte oturuyorsunuz. Bu yenidir. Sanki dün veya önceki günmüş gibi hissettirebilir, ama potansiyeller her tarafınızda değişti. Kişisel olarak beklediğiniz geçiş türü hiç gelmemiş olabilir, ama bunun yerine daha iyi bir şey gelmiştir. Durumunuz her zaman dinamiktir [değişken]. Sevgililer, size belirli bir programda aktarılacak enerjinin belirlenmiş bir miktarı yoktur. Bilinciniz her zaman yaşamınızın potansiyellerini değiştirir. Bu güzeldir.
Size, vereceğim bu şeyleri verebiliyorum, çünkü aynen sizinki gibi dünyalarda öncelik seti vardı ve bazılarınız bundan önceden geçtiniz. Siz oradaydınız. Akaşanız şöyle söyler, “İşte yine aynı durum ve ne yapacağımı biliyorum. Bunu daha önce gördüm.” Bu ilk kez değildir. Bu gezegende büyük İnsan geçişinin zirvesinde oturuyorsunuz. Bu enerjiyle birleşmek için ne yapabilirsiniz?
BEŞ KAVRAM
Size bugün beş kavram vereceğim ve bunlar kolay değil. Bu başaracağınız bir liste değildir sevgililer, çünkü listeler vermeyiz. Bunun yerine, bunlar kavramlardır ve söyleyeceğim en ilki birincildir – yani, bu konuyu tartıştığımız her seferinde ilk olacak.
BİRİNCİ:
Bu deneyimi tanıyın. Tanımak, genel olarak inancın çimentolanması anlamına gelen İngilizce bir ifadedir. Yerçekiminin olduğuna inanırsınız, çünkü doğduğunuzdan bu yana onu görmektesiniz. O görünmezdir, ama ona o kadar kuvvetle inanırsınız ki, onu düşünmezsiniz bile. O sadece “vardır”. Yerçekimini tanıdınız. O, örneğin bir çocuk olarak Diş Perisine inandığınız gibi inandığınız bir şey değildir. Hayır, o tanınır ve son nefesinize kadar bir parçanız olur. Yerçekimine inanırsınız.
İçine girmekte olduğunuz enerjinin, içinden çıktığınız enerjiden çok farklı olduğu inancını tanımanızı isteyeceğiz. Bu birincisidir ve birincildir. Bunu inanç sisteminize o kadar katı bir şekilde yerleştirmek zorundasınız ki, bu andan itibaren yaptığınız her şey yeni enerjiyi yeni normal olarak tanır. O, olduğu şekle hiç geri dönmeyecek ve bu yeni planın bir parçasıdır. Sanki ölmüşsünüz ve daha az olan yerçekimi ile gelmişsiniz ve daha fazla şey yapabilirsiniz gibi. Bu ebediyendir ve bunu tanımalısınız.
 Sevgililer, bu her zaman beş tanenin birincisi olmalıdır, çünkü bu geçişin gerçekleştiğine ve gerçek olduğuna inanmadıkça başka bir şey yapamayacaksınız. Geçiş dinamiktir ve değişmeye devam eder. Ama, bir sayfayı çevirmenize benzer şekilde, yeni bir romanda yeni sözcükler okuyorsunuz, ama sayfa çevrilmiş kalıyor. Geriye dönüp daha önce neler olduğunu okumazsınız. Şimdi çevrilmiş sayfayı geçtiniz, yeni enerjiyi deneyimliyorsunuz ve bunun gerçekleşmekte olduğuna inanarak onu tanıyorsunuz.
İKİNCİ:
İki numara “değişime izin vermektir.” Oh, inatçı İnsan Varlığı, değişime alış! Şeyler değişiyor ve belki planlamış olduğunuz yönde değişmeyecekler? Bununla ilgili nasıl hissediyorsunuz? Oh, tekil İnsan Varlığı, değişime izin vermenin olgunlaşmak olduğunu anlayabiliyor musun? Tek bir kutunun dışında düşünebilir misin? Oraya oturup, “Bu veya daha iyi bir şey? Büyümeye izin veriyorum, yaşamımı hiç düşünmediğim şekillerde değiştirebilecek bilinç değişimine izin veriyorum” diyebilir misiniz? Bundan nasıl korkuyorsunuz? Korku değişim ile ilgilidir, nereye gittiği ile ilgili değildir, sadece sözcüğün kendisi ile ilgilidir – değişim! Bu beş tanenin bu setinde ikincisi değişimleri korku olmadan kabullenmenize izin vermenizdir.
 Bu şeylerin nümerolojisine bakın. Bir numara her zaman yeni başlangıçlardır, bu kolaydır. İki numara çoğu zaman dualite ile uğraşır ve dualite çoğu zaman başlıca değişim korkusudur. Sadece realitenizin alışık olduğunuz o merkez noktasından çıkmasını istemezsiniz, öyle değil mi? Bu sıklıkla ışık ve karanlık arasında hayatta kalmak ile ilgilidir. Alışmış olduğunuz dualite, ışık ve karanlık arasındaki bu denge rahattır. Şimdi aniden, yaşamınızda daha fazla ışık yakalamanız ve karanlığın azalmaya başlaması için ruh bunu biraz daha itmek istiyor. Bu neredeyse her şeyi değiştirecek! Buna izin veriyor musunuz yoksa vermiyor musunuz? İnanç ve değişime izin vermek ilk ikisidir.
Perdenin diğer tarafından, size bakıyoruz ve içinden geçmekte olduğunuz her şeyin eski alışkanlıkları yıkmaya benzediğini biliyoruz. Ama bunlar sadece alışkanlıklar. Siz süper güçlere sahip olan birine benziyorsunuz: Uçabilirsiniz, ama etrafta yürümeniz çok daha rahat. Metafor açık – değişime izin vermek.
ÜÇÜNCÜ:
Sonraki üç tanesi daha pratiktir, ama çok zordur. Sağlam inancınızla ve değişime izin vermenizle, şimdi en büyük adımlardan birini atmaya hazırsınız. Üç numara şefkatli eylemdir. Bu andan itibaren yaptığınız her şey şefkat görüş açısından olacaktır.
Yolda gittiğinizi ve bir aracın içinde olduğunuzu ve birinin yolunuzu kestiğini hayal edin! Size korna çalıyorlar, bir aptal gibi davranıyorlar ve size bağırıyorlar. Nasıl hissedersiniz? Bu senaryoyu şefkatli bir seviyeye götürmek olası mı? Gerçekten mi? Yanıt evettir. Her şeyden önce, sizi etkilemesine izin vermeyin. Şimdi karşılık olarak öfkeli olmanızı söyleyen evrensel yasa mı var? Siz şefkatli bir insansınız, hiç tepki olmayan noktaya kadar öfke ve hayal kırıklığı düğmelerini bırakın. Bunun yerine, tek düşünebileceğiniz o kişinin kötü bir gün yaşadığıdır. Bu nedenle yavaşlayın, daha iyi hissetmeleri için onlara daha fazla alan verin. Kin duymayın, sert cevap vermenize ve onlara geri bağırmanıza gerek yok. Yaptığınız her şeyde şefkatli eylem var.
Yaşamınızda diğer bireylerle, normalde hislerinizi incitebilen iletişim ile ilişkili şeyler gerçekleşebilir. Hayatınız eşsizdir ve insanların kalbinizi incitebilecek söyledikleri şeyler vardır. Bu, etrafınızdakilere ve nasıl davrandıklarına karşı hayal kırıklıkları ile ilgilidir. Sevgililer, bu basit İnsandır. Ama ya bu hayal kırıklıklarının sonucu olarak yaptığınız her şey bunu tamamen farklı gören şefkatli bir ruhtan gelirse? Şefkatli bir yolda, hislerinizi incitebilecek hiç kimse yoktur, çünkü kim olduğunuzu bilirsiniz. Bazı şeyler söyledikleri için sizi tanımlayamazlar ve sizi olmadığınız biri yapamazlar. Gerçek sorun, bu bireylerin muhtemelen o anda dengesiz olmaları ve sadece kötü bir gün geçirmekte olduklarıdır. Söylediğim şeyi anlıyor musunuz? Şefkatli eylem şefkatli bir kalpten gelir. Bu, kuvvetin ve bilgeliğin pozisyonudur. Şimdi, dinleyen bazılarınızın şunu işitmeye gereksinimi var: Şefkatli olmak zayıflık değildir. Bu gezegende yürümüş olan üstatlar şefkat yayıyorlardı! İlahlaştırdıklarınızın hepsi şefkat ile ilgilidir. Onlar zayıf değildi, sevgililer. Nazik, şefkatli bir insan olmanız söylendiğinde algınızı yeniden düzenlemek zorunda olacaksınız. Denge kuvvettir. Şefkat kuvvettir. Dengeli bir İnsan Varlığı nadiren hastalığa yakalanır, bunu biliyor muydunuz? Dengeli bir İnsan Varlığı sizin eşzamanlılık dediğiniz şeye sahip olur. Diğerleri buna talih der. Eşzamanlılık doğru zamanda doğru yerde olmak ve gerçekleşen mükemmel şeylere sahip olmaktır, çünkü bunlar şefkatli eylemin sonucudur. Aslında şefkat talih veya şans fikrini bir kenara iten bir enerjidir. Realitenizi siz kontrol edersiniz.
Bu güzel bir paket, değil mi? Şefkatli eylem yoluna başladığınız zaman, her şey değişir. Bu üç numara idi. Nümerolojide üç katalizördür. Katalizör çoğu zaman kimyada kendisi aynı kalırken etrafındaki şeyleri değiştiren bir madde olarak kullanılan sözcüktür. Şefkatli bir insan etrafındakilerden etkilenmek yerine, etrafındakileri değiştirir. Hiç bir negatiflik size eklenmez. Bu kuvvet pozisyonudur ve diğerleri çoğu zaman sizinle birlikte olmak ister. Yürüdüğünüz yerde dünyayı değiştirirsiniz!
DÖRDÜNCÜ:
Dört numara – spiritüel görüş. Daha büyük resmi görmeye başlamanızı istiyorum. Her şeyde Tanrıyı görmenizi istiyorum. Dışarı bakıp ağaçlarda, toz toprakta ve güneşten gelen ışıkta Tanrıyı görmenizi istiyorum. Karanlıkta olduğunuz zaman bile, üzerinize ışıldayan Tanrının sıcaklığını hissetmenizi istiyorum.
Şefkat bir şeydir, ama spiritüel görüşle her şeyde ve diğer insanlarda yaratıcı kaynağı görebilirsiniz. Yolunuzu kesen kişinin içinde, aynen sizde olduğu gibi Tanrı vardır. Şefkatli eyleminizle birleşik spiritüel görüşünüz, “Burada, henüz kendini tanımayan aynen benim gibi bir yaratık var” der.
Spiritüel görüşe sahip olan şefkatli ruh, herkeste Tanrıyı görebilendir. Biri yüzünüze karşı bağırdığında öfke yerine, onun yüzünde gördüğünüz şeyin Tanrı olduğunu bilmeniz şefkatli olmanıza yardımcı olur, değil mi? Bunu yapabilir misiniz? Farklı şekilde düşünmek zorundasınız. Hatta gezegenin ruhsal üstatları gibi olmak zorunda olabilirsiniz, çünkü onların yaptığı buydu.
Sevgililer, size verdiğim bu şeyler yeni İnsan Varlığının gerçek ve doğru temsilidir. Bunları uygulamadıkça, bunların her birinde tam olarak %100 başarılı olmayacaksınız. Bir numara değişmiş olan şeyi tanımak idi. Bir şeyi tanıdığınız zaman, o hemen gerçekleşmez. Onun üzerinde çalışmak zorunda olacaksınız. Bunun kanıtını gördükçe inanç beyninize kademeli olarak sağlam şekilde yerleştirilmelidir ve en sonunda o kendisini tanır. Aslında tanımak ve inanmak için kendinizi eğitiyorsunuz. Değişime izin vermek, farklı olabilecek şeyleri kabul etmek için kendinizi eğitmenizdir. Bunun üzerinde her zaman çalışıyorsunuz. Şefkatli bir kişilik birden değil, yavaşça ortaya çıkar. Hayal kırıklığına uğradığınız veya hatta öfkelendiğiniz için başarısız olduğunuzu hissetmeyin. Bu sadece sizin henüz şefkatli olmadığınızın bir hatırlatıcısıdır. Ve spiritüel görüş zamanla gelir, sevgililer.
Baktığınız her şeyin Tanrının ışığında olduğu bir zaman gelecek, tamamen farklı bir perspektif. Restorandaki masanıza gelen garson, hiç de bir garson değildir, bu insan yaratıcının ışığını taşıyan güzel bir İnsan Varlığıdır. Garsona gülümsersiniz ve sadece o kişiyi kucaklamak ve masaya geldiği için teşekkür etmek istersiniz. Bu sizin için çok mu garip? Yargı ve eleştiri yerine ilk önce güzelliği görmek çok mu garip? En sonunda başkalarına farklı davranırsınız ve bu zayıflık değildir. Bir İnsan Varlık olarak sahip olabileceğiniz en büyük kuvvet başkalarında Tanrıyı görmektir. Dışarıda, Tanrıyı ağaçlarda görürsünüz ve ilahi bir sistem olduğunu ve onun bir parçası olduğunuzu ve onun sizin bir parçanız olduğunu bilirsiniz. Sadece sistemin parçası olduğunuz için neşe ve sevgiyle dolup taşabilirsiniz. Bu size öğretilmiş olandan çok farklıdır.
BEŞİNCİ
Nümerolojide, beş değişimdir ve en zor niteliklerden biridir, çünkü sabır gerektirir. İnsan Varlığı her şeyi şimdi ister. Görüyor musunuz? Burada kimin olduğunu biliyorum! Şeyleri anında istemek yaradılıştan içinizdedir. Bunu çok kez tartıştık. Otorite konuştuğu zaman, bir şeyi şimdi isterler. Her zaman talimatlar ve başarılacak şeyler vardır, onu daha sonra değil, o anda yapmak için zorlama vardır. İnsan Varlıklar şeylerin onlara çabucak verilmesini ister ve hemen eyleme geçilmesini isterler.
Gevşemeyi eşzamanlılık ile uygulamak zorunda olacaksınız. Dinleyin: Birçoğunuzun istediği şeyler, önce diğer şeylerin gerçekleşmesine bağlıdır! Gevşeyin!
Bu diğer şeyler, görünürde üzerinde kontrole sahip olmadığınız şeylerdir, ama onların değişmesi için potansiyeller oradadır. Onun için bekleyebilirseniz ve hayal kırıklığına uğramaz ya da öfkelenmezseniz, görev budur. Yıllar önce, partnerim ile kanallığa ilk başladığım zaman, tren biletine sahip olmak ve peronda beklemek hakkında konuştuk. Para kazandınız ve bileti ödediniz. Tren geliyor, ama ne zaman geldiğini bilmiyorsunuz! Bu nedenle sabırlı bir insan olduğunuz için, trenin geldiğini biliyorsunuz, bununla rahat olun ve onu beklerken güzel zaman geçirin. Geç kaldığı için şikayet etmek yerine, bunu yapın. Sabır!
Spiritüel sabır altındır. O zordur. Bu beş şeyin her biri hiç biriniz için kendinden/yaradılıştan değildir. Bunlardan herhangi biri ile doğmadınız ve zor olmasının nedeni budur. Ama bunlar başarılabilirdir, sevgililer!
Birincisi hariç, tek seferde bunlar üzerinde çalışmayın. Önce ilkini yapın. Yapmakta olduğunuz şeyi tanıyın. Anlayın ve inanın ve sonra onların geri kalanı ile hep birlikte çalışabilirsiniz. Bazılarınız diğerlerinden daha iyi olacaktır ve bunun nedeni sizlerin eşsiz olmanız ve kişiliklerinizin geçmiş yaşam derslerinin ve deneyimlerinin bir özeti olmasıdır. Notlarınızı başkaları ile karşılaştırmayın, o zaman yanlış yaptığınızı hissedersiniz. Beni işittiniz mi? Her şeyi bir araya getirip bir listeye homojenleştirmek eğilimi vardır, sonra onu öyle yaparsınız ki, eğer genel bir liste kadar iyi olmazsa onu doğru yapmazsınız. Bunu yapamazsınız, bu şeylerle değil, bir çok hayatlar yaşamış, olduğunuz bireysel ruh ile değil.
Son kez buradayken yaptığınız şeyin tam şu anda sizi etkilediğini biliyor muydunuz? Bu beş şey ile nasıl gideceğinizi belirler. Bazılarınız bunlar için hazırsınız; bazılarınız değil. Ve bazılarınız diğerlerinden daha çok pratik yapmak zorunda olacak. Bu nedenle bunlara kişisel olarak yaklaşın ve başkalarının yapmanız gerektiğini söylediği şeyden bağımsız olarak bulmacayı çalışın. Birbirinizden çok farklısınız!
Tüm bunları bilmenizi istiyorum ve bunu öğrenmek tamamen ve bütünüyle normaldir ve Tanrının önünde kabul edilebilirdir. Başarısız olmayacaksınız. Kendinizi başkalarıyla karşılaştırmayın. Düz önünüze, Yaratıcının gözlerine bakmanızı ve Tanrı olduğunuzu bilmenizi ve size söylediğim her şeyin gerçek ve olası olduğunu bilmenizi istiyorum. Bu sadece başlangıçtır. Bugün size anlatmak için geldiğim şey budur.
Ben insanlığı seven Kryon’um.
Ve öyledir.
KRYON
(Çeviri: Saffet Güler)

0 comments:

Yorum Gönder