30 Temmuz 2016 Cumartesi

Mavi Işık

 
Mavi ışığın çocuklarına selam olsun. Ben Işığın Galaktik Federasyon’dan General Tyu’pra.

Artık hiç olmadığımız kadar birbirimize yakınız. Dünya’nın kalbinde bütünleştirdiğiniz ışık spiral sarmallar olarak genişliyor ve güneş sisteminizde hacim buluyor. Daha önceden bunun dolanımına dair gölge etkisi oluşumlar vardı. Bunların hepsini ortadan kaldırmış bulunuyoruz. Dünya ışığı, berrak ve sınırsızda dolanmakta ve yaratımın kalbine akmaktadır. Hassas ve yoğun enerjili dönemlerde bazen zihinsel karmaşıklık frekansınıza girip neler oluyor diye soruyorsunuz. Kafanızı yukarı kaldırıp sadece Dünya’nın etrafındaki hareketliliği görebilseniz olmakta olan hissettiğiniz yoğunluğunun kat be kat fazlası olduğunu idrak edebilirsiniz. Işığın Galaktik Federasyonu’na bağlı bir çok sistem ve grup gezegeninizin hemen etrafında bir sevgi çemberi oluşturmuş ve demirlemiş durumdadır. Daha fazlası da mezuniyetinizi kutlamak, kutsamak ve gözlemlemek üzere gelmektedirler. 


Sizlere uyarılarla değil müjdelerle geldik.
Sevgili dostlarımız, attığınız adımlar, yaydığınız ışık frekansı ve genişlettiğiniz bilinç bir sıçrama dalgası yaratmış durumdadır. Bunun sarmalının git gide genişlediğini farkındalıklarınıza sunuyoruz. Aslında olmakta olan şey Dünya’nın ikiye bölünmesi değildir. Bizahati yarattığınız dünya’nın gerçekliğe girmesidir. İki programın üst üste işlev gördüğünü düşünün. Işık ve karanlık tavırları keskin bir bıçakla ayrılmış gibi görüntü vermeye başladı ve bu artacak. Aslında bu kutupluluğun tezahürü değildir.

Tekamülünde ilerlemiş Dünya’nın doğrudan tezahürüdür. Bu bilinç ve ışımanın erişilebilir kılınmasıdır ki somut olarak gerçekliğinize gelmekte olan budur. Seçimler yapıldı. Uyanma ve aktivasyon hızla ilerliyor. Dünya’da tezahür ettiğini gördüğünüz kırmızı vortekslerden karanlık bilinç çıkışları ve dönüşümleri sağlanırken aktivasyonu yapılmış ancak henüz erişime tam kapasite ile verilmemiş mavi ve mor dalga vorteksleri ise kısa bir zaman sonra sizlerin odağına muhatap olmaya hazırlanıyor.
Hiçbir şey olmuyor diyenler bunun kanıtları için etrafa değil sadece kalplerine baksınlar. Orada muazzam bir bilgi akışı ile birlikte olmakta olanın vizyonundan ötesini de bulacaklardır. Bu bir kucaklaşma anıdır ve o tam olarak buradadır. Negatif etkileşimciler düşük frekans boyutundaki gerçekliğinize son çırpınışlarını sergilerken yüksek frekans dünya’sının burada olduğunu bilerek olayların gözlemcisi olmanızı teşvik ediyoruz.
Önünüzdeki iki sene bu dalga boylarının içinizde ve oradan dünya’nın kalbine demirlenmesi için çok kritik zamanlardır.


Kalbinizin sevgisi genişledikçe etrafınızda gördüğünüz olumsuzluklar sizleri daha fazla etki alanına çekiyor gibi görünebilir. Bunu, artan hassasiyetleriniz, açılan duyularınız, genişleyen bilinciniz ve de içinizde kalan son tortuların dönüşümü süreci olarak farkındalığınızda tutunuz. 2016 ve 2017 ilahi ışığın ve ilahi iradenin kılıcının doğrudan topraklarınıza saplanması sürecidir. Buna adalet süreci demiyoruz. Bu doğrudan ışığın bir yağmur bulutu olarak çorak kalmış toprakları sulamasıdır. Bazı yerlerde sel baskınları olabileceği gibi bazı yerlerde ise sadece ılıman yağmurlar şeklinde tezahür edecektir. Bu metaforik bir anlatımdır. Aslında sizlerin kehanetlere, felaket haberlerine ihtiyacınız yoktur. Bu zamanda odağınız mutlaka şefkat noktanızda ve kalbinizin altın piramidinde olmalıdır. Gelmekte olan bir temizlik sürecidir ve Gaia ile ortak bir adımın uzantısıdır. Altın Çağ frekanslarına girerken bilinciniz iyileştirmenin çok ötesinde hareket ediyor sevgili dostlar bunu göz önünde tutun. Niyet edilen geri dönülmez bir dördüncü-beşinci boyut Dünya’sının tezahürüdür. Bunun yaratımını çoktan yaptınız ve şimdi demirlenişine tanık olacaksınız.

Önümüzdeki altı ay ilahi irade ve titreşimlerinize sahip çıkmanız için çok önemli zaman noktalarıdır. Bir çok şekillerde bilinçte dalgalanmalar meydana gelecektir ve bu dalgalanmaları sarsıcı noktadan ziyade anlaşılan noktadan karşılayın. Sonraki süreçte sürprizlere hazır olun. Daha akışkan bir zaman portalında ilerlediğinizi fark edeceksiniz. Zamanın enerji aktarımı yapılan sıkışmış portalları olduğu gibi hızlandırılmış akışkan eylem portalları da vardır. Bu sene içindeki deneyimleriniz bu sözlerin ne anlama geldiğini size ifade edecektir. 2017 başlarında da bu arta kalan dalgaların nasibini göreceksiniz. Çakan şimşekler gürültü olup sizleri korutmamalı. Onun ışığını ve enerjisini alıp kendi huzur alanınıza çekilmeyi bilmelisiniz. Her türlü enerji giriş ve çıkışları olmaktadır ve kişisel yükseltilmeniz için de müdahaleler bunun kapsamında sizlere sunulanlardır. 2017 mavi ışığın yedinci frekanslarının sizlere mavi vorteksler aracığı ile erişime verileceği zaman zarfıdır. Buna hazırlanın. 


Bu, doğrudan “mutasyondur”.  Sizler uyanmayı başarmış olanlarsınız. Bir çok yerde belki kafanızı da karıştıran aktivasyon mesajlarına çekiliyorsunuz. Aktivasyonun hali hazırda içindesiniz sevgili dostlar. Sizlerin erişim için sorduğu ise mutasyonun kendisidir. Hızlandırılmış evrim süreciniz… 
Bunun da zamanı gelecektir ve diyoruz ki bu gelene kadar tüm bilinç bedeninizi en iyi şekilde yüksek frekanslara uyumlamayı seçin. Hayvansal gıdalar, bağımlılık yapan maddeler, stres ve kaygılar frekansınızı etkileyecek unsurlardır. Hala bu çemberde bulunuyorsanız bir kez daha hayatınızı ilerletmenizi düşünmenizi istiyoruz. Mavi ışık hakkında bilgiler hem bu kaynaktan hem de dünya’dan başka kaynaklardan sizlere 2016 senesi içinde aktarılmaya devam edecektir. Şimdi lütfen ışığın ilahi iradesine derin bir nefes alın ve kalbinizi bu muhteşem yaşamda var olduğunuz için şefkatiniz ve merhametiniz ile onurlandırın. Sizleri seviyoruz. Sizleri destekliyoruz. Sizlerin hemen yanı başınızdayız ve bu sözcüklerden veya düşüncenin kendisinden bile çok öte bir gerçekliktir. Bir süre sonra daha yüksek bir gerçeklikte bir arada olacağız.

Sevgi ve ışıkla. Ben Tyu’pra. Ve öyledir.

27.12.2015

K: Isabella Aldarin


Kaynak: http://galaktikkanalmesajlari.blogspot.com.tr/2015/12/mavi-isk.html

0 comments:

Yorum Gönder