27 Temmuz 2016 Çarşamba

Mavi Işığın çocuklarına selam olsun, ben General Tyu'pra.

 
Beyaz Işığın sevgi kalkanı içinde enerjilerimizi açıyoruz ve bütünleşmeyi sağlıyoruz.
Güvenli alanınızda Beyaz Işığınızı bizimle birleştirebilirsiniz.
Rüyalarınızda bir araya geldiğimizi biliyorsunuz. Bunun ötesinde bir bilgi daha vermeme izin verin. Her gece 3B realitenizi terk ettikten sonra Dünya'da kalıp kalmamak üzere kendinize onay verdiğinizi biliyor musunuz?
Kutsal ve korunaklı çember alanınızda günlük enerji deneyimlerinin -analizlerin ortasında mevcut planınıza göz atarken yarın dediğiniz zaman diliminin bazı noktalarına da seçimlerde bulunursunuz.

Bunun en önemli noktası da şüphesiz deneyime devam edip etmeme kararınızdır.
Bir çok sevgili dostumuzun bazen gözyaşları içinde feryat ettiklerini biliyoruz.
Ancak değerli dostlarımız, cesur ışık varlıkları, buraya bedenlenme kararı sizin seçimlerinizde olduğu gibi devam edip etmemek de tamamen sizin ellerinizdedir.
Göksel planınız ve yüksek benliğinizin yaşamınızdaki dinamik unsurları bu kararınızdaki etkenliktir. Her daim kutsal olan yaşamın kendisidir, hangi noktada olursanız olun.
Ancak bu kadar yine de geldiğiniz bütünlüğün dengesinde yüksek benliğiniz ile attığınız adımdır. Yakın zaman sonra bir çok değerli uyanmış dostumuz bu tarafa gelme seçimi ile onurlandırılacaktır.

Tıpkı kalmayı seçmiş çoğunluk gibi her biriniz yüce bilincin parçaları olarak aynı onur nişanına sahipsiniz.
Bilincinizin bu farklı boyutlarda esen fasetleriniz de bütünün hayrına seçimlerinizle de var oluşu kutsarsınız.
Bir çok büyük potansiyeli bu seçimlerinizle / oylamalarla değiştirenler sizlersiniz.
Emin olun, dünya matrix'indeki gündeminiz ile yüksek alemlerdeki gündeminiz ne kadar iç içe geçerse, o kadar uyanışta ilerlemiş oluyorsunuz.
Gerçek algınız geri dönmemek üzere değişiyor ve gerçek budur. Size bu kapsamda önemli bir haber vermek için öne çıktık.
Dünya'daki negatif unsurların hakimiyetinin sona erdirilmesi, öncülerin uyanması ve dünya ruhu ile birlikte dördüncü/beşinci boyuta sıçrayışta sizin yüksek alemlerde belirlediğiniz yol, yöntem ve zaman kapsamları dahilinde gerçekleşir.


Bir çok sevgili dostumuzun ısrarla sorduklarını içinde bulunduğunuz matrix' de cevap olarak demirlemek istiyoruz.
Yapılan plan gereği negatif unsurlarla barış müzakereleri yapılmasını seçtiniz.
Dünya sıçramasını böylelikle daha kolaylıkla ve hızlı bir şekilde gerçekleştirme yönünde mevcut potansiyelin sonuçlarını bekliyordunuz. Olası potansiyeller önümüzdeydi dostlarım, ancak alınan karara saygı duyulması ve işlenmesi için gerekli görevleri de bizler burada üstlendik. Gerek dış uzay kaçışları ve etkilerinin yok edilmesi gerek müzakerelerin yapılması işlemleri tamamlandı.
Müzakereler negatif grupların Dünya'yı barış içinde terk etmesini reddiyle sonuçlandı.Her şeyden önce farkındalığınıza sunmak isteriz ki bu ön görülen potansiyellerden birisiydi.

O nedenle bir şaşkınlık veya korku yaratmaması için bu bilgiyi bu şekilde vermeyi uygun bulduk. Bundan sonra olacaklara dair sizlerin farkındalığına ışık tutacağız.
Bu, özgür iradenizi etkileyecek kehanet vari bilgiler kapsamının dışında tutularak yapılmaktadır ve uygundur. Ancak şunu söyleyebiliriz ki dünya zamanına göre çok yakın bir zamanda artık bu perdeyi de kaldırmayı başaracaksınız.
Kutlu zamanların başlangıcında tarihi yeniden yazan sizler uyandığınız gerçekliğin odağında dünya sisteminde boy göstermeye başlayacaksınız. Öncüler diye tabir edilen ilk adımı atacak görevliler uyandı. 2016 enerjileri çerçevelerinde görevlerine uyandırılmaları, birbirlerini bulmaları ve gerekli yardımı almaları için desteğimizi çok güçlü seviyelerde arttırıyoruz. Önümüzdeki haftadan itibaren bunun ilk işaretleri ulaşması gerekenlere ulaşacaktır.

Bu bağ ve kurulacak iletişim ağı dünyevi iletişim ve hissin ötesindedir. Bu içinizde aktive edilmiş üstat tohumunun manyetik çekimi ile harmonize olup korunma altına alınmıştır.
Dünya'nın belirlenmiş bölgelerinin ekseninde başlayacak hareket sisteminizin dönüştürücü unsurlarında ışığı görünür kılacaktır. Bu bir günde olmayacaktır.
Sizden sabrınızı zorlamanızı değil her gün her an kalbinizdeki üstat tohumunun frekansında olmanızı istiyoruz. Ne adım atmanız gerektiğini bileceksiniz.
Nerede bulunmanız gerektiğini bileceksiniz. Bu kaotik bilgi kirliliği günlerinde hangi bilgilerin sizin yolunuzu ışıklandırdığını bileceksiniz. Türkiye enerjileri özelinde konuşursak;

Bizler yıkımın eşiğindeki bir ülkeden bahsetmeyeceğiz. Oturduğunuz evin temizlenmesi gerekiyor ve öyle olacak. Bu yine sizlerin belirlediği bir süreç çerçevesinde olacağı gibi buradan parlayacak tohum etki Dünya'nın tüm ışık işçilerine/savaşçılarına ayağa kalkma mesajı iletecektir. İleride bugünleri değerlendirirken her şeyin nasıl uygun geliştiğinin bilgeliği ile bakacağınızı biliyoruz.
Sizler durumu iyileştirmeye, onarmaya gönüllü olanlar değilsiniz. Sizler, sistem temizleyicilerisiniz.


Bunun siyasi yelpazede bir devrim ile karıştırılmaması gerekiyor, mutlak anlamda bir bilinç devriminin parlak ışıkları burada havai fişekler gibi patlamaya hazırdır.
Bunun yakın bir zamanda olacağını göreceksiniz. Karşıt enerjiler ve düşük bilinç diye nitelendirdiğiniz herkesi ve her şeyi ışıkla kaplayacak ve ruhların bütünlüğünde iyiliği tam ayaklarının dibine demirleyeceksiniz.


Bunlar için sabırlı olun demiyoruz dostlarım, bilakis kalbinizin(özünüzün) temelinde her an parlar vaziyette olun.
Ancak dramatizasyondan mutlak suretle uzak kalmanızı bir kere daha hatırlatıyoruz.
Harmonik bir dengede toplanıp beyaza ışığı zamanın güncel periyotlarında yaratmanız ve bu topraklara demirlemeniz çok fazla önem arz ediyor.

Emin olun bu hem size hem de bu topraklarda yaşayanlara aynı oranda sevgi olarak yıkanıp geri dönüşecektir.Sizlere daha önceden bugünlerin gelmekte olduğunu söyledik.
Şu an mevcut durumun dramatikliğine bakıp veryansın ediyorsanız senenin sonunda bir daha bakın derim. Henüz bir şey görmediniz. Ancak bunları düşük frekans tesiri ile izlerseniz içinizdeki üstat tohumunu israf etmişsiniz demektir.
Bu mutlak temizliğin önündeki gölgelerdir ve aslında uzun zamandır ortaya çıkmayı bekliyordu. Emin olun yüksek alemlerde olayları tartarken nereye gitmekte olduğunu ve uygunluğunu biliyorsunuz.
Bilgilerinizi kalbinize çekmeye niyet edin, hiç birinizden gizli değildir.Aranızdan sevgi ve hürmetlerle ayrılırken tekrar hatırlatmama izin verin.

Sizler bütünlüğün içinde 
bireyselliği deneyimleyenlersiniz.
Sizler evrendeki en cesur ve istekli ışık varlıklarısınız.
Sizler hiç şüpheniz olmasın ki yeni Dünya'nın demirlenmesindeki mühendisler ve yapı taşlarısınız.
Asla daha azını size dikte etmeye çalışan düşüncelere odak vermeyin.

Kalbinin ekseninde makrodan mikroya dalgalanan bilinçler bilginin çarpıcılığını bilinçlerinde algılayacaktır.
19.02.2016
 Mesaji ileten Mehmet Haydar
Kaynak: http://galaktikkanalmesajlari.blogspot.com.tr/

0 comments:

Yorum Gönder