25 Temmuz 2016 Pazartesi

Komutan Ashtar: Kendimizi Gösterme Zamanıdır,Hükümetleriniz Gerçeği Artık Saklayamayacak.

 ashtar command ile ilgili görsel sonucu
Ben ASHTAR !!! tekrar aranızda olduğum için çok mutluyum ve mutlulukla söylemeliyim ki yıllarca size söylediklerimiz ve verdiğimiz sözler artık gerçekleşmek üzere..

O an geldiğinde yalnız olmayacaksınız ve benim bildiğim ve tanıdığım ve sevdiğim ışık kardeşleriniz her ne olursa olsun korkmamanız için işte tam da bu sebeple sizi haftalarca ve aylarca buna hazırlıyorlar Eğer isteseler kendilerini şu an bile gösterebilirler ama dünya buna şu an için hazır değil . Diğer yandan siz ilerledikçe vibrasyonunuz bize doğru yaklaştıkça işte o zaman görünmemizde sorun olmayacak çünkü dünya artık 3d de olmayacak.


Eğer korku , şüphe direnme gibi duygulara kapılırsanız geriye düşersiniz yani 3d titreşimine tekrar girersiniz bu da size zaman kaybettirir ve yüksek titreşimlerde devamlı kalabilmenizi engeller.
Bilin ki , artık gittikçe daha fazla 4. boyuttasınız ancak kendinizi yeteri kadar uzun 4.boyutta tutamazsınız çünkü hala bedeninize , burdaki iş güçlerinize ve 3. boyuttaki titreşiminize çekilirsiniz.
Sürekli olarak 3 , 4 ve 5 .inci boyut arasında gidip geliyorsunuz .
Doğada olabilecek çok kuvvetli olaylardan etkileneblileceğiniz için ve kendinizi beden kalp ve farkındalık olarak hazırlamanız önemlidir fakat bu konuda korku frekansını yaymamak amacıyla daha fazla konuşmak uygun değildir. 



Galaktik kardeşleriniz için belirli bir frekansa geldiğinizde daha faydalı olabileceğiniz açıktır.
Eğer korku , şüphe direnme gibi duygulara kapılırsanız geriye düşersiniz yani 3d titreşimine tekrar girersiniz bu da size zaman kaybettirir ve yüksek titreşimlerde devamlı kalabilmenizi engeller.
İnternet konusunda dikkatli olmalısınız. Kesinlikle bazı mesajların ışıktan geldiğini ama bazı mesajların rahatsız edebileceğini ve yavaşlatabileceğini unutmayın.


Bunun ille de mesajı alan kişilerin hatası olması gerekmiyor . Gerçek olan kendilerinin tam olarak demirlenip merkezlenmediklerinden kaynaklanıyor. Sizden basitçe daha dikkatli olmanızı ve ayırt etme yeteneğinizi kullanmanızı istiyorum .
Mesaj okuduğunuzda tabiki aklınızı ve zekanızı kullanın ama kelimelerin arkasındaki anlamı okumaya çalışın ve bu okumayı kalbin beynine nüfuz etmesi olarak yapın .


Tüm benim ve kardeşlerimin verdiği mesajlarda her zaman ya bir kelime ya da bir cümle size yardım da edebilir rahatsızlık da verebilir. Neyin doğru neyin yanlış olduğunu ayırt etmenin çok zor olduğu sürekli olarak düşündüğünüz, ümit ettiğiniz veya inandığınız şeyleri sorguladığınız zamanlarda yaşıyorsunuz . Ayırt etme gücünüzün zorlandığı bazen de ayırt etmenin zor olduğu günlerde.....


Sizin şu internet dediğiniz şey olağanüstü dehşet verici bir şey . Olağanüstü çünkü dünyadaki tüm canlıların birbiriyle haberleşmesine olanak veriyor


VE AYNI ZAMANDA SİZİ ÇOK BÜYÜK YALANLARLA GÜNCEL TUTUYOR ,BİNLERCE YILDIR İNSANLIĞA SÖYLENMİŞ YALANLAR ....


Her şey aydınlığa çıkacak. Bu yüzden sizler kendinizi bu yalanlardan dolayı ölacak şoklara hazırlıyorsunuz. Gerçek olanla ilgili şoklar ..


Ben bu gerçeği kabul etmeye hazır olanlarınıza değil , insanlığa ve kardeşlerinize sesleniyorum..Ben ve kardeşlerimin gittikçe daha önemli olan bir görevi var size ve tüm insanlara yakın .


Güvenin ve bilin ki GERÇEKTE YALNIZ DEĞİLSİNİZ, size eşlik ediyoruz, sizi koruyoruz ve her ne olursa olsun her zaman sadece size yardım etmek için değil ''bir çok kez söylediğimiz gibi kardeşlerim'' eğer gerekli olursa sizi oradan çıkarmak için yanınızdayız .( buradaki evacuate tehlikeli yerden alıp güvenleri yerlere yerleştirmek anlamında)
SANA ÇOK YAKINIM ÇÜNKÜ SENİ SEVİYORUM .. İnanılmaz bir iş yapıyorsun.


Bazılarınız, bu dünyaya belirli bir zaman aralığında "zorluklarını enkarne olmadan önce bilmesine rağmen" gelip çalışmayı seçti. Buraya , kendilerini ışığın ve sevginin hizmetine sunmak için , gelip çalışmayı seçtiler.


Sen ve Ben ışığın ve sevginin hizmetindeyiz, sen ve ben kaynağın hizmetindeyiz. Bizler Yaratıcı Tanrının hizmetindeyiz. her birimiz onun yolunda ona ve oun en yüksek katlardaki ışığına hizmet ederiz .


Kendimi ifade edebilmekten dolayı çok mutluyum. Sizi , sizinde kardeşleriniz olan kardeşlerimin adına selamlarım . Yakında bizi farkedecek , algılayacaksınız. Yakında tekrar bir araya geleceğiz .
Görülmemiş bir kutlama olacak . Artık bedenininizde acı çekmeyeceksiniz, her şey başka türlü olacak. Sizin için ne olacağını size şu anda açıklayamam ama güvenin !!!!
Bütün bunların üstünde, gelişmek ve büyümek için kendinizi sevmek ,sevgiyi sevmek için , çalışmaya devam edin.....
Çeviri: TC Aysegul Ongen

Orjinal link: http://beforeitsnews.com/alternativ...

Kaynak:https://www.facebook.com/notes/event-hadise-t%C3%BCrkiyeprepareforchangenet/komutan-ashtar-kendimizi-g%C3%B6sterme-zaman%C4%B1d%C4%B1rh%C3%BCk%C3%BCmetleriniz-ger%C3%A7e%C4%9Fi-art%C4%B1k-saklayam/935966333180231

2 comments:

Adsız dedi ki...

Bu Ashtar denen zat İslam'da bahsedilen Deccal'e benziyor sanki

pnar.balc dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.

Yorum Gönder