4 Kasım 2020 Çarşamba

1 KASIM ~ ÖNÜMÜZDEKİ İKİ AY BOYUNCA BİZİ ÇEVRELEYECEK OLAN ASTROLOJİK ENERJİLER

 

Pam Gregory'den güncelleme ~ 1 Kasım 2020
30 Kasım'da İkizler'de bir ay tutulması nedeniyle tutulma sezonuna çoktan girdik. Önümüzdeki iki ay inanılmaz derecede yoğunlaşmış bir değişim ve evrim enerjisi içeriyor.
Dış gezegenlerin çoğu yılın başlarında gerilemiş olmasına rağmen, Jüpiter, Satürn ve Plüton şu anda direkt hareket ediyor, Merkür Salı günü tekrar direkt hareket edecek ve Mars 14 Kasım'da direkt dönecek. Neptün, 30 Kasım'da doğrudan rotasyona döner. Bu nedenle enerjide bir hızlanma vardır ve olaylar ve ifşalar baş döndürücü bir hızda gerçekleşecektir. İfşalar şok edici olacak.
 
Gezegenlerin yönündeki değişiklikler, Uranüs'ün 3'ü olan Boğa burcunda dünkü dolunay enerjilerine eklenen tutarsızlıklar yaratabilir - kaos, devrim, her türlü DEPREM , hakikat ve uyanış gezegeni. Uranüs yüksek aklımızı, süper bilincimizi yönetiyor ve indirmeler son derece hızlı bir şekilde yeniden geliyor. Uranüs'ün dürtüsü hızla daha yüksek bir varoluş durumuna geçmektir. Yeryüzüne akan ışığın gittikçe daha ince ve daha yüksek frekansı bilincimizi yükseltir ve daha parlak ışığın karanlık köşeleri bile parlatmasını sağlar. Dolunay ışınları tarafından desteklenen pek çok şeyin şu anda "gün ışığına çıkmasının" nedeni kısmen budur.
Önümüzdeki iki ay boyunca astrolojik enerjiler çok yoğunlaştığı için, bu , farkında olsak da olmasak da tezahür ettirme yeteneğimizi artırır . Böylece bu süre zarfında tüm düşünceleriniz ve hisleriniz güçlenecek; Düşüncelerinize ve hislerinize bir hoparlör bağladığınızı hayal edin, sessiz olduklarını düşünseniz bile, şimdi dünyaya yüksek sesle bağıracaklar. Bu nedenle bilinçli olarak sevgi, neşe, huzur ve mutluluk duygu ve düşüncelerini gönderin. Eski dünyanın çöküşünün neden olduğu kaosun yeni dünyaya gerçekten varmadan önce gerçekleşmesi gerektiğini bilin, ancak çok yakında yeşil filizlerin eski dünyanın kırık betonunu ittiğini göreceğiz.
Anlaşılır bir şekilde, 3B seviyesinde epeyce arıza var. Bunu korkutucu ve istikrarsızlaştırıcı bulmak yerine, bilerek frekansınızı artırmaya çalışın, böylece bunu yeniye heyecan verici bir geçiş olarak görebilirsiniz. Ne kadar çok insan bunu yapabilirse, yenisi o kadar hızlı gelir. Her şeye daha geniş bir enerji bağlamında bakın.
Hiçbirimiz yaratmakta olduğumuz yeni dünyanın ayrıntılarını bilmiyoruz, ancak evrenin yasalarına göre gönderdiğimiz her frekans, olaylarda ve deneyimlerde karşılık gelen bir cevap gelir. Öyleyse dünyadaki sevgi, barış, neşe, şefkat ve mutluluk için bir savaşçı olun. Önümüzdeki iki ay boyunca, bu duyguları paylaşın, 3B düzlemdeki olaylara geçmişte kaybolacak vahşi bir film olarak bakın ve olduğunuz güçlü ortak-yaratıcı olarak öne çıkın. Vizyonlarınızı yüksek tutun.
Bu tutarlı duyguları öfke, panik, korku gibi tutarsız duyguların üstüne ne kadar çok çıkarırsak, dünyada durdurulamaz bir sevgi ve neşe dalgası yaratırız. Koç burcundaki Mars bize bunu yapmak için cesaret ve güven verebilir. Bu yüzden buraya geldik.
Sevginin zırhını kuşanın ve gidin!
Kaynak: https://www.facebook.com/groups/596628730786157/

0 comments:

Yorum Gönder