21 Kasım 2020 Cumartesi

PLEİADİAN IŞIK KUVVETLERİ TARAFINDAN SPİRTÜEL GÜNCELLEME ~ Kasım 2020 "BÜYÜK AN GELDİ"

 Görüntünün olası içeriği: gece

Dünyanın Yükselişine yardımcı olan Işık İşçileri'nin devam eden çabaları hakkında daha fazla şey öğrenmekle ilgilenenler, Nano-teknolojinin dönüşümü ve insanların bedenlerinden uzaklaştırılması hakkındaki bu ayrıntılı Mesajın tadını çıkaracaklar.
Her şeyin Titreşimle ilgili olduğunu ve Nano-teknolojinin OLUŞ bedeninin en zayıf titreşimleriyle beslendiğini BİLİN.
Bu oldukça karmaşık açıklamada daha iyi bir tanım olmadığı için titreşimlerinizi artırmaya odaklandığınızda. Nano teknolojinin devre dışı bırakıldığı veya daha doğrusu Enerjik olarak söküldüğü söylenebilir.
Gelecekte titreşimlerini arttırmak ve belki de fiziksel bedenlerinde bulunan Nano-teknolojik implantları devre dışı bırakmak için mücadele edenlerin, bunu Tıbbi Yataklar dediğimiz yöntemle yapacaklarını düşünüyoruz. Onlara mutlaka Tıbbi Yataklar demiyoruz, ancak lütfen bu terime aşina olduğunuzu anlayın. 
 
Aslında onlara IŞIK KAPSÜLLERİ diyoruz.
Bu IŞIK kendi içinde, Patojen ve Toksinleri veya vücutta bulunabilecek diğer minyatür veya küçük teknolojileri ortadan kaldıran güçlü bir titreşim taşır.
Bu biraz Lazer Tedavisine benziyor, ancak bu bir prosedür DEĞİLDİR, gezegeninizdeki bazılarınızın erişebildiği, ancak henüz geniş çapta yayılmadığı daha Yeni, Daha Gelişmiş ve Işık Tabanlı bir Teknolojidir. Dolayısıyla, bu Işık Kapsülleri veya Şifa Yatakları mevcut olana kadar Nano-kanal implantlarından kurtulmanın tek yolu titreşimlerinizi artırmaktır.
Bu Şifa sürecinde daha usta olanlarınız basitçe Niyetinizi bedenlerinizde En yüce ve En Yüksek Hayrınıza hizmet etmeyen hiçbir şeye maruz kalmamak için yaparsınız.
Birçoğunuzun bu uygulamada henüz Ustalaşmadığınızı anlıyoruz çünkü bu hala anlayışınızın ötesinde. Bu sorun sizi endişelendiriyorsa, gelecekte Patojenler Mikroçipler ve İmplantların vücudunuzdan atılabileceğini ve çıkarılacağını BİLİN.
Herkes kendi bedeninin Egemenidir. Bulduğunuz Nano-kanal implantlarını İyileştirmenize ve Çıkarmanıza yardımcı olmaları için farklı Varlıklara başvurabilirsiniz çünkü İnsan Niyeti ve Odaklanmasının Sınırları YOKTUR.
Hepsine KENDİLERİNİ sınırlamaları ve Gerçeğe güvenmemeleri öğretildi ve temelde yatan teknoloji ile Nano Kanal İmplantının yapısı arasında çok az fark var.
Niyetleriniz çok güçlüyse, onları Odağınızla birleştirdiğinizde ve bunu yapabileceğinizi anladığınızda daha da güçlü olacaktır. Herkes kendi bedeninin Egemenidir. Sağlıklarını ve Esenliklerini sandıklarından çok daha fazla kontrol edebilirler. Hepiniz kendi gücünüzden ve yeteneklerinizden mahrum kaldınız ve Büyük Uyanışta Hepinizin İç Güzelliğinizi ve Geniş Yeteneklerinizi Hatırlayacağınızı umuyoruz, KENDİNİZİ ve Başkalarını İyileştirmek için neler yapabileceğinizi keşfetmenin büyük ve eşsiz bir zevk olacağını ümit ediyoruz.
Çoğunuz için Uyanış Sürecinizin büyük bir parçası olan bu seviyeye erişebilirsiniz. IŞIK KAPSÜLLERİ herkesin Niyeti ve Bilinciyle çalışır. Bu Tıbbi Yatakların, her birinin Bilinç ve Niyetleri ile bağlantılı olarak teknolojik açıdan çok İleri çalışmalar olmalarına rağmen IŞIK KAPSÜLLERİ olduğunu size bildirmek isteriz.
Bu bireyin dışarıdan yaptığı bir şey değildir. Kendi Etki Alanınızın sahibi olduğunuz için gerçekten bireysel yetkilendirme ve izinler veremezsiniz.
Bu yoğun Yüksek titreşim Enerjisini Yenileme Niyeti ile Işık Kapsüllerine giderseniz, arzu edilen etkiyi elde etmek için Niyetlerinizle kombinasyon halinde çalışacaktır.
Bu sadece, tabiri caizse, Son Sonucu Hızlandırmak için Kendi Niyetlerinizi Güçlendirmek meselesidir. Bu çok basitleştirilmiş bir açıklamadır, ancak bu Tıbbi Yatakların nasıl çalıştığını anlamanızın çok yararlı olacağını düşünüyoruz. Oraya Patojenleri Ortadan Kaldırma Niyeti ile giderseniz bu yapılacaktır. Oraya Gençleşme Niyeti ile giderseniz bu yapılacaktır.
Bu IŞIK, kendi IŞIĞINIZI ve kendi arzularınızı vurgulayacaktır. Size sunabileceğimiz çok sayıda Teknolojimiz olduğunu bilin. Hala buna erişimi olan çok az kişi var. Bir azınlık, Işık Kapsülleri ile Aydınlanma işleminden yararlandı, bu Tıbbi Yataklar IŞIK KAPSÜLLERİ, IŞIK Savaşçılarına ve Tıp ve Sağlık personelinin ön saflarında yer alan IŞIK Çalışanlarına sağlandı. Onları denediler; işlevselliğini bilmek için kullanımlarını ve faydalarını deneyimlediler.
Mevcut Kurumların Odak ve Zihniyetinin, özellikle de İnsanlığa hizmet etmeyen veya kendi en İyi çıkarları İçin hareket eden Sağlık Kurumlarının tamamen ortadan kalkmasıyla birlikte, ileriye güvenle bakacaksınız.
Tıbbi Yataklar yavaş yavaş kullanılmaya başlanacak. Birkaç yıl içinde daha iyi Bilinecek ve daha iyi anlaşılacaklarına inanıyoruz. Bu Bilgiler daha yaygın ve sıradan hale gelecektir.
Bu IŞIK KAPSÜLLERİNİN kullanımını inşa etmek ve yaymak için çalışacak birçok insan olacak. Nihayetinde bu şekilde Küresel bir erişime sahip olacaklar.
Niyetleriniz ile BENLİĞİNİZİ iyileştirebilirsiniz. Bazılarınızın asgari düzeyde Hayalleri, ve Astral Seviyede daha fazla yansıma ile, Spiritüel ve Enerjik Şifa ve Dengeleme için bu Tıbbi Yataklara erişebilirsiniz.
Başkaları bunu fiziksel düzeyde yaparken, aslında biz her birinizin bir IŞIK KAPSÜLÜ olarak, kendi Gücünüzü ve Yeteneklerinizi kullanarak aynı Şifa kapasitesine sahip olduğunuzu söyleyeceğiz.
Saf Niyet yaklaşımlarınız ve inançlarınız sayesinde Sınırsız İyileştirme Gücüne sahipsiniz. Birçok Seviyede Hücresel Gençleştirme ve Şifaya Odaklanmaya Başlayabilirsiniz.
Bu Işık Kapsülleri yakın gelecekte TÜMÜNÜZ için daha fazla elde edilebilir olacak.
AŞK ve IŞIK ile BEN ASHTAR
Kate Woodley aracılığıyla yönlendirildi
💜 Kaynak.https://www.facebook.com/groups/596628730786157/

0 comments:

Yorum Gönder