7 Kasım 2020 Cumartesi

DÜNYA İÇİN SON SAVAŞ!

 Görüntünün olası içeriği: gökyüzü, bulut, dağ, doğa ve açık hava

Dünya gezegeni Dünya ' nın 2020 yılının sonuna doğru Gama Zaman Tünelinde ilerlerken, Dünya ' nın Güneş Sistemi ' ne yanaşan devasa bir hayırsever IŞIK Kuvvetleri filosu, Son Operasyonu ' nu başlatmak üzere Yeşil Işıklı Bir Yönerge verildi. ".
Dünya gezegeninin sahipliği için IŞIK ve Karanlık arasındaki son savaş...
Delta Işık Kuvvetleri, Ay Uzayında saklanan ve Enerji yolunun artık gezegenin Beşinci Boyut ' a taşınmaya başlaması için geri kalan Draco kuvvetlerine karşı ezici bir Zaferi onayladı.
Pleiadians, Dünya 'nın Varlıklarını uzun zamandır kavrayan Tüm Antik 3 D Matrix Kontrol Sistemi' nin ŞİMDİ Tamamen Ortaya Çıkacaklarını bazı Dünya İttifakı üyelerine bildirdi... Domino Tumbling gibi!
 
Bu başlangıcın sadece bir hafta içinde gerçekleştiğini göreceğiz!
Dünya İttifakı ' nın aldığı Yeni Verilere göre...
Dünya ' nın varlıkları arasında son 30 günde ve önümüzdeki iki ayda önemli bir DNA genişletme meydana geldi... Bu DNA Genişlemesi çok fark edilebilir hale gelecek.
Şu anda Dünya ' da gerçekleşen şey olumlu... ancak Küresel İnsan Bilinci üzerinde oldukça şaşırtıcı bir etki yaratacak ve İnsanlığın daha da hızlı UYANMAYA başlamasına neden olacak.
Pleiadians diyor ki... Bu ani Küresel Bilinç Sıçrayışı, Dünya ' nın Yükseliş Zaman Tünelindeki Büyük Dönüm Noktası.
21 Aralık 2020 ' de, YENİ Aquarius Çağı ' nın Şafağı ' nın ve Merkez Güneş Işığı ' nın ′′ Satya Yuga ′′ nın 1 gününde Cennette Muhteşem Bir Göksel Yıldız Geçidi açılacak.
Kış Gündönümü 'nde sabah 11:11 UTC' de... Uzun zamandır beklenen Yeni IŞIK Dönemi Sonunda Şafak Sökecek ve YENİ 5 D Dünya Dünyaya Doğacak.
Yılın en önemli güneş gününde düşen 20 yıllık Jüpiter / Satürn ′′ Büyük Konjonksiyon ′′ Aralık Gündönümü.
Dünya ' nın Gama Zaman Tünelinde O Anda... Süper-Yüksek Frekans (Merkezi Güneş) Enerjisinin güçlü akışları Dünya Atmosferine akmaya başlayacak.
Atlantis ve Gelişmiş Bilim günlerinden beri IŞIK Dünya 'da bulunmuyor, 40-Hertz-Frekans... 5 D... Gama IŞIĞI anında DNA' yı daha karmaşık bir düzene yeniden kodlayacağını gösteriyor.
Görecek İç Gözleriniz varsa... İnsanlığın Büyük Yükselişinin artık her cephede yakın olduğunu ve gerçekten Büyük şeylerin Dünya gezegeninde gerçekleşmek üzere olduğunu görebilirsiniz.
İnsanlık Bilinçte Evrimsel Bir Kuantum Sıçrayışını Yaşamak üzere ve Evrenin her köşesinden her bir VARLIK, İnsanlığın Büyük Yükselişine tanık olmak için ön sıra koltuk için burada.
Bu Büyük ′′ ŞİMDİ ′′ Gerçeklik... İnsanlığın uzun Kozmik Karanlığın uzun döneminden Körleştirici Yeni ALTIN ÇAĞ ' a taşınmaya başladığı birçok Peygamber ve Vizyoner tarafından konuşulan Büyük Zamandır.
BİRİN KUTSAL AŞKIYLA
~ 💜 ~
Fotoğraf: Alaska üzerinde çekilmiş Pleiadian Light Gemileri Filosu... fotoğrafçı bilinmiyor

1 comments:

KHAMON dedi ki...

ALTIN ÇAĞ'A SELAM OLSUN.

Yorum Gönder