29 Kasım 2020 Pazar

Kova Çağı Final Etkinligi

 

21 ARALIK 2020

Age of Aquarius aktivasyon videoları 27 dilde oluşturuldu. Onları viral yapın, kritik kitleye ulaşmaya yardımcı olmak için ağlarınız aracılığıyla yayın!
Işığın Zaferine !
Tekrar harekete geçme zamanı! Dünyamızın kaderini kendi ellerimize alma zamanı! Hepimiz gezegensel kurtuluş sürecinin çok uzun sürdüğü konusunda hemfikiriz. İşte süreci toplu olarak hızlandırma şansımız. Bu nedenle, 21 Aralık'taki güçlü Jüpiter Satürn büyük kavuşma fırsatını, bilincimizi birleştireceğimiz ve bizi Kova Çağı'na götürecek süreci tetikleyeceğimiz bir portal yaratmak için kullanıyoruz.
Bunu viral yapın! Dünya çapında paylaşın! Lütfen bunu web sitelerinize ve bloglarınıza gönderin. Manevi grupları bize katılmaya davet edin. Alternatif bir medya kuruluşu biliyorsanız, bunu onlara gönderebilirsiniz. Bunu dünyanın sizin bölgenizde yapan yerel insan grubunuz için bir Facebook etkinliği oluşturabilirsiniz. Bu etkinlik için ayrıca bir ana Facebook grubuna ihtiyacımız var. Bununla ilgili bir video oluşturabilir ve Youtube'da yayınlayabilirsiniz.
 
Bilimsel çalışmalar, kitlesel meditasyonların ve aktivasyonların insan toplumu üzerindeki olumlu etkilerini doğruladı, bu nedenle bu aktivasyona katılacak her biriniz aslında Kova Çağı'nı bize yaklaştırmaya yardımcı olabilir:
Bu aktivasyon, Işığın uzun zamandır beklenen Kova Çağı'na götürecek zaman çizelgesini daha da dengelemek için gezegenin yüzeyindeki Işık enerjisini topraklamasına yardımcı olur. Bu aktivasyonu yapan insan sayısı, süreci hızlandırmak için yüzeydeki insan nüfusunun gücü içindeki en etkili faktördür.
Bu aktivasyonu yapan 144.000 kişilik kritik kitleye ulaşabiliriz! Bir milyona bile ulaşabiliriz! Bu, dünya çapında enerji alanında büyük bir şifa zinciri reaksiyonu yaratacaktır.
21 Aralık'taki Jüpiter Satürn kavuşumu, 12 Ocak'ta Satürn Plüton kavuşumuyla açılan, Jüpiter Plüton kavuşumuyla dönüm noktasına sahip olan ve 21 Aralık'ta Jüpiter Satürn kavuşumuyla kapanacak olan 2020 Kova Çağı zaman çizelgesi yıldız kapısını tamamlıyor:
Tüm 2020 Kova Çağı zaman çizelgesi yıldız kapısının amacı, gezegen için Kova Çağı pozitif zaman çizelgesini stabilize etmektir. 2020 boyunca, karanlık güçler pozitif Yükseliş zaman çizelgesinin tezahür etmesini önlemek için ellerinden geleni yaptılar. Şimdi pozitif Yükseliş zaman çizelgesinin sonsuza kadar demirlenmesi, güvence altına alınması ve stabilize edilmesi ve gezegensel kurtuluş sürecinin geri kalanının sorunsuz ve hızlı bir şekilde gerçekleşmesini sağlamak için kolektif şansımız.
Aralık ayında, 21 Aralık'taki ana aktivasyonumuza yol açan birçok güçlü astrolojik konfigürasyon olacak. Bu konfigürasyonların her biri, ana aktivasyonumuz için bir basamak olacaktır. İlk olarak, 10 Aralık'ta Pluto Eris meydanı olacak ve saat 22:06 UTC'de kesin olacak. Ardından, 14 Aralık 16:14 UTC'de tam bir Güneş tutulması olacak. Bundan sonra Satürn Kova burcuna 17 Aralık 05:04 UTC'de girecek ve Jüpiter birkaç gün sonra 19 Aralık 13:08 UTC'de Kova'ya girecek.
Pluto Eris meydanı, kuruluşa karşı savaşan savaşçı tanrıçanın enerjisidir. 14 Aralık'taki Tam Güneş tutulması, Neptün'ün karesini alan, Ay düğümünü kare yapan ve Vesta'nın kare şeklini alan Güneş, Ay ve Merkür birleşiminden oluşan değişken bir haç gösterecek. Bu enerji, yüzey nüfusu için birçok alanda hızlı bir hayal kırıklığı yaratacaktır. Kova burcuna giren Satürn ve Jüpiter, çok ihtiyaç duyulan Kova enerjisini gezegenin yüzeyine getirmeye başlayacak ve o andan itibaren 2043 yılına kadar Kova burcunda kalan büyük gezegen veya asteroitlerden en az biri kalacak.
21 Aralık'taki büyük Jüpiter Satürn kavuşumu, 1405'ten beri Kova burcundaki ilk büyük kavuşumdur ve tam olarak kış gündönümü gününde gerçekleşmektedir. Bu, Kova Çağı'nın ilk uzun zamandır beklenen enerjilerinin sonunda akmaya başlayacağı andır:
1623'ten beri en yakın büyük kavuşum, Jüpiter ve Satürn birbirine o kadar yakın olacak ki, onları neredeyse tek bir yıldız olarak göreceksiniz. Bir teleskopun göz merceğinde, her iki gezegeni birbirine çok yakın, birçok uydusu neredeyse birbirine değecek şekilde görebileceksiniz:
0 derece 29 dakikada Jüpiter ve Satürn Kova, 0 derece 17 dakika İkizler'de Alcyone (Pleiades'teki yerel merkez güneşimiz) ve M87 galaksisi (Galaktik aşkın kaynağı olarak Başak kümesindeki büyük bir galaksi) ile tam bir üçgen açacaktır. Evrenin bu bölümü için) 1 derece 13 dakikada Terazi. Bu büyük üçgen, gezegene son derece güçlü kozmik sevgi enerjileri getirecek ve bu, Kova Çağı yeni döngüsünü başlatacak tetikleyici olacak. Kozmik aşk enerjilerinin parlaması Başak Üst kümesi'ndeki M87 galaksisinden kaynaklanacak ve AION portal aktivasyonu sırasında M87'den Dünya'ya ulaşan parlamadan çok daha güçlü olacak:
Zaman diliminiz için meditasyon saatini buradan kontrol edebilirsiniz:
Talimatlar:
1. Sizi rahatlamış bir bilinç durumuna getirmek için kendi tekniğinizi kullanın.
2. Bu meditasyonu Kova Çağı'nı başlatacak tetikleyiciyi birlikte yaratmak için bir araç olarak kullanma niyetinizi belirtin.
3. Meditasyon sırasında ve sonrasında etrafınıza bir koruma çemberi yerleştirmek için ana kaynağından Mor Alevi çağırın. Işığa hizmet etmeyen her şeyi dönüştürmesini isteyin
4. Kozmik Merkezi Güneş'ten çıkan, sonra bu evrendeki tüm galaksilerin Merkezi Güneşlerine dağılan parlak beyaz Işık sütunu gözünüzde canlandırın. Sonra bu ışığın M87 galaksisinden aktığını ve sonra Galaktik Merkezi Güneş'e girdiğini, sonra Galaksimize girdiğini, sonra Güneş Sistemimize girip Güneş Sistemimizdeki tüm Işık varlıklarından geçerek, sonra ayın altı uzaydan geçtiğini imgeleyin. Dünya gezegenindeki varlıklar ve ayrıca bedeniniz vasıtasıyla Dünya'nın merkezine.
5. Bu Işığı Dünya'da kalan tüm karanlığı dönüştürdüğünü, tüm eşitsizlikleri iyileştirdiğini, tüm yoksulluğu silerek ve tüm insanlığa bolluk getirdiğini imgeleyin. Dünya gezegenindeki tüm varlıkları kucaklayan ve duygusal bedenlerini iyileştiren Tanrıçanın yumuşak pembe Işığını görselleştirin. Dünyadaki tüm varlıklara saf Işık, Sevgi ve Mutluluk getiren Kova Çağı'nın yeni bir büyük kozmik döngüsünün başladığını hayal edin.
Meditasyonumuz için önerilen süre 20 dakikadır.
Kova Çağı ile ilgili güncellemeler:

0 comments:

Yorum Gönder