19 Kasım 2020 Perşembe

FM 144: HAREKETE GEÇİRİCİ MESAJ (BARIŞÇIL TANRIÇA / IŞIK SAVAŞÇISI)

 Call for action (Peaceful Goddess / Warrior of Light)

Kabal, kilitlerini bastırıyor ve Mart ayında bu blogda duyurulduğu gibi, şimdi bunları uygulamak için orduyu kullanıyor.
Enerjik bir bakış açısından, son birkaç hafta, ışık güçleri ile yüksek seviyelerdeki karanlık güçler arasındaki şiddetli savaşlarla işaretlendi. Karanlık güçler, Avrupa'daki çeşitli tanrıça girdaplarına egzotik silahlarla şiddetle saldırdı.
Bu dönemde, Türkiye'nin batısı ile Yunanistan'ın Samos adası arasında, Efes antik kenti kalıntılarının yakınında sahile vuran bir tsunamiyle sonuçlanan fiziksel bir deprem oldu:
Aynı zamanda Avrupa'da, daha doğrusu Fransa'da (Nice'teki bir kilisede bir kadının başı kesilerek) ve Viyana şehir merkezinde (bir sinagogun yakınında) birkaç terörist saldırı gerçekleşti. Ek olarak, Almanya'nın Bavyera kentindeki bir Cizvit kilisesinde Meryem Ana heykelinin kafası kesildi (ve bir yüz maskesi eklendi!):
Kabal, fiziksel olarak Avrupa'da Hıristiyanlar ve Müslümanlar arasında (Amerika'da Cumhuriyetçiler ve Demokratlar arasında / dünya çapında Corona inananları ve maskeyi reddedenler arasında) bölünmeler yaratmak istiyor, daha da güçlü bir gözetim için yasaları uygulamak istiyor:
 
AB , Avusturya ve Fransa saldırılarından sonra şifreleme yasağına yaklaşıyor AB, Avusturya ve Fransa'daki saldırıların ardından veri şifreleme yasağına
yaklaşıyor
Ve kapatmalar yürürlüğe girmeden hemen önce askerleri sokaklara çıkarmak istiyorlar.
Fransa ve Avusturya'daki bu terörist saldırılar, bu ülkelerin "Covid nedeniyle" yeni tiranca tecrit emirleri vermesinin hemen ardından geldi. Artık her ikisinin de, vatandaşların yasaklara karşı isyan etme ihtimaline karşı devasa bir polis devleti varlığı için uygun bir bahanesi var.
Ancak daha geniş bir perspektiften bakıldığında, asıl amaç gezegensel girdapları ve ley çizgilerini bozmaktır ... çünkü bu hala bir ley çizgisi oyunu.
Bu hatların birçoğu büyük şehirlerde, özellikle hükümet bölgelerinde bulunuyor ve kabalın korkusu, uyanmış nüfusun bu hatlar boyunca (birkaç ay önce Berlin, Almanya'da olduğu gibi) (barışçıl) yürüyüşleridir, çünkü bunun gezegende kolektif bilinç üzerinde büyük bir etkisi vardır .
Bu aynı zamanda toplantıları yasaklamak ve insanları eve hapsetmek istemelerinin bir nedenidir. Ama elbette bu, dünyanın hemen hemen her şehrinde protestolarımız olduğu için dengeleyici bir eylem.
Bu nedenle karanlıklar, protesto hareketlerini önlerine sahte liderler koyarak birlikte seçmeye çalışıyor (bazıları gerçekte Sürüngenler tarafından yönetiliyor). Amaç, polis onları daha önce bölmemişse, bu tür toplantıları, insanları uyandıran ancak gezegen ağı üzerinde gerekli etkiye sahip olmayan bir gecikmeye veya eğlenceli bir olaya dönüştürmektir. Bu tür olayları ley hatlarından uzak şehirlerden dışarı çıkarma girişimleri de var.
Bununla birlikte, uyanmış ve direnen bir nüfusun yürüyüşü, ley hatları boyunca gezegen ağını işgal eden ve dünyadaki insanları etkileyen bir enerji girdabı yaratır. Olay, geçenlerde Almanya'da, bu kez insanların polis ablukasından çıktığı ve şehir merkezinde barışçıl bir şekilde yürüdüğü Leipzig kentinde tekrar oldu.
Böyle bir yürüyüş 1989'da gerçekleşmiş ve ardından Berlin Duvarı yıkılmıştır.
Bu nedenle, önde gelen sahte protestoculara karşı bir önlem olarak, Işık Kuvvetleri şu anda Galaktik Konfederasyonun yüksek rütbeli üyelerini yüzeye gönderdi, o anda yüzey direncini doğru yöne yönlendirmek ve daha fazla insanı uyandırmak için insan avatarlarına (yürüyüş yoluyla) girdi. çünkü şu anda bu son derece önemli.
Karanlık, pandeminin yardımıyla o zamanın faşist rejimini o zaman çizelgesinde yeniden kurmaya çalışarak II.Dünya Savaşı'nın eski Nazi zaman çizelgesine geri dönmeye çalışıyor.
Tamamen aynı kalıbı kullanıyorlar, sadece isim değişti: Kitap yakmak artık internet sansürü, 1933 Etkinleştirme Yasası artık Enfeksiyon Koruma Yasası, Aryan kimlik kartı artık dokunulmazlık kartı ... ve o zamanlar Yahudiler artık maskeyi reddedenler.
Bir habere göre, havayolları büyük olasılıkla yolcuların uçmadan önce COVID-19'a karşı dijital aşı sertifikası içeren bir "sağlık pasaportu" için kayıt yaptırmalarını isteyecek.
Bu sefer, kitle testleri yoluyla, tüm popülasyonun bir DNA veri tabanını da oluşturabilirler.
Yaz aylarında, bu Nazi kabal grubuna karşı mücadelenin şiddetlendiğini yazmıştım, ancak nihayetinde olumsuz gizli güçlerin - o zamanlar olduğu gibi - sözde kara büyücüler olduğunu düşünmeniz gerekiyor.
Şu anda bu totaliter sistemi destekleyen tüm politikacılar veya hayırseverler sadece kuklalarla, uzaktan kumandalı robotlarla konuşuyor ve bu sadece sembolik olarak kastedilmiyor. Aslında, mevcut liderlerin çoğu, halkın önünde durduklarında tamamen boşlar.
Söylenmesi gereken şeyi söylüyorlar (temelde karanlık hükümdarlarını yönlendiriyorlar), sonra evlerine geri dönüyorlar ve hatta bazıları oradan yeraltına, kabal barınaklarına giriyorlar. Bu şekilde Kabal, bu acımasız önlemleri tereddüt etmeden gerçekleştirebilir. Gerçek kuklacılar yüzeyde bile değil ... bazen fiziksel dünyada bile.
Bununla birlikte, ışık güçleri şu anda bu fraksiyona karşı hareket ediyor ve yüzeydeki birçok yıldız tohumu da gece boyunca astral planlarda yer alıyor. Öyleyse, herhangi bir okuyucu gece boyunca şiddetli çatışmalara karışırsa ve tüm bunları hayal ettiklerini düşünürse ... hayır diyebilirim, muhtemelen bir astral operasyona karışmışsınızdır.
Işığın güçleri, dışarıda ne kadar kaotik olursa olsun, bir yıldız tohumu olarak belirli bir dereceye kadar korunacağınıza güvenmeniz gerektiğini söylemeye devam ediyor. Bilgilerime göre, Starseeds COVID-19 aşısı olmaya “zorlanmayacak”.
Bu Trump yanlısı / Trump karşıtı tartışmaya da fazla dahil olmamalı. Sadece diğer şeyler için daha önemli olan enerjileri dağıtır, örneğin kitle meditasyonları için.

0 comments:

Yorum Gönder