19 Kasım 2020 Perşembe

İLAHİ ANNE'DEN MESAJ Linda Li Aracılığıyla 17.11.2020

 

 Görüntünün olası içeriği: 2 kişi
Çeviri: Recep Tamer Çifter
Sevgili dostlarım, İlahi(Spirituel Hiyerarşi) size hızlı bir mesaj göndermek istiyor. Biz konuşurken Toprak Ana yükseliyor. Bunu yaparken, biz İlahi(Spirituel Hiyerarşi) olarak gezegeni çok daha yüksek bir diyara getireceğiz. İnsanlık da yol bir boyunca kendi yolculuğunu yapıyor ki böylece insanlık eninde sonunda daha yüksek boyutta demirlenebilsin.
Son birkaç gün içinde gezegen çok yavaş ilerliyordu. Bazen (enerjik olarak) yerinde duruyor. Biz, İlahi'ler Toprak Ana'nın hareketlerine engel olan bazı enerjiler olduğunu fark ettik. Bir noktada biz, ilahi enerjileri ortadan kaldırdık.
Artık istenmeyen enerjilerin ortadan kaldırılmasından bu yana gezegen yeniden yukarı doğru hareket etmeye başladı. Toprak ana uyum sağlamakta zorluk çekiyor gibi görünüyor. Bir dakika sorunsuz hareket ediyor, sonra da tamamen hareket etmeyi bırakıyor. Düzensiz hareketler gezegenin enerjik bir düzensizliği olduğunun işaretidir. Ve bunun çaresine bakılması gerekiyor.
İlahi şu anda gezegene ayarlamalarda yardımcı olmak için çalışıyor. Bu arada biz, ilahi'ler "Işık İşçilerinden" yardım istiyoruz. Şu anda yapılacak yardımcı şey istikrarlı ve huzurlu olmaktır. Siz huzura odaklaının sevgili melekler ve gezegene huzurlu sevgi enerjileri gönderin. Toprak Ana'nın Huzura ve Sakinliğe ihtiyacı var. Onu koşulsuz sevdiğinizi bildirin. Ona, onun ve insanlık için burada olduğunuzu bildirin.
Huzur olun canlar. Süreç ortaya çıksın ve sadece olsun. Sizi seviyorum. Ben sizin İlahi Annenizim. Yeryüzündeki sevgili çocuklar huzur içinde olun. Ve öyledir.

0 comments:

Yorum Gönder