5 Aralık 2014 Cuma

KRYON: “KARANLIĞIN İFŞAATLARI”

imagesWXOSUY13

KRYON MESAJI

“KARANLIĞIN İFŞAATLARI”

Lee Carroll kanalıyla

Bu canlı kanallık Philadelphia’da verildi 
11 Ekim 2014
Selamlar sevgililer, ben Manyetik Hizmetten Kryon’um. Üç boyutlu bir dünyada, burada olanlar bir toplantıda, bir sandalyede oturuyorlar. Bazılarınız dinliyor, ama bu sadece kulaklarınızla dinlerken sahip olduğunuz sınırlı gerçekliğinizdir. Gerçek şu ki, bu mesaj 3B bilginin ötesine geçiyor. Mesajım gezegende tam bu zamanda olan yaşlı ruhlar içindir ve mesaj karanlığın ifşaatidir. Bu karanlık bir mesaj değil, kutlama, açıklama mesajı ve bilmeyi hiç istemeyeceğiniz şeyler hakkında bilmek istediğinizden belkide daha fazla ayrıntı. Ama bunu tek başına bırakamayız, çünkü yapamazsınız. Bu konuya nazikçe yaklaşıyoruz, bir Işıkişçisi için, yaşamlarının çoğunda yüksek bilinç ve sevgiden başka hiç bir şey hissetmemiş olan gezegendeki yaşlı ruh için yapabildiğimiz kadar nazik.
Eski Işık ve Karanlık Tartısı
Nerden başlayalım? Son zamanlarda haberlerinize baktınız mı? Olayların olma şekli ile ilgili bazı sürprizler var mı? Eğer buna evet diyorsanız, bir çok kez verdiğim bilgimi dinlemediğinizi size söyleyeceğim. İki yıldır, tam bu zaman hakkında bilgi verdim. Bu yeniden ayarlama köprüsünü geçmenin gezegendeki enerjinin karanlık/ışık dengesini bozacağını anlattım.

Belki adaletin terazisi adı verilen şeyi gördünüz? Simge gözleri bağlı bir figür tarafından tutulan bir terazidir. Terazinin her iki yanda dengeli iki platformu var. Bir kimyacının terazisine benziyor, bazılarınız bunu biliyordur ve metafora aşinasınız. Bu hayatta denge arzusunu temsil ediyor ve özellikle adil olma ve adaleti. Bu bilinçte denge arayışıdır. Zihninizde resmi algıladığınızı sanıyorum.
Işık ve karanlık paradigmasında, binlerce yıldır hiç eşitlik olmadı. Asla dengede olmadı. Karanlık bilinç adını vereceğimiz platform ve diğer platform, ışık bilinci. Karanlığı temsil eden her zaman kazanan oldu.
Şimdi, başlamadan önce, yukarıda söylemediğim şeyi görmenizi istiyorum. Platformda kötü ruhlar ve karanlık varlıklar olduğunu söylemedim. Bunu söylemedim; karanlık bilinç dedim. Diğer taraftan, melekler ve ruhlar, devalar ve periler olduğunu söylemedim. Bunu söylemedim; ışık bilinci dedim. Tüm bu şeylerdeki farkı ve farkın tam şu anda konuşmakta olduğum karanlık ve ışığın İnsan Varlıklar tarafından geliştirilmiş bilinç olduğunu bilmenizi istiyorum.
Çağlardır terazi var oldu ve karanlık İnsan bilinci ışıktan daha ağır geldi. Bu denge dışıydı ve bunu biliyorsunuz. Geçmiş hayat hikayesi savaşların, ölümün ve üzüntünün parçası oldu ve gezegen hayatta kalma bilinci ile uğraştı. Bu, Dünyadaki yaşlı ruhun ana savaşıdır ve bunu biliyorsunuz.
Tam şu anda teraziyi tasavvur edin, karanlık bilinç tarafı ağır gelirken; orantısız, yana yatmış şeklinde. Işık bilinci ilerleyemiyor ve denge yok. Bu sizin için ve etrafınızdaki herkes için yaşamlar ardına yaşamlar bu şekilde oldu. Bu, Dünyadaki insanlığın hikayesidir.
Bunu tersine çevirmenizin olasılığı nedir? 25 yıldır, tartıların değişmekte olduğunu anlatmaktayım. 25 yıldan fazla bir süre önce, tartılar değişmeye başladı ve ışık daha güçlü hale geldi ve daha fazla ışık oldu, ışığın daha fazla kuantum bölümleri oldu, diğer tarafa daha fazla bağlantı oldu ve denge daha eşit dengeye doğru değişmeye başladı. Dünya savaşları durdu, fark ettiniz mi? Gezegende şeyler aslında daha iyiye gitti, fark ettiniz mi? Bir çok ülke eski savaşma enerjisini sürdürmek yerine eski düşmanlar ile birlikte çalışmakta. Fark ettiniz mi? Bütünüyle yeni bir kavram, yeni bir paradigma başladı ve tartılar eşitlenmeye başladı. Çatışma başladı.
Çatışma Başlıyor
2012 geldiği zaman, ekinoksların presesyonu gerçekleşti ve bilincin yeni takvimleri uygulandı. Bunu İnsanlık yaptı ve sonra ne olacağı hakkında konuşmaya başladım. Düşünmenin yeni paradigmasının tohumlarını ekmek hakkında konuştum ve her mesajda size çatışmanın şimdi başladığını söyledim.
Sana bir şey söylemek istiyorum, Işıkişçisi. O tartılar denge yönünde hareket etmeye başladığı zaman, ışık bunu yaratmak için ağırlaşmadı. Bunun yerine, olan şey ışığın karanlığı kovmasıydı. Bu, karanlık miktarını azalttı ve tartılar hareket etmeye başladı. Karanlık maddesini kaybetmekteydi. Anlıyor musunuz? Karanlık maddesini (etkisini) kaybederken, ışık tartıları kendi lehine yeniden dengelemeye başladı. Karanlığın kendiliğinden enerjiye sahip olmadığını size her zaman söyledik. Karanlık sadece ışığın yokluğudur. Bu nedenle, daha fazla ışık varsa, daha az karanlık olacaktır.
Tam şu anda tartılara bakarsanız, ışık kazanıyor. Kadim insanların sözünü ettikleri potansiyellere işaretleyiciyi geçtiniz. Bir kaç hafta önceki bir kanallıkta, bu işaretleyiciyi Bilgelik Bariyeri olarak tanımladım. Bilgelik bariyerinin ne olduğunu, iyiliksever faktörün ne olduğunu ve bu şeylerin gezegenin enerji bilincini değiştirmeye başladığını okuyabilirsiniz (Not: Bir önceki mesaj). Ama, yapmış olduğunuz şeyi unutmayın. Karanlık bilinci kışkırttınız! Onu dürttünüz ve çılgına döndü! Işık vuruşu yaptınız ve yuvaya darbe oldu. Bunu duyuyor musunuz? Karanlık, ilk kez hayatta kalma modunda! İki yıl önce, karanlığa hazır olmanızı söyledik. Savaşmadan vazgeçmeyecek ve şimdi savaş burada.
Umutsuzluğa Kapılmayın
Tek bir kanallıkta, tek bir oturumda size vermek için çok fazla bilgi var, bu nedenle büyük resmi anlamanız için, bilgiye referans olması ve daha iyi anlamanız için geçmiş mesajlara değiniyorum. Bu nedenle Umutsuzluğa Kapılmayın adlı son mesajda size anlattığım bir şeyi hatırlatmak istiyorum. Siz kazanıyorsunuz! Bunun nedeni, bu gezegendeki karanlık bilinç bunu hissediyor ve karanlığı temsil eden insanlık hayatta kalmak için her şeyi yerinden çıkarıyor.

Her Zaman Oradaydı
Buna bakın, çünkü bunların hepsi haberlerde. [Bu kanallık için] adı geçmeyen organizasyonun ani varlığına şok oldunuz mu? Bu nerden geldi? Nasıl bu kadar organize olabildi? Nasıl bu kadar iyi finanse edildi? Bu organizasyon yakında kendi ülkesine sahip olabilir! İsim bile verebilirler, “Eski Enerji Karanlık Ülkesi“, çünkü onların temsil ettiği budur.
İnsanlığın vahşi geçmişi yüzünü göstermek için öne çıkıyor. O her zaman oradaydı, kayaların altında ve uygarlaşmış insanlığın çatlakları arasındaydı. Şimdiye dek kendisini gösteremezdi, ama şimdi göstermek zorunda. O çirkin ve korkaklara göre değil, öyle değilmi, sevgililer? Şeytanı İnsan eyleminde kişileşmiş görmek nefret uyandırıcı. O, o kadar çirkin ve o kadar karanlık ki, ona nazik bir kalple bakamıyorsunuz. Tanrı bunun bir parçası değil ve bu aşikar.
Siz kazanıyorsunuz! Işık kazanıyor! Karanlık bilincin ayaklanması kendisini bu kuvvetle veya bu hızla göstermezdi. Bu tamda bakmanızı söylediğim şey ve bu karanlık bilinci temsil edenlerin sıkıntı içinde olduğunun kanıtı. Sevgililer, karanlık bilinç her zaman  test edildi – onaylandı sistemine sahipti. Gölgelerde gizlenir ve gezegenin tüm güç yerlerini etkiler – hükümet, ticaret, finans. Aniden, artık orada saklanamıyor ve açıkta kaldı.
Finansman nereden geliyor? Her zaman orada olan bir kaynaktan geliyor, sevgililer. Çok uzun bir süredir toplanan, düşük bilinç fiillerinden üretilmekte olan geliri kullanıyor. Finansman ortaya çıkmadı. O saklandı, korku ve karanlık yaymak için kullanılmayı bekledi.
Kim Kazanacak?
Sevgililer, onların şansı yok! Ama şansları varmış gibi görünüyor, öyle değil mi? Yaptıkları her şey sizi boyun eğmek için korkutmak üzere hesaplanıyor. Onlar kazanıyor mu? Bu, buradan alıp her gün incelemenizi istediğim bir soru.
Korku siyahtır. Korku içinde olursanız, ışık olmaz. En büyük Işıkişçisi veya hatta bir kanal olabilirsiniz, ama eğer korku içindeyseniz, kaç yıl ışık çalışması yaptğınız veya kişisel olarak ne kadar ışık biriktirdiğiniz önemli olmaz. Bunların hepsi korkuyla gider ve sonra onlar zihniniz için savaşı kazanmış olurlar. Bunu anlıyor musunuz?
Yaşlı Ruhun – SİZİN – Kuvveti
Bunu okuyan Yaşlı ruhlar, Işıkişçileri, yaşamlar boyu sahip olduğunuz deneyimler inanılmaz! Yaşlı ruh korkuyu tanır. Anlamanızı istiyorum. Tanrıdan uygun olmayan bir şekilde konuştuğunuz için kafanızı giyotine koyduğunuz zaman nasıldı? Ayaklarınızda kibriti tutuşturdukları zaman el ve ayaklarınızın bağlı olması nasıldı? Yaşlı ruh, bu korkudur! Bu deneyimleri Akaşanızda taşıyorsunuz.
Sizi korkutma şansına sahip olmadıklarını söylemek istiyorum! Korkunun ne olduğunu kesinlikle biliyorsunuz ve Tanrının kuvveti olan o parçanıza tutunduğunuz sürece şansları yok. Tüm bunlardan geçtiniz. Bu, hakikat, bilgelik ve ışık silahına sahip olduğunuz anlamına geliyor. Bunu unutmayın. Kim olduğunuzu unutmayın!
Onların ne kadar hızlı toplandıklarını görüyor musunuz? Sadece dün hiç bir organizasyon yokmuş gibi görünüyordu. Nereden geldiler? Onlarla çatışmak için bir tereddütü fark ettiniz mi? Onlar istila ederken, o toprakların vatandaşlarının onlarla çatışmaya neden tereddüt ettiklerini fark ettiniz mi? Bunun yerine, bu liderler başkalarını yardıma çağırıyorlar. Neden diğerleri de o kadar tereddütlü? Anlamı olmayan bazı mantık anormallikleri olduğunu size göstermek istiyorum, çünkü bu, bu gezegende daha önce hiç görmediğiniz bir savaş. Bunu bekliyorduk, ama siz beklemiyordunuz. Bu, topraklar veya kaynaklar ile ilgili değil, bilinç ile ilgili.
Nasıl Kazanacaksınız?
Tek bir hayat bile almadan onları nasıl bozguna uğratacağınızın sırrını size verdim: sadece onların finansını ortadan kaldırın. Finansları olmadan var olamazlar. Finans organize edilmeli, saklanmalı ve dağıtılmalı. Öyle bir şekilde üretilmeli ki, aynı zamanda kurumlara da gitmeli. Bunu duydunuz mu? Tek yapmanız gereken sistemi durdurmak. Kazanmak bombalama ile yapılmaz. Zeka ile, akıllı düşünme ile ve finansal karartma ile yapılacak. Bu şeylerin bazılarında akıllı olma ve bu bilmeceye daha önce yaptığınızdan farklı bakmaktan korkmama zamanı. Onlarla savaşmak için onların kullandıkları enerjiyi uygulamayın, çünkü kazanmazsınız. Bunu çözün. Bu, bu gezegende ışığınızın saldırısında hayatta kalmaya çalışmak için biraraya gelen organize karanlığın ve kötü düşüncenin son kalesi. Sizi nereye götürürse götürsün finansı takip etmekten korkmayın.
Korku Onların Silahı
Haberlerinize bakarken bir şeyi bilmenizi istiyorum. Onları durduramadığınız görünüyor olabilir. Çoğu yerde, korku yaratırlarken güç kazanıyorlar. Yaşlı ruh olmayanlarda ve korkuyu sizin gibi tanımayanlarda ve sizin ruhsal deneyimlerinizin zırhına sahip olmayanlarda korku kolayca yaratılır. Bu sizi cephe hattına koyuyor, sevgililer. Bunu kavradınız mı? Ama onlarla onların şartlarıyla savaşmak zorunda değilsiniz. Tek yapmanız gereken ışık yaymaktır. Yüksek bilinç korkuyu yener.
Karanlığın ve Şeytanın Tanımları
Dahası var. Şeytanı benim için tanımlar mıydınız? Bu bazılarının işitmeye ihtiyaç duyduğu bir ders ve bazılarınız buna bakmaz, çünkü İnsan Varlıklar kötü olanı varlıklara atfetmek ister. Bir çok İnsan şeytanı/kötüyü başka bir kutuya koyuyor, İnsan kutusuna değil. Eski enerji geleneksel mitolojiye yapışmak ister ve gerçeği bilmenizin zamanı. Yıllardır, kötü ruhlara ve kötü varlıklara inanç oldu. Bunların ışığın kontrolü için insanlıkla savaşan dış kuvvetler olduğu düşünüldü.
Sevgililer, gerçekte şeytanın ne olduğunu size söyleyeceğim. Şeytan, bilerek, bu karanlığı alan ve onu üreten, büyüten ve ona odaklanan bir İnsan Varlığındaki veya İnsan Varlıkları grubundaki karanlık enerjinin tezahürüdür. Gezegenin belirli diktatörleri bunu mükemmel şekilde yaptılar ve onları gördünüz. Dış şeytani ruhlar buna dahil değildi, gerekli de değildi. Bir kaç İnsan odaklanabildi ve o kadar iyi tezahür ettirdi ki, onların etrafındaki herkes bununla iş birliği yaptı ve benimsedi. Bu şeytandır. Boynuzları ve kuyruğu olan uygun bir varlığa ihtiyaçları yoktu. Bunu kendileri yaptılar. Bu, İnsanların yapabildiği şeydir!
Bu, insanlığın güçlü bir özelliğidir ve ışık ve karanlık enerji her iki yolda da gidebilir. Özgür irade ile, insanlık ışık veya karanlık yaratabilir. Bu yetenek insanlığın inanılmaz gücü ve taşıdığı dualite ile üretilir. İnsanlık şeytanı yaratmak için dış yardıma ihtiyaç duymaz.
İnsan uygarlığınızda özgür iradenin insanlığı bu gezegende daha önce dört kez var oluşun dönüm noktasına koyduğunu daha önce anlatmıştık. Bunun nedeni karanlık bilincin o zaman periyotlarında kazanmasıydı. Bu şaşırtıcı da değil, çünkü insanlık tüm bu zamanlarda hayatta kalma modunda idi ve genişlemiş ruhsal düşünceden gelen çok az ışık vardı.
İnsan Bilincinde Gaia’nın Rolü
O zamanlardan bir tanesini bilmeniz sizin için korkutucu olabilirdi, çünkü bu, sizin sonlandırılmanız için Gaia ile tam bir işbirliği idi ve bir salgın hastalık neredeyse insanlığı tamamen yok ediyordu. Salgın hastalık! Şimdi, “Bunun İnsan bilinci ile ne ilgisi var, Kryon?” diyebilirsiniz. Dikkat edin, sevgililer, çünkü bu, öğretinin partnerim tarafından verildiği ve onun Dokuz İnsan Niteliğini biraraya getirdiği gündür. Niteliklerden biri üç adet Gaia niteliğini kapsar ve bir tanesi gezegenin bilinciydi. Gaia İnsan bilinci ile ilişkilidir.
Noktaları birleştirmeye başlıyor musunuz? Bu gezegene mükemmel, derin ve ruhsal bir şekilde bağlısınız. İnsanlık nasıl giderse gezegenin bilinci öyle gider. Gaia, Doğa Ana, ona ne isim verirseniz verin, İnsan bilinci ile işbirliği yapar. Birbirinizi öldürerek 1,000 yıl geçirirseniz, o zaman Gaia arzularınızla işbirliği yapmak için elinden geleni yapar! Gaia İnsan bilincine bakar ve yapmayı istediğiniz neyi gösterirseniz, ona yardımcı olmaya çalışır! Gaia’nın sizinle olan bu rolünü biliyor muydunuz? O sizinle partnerdir, ona verdiğiniz şeyi hızlı izler. Gezegenin yerlilerinin anladığı şeyi gözden geçirmeyi dileyebilirsiniz. Gaia bir partnerdir!
Salgın Hastalık: Son 50 yılda, havada belirli bir anda hayal edilebilir her yere giden 2,000 uçak varken, yedi milyar İnsan Varlığı nufüsuna sahip olduğunuz zaman, sizin ömrünüzde salgın bir hastalık olmamasını garip bulmuyor musunuz? Son 20 yılda beş adet potansiyel salgın hastalık başlangıcı oldu, buna rağmen hiç biri ciddi hale gelmedi. Herhangi biriniz bunu bir araya getirdi mi? Sevgililer, dünya bir kaç yüz yıl önce çok daha az nüfusa sahipken, virüsleri yayacak kitlesel yolculuk yokken, milyonlarca insan salgın hastalıklarla yok oldu. Artan nüfus ve kitlesel yolculukla, bugün eskiden olduğundan çok daha fazla tehlike var. Bu bir anlam ifade ediyor mu? Bunu durduracak ne oldu?
İnsanlığın Gaia ile ilişkisini bildiğiniz zaman, anlam ifade eder. Gaia partneriniz olan bir yaşam gücüdür, ışık ve karanlık dengesini değiştirmenizi izler ve İnsanlara istedikleri şeyi yansıtır. Kutupluluğa da sahiptir! Belki meditasyonlarınıza Akaşanızın ruhsallığında sizi desteklediği, her zaman sizinle olduğu, her zaman var olan bir yaşam gücü olduğu için Dünya gezegeninize teşekkür ile başlamanın zamanıdır. Kadim insanlar törenlerine bu şekilde başlarlardı. Unuttunuz mu?
Ebola
Sonraki konu için zemini hazırladım, değil mi? Ebola. Yine de korkuyor musunuz? Gaia İnsan bilincinin parçası olan yaşam gücüdür. Partnerim bağlantıları görebilmeniz için bugün bunu ekranda gösterdi [konferans serileri sırasında]. Şimdi noktaları birleştirme zamanı. Sevgililer, Gaia da bir savaşta, çünkü sizin ömrünüzde sahip olmadığınız korkutucu bir şey geliyor ve siz bundan korkuyorsunuz – gezegende salgın hastalık potansiyeli.
Partnerimin alıntı yaptığı bazı diyaloglar olan çok ünlü bir film var. Bazılarınız bunu biliyor, bazılarınız bilmiyor, ama işte: “Biraz ateş al, korkuluk?” Neyden korkuyorsunuz? Karanlık. Gaia sizinle birlikte çatışmada ve ışık vasıtasıyla çözümler arıyor. Gezegenin enerjisi bu savaşta sizinle birlikte! Ebola virüsü bir şok ve bir sürpriz. Cehalet ve korku ile sevk edildi, bu nedenle gelişebilir. Nerede başladığına bakın ve nasıl devam etme yeteneği olduğuna bakın. Bilimi anlayanlar yerine bunun bir lanet olduğuna inananlarda korkusunu ve gücünü kolayca genişletiyor.
Köyler, hastalığın lanet olduğuna inandıkları için aile üyelerini terk etmeyi reddedenler ile dolu! KORKU! Virüsten izole olmaları gerektiğini anlamak yerine, aile cehalet ve korku nedeniyle birlikte ölüyor. Bu, karanlığın nasıl çalıştığını temsil ediyor. Siz de korkacak mısınız? Sevgililer, ebola fethedilecek. Bunu bilin ve huzurlu olun. Korku içinde olan köylerdeki insanlara ışık gelmesi için dua edin, bu hastalığı yaymayı nasıl sürdürdüklerini bilebilsinler.
Siz Tarihi Değiştiriyorsunuz
Bu değişime neden olan sizlersiniz, sevgililer. Işığınızı o kadar parlak yaydınız ki, karanlığın geri çekilmesini sağladınız, tebrikler. Bunun kanıtı size henüz anlattığım her şeydedir. Her şeye rağmen, tedavisi olmayan bir virüsünüz var. Her şeye rağmen, hayal edebileceğiniz kadar kötü ve karanlık olan ve görünüşe göre bir gecede organize olan barbar bir mekanizmanız var. Her şeye rağmen, bu organizasyonun çoklu finans kaynakları, finans dağıtımı ve bunun etrafındaki herkesi korkutacak kadar bol yardımı var. O kadar korkutucu ki, asla bir araya gelmeyecek ve herhangi bir şey üzerinde anlaşmayacak ülkeler arasında koalisyonlar var, karanlık ile nasıl savaşacaklarını çözmek için şimdi masadalar. Bu kötü!
Şeytan, ışığın dış güçler tarafından yaratılmasından daha fazla dış güçler tarafından yaratılmaz. Işık ve karanlık, insanlığın her iki yönde de çekilme yeteneğine sahip olduğu dengedir. Bunu duydunuz mu? İsterseniz karanlık olarak devam edebilirsiniz, isterseniz ışık olarak ve her zaman bu yeteneğe sahipsiniz. Bu, tarih boyunca gördüğünüz dualitedir. Ama, barbarlık çağından çıktığınız bir durumdasınız – binlerce yıldır fethetme, öldürme ve savaş çağı – ve köşeyi döndünüz.
Yine, size söylüyorum: Umutsuzluğa kapılmayın! Birlikte geldiğiniz ışığı üretin, dik durun ve korkudan çıkın. “Bu çok basit, Kryon” Oh, gerçekten mi? Bu gezegenin bu büyük köşeyi nasıl döndüğünü sanıyorsun, sevgili Işıkişçisi? Yaşlı ruh, sahip olduğun ışığın çokboyutlu bir güç olduğunu anlıyor musun? O lineer değildir. Önemli olan onun miktarı değildir. Onun niyetidir ve onun gerçeğidir. Yani, birazı uzun bir yol gider ve yaşlı ruhlar bu departmanda son derece güçlüdür.
Bununla bitiriyorum. 20 yıldan daha uzun süre önce, aynen bunun gibi bir sandalyeye partnerim ile birlikte oturdum. Bir grup insan önünde ilk kez ağzını açmaya başlıyordu. Onun verdiği ilk metaforlardan birine Karanlığın Odası adı veriliyordu. Bunu bir kez daha vereceğim. Şimdilik, gezegendeki tüm zamanlardan, bunu tekrar işitmeye gereksinimizin var. Işık ve karanlığın dinamikleri miktar ile ilgili değildir.
Karanlığın Odası
Bir odadasınız, karanlık ve bir çok İnsan Varlık ile dolu. Oda o kadar karanlık ki, birbirinize çarpıyorsunuz. Yanınızdakinin kim olduğunu veya neyi temsil ettiklerini, ne kadar büyük olduklarını, cinsiyetlerini veya onlarla ilgili herhangi bir şeyi görememek korkutucu. İzole olmuş hissediyorsunuz.
Ellerini tutarak yanınızdakine tutunuyorsunuz. Sizinle el tutuşan başkalarını buluyorsunuz ve el ele tutuştuğunuz sürece güvendesiniz. Karanlık! Birbirinize çarpmıyorsunuz! Onların kim olduklarını ve ne istediklerini bilmiyorsunuz. Sadece elinizi tuttuklarını bildiklerinize güveniyorsunuz! Diğerleri sadece kaynaklarınızdan sonra! Biraraya gelebilmeniz en iyisi, belki kendinizin olan küçük bir şehir inşa edersiniz, “başkalarının” sizi ele geçirmemesi için şehrin etrafına duvarlar örersiniz. Göremiyorsunuz! Karanlık. Silahları olabilir, arkanızda olabilirler. Bilmiyorsunuz. Onları göremiyorsunuz.
Yüzlerce yıldır, bu mesel gezegenin bilincini temsil etti. Ayrıldınız, birleştiniz, savundunuz. Karanlıkta olan diğerleri silahları ile istila edebildikleri toprakları fethettiler.
Bu karanlık odada, aniden bir İşıkişçisi, yaşlı bir ruh ortaya çıkıyor. Bir kibrit yakıyor. Bir kibrit çok fazla ışık yaratmaz, ama eğer tamamen karanlık bir odada iseniz, birazcık ışık uzun bir yol gider. Aniden, oda değişiyor. Işıkla dolup taşmıyor, ama etrafınızı belli belirsiz görebilmeye başlıyorsunuz. Yanınızdakileri ilk kez görüyorsunuz! Aynen size benziyorlar – korkmuş! Kısa bir zamanda, İnsanlar duvarları yıkmaya başlıyor; çemberi koparıyorlar ve sadece aileleri ile el ele tutuşmayı bırakıyorlar. Bunun yerine, tutacak başka eller buluyorlar ve aynen onlarınki gibi başka çemberler buluyorlar.
Birçoğu ışığın nereden geldiğini bilmek istiyor. Kibrit taşıyanın ismini bile bilmiyorlar, biliyorlar mı? Kibrit taşıyıcının bir doktrini var mı? Hayır. Kibrit taşıyıcısının katılacak veya tanıtımı yapılacak bir organizasyonu var mı? Hayır. Kibrit taşıyıcısı neye sahip? Işık! Bir çoğu bunun daha fazlasını istiyor. Kibrit taşıyıcıya bakıyorlar ve şöyle diyorlar, “Kibritinden gelen ateşi paylaşabilir miyiz?” Yanıt evet ve aniden daha fazla ışık oluyor. O zaman diğerleri kibritlerinden gelen ışığı gidip paylaşıyorlar. Her kibritle, daha fazla ışık oluyor ve şimdi birçoğu birbirlerini net bir şekilde görebiliyor. Işıkla, hiç korkmak için neden yok. Karanlık gitti.
Bu, gezegendeki ışık bilincinin yavaşça arttığının metaforudur. Bu hikayeyi size 20 yıl önce verdik. Bunu o zaman verdik, çünkü bugünün potansiyelini ve karanlık ile savaşınızı biliyorduk.
Tüm bunlara nasıl tepki verdiğinizle ve korkunun dışında kalarak ışığını parıldatın. Tüm dünya daha parlak olur. Karanlık, salgın hastalık, karanlık olan hiç bir şey ışığınızla hayatta kalamaz! Bu, beklediğiniz zamanın gerçeğidir. Bu kavramı eve götürmenizi istiyorum. Bu mükemmel değil mi?
Bunun geldiğini söylemiştim ve şimdi burada. Bununla başa çıkın, sevgililer. Nasıl başa çıkacağınızı biraz önce söyledim. Savaşı kazanıyorsunuz. Gerçeğiniz olarak haberleri izlemeyin, çünkü bu sizi korkutur. Her şeyden önce, bu onların işi. Bunu anlayın ve değişim zamanında bilge olun.
Ve öyledir.

KRYON

(Çeviri: Saffet Güler)

0 comments:

Yorum Gönder