1 Aralık 2014 Pazartesi

KRYON: BİLİNCİN FİZİĞİ

consciousness1





Selamlar sevgililer, ben Manyetik Hizmetten Kryon’um. Bu iletişim biraz farklı olacak. Geleceğinize bir bakış ile ilgilidir, “gelecek” teriminin tanımlanması zordur, çünkü zamanın herhangi bir uzunluğunu kapsayabilir. Bu yakın olan gelecek ile ilgili değil, genelde gezegenin geleceği ile ilgilidir. Bu, partnerimin sıkıntıya düştüğü türde bir kanallıktır, çünkü çoğu zaman aktarılan şeyler onun üç boyutlu beyninin kapsamının dışında aktarılmaktadır. Bu tür mesajları bazen iki kopya olarak alır, hatta bazen de üç. Aynı zamanda sizinle konuşur, verdiği mesajı güçlendirebilmesi için diğer mesajları alır. Mesajı yazıya döktüğü zaman aynı şey gerçekleşir. Üç boyutlu bir beyne çok boyutlu bir mesajı verirken yapabildiğimiz en iyi şey bu, bu nedenle o bazen çabalıyor ve onun için çok şifreli ise, geri dönüp tercümeyi tekrar veriyor.
Bu, bir çok kez gözden geçirmeyi dileyeceğiniz türde bir mesajdır. Daha sonra, şeyler birazcık değiştikten sonra açabilmeniz ve daha tam olarak anlayabilmeniz için bir zaman kapsülüne koyabileceğiniz türde bir mesajdır. Şimdi verdiğim bilginin parçaları ve bölümleri daha önce üstü kapalı anlatıldı, ama şimdi daha büyük bir resmi çizmek istiyoruz.
 
Geçiş hakkında bir hayli konuşuyorum. Partnerim sizin için sonra neyin olacağı üzerine konferanslar veriyor, ama konferansları yalnızca sonra ne olduğunun başlangıç aşamasını temsil ediyor. O size yalnızca anlayış çerçevenizde olan şeyleri sunabiliyor. Bunu mantıklarında adım adım giden insanlığa veriyor, insanlar sadece bildikleri şeyler aracılığı ile olayları anlıyorlar, bilmedikleri şeyler vasıtasıyla değil. Hiç deneyimlemediğiniz bir çerçevede olabilecek şeyi deşifre etmeye çalışmak bir bilmece, öyle değil mi? Bu farklı ve yavaş. Ama başladığı yer burası, sevgililer ve çalışmamız gereken şey bu.
Sizlere burada Dünyada bu anda daha önce gördüğümüz olan biten şeyleri anlatarak bunun hepsine giriş yapabiliriz. Sevgililer, eğer daha önce geçtiğiniz tüm gezegenleri ve galaksiyi bir okula benzetirseniz, bugünün enerjisi bilincin ilk adımından mezuniyet olurdu. Bunu daha önce  bir çok kez gördük. Bu, bu galakside sizden önce olan diğerleri ile gerçekleşti, bu nedenle gelecek olan şeyi biliyoruz, çünkü sonraki adımlarınız önünüzde olan diğerlerinin attığı adımlarla aynı. Sizler galakside bunu gerçekleştirecek yeni olanlarsınız ve dünya uygarlığınız çok genç ve neyin önemli olduğunun ve neyin olmadığının farkında olmaya henüz başlıyor.
 İnsan Bilinci Parçalara Ayrılmış
İnsan bilinci olarak tanımladığınız şey sadece bilinçtir. O sadece İnsan Varlığına aittir, çünkü siz İnsansınız ve bunu bu şekilde görüyorsunuz. Bir İnsan grubu olarak bilinç enerjisi üretirsiniz, bu nedenle buna İnsan bilinci dersiniz, ama bu diğer gezegenlerin geçmiş olduğu bilince neredeyse özdeştir. Bu, gerçekte maddeye sahip olan bir enerjidir. Fiziğe “İnsan fiziği” diyor musunuz?
Size göre, bilinç yaşamın ürettiği farkındalıktır. Sadece yaşam bilinci yaratabilir. Bireysel ve grup düşünce değerlerini temsil eder ve zamanla değişir. Gezegensel bilincin olgunluk döngüsü gezegenden gezegene neredeyse özdeştir, çünkü galaksi enerji fraktallarından yapılmıştır. En küçüğünden en büyüğüne, fraktallar aynı şeyin tekrarlanan parçalarını temsil eder. Bu güzel bir fikirdir ve galakside yaşamın ortak bir sistemi ve onun yapısı ile ilgili her yerde bir müştereklik olduğu anlamına gelir. Bu, hayatın yapı taşlarının neredeyse her yerde DNA – benzeri bir yapı olmasını sağlar. İleri bir yaşamda, DNA kimyasal bilgiden fazlasını taşır, ama her yerde, bedeninizde sahip olduğunuz gibi amino asit yapılarının aynı türleri her şeyde ortak özelliktir. Bunu daha önce gördük. Bu sizin için bir anlam ifade etmiyor mu, çünkü siz Evrenin bir çok değil, tek bir kaynaktan başladığını zaten gördünüz? Bundan dolayı, kaynak her şeyin en sonunda bugün olduğu şeyin fraktallarını taşıdı.
Siz genç bir uygarlıksınız, o kadar genç ki, ne kadar genç olduğunuzun perspektifini bile size vermek zor. Uygarlığınızın bir parçası olduğu güneş sisteminiz galaksinin etrafında henüz bir turunu bile tamamlamadı! Sadece tek bir devirin mesafesinin bir kısmını geçti. Dünyanın galaksinin etrafında bir kez dolaşması 200 milyon Dünya yılı sürer. Sizden çok uzaklarda, toplumların ve uygarlıkların bulunduğunu bilmek size nasıl hissettirir? Pleiadesliler (tohum biyolojiniz) – yarım devir. Bu sadece bu galakside bazı yaşlı hayatların bulunduğunu size göstermek içindir. Onların bazıları sizi ziyaret ediyor, ama hiç biri sizi, sizin kendinizi etkileyebileceğiniz derece etkileyemez. Galaksi hayatla dolu ve siz çok iyi saklandınız. Şimdiye dek.
Gezegensel olgunluğun daha önce gerçekleştiğini gördük, bu nedenle size daha büyük resmi vermek istiyorum. Bu gezegende bir İnsan olarak yaşınız, dünyanın neden bu kadar dehşetli bir zamandan geçmekte olduğunu açıklamaya başlıyor. Tarihsel Dünya uygarlığı geçmişi size çirkin görünüyor, öyle değil mi? Geçmişiniz ve tarihiniz hayatta kalma enerjisiyle dolu; öldürme, çirkin silahlar, kitlesel yıkım ve hayata hiç saygı göstermeme ve zarafetin olmaması. Zulüm yaygındı ve halka açık infaz bir spordu. Sevgililer, tüm o gezegenler bundan geçti! Hepsi de, çünkü uygarlık bunu yapar; kendisini zamanla ve büyüme ile inşa eder. Büyümenin parçası her zaman olgunluk yolunu gitmez. Yol boyunca, kendisini veya bilgisinin tohumlarını yok etme yeteneğine sahiptir. Bazen bu gerçekleşir, bazen gerçekleşmez. Bildiğiniz gibi, Dünyanız bunun olası bir senaryo olduğu bir noktayı geçti.
Bir İnsan çocuğun kendinin farkında olduğu bir zaman gelir. Ego  tamamıyla egemen olur ve tek düşündüğü kendisidir. Bunu okulda oyun sahasında hayatta kalma nitelikleri ile görebilirsiniz. Bazılarının hayatta kalmak için zorbalık yaptığını, bazılarının yapmadığını izleyebilirsiniz. Bazı çocukların bilinci hiç olgunlaşmaz ve yetişkinler olarak zorba kalırlar. Tüm yaşamlarında kavga ederler ve dalaşırlar. Bilgeliğin olgunlukla yarattığı zarafeti ve güzelliği asla keşfetmezler. Çoğu zaman genç ölürler.
Gezegensel bilinç ve sizin “İnsan doğası” dediğiniz şey olgunlaşır veya olgunlaşmaz. Bir uygarlık olarak büyürken, bilgi ve deneyim biriktirirsiniz. En sonunda, problemleri çözmek için eski hayatta kalma tekniklerinden [savaş] daha iyi yollar hakkında yeni düşünce üreten bir bilgelik yaratılır. Hoşgörü ve işbirliği ile, büyüme ve birlikte çalışma fırsatına sahip olursunuz, aynen büyüyen çocuklar olarak deneyimlediğiniz süreç gibi.
İlerlemek için bunu yapmak zorundasınız. Çocuklar bunu bilmez, çünkü bunu görecek zekaları yoktur. Henüz deneyimlemedikleri şeyi bilmezler ve bildiğiniz gibi, bazıları hiç büyümez ve yaşamları tüm hayatları boyunca öfkeyi, şiddeti ve basit hayatta kalma düşüncesini yansıtır. Kendi çocukluğunuz ve nasıl olgunlaştığınızın metaforu vasıtası ile tüm sistemi görürsünüz.
Çocuklarınızı büyütürken, onlar uygarlıkların yaptığı aynı şeyleri yaparlar. Korkunç iki yaşlarından ve yenilgi dolu üç yaşlarından ve ergenlik yıllarından geçerler ve sonra umulur ki büyürler. Basit oluyorum ve çocukların bilincini İnsan uygarlığına uyguluyorum, bunu yapmama izin verin. Nedeni? Sizler hala oyun alanındasınız! Kimin patron olduğunu görmek için hala birbirinizi iteliyorsunuz; hala tepki alıyorsunuz; hala hayatta kalma modundasınız – sadece birazcık değişmeye başladığı yaklaşık 50  yıl öncesine kadar. Şimdi kendinizi yok edebileceğiniz işaretleyiciyi geçtiniz ve kendinizi yok etmediniz. Zaman çizelgesinin ne olduğunu ve kadim insanların takvimlerinin size ne anlattığını tekrar tekrar söyledik. Bu ayrıca neden burada olduğumu açıkladı – yapmış olduğunuz şeyin gerçek kutlaması. Şimdi bu özel mesajda bundan daha ileriye gitmek istiyorum.
Bilincin Görünmeyen Enerjisi
Derin fark edilmeyen bir sistemi temsil eden, derin görünmeyen enerjiden konuşmak istiyorum.
Bir çoğunuzu ilgilendiren bir enerji hayranlığı var. Onu göremiyorsunuz, ama görmek istiyorsunuz, çünkü size büyüleyici şekillerde dokunuyor. Bu görünmeyen enerji yeni çağcıların ve ezoterik zihinlilerin ilk hissettikleri şeyden sorumludur. Bazıları birilerinin aura alanındaki enerjiyi algılayabiliyorlar. Gerçek tıbbi bir sezgisel, başka bir İnsanda neyin yanlış olduğunu sezebilir. Etrafınızdaki alan hastalık, sağlık ve neşe yayınlar. Bu enerji nedir? Nasıl çalışır? Bilimsel düşünenleriniz, bunu şişelemek, eve götürmek ve analiz etmek istemez miydiniz? Ama yapamazsınız.
Bu olayı biraraya getiren kurum [Batı Virjinya'daki Arlington Enstitüsünden söz ediyor] bu enerjilere yatırım yapıyor – fark yaratan görünmeyen enerjilere. Bir okuyucu ne okur veya bir psişik ne hisseder ya da bir gelecek bilimci neyi tahmin edebilir?  Bu enerji nereden geliyor ve siz buna enerji diyebilir misiniz? Neden tanımlanması bu kadar zor? Birazdan size daha fazlasını anlatacağım ve geleceğin anahtarı olması hakkında biraz daha anlatacağım.
Tekrar, bir çocuk bilgeliğin zarafetini bilmez. Çocuk kendi etrafındaki çocukların yararına şeyleri biraraya nasıl getireceğini düşünmez. Egonun yönlendirdiği, sadece kendinin farkında olmaya uyanmış olan bir çocuk yalnızca kendisine yardımcı olan şeyi yapacaktır. Çocuğun sahip olduğu tek ekipman temel duygudur ve çok başlangıç olan bir şekilde çözüm yaratmak için gereksinim duydukları başka her neyse ona sahiptir. Çocuk istediği şeyleri elde etmek için saldırır, çığlık atar, başkalarını yumruklar veya iter. Bu çocuğa bir tabak bilgelik verseydiniz, ona bakarlardı ve onun ne olduğu ile ilgili fikirleri olmazdı. Faydasız bir şey olarak fırlatıp atarlardı.
İnsanlık bu kavşaktadır. Hayatta kalma bilinci düşünmenin daha olgun şekline şekil değiştirmek üzere. Bu görünmeyen enerji, hakkında hiç bir şey bilmediğiniz özelliklere sahip. Size bundan bir tabak verseydim, onu fırlatıp atabilirdiniz. Hatta onu göremeyebilirdiniz. Işıkişçileri ve yaşlı ruhlar değişimi ilk önce keşfediyorlar. İnsanlığın kuantum bilinci adını verdiğimiz bu görünmeyen enerji ile ilgili her şey, biraz daha görünür olmak ve çok daha az tanımlanmaz olmak için kendisini güçlendirmeye başlıyor.
Sizi tam şu anda Pleiadesliler veya Orionlular ya da Arkturuslular gibi başka bir uygarlığa götürseydim, hiç bir şey fark etmezdiniz. Bir şiir toplantısına katılan çocuk gibi, karmakarışık olurdunuz! Oyuncaklar nerede? Bu neden bu kadar sıkıcı? Neden söylediklerini anlamıyorum? Film ne zaman başlıyor? Henüz gelmedik mi?
Her şeyden önce, onların sizin algıladığınız şekilde teknolojileri yok. Buna ne dersiniz? Çünkü bir şeyler yapan fiziksel makineler çok uzun süre önce fırlatıp atıldı. Bunu yavaşça yaptılar, çünkü İnsan bilincinin fiziğinin istedikleri her şeyi yaratabildiğini kavradılar. Gittiği yer burası, sevgililer ve siz bunun ne olduğunu bilmiyorsunuz. Neyi bilmediğinizi bilmiyorsunuz.
Bununla ilgili size bazı ipuçları verdik, bunu geliştirelim. İnsan bilincinin bu mesajın başında yaşam enerjisi hakkında size verdiğimin dışında kısa ve öz tanımı yok. Ama, diğer olgun gezegenlerde bunun katı tanımı olmadığını söyleseydim? Neden? Çünkü İnsan okul metaforunu kullanırsak, bunu size kara tahtada gösterebilirler. Bu matematiktir! Kuralları vardır ve fiziği vardır! Sadece bu değil, o 3B’de değildir ve herhangi bir 3B kuralını takip etmez.
Tüm bunları size anlatabilirdim, ama hiç bir anlam ifade etmezdi. İşte size bulmaca gibi gelen niteliklerin bir örneği: Tüm gezegeni etkilemek için, insanlığın yüzde birinin yarısından daha azının uyanması gerektiğini söyledik. Şimdi, bu size İnsan bilincinin 3B olmadığını anlatmalıdır. Bu kadar küçük bir şey bütünü nasıl etkileyebilir? Yüzde birin yarısından daha az. Bu orada kaç kişi olduğunuzla ilgili değildir, çünkü bu “oyun alanı konuşmasıdır”. Kuantum enerjisi her zaman her yerdedir ve kuantum enerjisinin kuralları ile diğer kuantum enerjisine tepki gösterir.
Dinleyin sevgililer, bir sistem var, hakkında henüz hiç bir şey bilmediğiniz sistemlerin birlikte akması. Açıklamam henüz hepiniz için anlaşılabilir değil ve bunu bir kez okumayı ve bir zaman kapsülüne koymayı dilemenizin nedeni budur.
Henüz elektriği bilmeyen birine İnterneti nasıl açıklarsınız? Nerden başlarsınız? Henüz tekerlek icat edilmemişken özel yarış arabası motorlarının mükemmel farklılıklarını birine nasıl anlatabilirsiniz? Bugün sorun budur. Hakkında bir kavrama sahip olmadığınız, buna rağmen bilmeye ihtiyacınız olan şeyi size nasıl anlatırım? Size bazı yapı taşları ve daha fazla metaforlar vereyim.
Bilgelik Bariyeri
Bilgelik bariyeri denen bir şey var. Bilgelik bariyerini şu şekilde tanımladık, “Sayısal olmayan ama bu bariyeri etkileyen ve hatta değiştiren belirli nitelikler gerçekleştiği zaman İnsan bilincinin enerjisinde olan şey”. Bu ne kadar veya kaç tane ile ilgili değildir. Bunun yerine, henüz hakkında bir şey bilmediğiniz bilincin fiziğinde gerçekleşen diğer şeyler ile ilgilidir. Ama bu bariyeri kırmak için bu şeyler belirli bir şekilde gerçekleşmelidir, merkezi bir şekilde değil, yayılmış bir şekilde. Bilgelik bariyeri bir duvar veya set değildir, ulaşılmayı bekleyen bir enerji bariyeridir, ses bariyerinin beklemesi gibi. Bilgelik bariyerine erişildiği zaman, bilincin eski paradigmasını yıkar ve hiç bir şey daha önce olmuş olduğu gibi olamaz.
Ses bariyerini kırdığınız zaman, eve gidip “Bu güzel! Bundan sonra eski uçakları ve eski hızları kullanmaya devam edelim” mi dediniz? Hayır! Bunun ötesine geçen uçağı tasarlamayı bekleyemediniz! Hiç bir şey aynı kalmaz ve cini şişeye geri koyamazsınız. İnsanlık artık hayatta kalma modunda olmadığı bir noktayı geçti. Bilgelik bariyerini kırdı ve şimdi ilerleme sürecini inşa etmeye başladığı bir moda girdi. Daha az farkında bir hale kolayca geri dönemezsiniz.
Bu kuantum özelliktir. Bunu düşünün – tüm insanlığın beyinlerini çoğu zihnin daha önce hiç kavramadıkları şeyler üzerinde anlaşabildiği bir noktaya güçlendiren bir bilgelik. Tüm bunlar, gerçekte onlara öğretilmeden oldu. Bunu duydunuz mu? Şimdi, bunu beklemiyordunuz. Bariyer yıkıldı ve sonuç tüm gezegen için “sezgisel olgun İnsan düşüncesi”dir.
Bu İnsan Varlığını öyle bir şekilde sarmalar ki, İnsan uygarlığını öyle bir şekilde sarmalar ki, bir çocuk doğduğu zaman yeni olgunluk ikinci doğa haline gelir – ilerlemenin, hoşgörünün ve İnsanın İnsan ile bulmacaları nasıl çözdüğünün bilgeliği. Buna bilgelik bariyeri adı verilir. Şimdi, oradasınız! Ve bu size göklerde havai fişekler veya kıvılcımlar vermeyecek. Bir kutlama veya balonlar olmayacak, perdenin benim tarafı istisna. Tüm yaşlı ruhlar bu bariyer enerjisinin en temel özüne bakıyorlar. Onu işleten şeye gizlice bakıyorsunuz ve sadece Işıkişçilerini ve yaşlı ruhları değil tüm insanlığı etkileyecek olan dış kabuğu itmek üzeresiniz. Var olduğunu bilmediğiniz fizikte düğmeye basmak üzeresiniz – ve bu zaman alacak.
Kayıp Parça
Bu size vermek istediğim parçadır – kayıp parça. Bunu nasıl açıklarım? Partnerim, çok yavaş ilerle [Lee'ye konuşuyor]. İnsanlık şeyleri sadece bildiği şeylerden açıklar, bilmediği şeylerden değil. İşte bir örnek: Belki bilim adamları uzaya bakıyor ve açıklayamadıkları nitelikler buluyorlar. Newton bilimi olduğu görülmeyen nitelikler, ama Newton fiziği her yerde hareketin altın standardıdır, bu nedenle İnsan Varlıklar açıklanamayanı Newton kutularına koyacak formüller bulmak için çabalar. Karanlık maddeye hoş geldiniz!  Daha sonra içinde bulunduğunuz kutuya güleceksiniz. Şimdi, bunu daha önce söyledik, ama bu İnsan mantığının eğilimidir ve çok anlaşılırdır. Bilinen şeyi alır, bilinmeyeni gözlemler ve bilinmeyeni bilinenin kutusuna koymaya çalışır, bunlar karmakarışık kutular olsa bile ve hatta bir anlamı olmasa bile. Gizemli olsalar bile! Fiziğin kayıp yasalarını aramak yerine, bildiğiniz şeylere gidersiniz.
Fraktal bilginin en büyük parçalarından birinin kaçırdığınız parça olduğunu söyleyeyim. Bilincin bilinen enerjisini neden fizik dünyasından ayırdınız? Enerjinin de fraktalları var ve küçükten büyüğe, hepsi birlikte çalışır. Atomik yapı enerji yaratır! Bilinç enerjidir ve kuantum yasaları vardır. Anlayışın veya kavrayışın kayıp parçası bilincin fiziğidir.
Beni dinleyin: İnsanlık bilinci nasıl tanımlıyor? “Pekala” diyebilirler, “bilinç bir kavramdır ve İnsan Varlığının kendinin – farkında olma halini tanımlar. Ölçülemez, çünkü sadece bir kavramdır.” Hayır, değildir! Bu ifade hoşunuza gidiyor mu? Yerçekimi nesneleri neden düşürdüğünüzü tanımlayan bir kavramdır. Ölçülemez, çünkü sadece bir kavramdır. Daha iyi biliyorsunuz! Yerçekimi hesaplanabilen görünmez enerjidir ve kuantum enerjidir. Manyetizm görünmez, ölçülebilirdir ve kuantum enerjidir. Bilinç aynı şekilde. O fiziktir ve buna alışmalısınız, çünkü bu sizi 3B den çokboyutluluğa çekecek olan fiziğin sonraki alanlarından biridir. Kavram olarak düşündüğünüz şey (bilinç) kavram değildir. Bilincin kuralları olduğunun farkında değilsiniz ve bu kuantum fiziğinin bir parçasıdır.
Kurallar, varsayımlar, matematik, grafik ve çözümler vardır. Bunlar henüz bilincin fiziği olarak bilinmeyen güzel niteliklerdir. Bunu görmeye başladığınız zaman, neler olacağını ve geleceğin yolunu açıklamaya başlayacaktır. Ama bu anda, bunu bu şekilde görmüyorsunuz. Kayıp parça, bilinci izleyebildiğinizin ve ölçebildiğinizin, onun grafiğini çizebildiğinizin bilgisidir, insanlığın dışında bile. Bu güzeldir! Newton kurallarının inceliğine sahip olmadığınızı ve güneş sistemindeki şeylerin hareketinin nasıl çalıştığını merak ettiğinizi imgeleyin – bunu yapmak zorunda değilsiniz. Newton bunu biraraya getirdi. Onun matematiği bir roket fırlatmanızı ve yıllar sonra İnsan gözüyle görülemeyen bir asteroid ile buluşmasını sağlıyor! Bu saf matematiktir ve öngörülebilirdir ve bu bazı güzel potansiyeller yaratır.
Bu gezegende sahip olduğunuz ve onunla çalıştığınız teknoloji o kadar güzel ve faydalı ki size bildiğiniz fiziğin bilgisiyle getirildi. Eylem ve  tepki vardır; bunu itin ve o olacaktır. Fiziğin yasalarını anladığınız zaman, yaşamlarınızı daha iyi yapabilirsiniz.
Tam şu anda, insanlık fiziğin dört temel yasasını anlıyor ve kullanıyor. Size altı yasa olduğunu söylemiştik, ama son ikisi olmadan bile, ilk dördünün nasıl kullanıldığının farkındasınız. Bu insanlığı değiştirdi. Güzel! Şimdi, aynı senaryonun bilinçte de var olduğunu söyleseydim?
Aynen fiziğin yasalarının olduğu gibi, bilincin yasaları vardır, bu yasalar nedenseldir (bir şeyi değiştirmek başka bir şeyin değişmesine neden olur). Ama kuantum dünyasında, bilinç hareketinin bu yasaları lineer değildir, bu nedenle farklı türde tepkiler yaratırlar. Şimdi partnerim, bu zorlaşıyor [direkt olarak Lee'ye konuşuyor]. Tam şu anda partnerime bir şeyler gösteriyorum ve o bunu söze dökemiyor. Elinden geleni yap. Bunun duygusunu görüyor: Aman Allahım!
Fiziğin Yeni Türde Yasaları
Bilincin fiziğini bilseydiniz, daha iyi bir dünya inşa edebilirdiniz. Bu özellikleri dinleyin: Her şeyden önce, bilinç bir yerden bir yere yolculuk yapmaz; düz bir yönde yolculuk yapmaz; yolculuk yapmaz! Bilinç tek bir yerde değildir, başka yere gitmez; bilinç genişlemez. Küçülmez ya da büyümez. Bilinç sadece VARDIR. Bilincin fiziği 3B fiziğinin özelliklerine benzer, etrafındaki diğer yasalara dayanarak güçlendirilmeye veya güçlendirilmemeye hazır orada oturur. Belirli kurallar veya yasalar uygulandığı zaman, diğer yasaların hepsi birlikte değişir. Bilinç yaşam varoluşunun zamkıdır. Yaşamın bir formülü olsaydı, bu o olurdu.
Değişimi etkilemek için bilince uygulanabilecek bir çift faktörü anlatayım. Bir tanesine iyiliksever faktör adı verilir. Bilincin fiziği keşfedilirken bilgelik faktörünün (bilgelik bariyerini geçmekle elde edilen) uygulandığını biliyor muydunuz ve sonra olan şey iyiliksever eylem üreten bir faktör yaratan bilincin kurallarının üssel anlayışı ve uygulanmasıdır. Oh, bu karmakarışık, partnerim! Bunu daha iyi söyleyebilir misin? [Lee başını sallar].
Size şu şekilde anlatayım: Tam şu anda bu gezegende, enerji kuvvetleri arasında bir mücadele var. Geliştirmiş olduğunuz bilinç ve bilincin fiziği vasıtasıyla yerine koymuş olduğunuz “yasalar” nedeniyle,  bu gezegende bir çok şeyden daha önce hiç sözünü etmediğimiz bir mücadele ortaya çıktı. Gezegende kötülük mü var? Evet. Gelmeye ve sizi karıştırmaya adanan varlıklar mı var? Evet. Bu şok edici mi? Ve neden böyle? Yüksek bilinç potansiyeline geçme zamanında, neden bu böyle? Sevgililer, bunun nedeni bilincin fiziğinde yarattığınız şey ve uygulanmakta olan kurallar nedeniyle, düşük bilinci onu yoldan çıkarmaya zorlayacak bir şekilde itiyorsunuz. Hatırlayın, bu 3B de hayatta kalma modudur. Ne olacağını düşünüyorsunuz? Çatışma! Bunu anladınız mı?
Fizik kuralları belirli durumlarda uygulandığı zaman, olan şeyleri kontrol edebilirsiniz. Bu, 3B fiziğini bilmenin güzelliğidir. Ama, bilinç ile de aynı şeydir. Bilincin fiziğinin, onun nasıl işlediğinin, mekaniklerinin, onun yayılımının ve spiral dağılımının anlayışının bir noktasına ulaştığınız zaman, eski enerjilere kapıyı kapatırsınız. Geçmişte bu gezegeni ziyaret eden belirli enerjiler artık ziyaret edemez. Bunu duydunuz mu? Fizik bir bariyer yaratır ve onlar içeri giremez. İçeri girmek ve bilincinizle oynamak isteyen karanlık enerjiler ve karanlığın fikirleri var. Bazıları buna şeytan diyor. İnsanları etkiliyor ve onunla çalışan İnsanları etkiliyor. Onların güç ve kontrol kazanmalarına yardımcı oluyor ve bunu nasıl elde ettiklerinde zarafet yok. Ama o kapı kapandı! Şeytan/kötülük zayıflamaya başlayacak. Kötülük bazı İnsanlar tarafından içlerine çekilen bir enerjidir. O zaman o İnsanlar gerçekten şeytan oluyorlar ve bu onların seçimi. Bu eski bilinçtir. Gelecekte ne olacağı için sahip olduğumuz en iyi açıklama bu.
Pleiadesliler şimdi hoplayıp zıplıyor, çünkü burada olmuş olan şeyleri biliyorlar. Bu neredeyse üssel bir evrim, eğer bunun olmasını istiyorsanız. Bir şey başka bir şeye yol açar ve o kendi üzerine inşa olur. En sonunda, partnerimin bugün daha önce tanımladığı gibi, her doğduğunuz zaman tekrar baştan başlamak zorunda olmayacaksınız. Spiritüel evrim başlıyor ve bugün öğrendiğiniz faktörlerin bilgisiyle gezegene gelmeye başlıyorsunuz ve bunları sonraki yaşamınızda oluşturacaksınız. Bir deyim kullanabilseydim, bu bilge doğmak olurdu.
Daha sonra, fizik size ifşa edildiği zaman, bilinç ile çalışacağınız cihazları anlayacaksınız. Sonuç olarak, bu sadece fiziktir. Düşünmeyeceğiniz şey, bunların makineler olmasının gerekmeyeceği, bunun yerine biyolojik yardımlar olacak. Ama bir süre bunlara sahip olmayacaksınız. “Kaç nesil gerekiyor, Kryon?” Size söylemeyeceğim. Bunun nedeni, size partiyi berbat edecek bir kurgu vermek istemiyor olmamdır. Her bir gezegen kendi evrim hızına bağlı olarak kendi zaman döngüsünde buna sahip oldu.
Bu nasıl işliyor? Ne kadar hızlı işliyor? Ne zaman başlayacak?” O zaten başladı! Siz bilgelik bariyerindesiniz ve içinden geçtiniz. Bilgelik bariyerinde olduğunuzda, bu yere ulaşmış olan tüm gezegenlerin geçmiş kayıtlarının aynı olduğunu söylemek istiyorum. Onların hepsi ileri doğru gittiler, her biri de. Tüm gezegenin kollektif bilincinin dahil olmasına benziyor. Bu sizin bir şalter indirmenize ve karanlık enerjinin hiç bir miktarının bunu durduramamasına benziyor. Oh, deneyecek! Bunu daha önce söyledim. Oyun alanındaki çocuklar gibi eski yollara yatırım yapan İnsanlar büyümek istemezler. Tekme atar, bağırır ve zorbalık yaparlar. Işığın her şeyi değiştireceğini ve daha önce yaptıkları gibi çalışma şanslarına sahip olmadıklarını bilirler.
Sözünü ettiğimiz şey budur. İyiliksever faktör ve bilgelik bariyeri, çözeceğiniz şekillerde bilincin fiziğinin yasaları içinde çalışırlar. Artan DNA aktivasyon yüzdesi yaratmakla sonuçlandıracaksınız ve bu nesilden nesile artacak. En sonunda, maddeyi manipüle edebilen ve görünürde yoktan şeyleri yaratan bir İnsan Varlığına sahip olacaksınız. Bu neden bu kadar özel? Bu yalnızca fizik! Çokboyutlu fiziğin daha düşük türde fiziği kontrol edebilmesi anlamlı görünmüyor mu? Fiziğin en yüksek türü bilinçtir ve bu fizik 3B fiziğini kontrol edebilir.
Dünyada barış? Oh, bu kolay. Bu başlangıç. Bu tohumlar ekmektir ve bir kesinliktir. Haberlerinize bakın. Bu, ebediyen olduğu gibi görünmeyecek. Bu yalnızca bugün için. Dünyada barış en son amaç değil – güç bela! Büyüdüğünüz ve yetişkin olduğunuz zaman, oyun alanında birbirinize taş atmayı bırakırsınız. Durursunuz! Bu normaldir. Sonra daha ince fikirlere sahip olmaya başlarsınız. Gezegende barış sadece başlangıçtır. 
Gördüğümüz şey bu. Daha önce bu şeyleri hiç bu şekilde söylemedim. Tüm hikayeyi duymanızı istedim. İstediği her şeyi fiziksel olarak yaratabilen, savaş olmayan bir uygarlığa ne olacağını düşünüyorsunuz? Şimdi yaşadığınızın üç dört kat uzunluğunda yaşamak ve tüm bu süre boyunca iyi sağlığa sahip olmak neye benzerdi? “Herhangi bir yerde” olmak isterlerse, kendisini kuantum hale koyabilen bir uygarlık neye benzerdi? Bu mevcut! 1,000 yıl önce nerede olduğunuzu düşünün. Şimdi bir milyon Dünya yılı daha yaşlı olan galaksideki uygarlıkları düşünün! Bunu tahmin etmek çok mu zor? Bu sadece fizik!
Bu uygarlıkların merkezi kontrole sahip olmadıklarını söyleseydim ne olurdu? – bunu duydunuz mu? Yöneticisi olmayan bir şirketi hiç duydunuz mu? Buna benzer. “Bu işe yaramaz” diyebilirsiniz. Oh, evet yarayabilir! Herkes anlaştığı, işlerini bildiği zaman bu olabilir. Bu sezgisel ve doğaldır. Size göre? İmkansız. Yöneldiğiniz şey budur. Dünya hükümeti diye bir şey olmayacak. Bu çok 3B! Bunun yerine, dünya bilinç anlaşması olacak. Sadece “daha iyi bileceksiniz.” Buna ne dersiniz? İlk kez bir partiye giden ve daha önce hiç karşılaşmamış olan yetişkin bir gruba ne olur? Ne yaparlar? Birbirlerine taş mı atarlar? Hayır. Biraraya geldikleri, birbirleriyle konuştukları, harika yemekler yedikleri ve eğlendikleri partide bir bilinç vardır. O kuralları onlara kim anlattı? Bunu önceden prova ettiler mi? Hayır! Bu sadece olgunlukla ve daha iyi bilmekle geldi. Buna sahip olan bir gezegene ne dersiniz? Onlar daha iyi bildikleri bir duruma doğarlar. Bu bilgelik faktörüdür ve sizin geçtiğiniz bariyerdir.
En sonunda, ihtiyacınız olduğunu düşündüğünüz tüm sistemleri fırlatıp atacaksınız, özellikle şeyleri yapmak için sizi gruplara organize edenleri. Bu ikinci doğa olacak ve hepiniz birlikte bileceksiniz. Gerçek olamayacak kadar iyi mi? Bir Pleiades’liye sorun. Orion’luya sorun, Arkturuslu’ya sorun. Özgür seçime sahip olan herhangi geçmişteki bir gezegene sorun, çünkü onların hepsi tam şu anda size bakıyorlar. Bu oda onlarla dolu ve başlarını sallayıp, “Tam isabet! Devam edin!” diyorlar.
Bu mesajın güzelliği, bugün buna inanıp inanmamanızın önemli olmamasıdır, çünkü bunu bu gezegende deneyimliyor olacaksınız. Sadece bekleyin; orada olacaksınız. Bu kehanetlerin en özünü yaratacak olan sizlersiniz.

Ve öyledir.
KRYON

(Çeviri: Saffet Güler)

0 comments:

Yorum Gönder