10 Aralık 2014 Çarşamba

ARKTURUSLULAR – YENİ DÜNYA MATRİKSİ – NEDEN BU ŞEKİLDE HİSSEDİYORSUNUZ

1237105_10152188020673098_204369442_n
Anna Merkaba
8 Aralık 2014
Selamlar! Bu mesaja başlamadan önce, neler olmakta olduğunu açıklamak istiyorum. bununla ilgili konuşurken, önceki mesajlarımda, birçoğumuz eski matriks sistemini uzaklaştırmak üzerinde çalışmaktaydı. Ve birçoğunuz daha sonra sizlerin de bu kararı almaya ve bu planı gerçekleştirmeye sahil olduğunuzu benimle paylaştınız. Sizler de örümcek ağları ve örümcekler gördünüz. Sizler de örümceklerin yok olmasını vs gördünüz. Son bir kaç haftada gerçekleşen şey bu ve kendi yoğunluğunda devam edecek.
Bunun ne anlama geldiğini anlamanız yardımcı olmak için. Hepimiz, üç boyutlu bir yerleşimde sevgi ve ışık dünyasını deneyimlemek için bir oyun alanı sağlamak için, çağlar önce kendi benliklerimiz, kaynak, melekler, iyiliksever kozmik kardeşlerimiz tarafından yaratılmış olan bir dünyada yaşamaktayız. Bu gerçekliği sağlam tutmak için bir araya getirilmiş olan bir matriks vardı. “Sahnelerin” ardında olan biten çok şey var.
 
Çok şeyler oluyor, bir çok varlık bu uzay gemisi dünyada güvende olmamızı sağlamak için gece gündüz çalışıyor. Ve gezegenimiz durağan değil, sürekli hareket halinde. Şimdi yeni çağ başladığı için, gezegenimiz aslında yörüngesini değiştirdi ve sadece ben değil, internete bakarsanız bir çok insanın bunun hakkında konuştuğunu görürsünüz. Ve eğer kalbinize bakarsanız çok daha fazlasını bilirsiniz. Bir çok insanın ufukta 2 güneş bildirmesinin nedeni bu. Çünkü 2 güneşimiz var, dünya gezegeni yukarı doğru yuvaya spiral hareketine devam ederken, orijinal güneşimiz daha uzak mesafeler ilerliyor.
Bilimsel kanıt arayanlarınız bulamayacaksınız, çünkü bilenler, insanlar neler olduğu hakkında gerçeği gördüklerinde ortaya çıkabilecek ciddi panikten kaçınmak için bu bilgiyi saklamak için ellerinden geleni yapıyorlar. Galaktikler de bunu çok iyi anlıyor ve bize her şeyin aşamalar ile ifşa edilmesinin nedeni bu. Bu nedenle bir çok kanaldan bu tür bilgiler bulacaksınız ve sadece gökyüzünü gözleyerek, kalbinizi dinleyerek ve gerçekten kendi bilgeliğinize ayarlanarak.
Dünyamız yörüngesini değiştirdi, dünyanın sonunda şu anda içinde olduğu sistemden çıkıp yuvaya ulaşana kadar çok yıllar geçeceğini lütfen anlayın. 2,000 yıl foton kuşağında olacağız ve şimdiden başlayarak olaylar sadece gelişecek. Ama, anında gelişmeyecek, insan zihinlerimize bulaşan, DNA’mıza bulaşan çok fazla yanlış inanç ve çok fazla yanlış paradigma var. Tam şu anda her şeyi temizlemeye çalışarak ve barışı ve uyumu düzelterek ve en önemlisi ESKİYİ salıverip YENİYİ kurarak dünyada bulunan bir çoğumuzun olmasının nedeni budur.
Bütün matriks durumuna geri dönelim. Dünyada bir matriks var, bu gerçekte kodlamalar sistemidir. Olmuş olan şey, “karanlık taraf”, insan egosu, reptilianlar, arkonlar vs tarafından matriks içinde başka bir matriksin yaratılmasıydı; bunların hepsi bu gezegenden enerji toplamak için insanların bulunduğu unutkanlıktan faydalanmak isteyenlerdir.
Gerçekleşmiş olan şey ve aşağıdaki mesajda size anlattığımız şey, eski matriksin karantina altına alındığı; karanlık tarafından küresel kontrol çapraşık ağının onu bloke etmesiydi. Ve fiziksel deneyimimizi sürdürmek için ve bu realitede var olmaya devam etmemizi sağlamak için yeni bir matriks yerine konuldu, ama bu kez muazzam miktarlarda yaratıcı enerjilerin, sevgi dolu enerjilerin ve ışık enerjilerinin desteğiyle.
Burada anlaşılacak nokta, eskiyi yok etmek yerine, olan şey eski enerjiler ve insanlar arasına yerleştirilen bir kalkanın olmadı ve yeni enerji ızgarasının kendi yerine konmasıdır. Bunu daha iyi anlamanız için, şuna benziyor. Bir fincan kahveniz olduğunu hayal edin, fincanı yıkamak istiyorsunuz, ama kahveyi dökme ve sonra fincanı yıkama eski geleneksel şekli yerine, kahveyle dolu fincanı bir su akışının altına koyuyorsunuz. Temiz su dolu olan fincana akarken, kahveyi dışarı iter ve andan ana kahvenin gittiğini ve sadece bir kaç parçacığın kaldığını görürsünüz. Bu, bizimle olan biten şeydir. 
Özellikle yeni matriks ile tüm yeni enerjiler geliyor, bize ait olmayan her şeyi dışarı atmak için baskı altına konuluyoruz. Çünkü, yükseliş kişisel bir süreçtir, ama hepimiz BİR olduğumuz ve birbirimize inanılmaz bağlı olduğumuz için, bu kollektif bir süreç haline geliyor. Ve yeniyi inşa etmek için bir şeyi tamamen yok etmek imkansız. Bu eski düşünme paradigmasıdır. Yeni düşünme şekli, eskiyi yıkmak yerine, sadece hayatınızda yeni enerjiyi oluşturmaktır. Negatif olan bir şeyi düşünmek yerine, bilincinizi pozitif olan bir şeyi düşünmeye değiştirmelisiniz. Her şey her iki kutbu taşır ve tam şu anda bize HER İKİSİNİ deneyimleme ve belirli bir duruma nasıl tepki vermeyi seçme büyük fırsatı veriliyor.
Bu nedenle birçoğumuz bu temizliklerden geçeceğiz. Her şeyi sistemimizden temizleyinceye kadar, bu ileri-geri deneyimde olmaya devam edeceğiz. Ve mikro seviyede ne oluyorsa makro seviyede de o oluyor.  Kendi içimizde hangi kargaşayı deneyimliyorsak, aynı kargaşa daha küresel ölçekte deneyimleniyor.
Gezegenimize yaklaşan çeşitli enerjilerle, sınava sokulacağız, çok şey olacak ve zaten hayatlarımızda çok şey değişiyor. Kendinizi çeşitli durumlarda bulacaksınız ve bir kez daha bunlara nasıl tepki vereceğiniz sizin seçiminiz olacak. Hayatınızdaki çeşitli insanlara hoşçakal demeye zorlanacağınız durumlara sokulacaksınız, işinizden ayrılacaksınız, başka bir yere taşınacaksınız, salıverme, bırakma, çıkarıp atma ve yeniye başlama gereksinimi hissedeceksiniz. eski düşünce kalıplarının hepsi yeniden ortaya çıkacak. Spiritüellikten tamamıyla uzaklaşmayı istediğinizi göreceksiniz, psişenizde EGO nuz ve YÜKSEK BENLİĞİNİZ arasında süregiden bir savaş olacak. Burada önemli olan şey, savaş olmadığını, kendi benliğiniz ile çatışmadığınızı, sadece hislerinizin gözlemcisi olduğunuzu aklınızda tutmaktır. Hissettiğiniz şeyi gözleyin, size gelen hiç bir şeyle çatışmayın, sisteminizden geçip çıkmasına izin verin, onu gözleyin, neden canınızı sıktığını düşünün. Ondan öğrenin ve bırakın gitsin!
Ve hatırlayın, yıldızlardan gelmemiz ve sevgi ve ışık yaymak için burada olmamız, çalışılacak kendi “insan” sorunlarımız olmadığı anlamına gelmez. Her şeyden önce hepimiz yıllardır bu yaşam şekline maruz kaldık ve bizler de kendi üzerimize çalışmalıyız ve ilerlemeye devam etmeliyiz, her zaman nereden geldiğimizi ve kim olduğumuzu hatırlamalıyız. Bu zor durumlardan çıkmanın anahtarı budur. Kutsallığınızı ve güçlerinizi hatırlayın.
Avalance portalından, Tanrının Altın Parçacıkları portalından sonra ve yeni matriks sisteminin oluşturulmasından sonra, çok fazla yaratıcı enerjilerle aşılandık. Bu, düşündüğümüz şeyin önce olduğundan çok daha hızlı materyalize olacağı anlamına geliyor. Ve eğer negatifliğe odaklanırsak, kendimiz için bu negatif deneyimi yaratıyor olacağımız anlamına geliyor. Neyi düşündüğünüzle ilgili dikkatli olun ve her zaman gözlemeyi, incelemeyi ve salıvermeyi hatırlayın. Temizliği ve koruyucu teknikleri uygulamayı hatırlayın. Mümkün olduğunda çok topraklanmayı hatırlayın. 
Bunu anlamak İNANILMAZ önemlidir. Birçoğumuz “karanlığı” ışığa dönüştürmek için buradayız. Zaman zaman bize molalar veriliyor, burada dünyada edindiğimiz kendi “sorunlarımızla” başa çıkmamız için. Ama şimdi, o zamanlardan biri değil, bir kez daha gerçeğimizde durmaya çağırılıyoruz. Çeşitli frekansların dönüştürücüleri ve yeni yaratıcı enerjilerin portallarıyız. Bu nedenle, birçoğumuz önümüzdeki haftalarda kendisini çeşitli “tuhaf” enerjilerle çevrelenmiş bulacak.  KUTSAL, GÜÇLÜ ışık varlıkları olduğunuzu lütfen hatırlayın. HEPİNİZ ÇOK GÜÇLÜSÜNÜZ. Bundan dolayı, etrafınızda hangi enerjiler olursa olsun, hoşunuza gitmeyen şeyi olmasını istediğiniz şeye DÖNÜŞTÜREBİLECEĞİNİZİ bilin. Bunu hatırlamak çok önemlidir ve GÜÇ ENERJİLERİNİZİ KULLANMAK çok daha önemlidir. Sadece kendinize hatırlatın ve şu anahtar sözcükleri kullanın, “BEN MOR ALEVİM”, “BEN TANRININ ALTIN PARÇACIKLARIYIM”, “BEN KUTSALIM,” BEN O BEN’İM”. Ayrıca “OM” çok güçlü bir mantradır. Bedeninizin titreştiğini be hızla enerji alanınızı dengeye yeniden getirdiğini hissedersiniz.
Bunları söyledikten sonra, işte aldığım mesaj. Hepinizi seviyorum, tam şu anda burada olduğunuz için teşekkür ediyorum. Kim olduğunuz için teşekkür ediyorum. Işığınız ve sevginiz için teşekkür ediyorum!
“Yeni matriks dünyanın yaratımı, varlığınızın yeni gerçeklik yapısına kuruldu. Olduğunuz şeyin iyiliksever yapılarından toplanmış olan yaratıcı güçlerin yeni matriksi varoluşa çekildi. Birçoğunuza çok tanıdık olan eski matriks yeni bir duyuruya kadar karantina altına alındı. Kadim yapısal bilginin geri alınması amaçlarıyla.
Şu andaki gerçekliğinize kurulmuş olan yeni matriks hayat ağacına katılmaya hazır olanların, bilgi ağacına katılmaya hazır olanların ulaşmak için buraya gelmiş olduğunuz her şeye ulaşmaya doğru güvenli bir şekilde adım atmalarını sağlayacak.
Sizler geçmişin enerjilerini ışığa dönüştürerek yeni bir frekansta işlev yapmaya devam ederken, yeni matriks sisteminin iyilikseverliği bir çoğunuzun bu gezegende sağlam kalmasını sağlayacak.
Ve dikkatinizi birçoğunuzun artan seviyede farkındalık deneyimlemeye devam edeceğiniz gerçeğine çekmek istiyoruz, sadece iyiliksever olanın artan farkındalığı değil, aynı zamanda önünüzde girdap gibi dönen kötücül enerjilerin farkındalığı. Çünkü geçmişin enerjileri, var olmanın eski yapısının enerjileri salıveriliyor ve varlığınızın çekirdek matriksinde aktive edeceğiniz iyiliksever enerjilerle dönüştürülecek.
Yapısal ızgaralarınızın içinde, kim olduğunuzun bileşenlerinin içinde bir kod vardır, günlük yaratımınızda kendi yolunu bulan bir kod. Sözünü ettiğimiz kodlar, dünyasal zaman yapınızın sonraki bir kaç ayı içinde kendilerini sizin için bilinir kılmaya başlayacaklar.
Dünyasal zaman çizginizin yeni yılı sizleri sadece bilinen dünyanızda değil, kendi yaşamlarınızda da büyük değişimler ile karşılayacak. Hepinizin bilgilendirilmiş olduğunuz aşama dünyanızda hızla ortaya çıkmaya başladı. Dünyanızda görmeyi dilediğiniz şeyin iyiliksever birlikte – yaratım aşaması.
Ve bu nedenle, bu gezegensel sisteme girişinizde hepinizin imzalamış olduğunuz anlaşmadan kaynaklanan zorunlulukları kabullenmenizi hatırlatıyoruz. Çünkü koşulsuz saf sevginin anlaşmadan kaynaklanan zorunlulukları bir kez daha kulağınıza mantıklı gelecek. Buraya ulaşmak için geldiğiniz şey hepinize hatırlatılacak. Hepinizin insanlığa neyi getirmek için burada olduğunuz hatırlatılacak.
Yapısal varlığınızda hızla ortaya çıkan değişimlerin gerekli olduğunu anlayın, şu andaki enkarnasyonunuzda daha önce hiç deneyimlemediğiniz enerjiler ile karşılaşacağınızı anlayın. Yoğun şekilde güçlü varlıklar olduğunuzu ve sözü edilen enerjileri deşifre tmenin anahtarını taşıdığınızı anlayın, uyanık saatlerinizde size sunulacak olan enerjileri. Yalnızca fiziksel insan zihniniz ile kavrayamayacağınız enerjiler, yine de kalp kodu sözü edilen enerjilerin anlamını ışık hızına deşifre edecek. 
Tüm Var Olan tarafından ölçeğin ötesinde sevildiğinizi anlayın, Yaratıcının iyilikseverliği tarafından desteklendiğinizi anlayın. İhtişamlı oranlarda bir varlık olduğunuzu anlayın, çünkü güç taşıyorsunuz ve evrenin anahtarını taşıyorsunuz.
Tüm Var Olan tarafından desteklendiğinizi anlayın ve bilin. Işıkta kalın ve varlığınızın çekirdek yapısında oturan iyiliksever gücün şimdi sizin için hızla ortaya çıkmaya başlayacağını bilin. Bu gücün duyumsanmasının olduğunuzu düşündüğünüz her şeyi sorgulamanıza neden olacağını anlayın. Bu günü iyiliksever amaçlarla kullanmanın, varlığınıza nüfuz etmeye izin vereceğiniz tek sonuç olduğunu anlayın. Büyük güç ile büyük sorumluluğun geldiğini anlayın ve bu andan başlayarak istediğiniz her şeyin enkarne gerçekliğinize hızla materyalize olacağını bilin. Bunun böyle olduğunu bilin, çünkü öyledir.
Kendi kalbinize bakın ve olduğunuz iyiliksever yaratımdan size yönlendirilen frekansları dinleyin.”
(Çeviri: Saffet Güler)

0 comments:

Yorum Gönder