31 Aralık 2014 Çarşamba

21 Aralık 2012’den beri Işık çoğalarak bütün gezegeni aydınlatıyor – Kozmik Bilinç

 Frozen sunset by Jérémy Lombaert
“Kozmik Bilinç” benim bir süredir aylık mesajlarını takip ettiğim bir kolektif. Kanallığı yapan Will Berlinghof’un enerjisi son derece temiz ve son aylarda gördüm ki, verilen mesajlar da isabetli ve çok açıklayıcı. Her ay, Kozmik Bilinç bir mesaj veriyor ve aşağıdaki mesaj da 8 Aralık 2014 tarihinde verilmiş. Ben birkaç gün önce okudum ve bugün yayınlamak için sakladım, çünkü hem geçmiş 2 yılımıza bakarken, hem de içimizdeki ışığı kutluyor. İçinde bulunduğumuz sürecin mutlak zaferini haber veriyor. Global açıdan olaylarla dolu bir sene geçirmiş olduğumuz için bu mesajı özellikle önemli buldum. (http://rainbow-phoenix.com/blog.html)
Bu Bilinç herkes için bir Noel ve Kış Gündönümü mesajı sunuyor. Batı dünyasında pek çokları bu zamanı kutlayacaklar. Kendilerini Hıristiyan olarak bilenler İsa’nın doğumu olarak bilinen olayı kutlayacaklar.
Ama bu zaman aynı zamanda diğer dinlerin de kendi aydınlanmalarını kutlama zamanı. Museviler için bu Hanuka (Işık Bayramı). Hindular için bu Dewali, Işık ve Aydınlanma festivali. Bu dönem Batı dünyasında ve Kuzey yarımkürede Kış Gündönümü.
 
Çok az kişi Noel’in Hıristiyan versiyonunun aynı zamanda Işığın ve Aydınlanmanın geri dönüşü ile ilgili olduğunu anlayıp kabul ediyor. Ama bu kesinlikle doğrudur ve en kısa gün ile en uzun gecenin kutlandığı Kuzey yarımküredeki Kış Gündönümüyle bağlantılıdır.
Bu doğası gereği çok eski, binlerce yıl geriye giden bir kutlamadır. Bu kutlama o zaman bir Mesih’in doğumunun değil, ama ışığın karanlığa geri dönüşünün yaşandığı Toprak Ana’nın döngüsünün yenilendiği ve daha uzun günlere ve kısa gecelere doğru gidişinin kutlanmasıdır.
Buradaki önemli nokta ise; pek çok büyük dinin bunun ışığın dönüşü olarak kutlamasının aslında şununla alakası vardır: Yıllık döngüde fiziksel olarak en kısa gün/en uzun gece yaşandığında döngü tersine çevrilir ve ışık bir defa daha sınırını korur ve kendini Yaz Gündönümüne doğru yükseltmeye başlar.
Bu fiziksel faktörler bir yana, buz amanda devasa önemde olan bir başka şey var. Bu gerçekten de ışığın geri döndüğü zamanların en karanlığıdır. Gerçekten de ışık geri dönüşünü en karanlık zamanlarda yapar, döngüyü geri çevirir ve Işığın Dönüşüyle simgelenen UMUT geri döner.
Bu, karanlığın her şeyden güçlü göründüğü bir dönem. Ama şunu hatırlamakta fayda var ki, aynı Dünyanın kendi karanlık ve aydınlık döngülerini yaşaması gibi, İnsanoğlunun kendisi ve yaşanan olaylar da tarihi ve insanlığı ile bu döngülerden bu zamanda geçmektedir.
Basitçe olanlar, içinde ışık ve karanlığın savaştığı evrensel döngünün, kutuplaşma/zıtlık döngüsünün bir parçasıdır. Sembolik olarak, ışık karanlığın yıl içinde en karanlık olduğu noktada aydınlanmayı geri getirir ve bu insanoğlunun yaşadığı olaylarda da böyledir.
Pek çokları, tabii ki, çok uzun zamandır devam eden olaylar döngüsünün genişletilmiş halini göremiyor. Şu anda zamanların en karanlığı gibi görünse de, bu hala daha ışığın dönüşüdür, İlahi Ruhun verdiği sözün kendini göstermeye ve sergilemeye başlamasıdır.
Bu karanlık zamanda bunu hatırlamak, varlıkların kendi kişisel yaşamlarında, kişisel şartlarında da bu gerçeği hatırlamayı getirir. İşte tam bu karanlık zamanda, bu en zorlu zamanda Işık geri dönüşünü başlatır.
Daha yüksek bir bakış açısından bakıldığında, bu durum İlahi Kaynak tarafından verilen şu sözlerin gerçekleşmesidir: İnsanoğlu asla terk edilmeyecek, bir başına bırakılmayacak ve İnsanoğlu Farkındalık ve Bilinç Işığına yürümeye hazırlanıyor. Bu aslında tüm zamanların en karanlığı değil, binlerce yıldır süren bir döngünün sonudur.
İnsanlığın yaşadığı bu çok uzun süreli döngü sırasında, karanlık olanların güç ve kontrol pozisyonlarına yerleştikleri görüldü. Onların yükselişi, Işığın Yükselişi değildir. Bu yükseliş kendi güçlerince belli bir noktaya gelmeleri ve o noktada asla kendi açılarından hata/olumsuzluklar yapmayacaklarını hissetmeleridir. İnsanoğlunun anlayış ve inançlarının iskeletine kadar işlenmiş olan planlarının her zamanki gibi gerçekleşeceğini, ve köleleştirip yönettikleri üzerinde bir uygunsuz zafer daha kazanacaklarını düşünmeleridir. Ancak, planlarının başarılı olacağı konusunun kaçınılmaz olduğu inancıyla gelen kibir aynı zamanda onların zayıflığıdır. Onlar kendilerine bir zamanlar öğretilen yoldan başka bir yol olduğunu göremezler, o kadar uzun süredir bu yoldadırlar ki, karanlık güçler aslında basitçe Aydınlanmanın, Anlayışın, Işığın ve Sevginin eksik olduğu güçlerdir.
Bu olaylar döngüsünün tersine çevrilmesi, uzatılmış, uzun dönem kontrol ve maniplasyon döngüsünün sonu, iki Kış Gündönümü öncesinde başladı. 21 Aralık 2012 Kış Gündönümündeki yüce olayla bu gezegen ve insanlığın kendisinin İlahi Işık ve Ruha dönüşü için kapı açıldı.
Pek çokları o zaman hiçbir şey olmadığını hissetti, ama bu Bilinç her birinizi ve hepinizi temin eder ki o zamanda devasa bir olay oldu: Çok uzun süredir devam eden döngü kendini geri çevirmeye başladı.
Kış Gündönümü, güneşin geri dönüşü, ışığın geri gelişi benzetmesi açısından, bu zaman, bu an, son derece önemliydi. Çünkü Işığın yeniden bu gezegene, insanlık kolektifine geri dönüşünü işaret ediyordu.
Ancak böyle şeylerin hareketi ve hızı yavaştır, ve işte şimdi burada, iki sene sonra, Kış Gündönümü 2014’e gelirken, son iki senede sanki hiç kayda değer bir şey olmamış gibi geliyor. Pek çokları bu duyguyu hissediyorlar, çünkü hala karanlıktalar, hala İlahi Kaynak’a ait Emir ve Arzuyu henüz görmemiş, anlamamış ve ona uymayan kişiler tarafından baskı altında tutuluyorlar.
Ruhun hareketi, gerçekten de bu fiziksel, üç boyutlu, zıtlıklar gezegenindeki hareket kavramına göre yavaş gidiyor. Ancak bu hareket yok demek değil. Işığın yükselmediği anlamına gelmiyor. Ve ruhun gerçekten aydınlanması son iki yılda hiç ilerlemedi demek değil.
Kış Gündönümü adı verilen olaya yaklaşılırken, tekrar keskin bir şekilde açığa çıkıyor ki: Işık hala daha bu gezegene akıyor, her gün daha da güçleniyor, yılda sadece Kış Gündönümü çevresindeki bir, iki ya da üç gün gelmiyor. Şimdi zaman bu konuda düşünme ve kendi hayatlarınızı inceleme zamanıdır.
Böyle bir düşünme ile, pek çokları 21 Aralık 2012 den beri fazlasıyla kişisel değişim yaşadıklarını, bu dünyaya ışık getirecek pek çok olayın gerçekleştiğini görecekler. Gücü elinde tutanların planlayıp yönettikleri karanlık olayların eski etkilerini taşımadıklarını, o kişilerin hakimiyetlerinin de bir zamanlardaki gibi olmadığını anlayacaklar.
Korku, umutsuzluk ve çaresizliğin hüküm sürdüğü zamanların cahilliği ile sadece ana akım medyayı izleyen kişilerin bunu görmesi belki zor olabilir. Ama aynı zamanda, bu Bilincin perspektifinden bakıldığında, bu Bilinç diyor ki: Çok fazla Işık, çok fazla ruhani enerji gezegene akıyor. Kış Gündönümü olayını beklerken bunun gerçek olduğunu hatırlayın.
Bunu desteklemek, bunu belirlemek için kendi hayatlarınıza bakın. Bunu sadece değişimi umduğunuz için değil, kendi bilinci ve şartlarındaki değişimi yaşayanların gözünden son iki senedir oluşan olayların kaçmayacağı için yapın.
Bir başka deyişle, son iki yılın ya da sadece bu son yılın olaylarını gözden geçirirken, görülecektir ki, karanlık olanların sürdürdüğü ve desteklediği bir kaç büyük olaya rağmen, itiraz eden çok sayıda kişi var, pek çokları sorgulamaya, pek çokları o karanlıklarda tutulan sırlara, kendilerine tarih öncesinden beri hizmet eden karanlık olanların planlarına üzerine ışık yöneltmeye devam ediyor.
Bu Bilinç diyor ki; büyük döngüyü göz önüne alırsanız, İlahi Kaynağın Işığı bu gezegeni aydınlatıyor. Adına Kış Gündönümü, Noel, Hanuka ya da Dewali, hangi terimi kullanırsanız, kullanın bu gerçekten Işığın geri dönüş zamanıdır.
Bu son yılın olayları ve şartları güç ve kontrolü ellerinde tutanların hala kontrolde oldukları görünümünü verse de, anlayın ki Işık onlara da ulaşıyor. Şimdi karanlık olanlardan pek çoğu, neden bu yaptıklarını yaptıklarını, kendi hedeflerini gerçekleştirmek için neye ihtiyaçları olduğunu merak ediyorlar.
Bu İlluminati ailelerine, bu elit ailelere doğan pek çok genç insan var. Onlar görünüşte aynı olsalar da, ailelerinin gündemini devam ettiriyormuş gibi görünseler de ebeveynleri gibi değiller. Onların içinde de şafak söküyor ve böylece bu elit, bu İlluminati ailelerine de Işık doğuyor. Onlar ailelerinin, dahil oldukları grupların geleneklerinden kopuyor.
Henüz tam olarak görülüp anlaşılmasa da bu çok büyük önem taşıyan bir durum. Bu Bilinç perspektifinden görüldüğü üzere, insanlık tarihindeki karanlığa kesinlikle Işık doğmaktadır.
İşte bu en karanlık zamanlarda, Işığın dönüşünü kutlayın. Bunu kendi kişisel hayatlarınızda kutlayın, İlahi Ruhun, İlahi Kaynak’ın Aydınlığının dönüşünün bir parçası olduğunuz için şükredin. Bilin ki, her şey ağır çekim oynuyormuş gibi görünse de, olaylar ve şartlar değişiyor, hafifliyor, ışıklanıyor ve kesinlikle daha öncekinden farklı.
Bunun en önce ve mutlaka kendi hayatınızda böyle olduğunu kabul edin. Bunu karanlığa rağmen kucaklayın, kendi kişisel yolculuğunuzda olabilecek zorluklara rağmen kucaklayın. Bir köşeyi döndünüz, döngü geri çevrildi. Ve Işık ve Aydınlanma da geri dönüyor.
Bu karanlık zaman olması gerektiği gibi, ama şu anda büyük plan uygulamada. Ve yıllar, yüzyıllar ve binyıllar sürmüş olan döngü geri çevriliyor. Çok uzun süren şey bir başka çok uzun süren şeye dönüşüyor. (Binlerce yıl sürecek altın çağdan bahsediyor.)
Kişisel yaşamınızda Işığı kutlayın. Bilin ki herşeyin bir yeri ve zamanı vardır ve şimdi İlahi Kaynak’ın getirdiği Aydınlanmanın zamanıdır. Şimdi kutlayın.
Bu Bilincin bu zamanda vermek istediği mesaj budur. Işığın dönüşüne hoş geldiniz. Bu dönüş durdurulamaz, ilerlemekten alıkoyulamaz. Bu Bilinç hepinize neşeli, mutlu günler ve içten Aydınlanma diler. Bu Bilinç dininiz ne olursa olsun, hepinize muhteşem bir kutlama dönemi diler.
Mor Alev tarafından çevrilmiştir. İngilizce telif hakları rainbow-phoenix.com’a aittir. Kozmik Bilinç ve Will Berlinghof’a teşekkürler.
Bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, Yüksek Benliğinizden rehberlik almak ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.
Telif Hakkı©2014 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (http://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir. Copyright © 2014 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. http://moralev.com/

0 comments:

Yorum Gönder