19 Aralık 2014 Cuma

Frekansınızı Yükseltmek için Kendinize Karşı Dürüst Olmak – Baş Melek Zadkiel ve Lady Ametist

 Swimming in the rain
Arkadaşlar, bu haftanın yoğun enerjileri eşliğinde an be an frekansımız yükseliyor. Ancak bu yükselişin daha kolay, daha keyifli ve yumuşak olması için kendimize karşı dürüst olmamız şart. Bugün hepimiz “Kozmik Yağmurla” yıkanırken, bu mesajın duruma çok uygun olduğunu düşündüm. Ayrıca, aşağıda verilen bilgiler önümüzdeki üç ay içinde geçireceğimiz değişimlerde çok yardımcı olacak. Bir süre sonra ise, dürüstçe ve bütünüyle kendimiz olmaya o kadar çok alışacağız ki, bu konu aklımıza bile gelmeyecek!
Bu mesajı çeviren Mor Alev Dostuna, kanallık yapan Linda Robinson’a  ve Zadkiel ile Lady Ametist’e çok teşekkürler. (http://www.PersonalPathwaysOfLight.com)
Selamlar Değerli Sevgililer,
Ben, Başmelek Zadkiel ve Dönüşüm ve Oluşumun Yedinci Işınından Kutsal Lady Ametist ile birlikte, sizleri Sevgi ve Işıkla selamlıyoruz. Bugün sizlerle, “bilincinizde yükselirken otantik (saf ve katışıksız) ve kendinize karşı dürüst olma” konusuyla ilgili sohbet etmek istiyoruz.
Artık Enerji titreşimleri, ya da frekansları çok hızlı bir şekilde artıyor. Ve bu artış, yükseliş yolunda ilerlerken karşınıza birçok fırsatların da çıkmasını sağlıyor.
 
Gerçekte ne hissettiğinize ve ne istediğinize önem verip bu duygularınıza saygı gösterdiğinizde, saf ve katışıksız bir hal içerisinde olursunuz. Böyle bir haldeyken hareketleriniz ve yaptıklarınız, hissettiğiniz duygularla ve söylediğiniz sözlerle örtüşür.
Kişinin otantik ve kendisine karşı dürüst olması, yeni enerjileri çok daha kolay özümsemesini sağlar. Enerjisinin frekansı arttıkça, düşüncelerinin, niyetlerinin, duygularının ve eylemlerinin etkisi de güçlenir.
Her düşünce, niyet, duygu ve eylem belli bir titreşim yayar. Herhangi bir eylemde bulunurken, düşüncelerinizin, niyetlerinizin ve duygularınızın, bu eylemle aynı mesajı taşıması çok önemlidir. Çünkü bu olgunların hepsi aynı mesajı ve titreşimi taşıdığında, yüksek boyutsal enerjilere erişiminiz çok daha kolay olacaktır.
Otantik olmak, bir şeye niyet ederken dikkatinizi kalbinize vermekle başlar. Herhangi bir eylemde bulunmaya niyetlendiğinizde, o an kendinizi nasıl hissettiğinizi düşünün. Şayet kendinizi mutlu hissediyorsanız ve bu eylem de herkesin en yüksek hayrına olacak ise, o zaman niyetin, düşüncenin, duygunun ve eylemin titreşimleri birbiriyle örtüşecek ve uyumlu olacaktır. Bu da, “otantik ve kendinize karşı dürüst olma” durumuyla sonuçlanacaktır.
Ancak herhangi bir faaliyette bulunmayı düşünüyorsanız ama kendinizi o an mutsuz hissediyorsanız,  düşündüğünüz eylemi yapıp yapmamaya karar vermek durumunda kalacaksınızdır. Şayet mutsuz olduğunuz halde o faaliyette bulunmaya karar kılmışsanız, niyetinizin, duygularınızın ve faaliyetinizin titreşimleri birbiriyle uyumsuz olacaktır ve bu eyleminiz, karmakarışık bir mesaj taşıyacaktır. Böylece bu “oluşum” karışık titreşimler gönderecek ve uyumlu titreşimlerin sağladığı kadar hızlı yükselmenize izin vermeyecektir. Bu iki seçenekle ilgili şu örnekleri verebiliriz.
Diyelim ki belli bir günde, özel bir aktiviteye katılmaya niyet ettiniz. Bu aktiviteyi düşündüğünüzde bile, kendinizi heyecanlı ve mutlu hissediyorsunuz. Böylelikle o gün geldiğinde ve planladığınız o aktiviteye katıldığınızda, kendinizi mutlu ve memnun hissedersiniz. Çünkü düşünceleriniz, niyetiniz, duygularınız bu aktivite ile aynı titreşimi taşımıştır ve enerjiniz nettir.
Ancak, bir faaliyette bulunmaya niyetlendiniz ama başka bir aktiviteye davet edildiniz. Ve hiç arzu etmediğiniz, hatta hayal kırıklığı hissettiğiniz halde bu alternatif aktiviteye katılmaya karar verdiniz. Böylece hiç istemeyerek katıldığınız bu alternatif faaliyet, farklı titreşimler taşıyacaktır. Zira ilk niyetinizin ve duygularınızın titreşimi, katıldığınız faaliyetin titreşimi ile örtüşmeyecek ve uyumlu olmayacaktır. Dolayısıyla bu titreşimler karmaşık bir mesaj taşıyacaktır ve yüksek enerjilere erişiminizi çok daha zorlaştıracaktır.
Bu iki seçeneğin içinden, üçüncü bir seçenek daha doğabilir. Şayet bu alternatif faaliyete katılmanız, faaliyeti size öneren kişinin hayrına olacaksa ve sizin de istediğiniz gerçekten o kişiye destek vermek ise, o zaman enerjiniz ve titreşiminiz de net olacaktır. Çünkü ilk niyetinizi, duygunuzu ve düşüncenizi, bu alternatif faaliyetin titreşimiyle uyumlu olacak şekilde “değiştirmişsiniz” demektir. Böylece tüm olgular birbiriyle uyumlu bir şekilde “işleyecektir”
Herhangi bir karar aşamasında kalp merkezli kalırsanız ve herkesin en yüksek hayrına odaklanırsanız, o zaman kendinize karşı da dürüst kalmış olursunuz. Böylece, nihai kararınız hangi doğrultuda olursa olsun, yine de Sevgi’nin ön plana çıktığı bir karar alırsınız. Bu durum, her seferinde kendi isteklerinizden ödün vereceğiniz anlamına gelmez. Zaten Sevgi (kalp) merkezli kalmanız, o anki koşullara göre vereceğiniz her kararı net bir enerji ile değerlendirmenize olanak sağlayacaktır. Ayrıca kendi gerçeğinizi karşı tarafa, Sevgi’nin diliyle anlatmanıza izin verecektir.
Şayet gerçeğinizin altında yatan niyeti Sevgi diliyle ifade ederseniz, hem konuştuğunuz kişinin, hem de kendinizin “içsel kutsallığını” onurlandıran bir şekilde isteğinizi anlatmış olursunuz. Böylelikle, diğer kişinin arzusunu “değersizleştirmeden” kendi gerçekliğinize karşı dürüst olma farkındalığını sergilemiş ve yalın bir şekilde, sizin için önemli olan şeyi belirtmiş olursunuz.
Bu tutumunuz, herkesin en yüksek hayrına olan çok daha uyumlu titreşimlerin ortaya çıkmasını sağlayacaktır. Çünkü odak noktanızı (bakış açınızı), yüksek bakış açısına ve yüksek titreşimsel seviyeye uygun olarak değiştirmiş oldunuz. Böylece otantik ve kendinize karşı dürüst kaldınız. Bakış açınızı değiştirmekle de, yüksek boyutsal enerjilere erişiminizi sağladınız.
Herhangi bir duruma yüksek bakış açısından baktığınızda, yüksek boyutsal enerjiyi varlığınızın içine çekmiş olursunuz. Ve “yüksek bakış açısından bakmak” sizin için doğal bir hal aldığında, bilincinizde yükselirsiniz ve daha yüksek boyutsal seviyelerine erişmiş olursunuz.
Sevgililer, bilincinizde yükselirken saf ve kendinize karşı dürüst kalmanızdan dolayı çok mutluyuz. Sizler, herkesin en yüksek hayrına hizmet eden birer “bilinç Işığısınız”. Lütfen çok sevildiğinizi bilin.
BİZLER, Baş Melek Zadkiel ve Kutsal Lady Ametist sizleri Sevgi ile sarmalıyoruz.
Ve öyledir.
Telif Hakkı© 2014 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (http://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir
Copyright © 2014 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. http://moralev.com/

0 comments:

Yorum Gönder