21 Aralık 2014 Pazar

2014’ün Enerji Dalgaları ve Kış Gündönümü – Konsey (Mesaj 13)

 Aurora Borealis
Arkadaşlar, bu mesajda Yüksek Benliklerimiz Konseyi Kış Gündönümü enerjilerinden neler beklememiz gerektiğini anlatıyor ve anlaşılacağı gibi bu dalganın şimdiye dek olacak en büyük enerji akımı olduğunu açıklıyorlar. (Detaylı bilgiler için okumadıysanız, Kış Gündönümü yazımı tavsiye derim.) Konseyle kendimizi kutlamak konusunda hemfikir olduğumuz için de çok sevindim. (Günün Enerjisi – Hani, nerede benim değişimim, benim işaretim?
Çok çabuk bu çeviriyi yapan ve Gündönümü enerjilerinin giriş yaptığı güne yetiştiren Mor Alev Dostuna, Ron Head ve Konseye çok teşekkürler. Mesajın orijinaline http://www.oraclesandhealers.wordpress.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Kendinizi kutlayın!

 

Bugün huzurunuza, en sevdiğimiz konulardan biri olan “enerji” hakkında konuşmak için geldik. Bu önemli zaman sürecinde neler olup bittiğine dair, farklı bir bakış açısı kazandırmayı umut ediyoruz. Bazılarınız bu anlatacaklarımıza, “doğrudan da daha doğru” diyeceklerdir. Sevgili Dr. Seuss bizi bağışlasın. (Mor Alev Dostu: Dr. Seuss, çocuk kitaplarıyla tanınan ABD’li yazar, şair ve karikatürcüdür. Vikipedi. Ayrıca ülkemizde “Bugün sen Sen’sin, bu doğrudan da daha doğru. Yaşayan hiç kimse senden daha Sen değil” şeklinde çevrilmiş olan cümlesi ile tanınmaktadır.)  Ama bazılarınız için bu konu, en azından şimdilik, “keşke gerçekleşse” diyecekleri bir olasılık olarak kalacaktır. Ve tabii ki de tüm bunları inkâr edecek olanlar, hatta bu konudan tamamen habersiz olanlar da çıkacaktır.
Ancak bazılarınızın da, bahsettiğimiz bu enerjileri “görebildiklerinin” farkındayız. Bazılarınız ise, bedenlerine ya da çevreye yayılan bu enerji dalgalarını, fiziksel olarak kolayca hissedebiliyor. Bu enerjileri algılama veya hissetme konusunda, sayısız olasılıklar mevcuttur. Kimileri, bedenlerinde veya etraflarında gözlemledikleri değişimlere karşı hassasiyet gösterirler. Kimileri kendilerini, tanımsız bir “uçurumum” kenarındaymış gibi hissederler. Evet, çok önemli bir şeyler oluyor ama bunun ne olduğunu bilmiyorsunuz.
Aslında yakın geçmişinizde, buna benzer enerji dalgaları yaşadınız. Her bir dalga, kendi doğal enerjisi ile çevrenizdeki çoğu kişi tarafından fark edilmeden geçip gitti. Oysa sizin için bu dalgalar, özellikle son birkaç yılınıza dönüp baktığınızda, “değişiminizin ve gelişiminizin” kilometre taşlarını oluşturdu. Sizde meydana gelen bu değişimin ve gelişimin, belki farkında olmadığınızı düşüneceksiniz. Ama yine de artık, daha birkaç yıl önce olduğunuz kişi olmadığınızı, bir şekilde biliyorsunuz.
Tüm bu dalgaların her biri, düzenli bir şekilde artan bir yoğunluğa ve etkiye sahipti. Şayet şu anki son dalganın yoğunluğunu ve etkisini daha ilk dalgada deneyimleseydiniz, bu enerjiyi özümsemede sorunlar yaşardınız. Özümseyebilmeniz mümkün olsaydı bile, bu hiç de kolay olmazdı. Tüm bu enerjilerin sırası, yoğunluğu ve etkisi ayrıntısıyla planlandı. Ve siz de, bunu planlayan komitenin bir parçası olduğunuzu, daha önceki mesajlarımızdan biliyorsunuz.
Bu yılın sonunda gerçekleşecek olan bir başka enerji dalgasına doğru, hızla yaklaşıyorsunuz (Kış Gündönümü.) Geçenlerde gökyüzünüzde, sizin “portal” veya “geçiş kapısı” dediğiniz bir başka emsalsiz hizalanma daha yaşadınız. (Uranüs-Plüton Kare Açısı ve 12.12. geçiş kapısı) Unutmayın! Dışarıda gözlemlediğiniz her şey, içinizde var olan bir şeyin dışarı yansımasıdır. Bunu tekrar tekrar söylüyoruz. Siz Gökyüzünüze ne yansıtıyorsanız, o da size geri yansıtıyor. Hiçbir şey, birbirinden ayrılamaz. Her şey Bir’dir.
Şu an olan biten ise şudur; İster farkında olun ister olmayın, hepiniz bilinç evriminizde, diğerlerinden daha güçlü bir kilometre taşına (enerji dalgasına) eriştiniz. Bu enerjilerin değişiminiz üzerindeki etkileri, gitgide inkâr edilemez bir hal alıyor. Elbette bu etkileri, başkalarından ziyade, siz daha bariz bir şekilde görmeye başlayacaksınız.
Bu dönemde birçok farklı grup, meditasyon yapmak için bir araya geliyor. Ve bu tabii ki harika bir şey.
Şimdi, biraz daha “hafif ve tasasız” bir enerjiden bahsetmek istiyoruz. Ve daha önce de sizden rica ettiğimiz gibi, şu an yaşadıklarınızı düşünürken gözünüzün önüne yine neşeli bir görüntü getirmenizi rica ediyoruz.
Sizin Lunaparklarınızda, “hız treni” dediğiniz bir eğlence aracı var. Bu trenle, heyecan verici bir yolculuk yapıyorsunuz. Bu yolculuğun bir bölümünde vagon, kısa bir mesafe ilerleyerek zirveye kadar çıkıyor ve orada duruyor. O sırada ağır ağır “klik, klik, klik” sesi duyuluyor. Ve siz de, biraz sonra başınıza gelecekleri biliyorsunuz. Kısa bir duraklama… Ve sonra, midenizi ağzınıza getiren düşüş gerçekleşiyor.
Evet, hazır olun! Çünkü şu an durduğunuz yer, işte o zirvedir. Ancak bu kez başınıza nelerin gelebileceğini, çok sonra anlayacaksınız.
Şu an bulunduğunuz yere kadarki “yolculuğunuz”, sizin zaman kavramınıza göre yavaş ilerleyen ve uzun süren bir süreçti. Biz de sizlere, azim ve özverinizden dolayı, en derin ve en içten tebriklerimizi sunuyoruz. Artık kendinizi kutlayabilirsiniz.
İyi günler
Bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, Yüksek Benliğinizle daha aktif bir ilişki kurmak ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen“Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.
Telif Hakkı©2014 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (http://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir. Copyright © 2014 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. http://moralev.com/

0 comments:

Yorum Gönder