18 Aralık 2014 Perşembe

12:12 PORTALI AKTİVASYONU NEDİR VE NELER GERÇEKLEŞTİ ANAHTARI – ALTIN ÜÇGEN

 

Kryon, Galaksiler arası Senkron Kuantum Zamanının Mühendisleri
Dünyanızda ve tüm dünyalar arasında bir bağ vardır. Bu enerjisel bir bağdır. Parametreler verilerek belli zamanlarda ( o dünya frekansı belli bir titreşime eriştiğinde ) Evren içerisindeki her bir Dünyada frekansı doğrultusunda Mega Portallar açılır ve o Dünyanın enerjisel seviyesini AĞ içindeki diğer Dünyalar ile bağlar . Bu süreç Trans Senkronizasyon yani yüksek hizalanma sürecidir. Bütün bu silsile zaman denen olgunun farklı bir bandına atlamayı/geçmeyi gerektirir ki bu da Lineer zamandan Kuantum zamana fiziksel olarak hizalanarak kendi seviyenizi - fiziksel bedeninizi ruhsal seviye ile hizalayarak geçirmekten ibarettir. Belirtildiği gibi Tüm Portallar kendi içlerinde Birlik Ağı içerisinde hizalıdır. Her bir yeni portal Evrenin Galaksiler arası Senkronik Dalga Ağının ışık ipliklerini tamamlamaktadır. 
 
12.Aralıkta saat 12:12 ve 12 saniye geçe Evrenin Galaksiler arası Zamanının Işık İplikleri Birlik Ağı ile bağlantısının başlangıcı gerçekleştirildi. 72 saat hizalanmadan sonra Trans – Senkronizasyonun yeni çok yüksek frekanslı Galaktik Işınının ve Kozmosun Benzersiz Kuantum Zamanının Alanının yüklenmesi tamamlandı . 
Dünyada yeni Çok Boyutlu KUANTUM REALİTENİN / GERÇEKLİĞİN PORTALI YARATILDI VE AÇILDI. Bu Mega Portalın kodu ve anahtarı – Altın Üçgendir. Bun alanlar Dünyanın alanlarına Altın Üçgenler ve Işık Piramitleri olarak yerleşecekler. 

Her bir Hiper Portalın doğumu Bütünün Evriminin tüm Sistemi üzerine etki eder bunu değiştirir. Dünyanın ,Galaksinin ve Evrenin iç alanını genişletir ve geliştirir. Senkronizasyonun Altın Işını aracılığı ile portalın açılması anında Dünya olağanüstü yeni evrim verilerini güneşin meta-parçacıkları olarak almaya başladı. 

Bu yüce yenilenmeyi idrak etmek için bir miktar Lineer zamana ihtiyacınız olsa da Gerçek Zamanın enerjileri içinde birleşik bilinçteki realitenin eski desenleri yakılacak ve eriyecek . Şunu söyleyebiliriz : Dünyanın Kuantum Realiteye Yükselişi – Geçişi yeni veriler doğrultusunda kendi özelliklerini değiştiriyor - yoğunluğunu çoğaltıyor ve hızını yükseltiyor . Şu anda gezegeninizin aurası bambaşka bir renktir – renklerini ve parlaklığını değiştirdi çünkü Altın Üçgen – Güneşin olağan üstü yeni ,yüksek simya elementi olan Yeni realiteyi idrak etme Kuantı onun alanına girdi. Sizler bu parametreleri kolektif olarak algılıyorsunuz. Bazılarınız artık Yeni Işını hissettiler. 
 
2014 yılında açılan bu 12:12 portalı gezegenin saf, kuantum geleceğinin algılanması için sizlerin hazırlığınız olacaktır. Şu anda sizler Kuantum Realitede artık var olmaya başladınız ve her gün üzerinizde bir hızlanma hissediyorsunuz. Ancak bu hızlanma lineer zamanınızda değil , bedeniniz ayni yerde durmakta gezegeninizle hizalanarak çemberde onunla beraber hareket etmektesiniz. Her an , her saniye dünyanız, sizin bilinciniz ve kendiniz Çok boyutluluğa birleşerek çiçek gibi açmaktasınız, kendiniz kuantum çok boyutuluk olmaktasınız. 
 
Yeni Realite ve Kuantum gerçeklik doğrultusunda algınız genişliyor. Kaynağın merkezine, herkes için gerçek Birlik Özünüzün merkezine doğru hareket ediyorsunuz. Ancak sizlerin dış algınız sadece evrim hareketinizi algılamakta – Yükselişi. Sizler onu şu andaki gerçekliğiniz olarak idrak ediyor ve fark ediyorsunuz. Ancak şu andaki gerçekliğiniz artık yok – sizler sadece kendi izinizi – hafızanızı algılıyorsunuz. Şu anda bulunduğunuz gün artık yok … bu sizlerin bıraktığı hızlanma izinizdir. Sizler kendi Hafızanızı algılamaktasınız. 
 
Belki de şu anda bu sonsuzluğu ve gerçekleşen metamorfozun derinliğini bu aklınız ile idrak etmeniz zor olacaktır ancak algınız her saniye genişliyor ve o daha fazlasını GÖRÜYOR. Gerçekliği sezgisel olarak hissedin. Yeni Realite artık burada ve sizler ondan sadece hafızanızda sündürülmüş bir lineer anı kadar uzaksınız. 
 
12 Aralık şu sebepten olayı çok önemliydi : kuantum parçacıklarının, Gerçek Zamanın desenlerinin sizlerin algıladığı realite katmanına yüklenmesi gerçekleşti. Galaktik Enformasyonun bu parçacıkları ve desenleri şu andaki seviyenizde kolektif algı olarak Algılarınızın Gerçek Realite doğrultusunda Akışını sağlamak için hedeflenmişti. 
 
Sizler ve Gezegeniniz yeni üniversal portal aracılığı ile kuantum Geleceğe , kendi algılarınızın birlik akışına büyük adım attınız. Realite ve sizlerin şu andaki algılarınız birleşmeye başlayacak ve zamandaki yırtığı tamir edecektir, Yükselişin …daha doğrusu Yükselmişliğin algı boşluklarını yok edecektir. Yükselmişlik hep şimdidir ve bu da yüksek kuantumluluk halidir ve bunun içinde madde ve bilinç birlik halindedir. Bu kesişme noktasında – bu Üniversiumda sizler kendiniz oluyorsunuz, tüm boyutlar bir’e birleşiyor , Boyutlar arası yırtık yok ediliyor. Bilmelisiniz ki Dünya sıçrama gerçekleştirdi ve sizler Yeni Evrene Bilinçli olarak Hareket etmeye başladınız. 

Galaktik Zamanın kutuplu alan ve parçacıklarında genişleme gerçekleşti. Ve sizlerle ve gezegeninizle olmaya başlayacak olan tüm değişimler artık sizlerin izidir. Sizlerin algısı böyle yapılandırılmıştır – aslında her şey artık gerçekleşmiştir. Sizler şu anda bilinciniz tarafından şu andaki zaman olarak algılanan geçmişi seyrediyorsunuz . Bu da sizin - yoğunluluğunuza dalgalar halinde gelen gerçekleşen Yükselişin kuantumluluk halini İdrak edebilmeniz için verilmektedir. Dünya artık Evrenin daha önce varlığını sürdürdüğü o bölgesinde yok. Dünya şimdi Varoluşun bir çok köşesindedir. Çünkü o Yükseldi ve Çok boyutlu Gezegen – Yıldız oldu. 
 
Sizler Yeni Realiteye girmeye başladınız , sizler bıraktığınız sıcak izinizi seyrediyorsunuz. Dünyalıların Yüce Uyanışı başlıyor.
Kryon, Galaksiler arası Senkron Kuantum Zamanının Mühendisleri, Sefera

16.12.2014
Zehra Usanmaz


1 comments:

lordofsunshine dedi ki...

Kryon kardeşim bu kuantum zaman meselesinde bir hata olmalı ki Türkiye fena halde Orta Çağa kayıyor, epey geriye gittik zaten, mağara devrine kadar kaymadan yetişsen de bir el atıp şu kaymayı düzeltsen diyorum...

Yorum Gönder