10 Aralık 2014 Çarşamba

KRYON: “NEŞE. BİRLİK. HUZUR. AİT OLMA”

crystaldiamondtubelight

“N. B. H. A.”

Bu canlı kanallık Basel, İsviçre’de verildi6 Eylül 2014
Lee Carroll
Selamlar sevgililer, ben Manyetik Hizmetten Kryon’um. Kanallık işlemi bildiğinizden çok daha yaygındır. Burada kimlerin olduğuu biliyorum ve tam şu anda bu odada kanallığın nasıl işlediğini bilenler var. Şifacı hastaya yaklaştığı zaman, bir iletişim olur. Bu kanallıktır ve şifacı bununla ilgili herşeyi bilir. Bazen şifacı kenara çekilir ve şifacının gereksinim duyduğu bilgi gelir, bu bilgi çoğu zaman önlerindeki hastanın özü tarafından doğrulanır. O zaman onların ikisi dengeye, enerjilerin dansına başlar ve kanallık başlar.
Bir şifacı ve bir kanalın sahip olduğu ortak bir şey vardır. Her ikisi de kanallık yapar, ama farklı şekillerde. Şifacılar iyileştirmez. Onlar dengelerler. Hiç bir İnsan Varlığı başka biri üzerinde şifayı zorlayamaz. Ancak, çoğu hasta, dengeleyici şifacının yardımıyla kendilerini iyileştirebilmek için denge ister. GErçek şifa bu işbirliği işlemini gerektirir ve tam şu anda duyduğunuz şey benzerdir. Aktarılan mesajda mevcut dengeleyici enerji vardır.
 
Verdiğim mesajlar enerji içerir sevgililer ve şifacı gibi, düşünme sürecinizde yolu temizlemeye yardımcı olmak için denge vardır. Bu temizlik bir karar vermenize yardımcı olabilir, sizi farklı bir anlayış seviyesine götürebilir. Bu zihnin iyileşmesidir. Bu özgür seçimdir. Bir çok kez, mesaj bir an için perdeyi sökerek sadece gerçeğin enerjisini ortaya çıkarmaktır, bu denge yaratır. Bu akşam yapmak istediğimi şey budur. Bu uzun bir kanallık olmayacak, ama derin şekilde farklı bir kanallık olacak, çünkü çok sık konuşmadığımız bir konuyu açmak istiyoruz.
İnsan Varlığının Ruhu
Şu sıralardaki geçiş hakkınsa sizinle iletişim kurarak aylar geçirdik. Bu bilgiye aslında 2012′den önce başladık. 2013′te ve 2014 boyunca devam ettik, size geçişin daha fazla özelliklerini verdik. Bu yıllarda, sizin için sonra ne olduğu ile ilgili önerilerde bulunduk. Etrafınızdaki enerjilerden ve ne bekleyeceğinizden konuştuk ve etrafınızda gördüğünüz karanlık ve negatif enerjiler ile umutsuzluğa kapılmamanız uyarısında bulunduk. Şu andaki durumun karanlık ve ışık arasındaki son savaş gibi olduğunu anlattık. Ayrıca düşük bilince sahip olan şeylerin hızla öne çıkacağını ve tüm karanlıkları ve çirkinlikleri ile kendilerini göstereceklerini anlattık.
Bahçenizde daha önce hiç yerinden oynatmadığınız büyük taşları yerinden oynattığınız zaman ne olur? Bunların altında karanlıkta yaşayan şeyler ışığa maruz kaldıklarında aniden kaçışırlar. Belki onların orada olduklarını bile bilmiyordunuz, ama hep oradaydılar. Bir süre önce bu karanlık şeylerin bu zamanda gerçekleşeceğini söyledik. Bunları haberlerinizde gördünüz ve umutsuzluğa kapılmamanızı rica ettik. Tüm bunlarla nasıl huzurlu olunacağı ile ilgili talimatlar verdik ve hoşgörü ve iyiliksever davranış hakkında talimatlar verdik, ama ruhtan hiç söz etmedik.
Yüksek Benlik ve ruh arasındaki fark nedir? Öncelikle, Yüksek Benlik sizin eşsiz bir parçanızdır. “Üzerinde isminiz olan Tanrı çorbası” adını verdiğimiz parçadır. O Akaşınızın [ruhunuzun yolculuğunun kaydı] parçasıdır. O sizsiniz, gezegende yürüyen siz olan Tanrının parçası. Enkarne olduğunuz her seferinde sizinle gelenin aynı Yüksek Benlik olduğunu hatırlamanız önemlidir. Burada nasıl bir arkadaşa sahip olduğunuzu kavradınız mı? Yüksek Benlik tüm yaşamlarda sizinle birlikteydi! Yüksek Benliğinize bağlandığınız zaman, tüm İnsan ailesine bağlanırsınız – bildiğiniz ve birlikte olduğunuz bir şey. Akash öğrenmiş olduğunuz her şeyin kaydıdı. Yüksek Benliğinizin de bir parçası olan özünüzden gelen sistemin parçasıdır. Dünya gezegeninde OLMADIĞINIZ zaman, Yüksek Benlik mevcut değildir. O tamamen gezegedende İnsanın dualitesine ait olan bir şeydir.
Şimdi ruh hakkında konuşmak istiyorum, çünkü o Yüksek Benlikten çok farklıdır. Bir şeyde net olun: Eski enerjide, tüm İnsanlar kendilerinin ruh parçalarına bağlanamazdı. Ruh parçası onların bilincinin çok üzerindeydi ve sadece bir kavramdı. Şimdi, yeni eneji başlıyor [2012 geçişinden sonra] ve Yaratıcıya bağlanmayı öğrenmeye başlamanızı diliyoruz. Ruh nedir? neden Yüksek Benlikten farklıdır? Açıklama için, çoğu zaman herhangi bir dilde açıklamanın çok zor olduğu kavramalara gireriz.
Ruh Tanrı kıvılcımıdır. Ebedidir ve içinde Akashınız yoktur. Bunun yerine, Yaratıcının damgası vardır ve tek var olan budur. Bazılarınız meditasyonsırasındaöze indiğiniz zaman bunu hissedebiliyorsunuz. Onun öne çıkmaya başladığı ve sizin onu hissettiğiniz zaman budur. Bunun Yüksek Benlik olmadığını bilirsiniz. O bunun ötesindedir. Ama, bir İnsan olarak hala size aittir, çünkü siz çok boyutlu bir varlıksınız. Dualiteniz bunu destekler, çünkü oaynı zamanda bedenseldir ve ruhsaldır.
Ruh sizinle sözlerle veya düşüncelerle konuşmaz veya size sezgi vermez. Bundan daha fazlasıdır.  perdenin diğer tarafında değildir! O sizinledir ve bedensel sizin her parçasında saklanır. O sizin güzelliğinizdir; her şeyin ihtişamıdır. İşitmeniz gereken bazı özellikler var, çünkü içinizdeki ruhu hissetme uygulaması yapmaya başlamanızı istiyorum. Bu türde iletişimde geçirdiğiniz her an sizi değiştirir. Bazılarınız bunu yapabiliyor, bazılarınız yapamıyor. Bazılarınız umursamayacak bile, ama bunu yapmak isteyenler için sizi oraya götürmek istiyorum.
Bu şeyleri anlayacaksanız, benimle biraz metaforik bir yolculuğa çıkmak zorunda olacaksınız. İçinizdeki ebedi olan yere gitmenizi istiyorum. Burası güvenli bir yer ve oraya sadece siz gidebilirsiniz. Bu şimdiye dek yapmış olduğunuz en derin meditasyonu temsil eder. Ruhun özelliklerini ve günlük temelde size vermek iştediğim şeyleri temsil eder. Elimi tutun, hadi birlikte gidelim.
Yolculuk
Benimle etrafa bakın. Deneyimlediğiniz ilk şey nedir? Deneyimlenecek bir hiyerarşi varsa, ilk şey neşedir – neşe! Bu, hayatınızda ne oluyorsa olsun, huzurlu bir neşedir, Tanrının özü ve sevgi neşedir! Bu sel gibi akıyor ve bir çok insanın kendileriyle bu şekilde karşılaştıkları zaman neden neşeyle göz yaşı döktüklerini açıklıyor. Bu içinizdeki yaratıcının özüdür ve sessiz ve güvenlidir. İstediğiniz her zaman ona erişebilirsiniz, çünkü o size aittir.
Yaratıcının her zaman gülümseyen bir yüzü vardır! Bunu kavradınız mı? İnsanlık bunu işitmeli! Birçok İnsan görkemli Tanrının dikkatini çekmek için ıstırap çekmeniz gerektiğine inanır. Size bir sır vermek istiyorum: NEŞE daha fazla dikkat çeker! Istırap üç boyutlu İnsan özelliğidir. Asla Yaratıcıya ait olmadı. Istırap asla Tanrının kabullenmesi için bir ön koşul olmadı. Istırap tamamen İnsanlar tarafından yaratılan bir kavramdır. Sevgililer, tekrar söylüyoruz: İnsancıllığın ve İnsan bilincinin özelliklerini İhtişamlı, Büyük Yaratıcı Kaynağa, Evrenin saf sevgisine uygulamayın. Tanrı “bir İnsan gibi düşünmez.” Ruhunuz Tanrının özüdür.
Kaç yaşında olduğunuzu biliyor musunuz? Bu parçanızın başlangıcı yok ve sonu yoktur. Bu o kadar mükemmel olan bir sevgi çemberidir ki, İnsan zihni bunu kavrayamaz. Ruh her şeyin yaratıcı kaynağının parçasıdır. Bu sizi diğer hayvanlardan farklı kılar, sevgililer. Daha önce bu şekilde söz etmediğimiz bu şeyleri deneyimlemek için, öze daha sık inmeye başlamanızı istiyorum.
Her Şeyin Birliği
Yolculuğumuz devam ediyor ve ruhun bir diğer özelliğini görüyoruz. Bunun için yalnızca tek bir sözcüğümüz var – birlik. Birlik sık sık “Her şeyle bir olun” diyen Kadim İnsanlardan gelir. Tüm yaradılış Tanrının kaynağına sahiptir ve her şeyle bir olma yeteneğine sahipsiniz. Birlik bir kavram değildir. O var olma halidir. Bunu hissedebilir misiniz? Gezegenin ızgaralarının bunu hissetmenize yardımcı olmak için yaratıldığını görebiliyor musunuz? Birlik hayvanların, havanın, kayaların ve ağaçların enerjisini hissetmenizi sağlar. Ama en çok, birlik sizin gibi diğerleri, gezegendeki diğer İnsan Varlıklar ile Tanrıyı ilişkilendirmenize yardımcı olur. 
Birlik ayrılıkçılığın zıttıdır. Eski enerjide İnsanlar kim olduklarına karar verir ve sonra kendilerini diğerlerinden ayırır. Kendilerini kategorize ederler ve gruplara ayırırlar. Bu Tanrının özelliği mi? Ruh bu şekilde olmak ister miydi? Evrenin yaratıcısı sizi başkalarından ayırmaya karar verir miydi? Siz mükemmel bir yaratımsınız ve sizin yanınızdaki, onun yanındaki, onun yanındaki [Kryon önünde oturan dinleyiciyi işaret eder]. Bu, “Komşunu sev” kavramının ötesine geçer. Bu, onlar gibi aynı yıldız malzemesinden yapıldığınız anlamına gelir!
Birlik: Birçok insan bunu hissedemiyor. Bu, deneyimlemesi çok yüksek olan bir kavram. Duyumsanmalı. Dinleyin: Ruhu duyumsamak geçmişin Şamanları ile snırlandırılmış olan bir özelliktir ve şimdi size aittir. Tüm insanlığın birliğini hissetmenizi istiyorum. Ne yaptıklarına bakmayın, KİM olduklarına bakın! Bunu resmederken ve bunu hissederken, etrafınızdaki herkesi etkilediğini biliyor muydunuz? Yüksek bilinç zamka benzer – yapışkandır. Etrafınızdaki diğerlerini etkiler ve sizi özen gösteren dengeli bir insan olarak görmelerine yardımcı olur. Sizinle ilgili hoşlarına giden ve keyif aldıkları bir şey görürler. Sevgililer, her şey ile bir olan bir insanı saklayamazsınız! Onlar ışıldarlar! Işıkları parlaktır ve neşe ve birlik içinde gülümserler.
Tam Huzur
Ruha yolculuk devam ediyor ve ikinci özelliği görmenizi ve hissetmenizi istiyoruz: Tam huzur. Bu kısmi bir huzur değil, sadece sizin için huzur değil veya şimdi için huzur değildir, tami ebedi huzurdur. Tüm anlayışları aşan huzurdur, çünkü bunun için mantıklı bir neden yoktur. O var olur, çünkü “VARDIR”, olması gereken herhangi dışsal bir nedenden dolayı değil. O huzurun kaynağıdır. Hayatınızda veya etrafınızda ne oluyorsa olsun, ruhun özüne indiğinizzaman, her şey ebediyen mükemmeldir. Bunun hayatınızla ilgisi yoktur, yaradılışın hikayesi ve ötesi ile ilgisi vardır.
Sizi evrenlerin yaratıldığı yere ve hayal edebileceğiniz herhangi bir şeyin çok ötesinde olan şeylere götürür. Görüyorsunuz, bunun bir parçasısınız, çünkü Evren yaratıldığında oradaydınız – tam huzurda. İnebildiğiniz bir yeri hayal edin, dramanın, problemlerin olmadığı ve sadece sevginin olduğu yer. Bu, sizin parçanız olan huzurdur.
Ait Olma
Yolculuğunuz neredeyse bitti. Bununla ilgili çok fazla konuşmadık, ama bu sizin kimliğiniz ile ilgili. Buna ait olma diyeceğim. Bunu daha önce bir çok kez söyledik: Yalnız değilsiniz! Bu ifade bu sözcüklerin çok ötesine geçer! Tanrıya ait olmak nasıl bir şeydir? Tanrının parçası olmak neye benzer? Neşe, birlik ve huzurun hepsi ruhunuz olan şeyin etrafındaki bir çemberdir. Bu Yüksek Benliğiniz veya epifiz portalınız değildir, Akaşınız değildir. Bunun yerine, tüm var olandır. Siz zamansız ve ebedisiniz ve merkezi kaynağa aitsiniz. Yaratıcıya aitsiniz.
Bu aidiyet ebedi ve kesindir. Bundan saklanamazsınız ve buna her zaman sahipsiniz. Çünkü siz Tanrı adı verilen yaratıcı kaynağın bir parçasısınız, bu ondan asla ayrı olmadığınız anlamına gelir. O sizsiniz ve siz osunuz. Bu nedenle, kim olduğunuzu düşünmeniz önemli değildir, siz her zaman aile ile birliktesiniz – ebediyen.
Buna dokunabilen bir şey var mıdır? Hayır. Ruhunuzun kalbine metaforik yolculuğunuz sona ererken, şunu söyleyin: Neşe, birlik, huzur ve ait olma. Neşe, birlik, huzur ve ait olma. Neşe, birlik, huzur ve ait olma.
Size Şamanların sırlarını verdim. Bazen onlar saatlerce otururlar ve o kavramların içinden seçerler, bunları bedensel İnsan varlığına bütünleştirmeye veya ayırmaya çalışırlar – onları daha güçlü ve gerçek yapacak herhangi bir şey. Bunların özünü yakalamayı dilerler ve kendilerinin olarak sahip çıkarlar ve kullanırlar. Eski enerjide, bunları hissetmek, ama bunlara dokunamamak veya bunlarla yakından çalışamamak hayal kırıcı idi. Şimdi bu değişmeye başlıyor.
İnsan DNA’sı daha ruhsal bir şekilde işlevsel olmaya başlıyor ve süreçte, daha fazla enerji alacak. Bu güzel, ebedi ruhun özellikleri sonundasizin tarafınızdan bedensel bir şekilde taşınabilecek. Bunu üstatlarda gördünüz mü? Evet! Sizi onlara çeken budur. Onların içindeki Tanrıyı HİSSETTİNİZ ve insanlığın parçası olarak tepki verdiniz. Bugün onlara hürmet ediyorsunuz ve her adımda ebediyetin yüzüne dokunabilenleri hatırlıyorsunuz.
Şimdi geri dönün ve sandalyede bana katılın. Dinleyin: Tüm bu şeyler olabileceğiniz şeyin parçasıdır. Bugün, ilk kez, bu şeylerden söz etmeye başladık: Neşe, birlik, huzur, ait olma. Şimdi size tekrar soracağım: Sen kimsin? Bu ustalıklı aletlerle, sen kimsin? Kim olduğunuzu söyleyeceğim.
Elinizi kaldırın ve dilerseniz şu ifadeyi söyleyin: “Ben yaratıcı kaynağın parçasıyım. Yaşlı kadar yaşlıyım. Genç kadar gencim. Ben sonsuzum ve bilgeliğim ebedi. Bir İnsan olsam bile mucizeleri birlikte yaratabilirim, çünkü içimde ruhum uyanıyor ve üstatlığın güzelliği sonunda avuçlarımın içinde. Ben Tanrıyım”
Sevgililer, birazcık bile uzun bir yol gider. Tüm bedeniniz ve tüm hücreleriniz bu gerçeğe uyanmaya hazır. Her gün oturmanızı ve bu öze gitmenizi istiyorum.
Neşe, birlik, huzur, ait olma.
Ve öyledir.
KRYON
(Çeviri: Saffet Güler)

0 comments:

Yorum Gönder