28 Kasım 2014 Cuma

Miranda Sirian (Atın çağ enerjileri ve misyonu)

 

Ben Sirius Misyonu Ailesinden Miranda Sirian ve siz galaktik kardeşlerimi sonsuz sevginin ilahi ışığı ile selamlıyorum. Bu gün sizlere Altın Çağ enerjileri ve misyonu hakkında ışık tutmak istiyoruz. Öncelikle tezahür konusundaki büyük farktan söz etmek istiyorum ki bu fark sizin eski ile yeni arasındaki uçurumu daha iyi görmenizi sağlayacaktır.

Sevgili bireyler eski enerjiler ‘’kişisel’’ olarak bütünleşmeyi amaçlıyordu bunun için kendinize odaklanmak içsel dönüşüm ile öz’e dönmek önemliydi. Bireysel öz’güveninizi yakalamanız açısından tazahürler bireysel çıkarlara hizmet ediyor gibi görünebiliyordu ki bunun amacı öz’benlikten kopan katılımcı irade gücünüzü yeniden keşfetmek ve ‘’öz’’ ile birleşerek, tanrısal benliğinizle yeniden bağlanmak ve bütünlüğün ilk adımını görebilmeniz eski enerjilerin misyonuydu. ‘’Ben benim’’ mantrası bu enerjiler için tam da uygun olan düşünce çekirdeğini oluşturuyordu. Bu aşamadan sonra yeni enerji ile ‘’ben benim’’ düşüncesi bütünlük misyonuna kavuşarak ‘’Ben dünyayım’’ düşüncesi ile dünyayı tamamlamak amacını taşımaktadır ki misyonlarınız ‘’bütün’’ için gayretlerinizle yeni enerjiler ile desteklenmektedir. Bu anlamda eski umutlarınız veya planlarınız ‘’bütünlük’’ arz etmelidir ve yeni enerjiye uyumlu olmalıdır. Daha önceki tezahürleriniz ‘’kendi’’niz için öz iradeye kavuşmak için desteklenirken şimdi ki enerjiler ‘’bütün’’ için ‘’bir’’lik iradesine kavuşmak için desteklenmektedir.


Amaçlarınız ve niyetleriniz yalnızca kendi huzur ve rahat yaşamınız için ise tezahürleriniz sekteye uğrayacak ve daha fazla sorunlarla karşılaşacaksınız. Amaçlarınız ve niyetleriniz yeni enerjiler ile öncelikli olarak ‘’bir’’lik misyonu taşımalıdır. Dünya insanları altın çağ enerjileri ile birleşme aşamasında iken sizler bireysel amaçlar için niyetler taşıdığınızda ve taşımaya devam ettiğinizde bu sürec içerisinde akışa karşı yüzmeye çalışmak gibidir ve bütünlük anlayışını bilincinize çıkarana kadar şartlarınız git gide zorlaşacaktır. Bu anlamda Altın çağ veya misyonuna olan inancınız ile paralel niyetler taşımalısınız ki sizler bütünlük misyonu taşıyan enerjiler ile uyumlu hale gelebilesiniz. Artık aşk ilişkileriniz de dahil olmak üzere bütünlük misyonu taşıyan her niyet ve her paylaşım yeni enerjiler ile desteklenir.

Peki ne yapmalıyız nasıl bir yol izlemeliyiz?
Öncelikle tüm eski realiteye bağlı umutlarınızı, amaçlarınızı ve niyetlerinizi ya yeni olan enerjiye uyumlamalısınız yada tamamen onları bırakıp yeni olanı seçmelisiniz. Yeni olanı seçmelisiniz derken yine eski realite gibi yalnızca kişisel çıkarlar hedefleyen niyetler olmamalıdır. Yeni olan kademe kademe bütünlük arz eden niyetler ve amaçlardır. Bütünlüğü kademe kademe anlatmak gerekirse en küçük bütünlükten dünyanın tümüne kadar, aile bütünlüğü, akraba bütünlüğü, mahalle bütünlüğü, semtinizin bütünlüğü, ulusal bütünlük ve en sonunda dünya bütünlüğünü göz önünde bulundurarak niyetlerinizi bu bütünlükler için kendinize misyon alarak yeni enerjilere uyumlanabilirsiniz. Bu anlamda yeni enerji tüm dünyayı birleştirmek misyonu taşıdığından sizlere de bu yolda hizmet etmektedir. Niyetlerinizi bolluk içinde olmak, daha rahat bir hayat sürmek, kimseye ihtiyaç duymadan yaşayabilmek gibi gayelerden arındırarak yeni olan enerjilere, bulunduğunuz semti güzelleştirmek, insanlar arasında sıcak ilişkiler kurulmasını sağlamak, birlik amacına uygun her türlü plan ve amacınıza yükseldiğinizde altın çağ enerjileri sizler için muazzam bir yaratım ve tezahür hizmeti sunacaktır. 

Bu anlamda sizin misyonlarınıza bağlı olarak bu yolda size ne gerekiyorsa (bolluk, bereket gibi) aşk ile akacaktır. Altın enerjiler bu misyonunu tamamladığında zaten kimsenin bolluk veya bereket için dua etmesine, çalışmasına veya yıpranmasına gerek kalmayacak çağı yaratmış olacaktır. Altın çağın altın enerjileri eski olan ne varsa süpürmek için hizmettedir. Altın çağ enerjileri Altın çağı dünyaya kurmak için yükselmiştir ve yükselişine devam etmektedir. Öz güvenine kavuşan her birey gür’leşerek yoluna devam etmelidir. Bu yürüyüş, bu misyon öz’gür’lüğü tamamlamak içindir ve tamamlanacaktır. İkili ilişkilerinizde dahi bu misyonların gözetildiğini sizlere söylemek isterim. Bütünlüğe hizmet etmeyen her türlü birlikteliğin de son bulması veya zora girmesi bu anlamda süpriz değildir. Her bir insan kendi içinde tanrı ışığını taşırken tanrının isteğini sizler görmezden gelemez ve olmakta olanın dışında kalamazsınız. Bu yükseliş bu birleşim ilahidir ve evrim sürecidir. Bedenleriniz yalnızca size hizmet etmiyor. Üzerinizde taşıdığınız milyarlarca canlı hücrenin de bir kaynağa bağlı olduğunu unutmayınız. Yükseliş hem bireysel hem hücreseldir bu anlamda dünya artık iyileşme ve bütünleşme sürecindeyken sizler kendinize ayrı bir dünya yaratamazsınız.

Bir araya gelin sevgili bireyler. Bu misyon tüm gaiayı kapsamaktadır. Yükselişin görevlileri olarak bütünlük için niyet ettiğinizde rehberleriniz aktif hale gelecek ve gereken her türlü yardımı alacaksınız. Sizler bu dünyaya öylesine yaşayıp gitmek için gelmediniz ve zaman artık sizlerin zamanıdır bütünlüğün zamanıdır.
Ben Sirius Misyonu Ailesinden Miranda Sirian ve siz galaktik kardeşlerimi sonsuz sevginin ilahi ışığı ile kucaklıyorum. Sirius ışığınız daim olsun.


Sirius Misyonu 
Miranda Sirian


 Ozan Serdar Obalı


0 comments:

Yorum Gönder