28 Kasım 2014 Cuma

Yaratan’ın Hayırları ve Işığı üstünüzde olsun… – Konsey (Mesaj 9)

 Autumn Love by Johanna Wright
Arkadaşlar, dün Amerika’da Şükran Günüydü ve bu mesaj da Şükran Günü vesilesiyle veriliyor. Burada Şükran Günü tarihinden ve nasıl ortaya çıktığından konuşmayacağım, insanlık tarihindeki pek çok olay gibi o da tartışmalı… Ama dün “bizim teşekkür ettiğimiz özel bir gün var mı?” diye düşünüp etrafımdakilerle konuşurken aslında bu duyguyu yaşadığımız bir gün bulamadım. Evet, örneğin öğretmenlere teşekkür ettiğimiz bir öğretmenler günü var, anneler günü var, vs,… Ama gerçekten hayata şükrettiğimiz bir gün olmadığı sonucuna ulaştık. Kime bayramlar hakkında ne düşünüyorsunuz desem, yılda iki defa gelen o “zorunlu” tatili aslında pek de sevmediklerini anladım. Ve elbette o arada benim traji-komik diyebileceğim bir şey oldu!
Anlatayım; ABD de yıllardır tartışılan konulardan birisi, Perşembeleri kutlanan Şükran Gününün ardından Cumaları bütün mağazaların büyük bir indirime gitmesi ve insanların birbirini neredeyse ezerek  alışveriş etmelerinin Şükran Gününün getirdiği duyguların sihrini bozması. O güne “Black Friday” deniyor. Tam biz bunu konuşurken telefonuma bir mesaj geldi. Türkiye’de hemen hemen bütün büyük şehirlerde ve kasabalarda olan bir zincir mağaza “Black Friday” indirimi yapıyormuş ve bugün bizi ona çağırıyorlar! Türkiye’ye “Teşekkür etme günü” gelmedi ama indirimi geldi! 
 
Bence biz şükran duygusuna her gün ve hatta her an odaklanalım. Aşağıda Konsey de onların mesajlarını okuduğumuz, gelen bilgileri uyguladığımız ve aslında birer sevgi dolu birey olarak hayatımıza devam ettiğimiz için bizlere teşekkür ediyor.
Bu arada ben de bir süre blogda yazı yayınlamaya ara verdiğimi söylemek ve şimdiye dek bu platformu benimle paylaştığınız için sizlere teşekkür etmek istiyorum. Ara çok uzun sürmeyecek. Bir hafta gibi bir süre sonra geri döneceğim.
Çeviriyi yapan Mor Alev Dostu, Ron Head ve Konseye çok teşekkürler. Mesajın orijinaline http://www.oraclesandhealers.wordpress.com adresinden ulaşabilirsiniz.
Bizim mesajlarımıza “kanal” olan kişinin ülkesinde bu günü (Kasım ayının son Perşembesi), “Şükran Günü” olarak adlandırmışlar. Aslında mesajlarımızı okuyan ya da dinleyen kişilerin çoğunun her gün, hatta sürekli bir şeyler için şükrettiğini biliyoruz. Ayrıca bu kişilere, “Şükran Bilincinin” yaşamlarına kattığı muazzam gücü hatırlatmamıza gerek olmadığını da biliyoruz. Ancak sizin tanımınızla “yükseliş yolculuğuna” yeni başlamış olan kişilere, şükretme alışkanlığı edinmelerini tavsiye ediyoruz.
Denir ki; “Şayet kişiye tek bir dua hakkı verilseydi ve bu dua da sadece “teşekkür ederim” olsaydı, kişinin ihtiyacı olan her şey sağlanmış olurdu.”  Biz de bunun gerçekten böyle olduğunu, onaylıyoruz. Bunun doğruluğunu teyit etmek için, kendinizi sürekli şükreden birinin yerine koymanızı rica ediyoruz. Böyle bir kişi olsaydınız, kendinizi nasıl hissederdiniz? Yaptığınız bir şeyin karşılığında teşekkür edecek kadar ince fikirli olan birisi için, elinizden gelen her şeyi yapmaz mıydınız?
Evet, gerek Yaratan gerekse sizin Rehberler, Melekler, Üstatlar diye adlandırdığınız bizler, (karşılık beklemeden) size yardım etme çabamızdan asla vazgeçmeyeceğimize rağmen, bu çabalarımızın sizin tarafınızdan takdir edilmesini memnuniyetle karşılarız. Ve size gönderdiğimiz Işığın, Sevgi’nin ve yardımın, tek bir teşekkür ile ikiye katlanabileceğini düşünüyorsanız, yanılmıyorsunuz demektir. Bizim de aynen öyle yaptığımızdan emin olabilirsiniz.
Sizin “Şükran Günü” olarak onurlandırdığınız gün, biz de şükranlarımızı sunuyoruz. Sizlere hizmet etme fırsatını bize verdiği için, Yaratan’a şükrediyoruz. Ayrıca Bütüne hizmet etmek amacıyla, kendi arzusuyla “Bilincin evrimleşme” sürecinde (bu dönemde) Gezegende bulunmayı seçmiş olan herkese, en derin şükranlarımızı ve takdirlerimizi sunuyoruz. Yani sizlerden bahsediyoruz. Yükseliş yolculuğunuz boyunca, hep sizin yanınızdayız. Ve bize izin verildiği kadarıyla, sizlere her şekilde yardımcı olmaya devam edeceğiz. Dileriz ki kendiniz ve başkaları için gösterdiğiniz tüm çabalar sizlere, hayallerinizin ötesinde muhteşem sonuçlar getirsin.
Yaratan’ın Hayırları ve Işığı bugün üstünüzde olsun…
Bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, Yüksek Benliğinizle daha aktif bir ilişki kurmak ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen“Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.
Telif Hakkı©2014 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (http://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir. Copyright © 2014 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. http://moralev.com/

0 comments:

Yorum Gönder