23 Kasım 2014 Pazar

Neden “Yükseliş” hakkındaki inanışlar birbirinden farklı?

Christian Schloe 2Sevgili Okuyucularım,
Burada Yükseliş yolunda olduğumuzdan, nasıl yükselebileceğimizden oldukça sık bahsediyoruz ama Yükseliş’in ne olduğu konusunda çok fazla konuşmadığımızı fark ettim. Sizlere kendi fikrimi açıklamak isterim:
Belki de, “Yükseliş” kelimesini kullanmak yerine “Alçalış” kelimesini kullanmalıyız, çünkü bize çok yükseklerdeymiş gibi gelen cenneti bu dönemde dünyamıza “indirmek” üzere burada bulunuyoruz. Eksiksiz her birimiz en “yükseklerden” gelen varlıklarız ve burada daha ağır ve yavaş enerjilerin bulunduğu 3 boyutlu fiziksel yaşamı deneyimliyoruz. Tanrı’nın kalbinden kopup gelmiş olan bizler, nasıl eksik, düşük, hatalı varlıklar olabiliriz ki? İşte bu yüzden, sürekli olarak bize “kim olduğunuzu hatırlayın” deniliyor. Böylece artık sonuna ulaştığımız 3 boyutlu zıtlık ve ayrımcılık deneyini tamamlayıp, bir başka deneyi başlatabiliriz. Bu, bize bildirildiğine göre evrende ilk olacak bir durum: Yüksek boyutlarda fiziksel yaşam ve yükselişi fiziksel hayata veda etmeden başarmak!
Ben çalışmalarım sırasında çok rahat boyutlar arası gezebildiğimizi fark ettim. Aslında bunu her gün yapıyoruz, sadece fark etmiyoruz. Bu bilgiye geçenlerde şöyle bir değindiğimde bazı tepkiler aldım, sanki bir boyuttan diğerine geçince geri dönülmez, orada kalırmışsınız ve bu boyuta açılan kapılar kapanırmış gibi inanışlar var. Ben kişisel olarak bunun böyle olmadığını biliyor, deneyimliyor ve buna inanıyorum. Aynı bilgi Baş Melek Michael, St. Germaine, Arkturuslular gibi pek çok ışık varlığı tarafından da onaylanıyor.
Peki, Yükseliş hakkında bunun dışındaki inanışlar ne olacak? Aslında Brenda Hoffman’ın rehberlerinin aşağıda verdiği mesaja göre, o inanışlar da doğruluk taşıyor. Yükseliş çok kişisel bir olgu, kişisel bir deneyim. Sanırım, yükselmenin “yeryüzünde sevginin beden bulmuş hali olmamızdan” başka bir kuralı olmadığından, kalıplar içinde yaşamayı öğrenmiş bizlere böylesi özgürlük biraz tuhaf geliyor ve aklımız karışabiliyor. İşte o yüzden bu mesajı elimden gelen en kısa zamanda tercüme edip yayınlamak istedim.
Hepimiz kendi ruhlarımızın neye ihtiyacı olduğunu biliyoruz, bazen yardım almayı, bazen de bu yolda bildiğimiz gibi yürümeyi tercih ediyoruz. Her iki seçenek de geçerli. Her ikisi de faydalı. Her zamanki gibi, kalbimizi dinlemek yapabileceğimiz en doğru şey.
Brenda Hoffman ve rehberlerine çok teşekkürler. (www.LifeTapestryCreations.com)
Mor Alev
Sevgililer,
 
Bazılarınız yükselişin bir boyuttan, gezegenden ya da yerden diğerine taşınmak, gitmek olduğuna inanıyorsunuz. Aranızdan bazıları ise yükselişin yeni bir perspektif ya da duygusal yaklaşım olduğuna inanıyorsunuz. Her ikisi de doğru varsayımlar.
Belki yükseliş sorusunun tek bir doğru cevabı olduğuna inanıyorsunuz, bu demek ki aynı zamanda yanlış bir cevap da var. Eğer siz sadece kendinize has bir yolda yürüyorsanız, bu yükseliş kelimesinin birkaç çeşitlemesi olduğunu göstermez mi? Ve aslında var.
Belki böyle bir düşünce size korkutucu gelebilir. Yükselişi doğru bir şekilde tanımladığınızı nasıl bilirsiniz? Bir yerlerde birisinin bunu sizin için tanımlaması gerekmez mi? İşte şimdi üç boyutlu inanışlarınıza geri döndük.
Yükseliş bir tanım ya da ifadeyle kısıtlanamayacak, çok kişisel bir deneyimdir. Kendi yaşamınızı kendiniz yaratıyorsunuz, buna yükselişiniz de dahil.
Pek çoğunuz üç boyutlu dünyanızdaki ölüm ile ilgili bilgilere ulaşmadınız mı? Bazıları parlak ışıklardan konuşur. Kimileri dünyayı terkettiğinizde meleklere dönüştüğünüzü söyler. Diğerleri, sizden önce geçiş yapmış aile fertlerinizin muhteşem kapılarda bekleyip sizi karşıladığını anlatır. Bu tanımların hepsi doğrudur, aynı yükselişi tanımlayanlarınızın da doğru olduğu gibi. Tüm yerlerde ve tüm boyutlarda kendi deneyimlerinizi yaratıyorsunuz ve bunu hep yaptınız.
Enteresan değil mi, yeryüzündeki gerçekliğinizi kendinizin yarattığınıza inanıyorsunuz ama bu yaratıcı yeteneğin hepinizde her yerde olduğunu tahayyül edemiyorsunuz? Dünya üzerindeki ve dünyadan sonraki değişimi sırasında özel bir yerde olmayı bekleyenleriniz, bunu bulacaklar. Aynı üçüncü boyutta acı ve coşkuyu buldukları gibi. Siz tüm aşamalarda ve tüm yerlerde kendini yaratanlarsınız.
Dünyevi ölüm diye adlandırdığınız şeyden sonra bir çeşit konseyin sizi inceleyip yeni yaşamınızı yaratmasını mı bekliyordunuz? Birileri bir yerlerde dünyada iyi ya da kötü bir kişi olduğunuzu söyleyecek? Bu tarz yargılamalar bir sonraki çevrenizi, hayatınızı ya da bunun yerine hangi terimi kullanmak isterseniz, o deneyimi belirleyecek?
Dünyevi ölüm geçişinizin ardından, bir sonraki büyük maceranıza doğru sizi yönlendirecek konsey nerede? Nasıl bunu kendiniz yapacak kadar bilge olabilirsiniz?
Ve bir daha, kendinizle ilgili şüphelerinize ve kendinize vermediğiniz değere dönüyorsunuz. Gerçek şu ki, tüm zamanlarda ve varlığınızın tüm aşamalarında kendi gerçeğinizi kendiniz yaratıyorsunuz. Sadece, dünyada sayılamayacak kadar çok ve uzun süre yaşadınız ki, kendi yeteneklerinize artık inanmıyorsunuz.
Her zaman elinizde olan bilgiye dönmenizin zamanı geldi – kendi gerçeğinizi kendiniz yaratırsınız.
Yeryüzü yaşamınızı yaratmanız mümkünken, bir daha dünyaya gelene kadar o yeteneğinizi kaybetmeniz nasıl mümkün olabilir? Sanki sadece dünyadakiler kendi gerçeğini yaratacak bilgeliğe sahipmiş gibi..
Dünyadan gittiğinizde bir yerlerde birisinin sizin “gurunuz” olacağına mı inandınız? Bu bir peri masalıdır.
Dünyayı bıraktığınızda bilgeliğinizi azaltmıyorsunuz, aynı sizden daha akıllı birinin direktiflerini takip etmeye geri dönmeden önce, bilgeliğinizi kısa bir süre için – zamanı nasıl hesaplıyorsanız – artırmadığınız gibi… İşte bu, sizin ne kadar uzun süre bu dünyada hayatta kalmanın yolunun başkalarını takip etmek olduğuna inandığınızın etkisiyle geliştirdiğiniz mantığınızı gösteriyor.
Tanrı, Kaynak, Evren ya da kullandığınız terim ne ise, şu anda aklınızda canlandırdığınızdan çok daha farklı.
Var olan her şeyin bir tek varlık olduğunu, sizin de o varlığın diğer parçalardan farklı görevi olan parçası olduğunu düşünürseniz, var olan herşey hakkında çok daha güçlü bir kavrama ulaşırsınız.
Pek çoğunuz Tanrı’nın, Evrenlerin sizden daha bilge, ya da bir şekilde daha iyi olduğu inanışını devam ettirebilirsiniz. Belki bu onların belirli konulardaki uzmanlıklarından dolayı doğrudur, ama bütünlük açısından doğru değildir. Var olan herşeye dahil olan ve sizin hakkınızdaki şeyleri sizden iyi bilen tek bir varlık bile yoktur. Şimdi bu dünyada kimsenin sizin hayatınızı yönetemeyeceği gibi, var olan herşeyin içinde kimse size direktifler veremez. Siz sizin yaratıcısısınız. Ve siz kendi ilgileriniz ve ihtiyaçlarınız doğrultusunda yaratıyorsunuz.
Bir saç kökünün, bir diş hücresinin nasıl çalıştığını öğrenmek konusuna ilgisi yoktur. Ama her ikisi birlikte çalışarak siz olan varlığı yaratırlar ve her ikisinin de farklı rol ve fonksiyonları vardır. İşte böyle siz de kendi kendinizin “Guru” su olursunuz. Şimdi, sonsuza dek ve her zaman öyleydiniz.
Gelişmek istediğiniz şekillerde gelişmek için, size yardımcı olacak yerlere ve varlıklara doğru çekim hissediyorsunuz. Aynı fiziksel vücudunuzu sıkılaştırmak için bir uzmana başvurmanız gibi- siz kendi bedeninize en iyisini sunmaktan sorumlusunuz, çalıştırıcıdan değil – varlığınız için çeşitli danışmanlarla çalışabilirsiniz. İşte böylece siz kendinize karşı sorumlusunuz – şimdi ve sonsuza dek.
Belki de kendiniz hakkında bilmeyi arzu ettiğiniz kadar bilmediğinize inanıyorsunuz, o zaman nasıl kendinizden sorumlu olabilirsiniz?
Siz süregelen, kendine yeterli yaratılmış bir varlık ve yaratıcısınız. Onun için siz, şimdi ve sonsuza dek, kendinizin bütünüsünüz. Ve, yaratamak istediğiniz yükseliş deneyimini yaratıyorsunuz, her zaman yarattınız ve yaratacaksınız. Amin.
Bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık”bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.
Telif Hakkı© 2014 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (http://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir
Copyright © 2014  by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. http://moralev.com/

0 comments:

Yorum Gönder