5 Kasım 2014 Çarşamba

BAŞMELEK METATRON’DAN KAPSAMLI BIR PERSPEKTIF

10444556_855901091104193_4400234650114615615_n

Dünyada Yüksek Bilincin Uyanışı

Shanta Gabriel
Sevgililer,
Şu anda deneyimlemekte olduğunuz ruhsal evrime bir göz atış belki sizlere içinde yaşadığınız bu özel zamanlar için perspektif verebilir. Başmelekler bilincin yakın zamandaki uyanışında çok aktif oldukları için, şimdi sağladığımız kapsamlı perspektif Yıldız Tohumlarının bu evrim için nasıl önemli olduğunu görmenize yardımcı olabilir. Gerçekliğin eski formları geleneksel tarot falındaki Kule gibi parçalanıyor. Aynı zamanda Dünyanın enerjisi, çok sayıda insanın ruhsal deneyimin yeni platolarına erişmeleri ve eşzamanlı küresel uyanışlar yaratmaları için, kollektif itici gücü motive edecek olan güç birikmesini topluyor.
Dünyayı oluşturan yaratıcılar bilincin evrimini ölçen kronometreler ektiler. İnsan türleri de insanları kendi İlahi Mavikopyalarına yönlendirmeleri için kodlandı. Yeterli sayıda insan uyandığı zaman, Dünyanın bilgeliğinin aktarılmasını sağlayan bir kapı açılır. Bu zamanda bu işlemdedir.
Kitleler ile birlikte ilerlemek için kodlandınız. Bu hayal kırıklığına neden olabilir, çünkü evriminizde daha da ileriler gitmek istiyorsunuz, özellikle neyin olası olduğunun vizyoner duygusu ile. Bu büyük sabır gerektirir. Bildiğiniz şeyleri paylaşırken ve yüksek boyutlu gerçekliğin frekanslarında olmanıza izin verirken, bu titreşimin dünya etrafında yayın yaptığını bilin. Uyanış kodlamaları Dünyada ateşlenirken, insanlık kitleleri evrimleşiyor. Her şey zaman – kodludur ve tüm ruhların kendi daha büyük kimliklerine uyanışlarının kalıplarına karşılık vermek için birbirine bağlıdır.
 
Başmelek Metatron’un hüküm sürdüğü yer budur. Cenneti Dünyaya getirmek için buradasınız. İnsan çakra sisteminde, Başmelek Metatron Cennete 7 nci çakra bağlantısıdır, Birlik Bilincini temsil eder ve Başmelek Sandalfon Dünyaya 1 nci çakra bağlantısıdır, Esenliğin gücünü temsil eder. Bu iki Başmelek 3B gerçekliğinizi aşma yeteneğinizde ve gezegende daha derin bir uyanış enerjisinin gelişimine yardımcı olmak için dünyaya yüksek frekanslı farkındalık getirme yeteneğinizde anahtar oyunculardır.
Bu zamanda burada olmaya gönüllü oldunuz. Ruhunuz Uyanış Bilincinin Mavikopyası ile kodlandı. 2 nci Dünya Savaşı sonrasındaki doğum oranındaki artış zamanındaki nesilden olanların yaşam süresinde, bu kodlar ateşlendi. 1960′lar uyanış için momentum yaratmak için zaman kodluydu. Farklı olaylar ve özel yetenekli insanlar bu zaman sırasında seslerini duyurdular, hatta bazıları açıkça öldürüldü, ama hepsi bilincin uyanışının bir parçasıydı. O zamanın müziklerinin ve kitaplarının çoğuna, gezegende ruhsal uyanışın geçişini tetiklemek için ateşleyici imzalar olarak davranan kodlar gömüldü.
1960′larda yüksek seviyeli idealler varoluşa doğdu, bunlar sürdürülebilir bir dünya, sağlıklı yaşam tarzları, kadın hakları ve bilincin genişlemiş alanları için gereklilikler etrafında daha fazla netlik ile ilişkiliydi. Sonraki 20 yılda, binlerce insan Hindistan’ı  ve daha önce sadece bir kaç kişi için elde edilebilir olan Doğu öğretilerini keşfetti. Yoga, Tai Chi ve sağlıklı enerji hareketlerinin diğer formları yaygın hale geldi.
Sonra kitlesel uyanış için sonraki kodlama geldi, bu 1987′de Armonik Yakınsama sırasında gerçekleşti ve 25 yıllık çok büyük değişimin 25 yılının başlangıcını işaretledi. Eski yapılar hükmünü yitirdi ve yıkılmaya başladı, örneğin Berlin Duvarı. Kitlesel ruhsal uyanış başladı. gezegendeki neredeyse her yerli insan tarafından kehanet edilen 21 Aralık 2012 bildiğimiz şekliyle yaşamın 26,000 yıllık döngüsünün tamamlanması idi. Aynı zamanda Kova Çağı adı verilen gezegende yeni bir 26,000 yıllık Barış döngüsünün başlangıcı olduğu söyleniyor.
2012′nin sonundan bu yana, aynı anda 3 ncü ve 5 nci boyutlarda olan bir paradigma değişiminde bulundunuz. Hiç bir şey gerçekte aynı değil ve o zamandan bu yana hepiniz daha önce elde edilebilir olmayan, şimdi mümkün olan şeyleri keşfetme süreciyle yolunuzu bulmaktasınız. Bu dünya yeni bir şekilde kucaklamanız için, sizin için tohumlandı. Bu, kalbinizde en çok arzu ettiğiniz ve kendinizle bu yaşama getirdiğiniz tüm Güzelliği ve idealleri içeren bir dünyadır. İlahi Işık şimdi neredeyse sihirli görünebilecek şekillerde yaratma yeteneğinize nüfuz ediyor, en çok arzu ettiğiniz şey en fazla somuttur.
Başmelek Metatron’un Öğretileri
Uyanış süreciniz için Cennet alemlerinden bir armağan almanızın zamanı olduğu için, perdeler Birlik Bilincini – Metatronik enerji frekansları vasıtasıyla ve Başmeleklerden sizin için elde edilebilir olan ruhsal bir nitelik – ortaya çıkarmak üzere kalktı.
Her şeyi gören gözlerim ve Tüm Var Olan’ın yaratıcı Kaynağının itici güçleri ile, bu, dünyadaki her varlıkta yeni yaşam uyanışı için Ruhun Mavikopyasını oluşturan bilincin evrimi için formatımdır. Başmelekler olarak, Dünyayı Işık ile doldurmak ve misyonlarını bekleyenlerin kalbini ve ruhunu uyarmak bizim yönetimimizdedir.
Burada daha büyük bir amaç için bulunduğunuzu her zaman biliyordunuz. İçinizdeki bu itici güç bilmediğiniz bir şey için sizi aç bıraktı. Bu, Ruhun sizi ruhsal yolunuza doğru yönlendirme şekliydi. Tek yapmak zorunda olduğunuz, hayatta tek bildiğiniz ve keşfettiğiniz sizi buraya dünyada ruhsal bilincin uyanışına yönlendirdi. Varlığınız ve İlahi Varlığın Işığına dikkatinizin odağı başka binlerce insanın da uyanmasına itici güç oluyor.
Gezegendeki insanların çoğunluğu kalplerinde kıpırtı, daha büyük ve daha anlamlı bir şeyin arzusunu hissediyor. Bireysel yorumları gezegendeki barış fikriniz ile örtüşmüyor olsa bile, uyanış için itici güç şimdi orada ve gezegendeki bir çok ruhta büyük bir hızla yayılıyor. En derin hakikatlerin ortaya çıkmasını engelleyen perdeler gitti. Arayanların hepsi kendi yollarını bulacaklar.
İtici gücün bir kısmı bilinen yapıların parçalanmasından meydana çıkan korkundan ve gezegenin çevresel kırılganlığının yükselen farkındalığından geliyor. Bir çok insan için, ‘değiş ya da öl’ün farkındalığın ön sıralarında olduğu görülüyor. Başmeleklerin uyanışı getirmek ve insanlıktaki kodları ateşlemek için gerekli olan her şeyi kullanacaklarını bilin. Bu zorluklara Işık Alemlerinin neden olduğunu not edin, ama şimdi dikkat gösterme fırsatından yararlanacağız.
Kutsal Sitelerin Gücü
Bir çok ruhsal arayıcı Dünyanın öğretilerini açması ve ortaya çıkarması için teşvik etmekte. İnsanların çoğunluğunda olduğu gibi, dünya çakraları ateşleniyor ve Dünyanın bilgeliğinin canlı kütüphanesi açılıyor. Kutsal siteler şimdi her gün milyonlarca insanı çekiyor. Bu olağanüstü yerlerde gösterilmekte olan sevgi ve hürmetin gücü öncesinden daha büyük. Bu, dünyanın içindeki zaman – kodlu bilgilerin ortaya çıkarılmasını sağladı.
Doğanın Evrensel Varlığı konuşuyor ve elemental ve peri alemleri ve her şeydeki Yerküre bilinci almanız için elde edilebilirdir. Bu çalışma gezegenin Ruhu olarak davranan Başmelek Sandalfon ile bağlantılıdır. Nerede olursanız olun, bu öğretilere erişiminiz var. Sadece Doğada olmalısınız. Kutsal siteler kendi frekanslarını yayıyor ve birçokları alıyor. Kutsal ve Mübarek olan yaşamın tümü ruhunuzun uyanışına yardımcı olmak için mevcuttur. Siz bu uyanışın parçasısınız.
Dünyanın öğretilerinin muazzam açılışı, bilincin evrim sürecini kolaylaştırmak için burada. Şiddetli iklim koşulları sadece milyonlarca insandan gelen duygusal çıktının gelgeçliliğini gösteriyor. Onların duyguları daha fazla kaosa ve karışıklığa neden olan korkuya dayanan titreşim yarattı.
Sizler Dünyadaki Uyanan Varlıksınız
Dünyadaki uyanan varlık olarak getirdiğiniz şey, umudun ve sevginin yeni frekansıdır. Meditasyon yaptığınız zaman, yaşamınıza sakin farkındalık ve huzurlu niyet duygusu getirirsiniz. Bunun Dünyaya ve tüm insanlığa ne kadar faydası olduğu ile ilgili fikriniz yok.
Ruhunuzda taşıdığınız derin bilginin, kalbinizdeki sevginin güzelliğinin yayılması ve net niyetinizin gücü dünyayı kutsar ve binlerce insanı etkiler.  Saf ruhun Işığını yayan her insan 800,000 insana ulaşma ve onların ruhsal uyanışını tetikleme kapasitesine sahiptir.
Ruhunuzun İlahi Işığın gökkuşağını yaydığını hayal edin. Gökkuşağı renkleri tüm Işık frekanslarını taşır ve bilincin bir çok katmanlarını etkileyebilir. Hayal gücünüz yüksek bilinç için bir araçtır. Varlığınızın Işığın gökkuşağını yaymasına izin vermek, Dünyanın titreşimini değiştirir. İnsanlar bu değişimi kalplerinde hisseder ve anında sükunet ve hafiflik duygusuna sahip olurlar.
Bu gökkuşağı ışığını ihtiyaç olduğu görülen her bölgeye yayabilirsiniz. Bu ışığı, kalplerinin alması ve Ruhlarının buyruğuna uyanmaları niyetiyle, insanlığın kollektif bilincine gönderebilirsiniz. Tüm Dünyayı gökkuşağı ışığıyla sarmalayabilirsiniz ve bu güçlü ışık varlığının derinliği tüm varlıklara anlatılmaz kutsamalar getirir. Bu İlahi Işığın Zeka ve Sevginin ruhsal niteliklerini taşıdığını hatırlamak önemlidir. Bu nitelikler gitmesi gereken yere gitmesi ve yapılması gereken şeyi yapması için Işığı güçlendirir.
Sizler bu zamanın Işık Taşıyıcılarısınız. Ruhunuz sizi çağların bilgeliğini algılamak ve almak için yeni yollara yönlendirdi. Varlığınız çok büyük bir fark yaratır. Gezegende uyanmış bir ruh olarak deneyim yapma arzunuz ellerinizdedir. Birlikte, tüm insanlığın ruhunu küresel farkındalığa yükselterek dünyada bilinci değiştiriyorsunuz.
Sizler bir Işık topluluğu olarak büyürken ve uyanırken, Dünyada yeni yaşam gerçekleşiyor. İçinizdeki kodlama vasıtasıyla ruhunuzun kollektif bilincinin hatırlayışı ateşlendi. Neyin mümkün olduğunun derin bilişine sahipsiniz, çünkü bunu başka zamanlarda ve başka boyutlarda deneyimlediniz. Bunlar Işıkta kodlanmış kutsal öğretilerdir ve şu anda gezegene getirmekte olduğunuz budur.
Sizin vasıtanızla tüm insanlık uyanıyor. Sizin vasıtanızla Dünya evrimleşiyor ve zaman ve uzayı aşıyor, kendiliğinden evrimin daha da yakınlaşmasını sağlıyor. Sizin vasıtanızla çalışan Işık ve İlahi Varlığın gücüyle her şey mümkündür. Ve öyledir.
Shanta Gabriel, 2014
(Çeviri: Saffet Güler)

2 comments:

Adsız dedi ki...

Guncel olarak bu mesajları bize ilettiginiz icin cok tesekkurler!!! Gune bu yazılar ile baslamak, insana huzur veriyor...

ersin obay dedi ki...

Ben Teşekkür ederim, Takib ettiğiniz için.

Yorum Gönder