20 Kasım 2014 Perşembe

Hilarion: Son zamanlardaki enerji akışı, belki bu güne kadar tarafsız olarak bakma gereği görmediğiniz alanları ortaya çıkarıyor.

Divine Awakening by John Paul PolkDeğerli Sevgililer,
Her biriniz, Öz’ünüzü ve sizinle ilgili olan her şeyi, yeniden değerlendirme sürecinden geçiyorsunuz.
Tiryakisi olduğunuz alışkanlıklarınıza bakıyorsunuz ve bu yükseliş yolunda, hangisinin sizin için daha elverişli olan bir şeyle yer değiştirmesi gerektiğini, tespit ediyorsunuz.
Bu durum, her şeyde bir denge sağlama meselesidir. Ara sıra keyif aldığınız şeylerle kendinizi şımartma alışkanlığınızdan vazgeçmeniz gerekmiyor. Sadece zamanı geldiğinde, bırakmanız gereken şeylerden rahatlıkla feragat edebileceğinizin farkında olmanız önemlidir.
Son zamanlardaki enerji akışı, belki bu güne kadar tarafsız olarak bakma gereği görmediğiniz alanları ortaya çıkarıyor. Bir kişinin temel ihtiyaçlarının, anlayış ve şefkatle kabullenilmesi ve yerine getirilmesi, buna bir örnektir ve bu örneğin cevabı da Sevgi’dir.
Doğru ve yanlış, yargı ve eleştiri, suçlama ve utanç gibi kavramlar, insanoğluna haiz algılardır. Bu gibi algılar, yaşamın tüm güzelliklerini yaşamaya hazır, masum ve her seçeneğe açık bir bebek olarak Dünya’ya geldiğiniz zaman, düşüncelerinizin içine sindirilmiş kavramlardır.
 
Yüksek suretlerinizle bütünleşmenizin yolunu kapatan bu kavramlardan vazgeçme ihtimaliniz, oldukça zor gibi görünüyor. Ancak günde birkaç sefer, bu algıların son noktasını (sona erdiğini) hayal etmeniz bile, deneyimlemek istediğiniz bu sonuca ulaşmanızda çok etkili olacaktır.
İnsani deneyimleri oluşturan parçaları ustaca düzenlemeye devam etmeniz, Yüksek (ilahi) amacınızı hatırlamanıza da yardımcı olacaktır. Fakat zıtlık ve ayrımcılık kavramlarından arınmaya çalışırken, bu işlemi çok ağır bir hale getirip, kendinizi kaptırmamalısınız. Aksi takdirde sağlıklı bakış açınızı kaybedebilirsiniz. Dolayısıyla bu arınma işlemini, sık sık molalar vererek sürdürünüz.
Bunu yaptığınız takdirde, yenilenmiş ve canlanmış olarak işleme yeniden başlarsınız. Böylece hedefinize, coşkuyla ve tutkuyla yürürsünüz. Ruhunuzu ve yaratıcılığınızı yüceltme çabasında olan içinizdeki ateş, yeniden alevlenir ve “yaşamın yüksek manasını” aradığınız asil çabanızda ilerlemenizi sağlar.
Bugüne kadar yarattıklarınızın bütün avantajlarından yararlanın ve onların keyfini çıkarın. Aslında siz, çok daha fazlasını yaratabileceğinizi biliyorsunuz. Yaşamın içinden geçerken, hep bir şeyleri vermeyi öğrendiniz. Şimdi ise almayı ve enerji akışını bedeninizde tutmayı öğreniyorsunuz. Hayatınız boyunca oluşturduğunuz her şeyin değerini bilin ve hepsiyle dengede kalmaya çalışın.
Yaşamı ve her yeni bir günün size sunduğu mucizelerden oluşan sonsuz olanaklarını, bayram tadında kutlayın. Mutlu olmanız için gereken her şeye sahipsiniz. Ve yükseliş yolunda ilerleyebilmeniz için, her zaman birden fazla seçeneğiniz vardır.
Yaşamınızdaki yeni olanakları keşfedebilmeniz için, sadece farklı bir bakış açısından bakmanız gerekiyor. Zihninizi ve kalbinizi açtıkça, içinizdeki sınırsız potansiyelinizi de göreceksiniz.
Yolculuğunuzun bir sonraki adımı, tüm kalbinizi açarak insani iradenizi, İlahi iradeye teslim etmektir. Meydana gelen olayları duygusal ve fiziksel olarak deneyimlemenize rağmen, yine de olan biten her şeye güvenin.  Evrenin sizi beslemesine ve desteklemesine izin verin. Ve onun sizi kucaklayan Sevgi dolu enerjilerini hissedin.
Zihninizi ve kendiniz hakkında söylediklerinizi gözlemleyin. Kendi kendinizin en büyük müttefiki ve dostu olabilmeyi, hedef haline getirin. Yükseliş konusunda ilk deneyimlerini yaşayan kişilerin yanı sıra, kendinize karşı da nazik ve bağışlayıcı olun.
Başkalarına destek verebilmek için bu Dünya’da bulunan bir kişinin, önce kendisini sevmesi ve kendisine şefkatli davranması gerekir. Fiziksel bedenlenmenin en büyük ruhsal öğretilerden bir tanesi de, budur. Çünkü kendi ihtiyaçlarınızı karşılamazsanız, kendinizi başkalarının hizmetine adamanız da, o kadar zor olur.
Artık size hizmet etmeyen ve sizi doyurmayan eski enerjileri salıverdiğinizde, içinizde uyanmayı bekleyen içsel yeteneklerinize, hediyelerinize ve gücünüze yer açmış olacaksınız. Sanki şimdiden onların farkındaymışsınız gibi, onları hissetmeye çalışın ve kullanmaya başlayın.
İçinizdeki ruhsal hazinenin ve armağanların farkına vararak, içsel Işığınızın ve Tanrısallığınızın daha fazla parlamasına izin verin. Süregelen enerji akışı, içinizdeki cevherlerin ortaya çıkmasına yardımcı olacaktır. Bu dönemde sürekli topraklanmanız ve saf kalmanız çok önemlidir. Günlük yaşantınızı mümkün olduğunca sade geçirmeye bakın ve kendinize sakin zamanlar tanıyın.
Bir sonraki haftaya kadar…
BEN, Hilarion
Bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık”bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.
Mor Alev Dostu tarafından çevrilmiştir. İngilizce telif hakkı Marlene Swetlishoff’a aittir. Mor Alev Dostu, Marlene ve Hilarion’a sonsuz teşekkürler.http://www.therainbowscribe.com
Telif Hakkı© 2014 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (http://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir
Copyright © 2014  by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. http://moralev.com/

0 comments:

Yorum Gönder