26 Kasım 2014 Çarşamba

Melekler: Alışılmışın dışına çıkın

 try
Sevgili Dostlarımız, sizleri çok seviyoruz
Sizler için yeryüzünde mutlu ve rahat bir yolculuğu kesinlikle diliyoruz, ama bazı zamanlar var ki, zihninizde “rahat” ve “güvenli” gördüğünüz şeylerin dışına çıkmanızda büyük fayda var. Bazen, bazı şeyler size doğru hissini verir, aklınıza yatar, doğru görünür, ama kendinizi biraz daha farklı görmenizi gerektirir, hayatla biraz daha farklı dans etmeniz, ya da farklı bir bakış açısına açılmanız gereklidir.
Sizin yeryüzünde söylediğiniz bir şey var: “Eğer her zaman yaptığınız şeyi yaparsanız, sadece her zaman elde ettiğiniz sonuca ulaşırsınız.” Her biriniz düşünebileceğinizden çok daha becerikli, zeki, yaratıcı, güzel, ve sevgiye yeteneklisiniz. İçinizde Tanrı’nın kalbinde doğmuş bir güç taşıyorsunuz. İçinizde taşıdığınız ışık sevginin ta kendisinden geliyor. Evrendeki bütün bilgiye erişiminiz var, eğer doğrudan ulaşamıyorsanız, ve biz burada gülüşüyoruz… bu modern zamanlarınızda… internetiniz aracılığıyla o bilgilere ulaşıyorsunuz!
 
Kendinize sahip olabileceğinizi düşündüğünüzün ötesinde bir hayatı hayal etme izni verin. Kendinize başaracağınızdan o kadar emin olmadığınız şeyleri deneme şansı tanıyın. Küçük çocuklar gibi olun ve burada yeryüzünde cennet krallığına girmiş olacaksınız. Çünkü bir çocuk sadece anı yaşar, adım attığı yolun sonunun iyi olup olmadığı konusunda endişelenmeden zevkle dans eder.
Sizleri yapmak istediğiniz ama yaparken çok da rahat olmayacağınız tek bir şeyi düşünmeye çağırıyoruz. Belki bu yalnızbaşınıza akşam yemeğine çıkmaktır. Belki de biraz çekindiğiniz bir seyahattir. Belki insanların önünde çıkıp konuşmak, sevdiğiniz birisi için yemek yapmak, yeteneğinizin olup olmadığınızdan hiç emin olmadığınız bir konuda kurs almak… Bu yakın gelecekte rahat bölgenizin birazcık dışına çıkın. Çünkü ancak böyle içinizde düşünebileceğinizden çok daha fazlası olduğunu keşfedeceksiniz.
Sizleri kutsuyoruz, sizleri çok seviyoruz.
Melekler
Yılın sonlarına doğru ulaşırken bu harika bir mesaj değil mi? Bu küçük “alışılmışın dışına çıkma” denemeleriyle yıl boyu almış olduğumuz çeşitli enerji güncellemelerinin sonuçlarını görmeye başlayabilir ve büyük ihtimalle de hayatımıza yepyeni hobi, tutku, merak ve belki de yeni bir meslek ya da hayat amacı katabiliriz.  Ann Albers ve meleklere çok teşekkürler.www.VisionsofHeaven.com
Enerjilerin çok yoğun olduğu bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.
Telif Hakkı© 2014 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (http://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir. Copyright © 2014 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. http://moralev.com/

0 comments:

Yorum Gönder