6 Kasım 2014 Perşembe

PLEİADESLİLERDEN MESAJ

13050_669265266522978_4868609478733153418_n
Christine Day
Sevgililer sizi selamlıyoruz,
Yeni Yıla yaklaşırken, gezegeniniz hızlı bir dönüşümden geçiyor. Yeni yıla yaklaşırken, bedeninizin hücrelerinde ve enerji alanınızda hızlı bir dönüşümden geçiyorsunuz.
Hücresel değişiminizi kucaklamak bu zamanda zorunludur. Farkındalığınızı bedeninizin hücrelerine getirerek ve yaşam gücü nefesinizi hücrelerinize ileterek, doğal olarak uyanışınızın hızlanmasına girersiniz.
1 Kasımdan itibaren gezegene yeni bir yaşam gücü enerjisi giriyor. Bu enerji uyanışınız için içinizde bir hızlanma yaratacak. Gezegeninize giren enerjinin bu yeni dinamik akışı ile yaratılmakta olan bu enerji akışı ile bilinçli şekilde ilerlemeye başlamanız önemlidir.
Bu enerji akışının dinamiği dünya planında boyutsal ortamda ortaya çıkacak bir element/öz değişimini yaratacak. Sizleri ego zihninizde karmakarışık bir halde ve kalp bölgenizde coşkun bir halde bırakacak.
Daha önce hiç olmadığı gibi kalp gölgesinde demirlenmekten Hakikat ve Netliğe uyumlanabileceksiniz. Hakikat ve Netliğe uygun hareket ederek, Hakikat ve Netliğe sahip çıkanlarınız bir çok boyutsal seviyelerde fayda göreceksiniz.
Haklı olarak size ait olan şeylere sahip çıkmanın zamanı… geriye bakmayın, tereddüt etmeyin!
Kutsamalar
Pleiadesliler

0 comments:

Yorum Gönder