7 Kasım 2014 Cuma

Hilarion: Sizler, İlahi Alev’in bir kıvılcımısınız ve Evrenle birlikte eş-yaratanlarsınız.

 Catch a Falling Star by Francene Hart
Değerli Sevgililer,
Birçoğunuz kendinizi, duygusal ve düşünsel kalıplarınızın büyük temizliğine adadınız.
Duygusal kalıplarınız neredeyse dengelendiğine ve nötrleştiğine göre, artık düşüncelerinizi bir sonraki alana, yani “gözlem ve yeniden uyumlanma” alanına yönlendirebilirsiniz. Bu, sadece sizin yapabileceğiniz bir iştir. Düşüncelerinizin ya da neyi düşüneceğinizin sorumluluğunu üstlenecek sizden başka kimse yoktur!
Yaşamınızda meydana gelen olayların içeriğine bakmanın ve onları algılamanın birden fazla yolu vardır. Onlara ustalıkla karşılık vermenin de birçok yolları vardır. Yine de yaşamları boyunca öyle koşullanmış olan insanlar, genellikle kendilerine asla başarı sağlamamış olan eski kalıplarla olaylara tepki verme eğilimindeler. Günlük yaşantılarında sürekli aynı tür olayların gün yüzüne çıkmasının nedeni, büyük ihtimalle bu davranışlarından dolayıdır.
Her biriniz bu tür olayları deneyimleyerek, Benliğinizin içinde barınan Yüksek Suretlerinizin çoğunu keşfetmeye çalışıyorsunuz. Yükseliş yolunda attığınız her adımınızla, Öz Benliğinizi ve önünüze açılan gerçekliği anlamak için, enerjinizi yükseltme çabası içerindesiniz.
 
Yaşam yolculuğunuzda edindiğiniz deneyimlerle dolu hazine sandığınızı açabilmeniz için, doğru bir “akıl çerçevesi” içinde kalma arayışındasınız. İlahi Alevin bir kıvılcımı olduğunuzu, ayrıca Evrenle ortaklaşa olarak harika şeyler yaratacak potansiyele sahip olduğunuzu biliyorsunuz.
Ruhunuzun, size İlahi ilham sağlayan ve sizi “Tanrısallığınıza” dair uyanmış bir farkındalığa ulaştıran kutsal bir araç olduğunu idrak ediyorsunuz. Böylece tüm olanakların önünüze serilmesi için, tutku ve ilham kaynağınız olan Ruhunuzu yüceltmek ve büyütmek için çabalıyorsunuz.
İçinizdeki dönüştürücü ateş ve Işığınız, kendi bilincinizi yükseltirken yaşayan tüm varlıkların bilincini de yükseltebilmeniz için, bir meşale gibi parlamanızı ve böylece hayallerinize yaklaşmanızı sağlıyor.
Ancak bu rolü üstlenebilmeniz için, bir ruhun bir niyeti muhakeme ederek, ona odaklanarak ve onu dışarıya yansıtarak nasıl tezahür ettirdiğini, kavramanız gerekir. Ruhu algılamaya açık olduğunuzda, her zaman sizin için mevcut olan sınırsız potansiyeli ve bolluğu da algılamaya başlarsınız. Hayatın tüm güzelliklerini fark eder ve bu güzellikleri günlük yaşamınızda yudumlarsınız.
Fakat biliyorsunuz ki bu bolluk ve berekete ancak, Dünya’nın ritmik akışı ile uyumlu olduğunuzda ve herkese göre gerçekten muhteşem (herkesin en yüksek hayrına) olan bir durumun ortaya çıkmasına izin verdiğinizde (kalpten rıza gösterdiğinizde) ulaşabilirsiniz.
Kendinizin ve çevrenizdeki herkesin içindeki ruhsal potansiyelin en yüksek hayrını onurlandırın. Bu potansiyelin açığa çıkmasını sağlayan faaliyetlere ağırlık verin ve bunun haricinde diğer her şeyi bir kenara bırakın.
Yeni Dünya’ya dair bakış açısı sadece, çevrenizdeki kişilerle güçlerinizi birleştirerek ve birlikte çalışarak, genişleyebilir. Kişilerin kendi yüksek potansiyellerini ve yaratıcı özelliklerini ortaya çıkarabilmeleri için, onlara yardımcı olmanın yollarını araştırın.
Bu şekilde, insanlığın kolektif olarak bir şeyleri deneyimlemelerine katkıda bulunmuş olacaksınız. Kendi enerjinizi nasıl kullandığınızın farkında olun ve size destek veren, yanınızda yer alan kişileri onurlandırmayı unutmayın.
“Ustalaşma” çabası içindeyken, asil ve mütevazı olun. Çünkü her biriniz kendi yolunuzda yürüyerek, “kendinizi ustalaştırma” hedefinize erişeceksiniz. Hiç kimse, bütün soruların cevaplarını bilemez!
Ustalık ve liderlik, şefkat, muhakeme yetisi, özverili hizmet ve etrafınızdaki kişilerin kalplerinde yanan tutkuyu tutuşturmak için, saf bir bakış açısına sahip olmayı gerektirir.
Her gün çakralarınızı ve Aura’nızı (bedeninizi çevreleyen enerji alanı) temizlemek zorundasınız. Yüksek Âlemlerle olan bağlantınızı koruyabilmeniz için Yüksek benliğinizin, Yaratan tarafından “onaylanmış” ruhsal Rehberlerin ve Meleklerin frekanslarına uyumlanın.
Yükselme amacınızı net ve kararlı bir şekilde sürdürebilmeniz için, her gün Meditasyon yaparak Yüksek Âlemlere uyumlanmanız, bir zorunluluktur. (Meditasyon, yoga veya nefes teknikleriyle titreşiminizi yükselterek, yüksek Âlemlerin titreşimleri ile aynı rezonansta titreşmek.)
Dünya (Gaia) yüksek frekanslara doğru ilerlerken, bu uygulamalar da fevkalade önem kazanmaktadır. Her biriniz, Yaratan’ın sevgi dolu lütuflarını Yeryüzünde oluşturuyorsunuz. Ve yukarıdaki uygulamaları düzenli olarak sürdürmeniz, sizi bu amacınızdan saptırmayacaktır.
Bir sonraki haftaya kadar…
BEN Hilarion
Bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık”bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.
Mor Alev Dostu tarafından çevrilmiştir. İngilizce telif hakkı Marlene Swetlishoff’a aittir. Mor Alev Dostu, Marlene ve Hilarion’a sonsuz teşekkürler.http://www.therainbowscribe.com
Telif Hakkı© 2014 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (http://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir
Copyright © 2014  by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. http://moralev.com/


0 comments:

Yorum Gönder