19 Kasım 2014 Çarşamba

Baş Melek Gabriel (Cebrail)’den Sevginin Yüzleri (10): KARARLILIK

 Bjorn Richter - Love and Security
Değerli Sevgililer,
Bugün, Sevgi’nin niteliklerinden biri olan “kararlılık” hakkında söyleşmek istiyorum. Bu nitelik hangi özellikleri kapsamaktadır?
Kararlılık niteliği, kişinin istikrarlı bir şekilde özverili, cesaretli, azimli ve inançlı olmasını gerektirir. Bu nitelik kişinin kendi içinde, hem kendisi hem de başkaları için belli düzeyde “cesaretlendirici” frekanslar içeren bir alan oluşturur.  Ve şartlar ne olursa olsun, kişinin kendi Işığında ve Gerçekliğinde kalmasını sağlar.
Kararlılık niteliğine sahip olmak; gerek kişisel yaşamlarda, gerekse Dünya’da meydana gelen tüm olaylarda dengesini koruyabilen, aynı zamanda kendi İlahi Dişil ve İlahi Eril enerjileri dengeli olan bir kişilik olmayı gerektirir.
Kararlılık demek, kişinin kontrollü ve sağduyulu kalarak, ölçülü ve akılcı bir şekilde ilerlemesi demektir. Bu nitelik, kişinin her şekilde sakinliğini koruyacağına ve düzeni sağlayacağına dair her zaman güvenilir bir kişi olmasını sağlar. Kararlılık niteliğine sahip olan bir kişi, herkesin kargaşa yaşadığı bir ortamda, adeta fırtınanın merkezindeki sakinliktir. Ve sadece varlığıyla bile bu niteliği etrafındaki kişilere yaymasına, ihtiyaç duyulan bir kişidir. Bu kişinin Aura’sı;  Barış, uyum, destek ve şefkat duygularının yanı sıra, o anda kararlılık niteliğine çok ihtiyaç olduğuna dair sezgisel bir anlayışla doludur.
 
Bu değişken zamanlarda, her birinizin bu niteliği her türlü koşulda uygulamaya çalışması,  çok önemlidir. Çünkü insanların büyük bir şaşkınlık yaşadığı anlarda, hızlı bir şeklide eyleme geçilmesi gereken birçok karmaşık durumlar ortaya çıkmaktadır ve çıkacaktır. Kararlılık niteliğine sahip olan kişi, ne zaman eyleme geçmesi gerektiğini, doğası gereği bilir. Kendisiyle ilgili olan her türlü işi bir kenara bırakır ve daha sonra halletme fırsatı elde edinceye kadar, o işini erteler. Çünkü o anda, insanların duygularının dengelenmesi ve hepsinin daha güvenli bir alana yönlendirilmesi gereklidir.
Birçoğunuz, Yeryüzündeki yaşamlarınızın farklı anlarında bu kararlılık niteliğini uygulamanız için seçildiniz.  Ve bir Işık işçisi olmak demek,  çoğunuzun bu niteliği zaten somutlaştırdığınız anlamına gelmektedir.  Kozmik enerjileri “dönüştüren” kişiler olarak, kararlılık niteliğinizi sürdürebilmeniz için, Yeryüzünün merkezine bağlanarak topraklanmanız gerekir. Bu niteliği somutlaştırma konusunda, hiç biriniz acemi değilsiniz, Sevgililer!  Ve bu niteliği uygulamanız, her geçen gün daha da elzem bir hale gelmektedir. Çünkü sizler Gezegeninizle birlikte Yeni Çağa doğru ilerlerken, Dünya’nız bu “yeni alanın” enerjileriyle aynı rezonansta titreşmeyen eski kalıplarını, düşünce formlarını ve sistemlerini salıverme aşamasından geçiyor.
Kendinizin,  güvenli, korunmalı ve sabit bir zemin üzerinde duran, sağlam bir kaya kadar dayanıklı ve kararlı olduğunuzu bilin. Bu dönemde, düşüncelerinizde, duygularınızda, tepki ve davranışlarınızda kararlı ve istikrarlı kalmanız çok önemlidir. Çünkü bu Gezegenin yüzeyinde çok büyük değişiklikler meydana gelmektedir. Kararlılık olarak bilinen Sevgi’nin bu niteliği, Yaşamın her aşamasında her daim uygulanmalıdır.
Sevginin bu niteliğini uygulayabilmek için, başkalarına Işık ve Meşale olmaya, akmaya devam eden yüksek enerjileri, Yeryüzüne demirlemeye söz vermeyi ve bu sözden asla dönmemeyi gerektirir. Kararlılık niteliği; Herkesin en yüksek hayrına, daima doğru zamanda, doğru yerde ve doğru şeyleri yapmanız için yönlendirildiğinizi bilerek, kendinize ve Yüksek Öz’ünüze güçlü bir şekilde inanmanızı şart koşar. Sizler, Yeryüzüne kararlılık niteliğini demirleyen birer “çapasınız” ve Sevgi’nin bu çok takdir edilen niteliğini uygulamakla, çevrenizdeki kişilere güç ve cesaret aşılıyorsunuz.
Bu konu üzerinde biraz düşünmeniz ve bu dönemde Yeryüzündeki varlığınızın, Dünya, insanlar ve tüm Canlılar Âlemi için, çok değerli bir “Sevgi armağanı”  olduğunuzu idrak etmeniz dileğiyle, şimdi yanınızdan ayrılıyorum.  Başkalarına karşı duyduğunuz Sevgi, çevrenizdekilerin de kararlılık niteliğine sahip olmaları konusunda çok etkilidir.  Hepiniz sınırsız seviliyorsunuz ve “İlahi Plan” dâhilinde üzerinize düşen görevinizi tamamlamanız için, her şekilde destekleniyor ve yönlendiriliyorsunuz.
BEN Başmelek Gabriel
Bu çeviri Mor Alev Dostu tarafından yapılmıştır. Kendisine çok teşekkür ederiz. “Sevginin Yüzleri” yazı dizisinin diğer mesajlarını blogun sol tarafındaki “Konular” başlığı altına “Sevginin Yüzleri Yazı Dizisi – Baş Melek Gabriel (Cebrail) kategorisine tıklayarak ulaşabilirsiniz. Dizinin amacı ve bir araya gelme hikayesi ise şu bağlantıda: Yeni Yazı Dizisi – Baş Melek Gabriel (Cebrail)’den SEVGİNİN YÜZLERİ
©2011-2014 Marlene Swetlishoff, http://www.therainbowscribe.com
Telif Hakkı© 2014 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (http://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir
Copyright © 2014 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. http://moralev.com/

0 comments:

Yorum Gönder