10 Kasım 2014 Pazartesi

Şimdi sıra sizde – Konsey (Mesaj 8)

 masaru emoto pic 2
Çeviriyi yapan Mor Alev Dostu, Ron Head ve Konseye çok teşekkürler. Mesajın orijinaline http://www.oraclesandhealers.wordpress.com adresinden ulaşabilirsiniz.
Bugün sizlerle bizim yanımıza, yani “yuvasına” dönmüş olan bir Ruhun en son yaşamı hakkında söyleşeceğiz. Daha doğrusu sizlerin dikkatini çekmeyi başararak, genel algıdan çok farklı bir bakış açısı sunmuş olduğu bir konu hakkında, konuşmak istiyoruz. Konunun kahramanı, sizlerin Masaru Emoto olarak bildiğiniz Ustadır.
Bu Usta, su ile ilgili araştırmalar yaptı. Ve sizler de genellikle onun hakkında, sadece “suyun algılayan bir bilinci olduğunu” ve böylece düşünceleriniz ve sözleriniz doğrultusunda, “şahane veya kötü” gibi çok çeşitli şekillere büründüğünü, gösterdiğini düşünüyorsunuz. Evet, gerçekten de bunu yaptı. Ancak verdiği bu “mesajın” içeriğinde, bundan çok daha fazlası vardı.
 
Bu çalışmalar, sizlerin düşüncelerinizin, sözlerinizin ve duygularınızın, çevrenizdeki her şeyi fiziksel olarak değiştirdiğini, basit ama kesin bir şekilde göstermiştir. Sizler, yaşadığınız Dünya’yı değiştirebilir ve yeniden yaratabilirsiniz. Ve bunu gerçekten de yapıyorsunuz. Etrafınızı çevreleyen her şey, düşüncelerinizin, sözlerinizin ve duygularınızın “etkisi” ile yaratılmış ve görünür hale gelmiştir.
Şimdi sıra sizde! Peki, bu “bilgi” ile ne yapacaksınız? Ya şimdilik bir kenara iteceksiniz ve sonunda bu bilginin büyük bir kısmını, unutup gideceksiniz. Ya da bu bilginin, “kalpten benimsendiğinde hiçbir şeyin başaramayacağı kadar sizi güçlendiren” bir fikir olduğuna karar vereceksiniz. Artık, çevrenizde olan biten her şeyin üzerinde bir etkiniz olduğunu “varsaymanıza” gerek yok. Bunun böyle olduğunu gördünüz! Usta Emoto, bunu size gösterdi!  O size, “kalbinizde ve zihninizde hangi duygu ve düşünceleri barındırıyorsanız, bunların var olan her şeyi gerçekten etkilediklerini, gözle görülebilir bir şekilde kanıtladı. Hepiniz, bu denli güçlü varlıklarsınız. Hatta o kadar güçlüsünüz ki, bunu öncesinden “denemeden” bile yapabilirsiniz.
Hele bunu bir de bilinçli olarak yaparsanız, ne kadar güçlenebileceğinizi hayal edin!
Öz Benliğinize duyduğumuz Koşulsuz Sevgi ile sizlere iyi günler diliyoruz.
Bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, Yüksek Benliğinizle daha aktif bir ilişki kurmak ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen“Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.
Telif Hakkı©2014 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (http://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir. Copyright © 2014 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. http://moralev.com/

0 comments:

Yorum Gönder