14 Kasım 2014 Cuma

Hilarion: Her biriniz, daha önce pek fazla kişinin yürümediği bir yolda yürüyorsunuz

road less travelledDeğerli Sevgililer,
Geçen hafta hepiniz büyük bir enerji akışına maruz kaldınız. Şimdi de bu enerjiler, sizlerin “beşeri” sisteminizce (bedenlerinizce) özümsenmeye başlıyor.
Bu yüksek enerjiler, daha büyük bir içsel arınma ve temizlenme işleminin gerçekleşmesi için, geçmişteki anılarınızı yüzeye çıkarıyorlar. Ve aslında aklıselim düşünmek yerine, olaylara tepkiyle yaklaşma dürtüsünü de tetikliyorlar.
Böyle bir durum ortaya çıktığında, bunun bedensel olarak enerjilere “uyumlanma ve özümseme” sürecinizin bir parçası olduğunu kabul edin ve kişilerle olan etkileşiminizde asabi veya sabırsız olduğunuz için, kendinizi bağışlayın.
Merak etmeyin, siz iyisiniz! Dolayısıyla, eski ve yıpranmış “kalıplarınızı” tetikleyen kişilere tepki vermeden önce, eski davranış kalıplarıyla hareket ettiğinizi fark edecek kadar sabretmediğiniz ve kişilere hemen patladığınız için, kendinize çok fazla kızmayın.
 
Aslında olaya bakma ve tepki verme şeklinizden çok daha iyi olan bir başka yöntemin var olduğunu biliyorsunuz. Ama yine de eski kalıplarınızın aynısı, içinizden dışarı taşıyor. Şayet bir dahaki sefere daha farklı bir şekilde tepki vermeye niyetliyseniz, o zaman sinirli olduğunuz anlarda kendinizi çok iyi gözlemlemeniz gerekiyor.
Her bir DNA sarmalınız aktive edildiği için, önceki yaşamlarınızdan – aynı zamanda atalarınızın soyundan – bu yaşama getirdiğiniz tüm “birikintiler” şimdi ortaya çıkıyor. Etkileşim halinde olduğunuz her bir kişi, fark edilip dengelenmesi gereken ne varsa, onları şifalandırmak üzere karşılıklı yardımlaşmanız için, hayatınıza girdi. Şu an günlük yaşantınızda olan biten, bundan ibarettir.
Yarın, başka bir gündür ve yeni, taptaze bir başlangıçtır. Ve yarın, bugünden çok daha iyi olacaktır. Her biriniz, daha önce pek fazla kişinin yürümediği bir yolda yürüyorsunuz. Hem de “fiziksel bedende yükselmek” gibi olay, daha önce hiç denenmişken…
Her günü, size ne getirirse getirsin, olduğu gibi kabullenin ve mümkün olduğunca kısa bir sürede dengenizi yeniden bulmaya çalışın. Kişinin kendisine hâkim olması, kişisel bakış açısından uzaklaşarak, olaylara Yüksek bakış açısından bakması ve o doğrultuda hareket etmesi “ustalaşmanın” tek yoludur.
Bilincinizde, duygularınızda ve fiziksel bedeninizde oluşan harika “gelişimleri” her gün not edin. Meydana gelen bu değişimleri not ederek onların farkına varmanız, Yükseliş yolunda en yüksek niyet ve bakış açısı ile ilerlemenize yardımcı olacaktır.
Bu süreç boyunca Rehberlerinizi ve Meleklerinizi, her gün yardıma çağırın. Böylece, ihtiyacınız olan ne varsa, o şekilde size yardım edilecektir. Eğer “değişim ve dönüşüm sancıları çekiyorsanız” daha hafif, daha olumlu ve güçlendirici enerjilere yükselmek için  Melek Rehberlerinizden yardım istemeniz, sizin için çok yararlı olabilir.
Herhangi bir “öfke patlaması” yaşadığınızda, etrafınızdaki Melek Rehberleriniz bunu yargılamazlar. Onlar sizi sadece, Sevgi ve Şifa enerjileri ile sarmalarlar. Siz de o sırada, eski davranış kalıplarınızı tetikleyen kişiye Sevgi ve Şefkat göndermeyi unutmayın ve içsel alanınızdaki gücünüzde kalın.
Mümkünse oradan uzaklaşın. Sevgi ve Işık meşalesi olmaya ve başkalarını şifalandırmaya yeniden niyet edin ve yolunuza devam edin. Sizleri Yüksek Boyutlara ulaştıran bu yolculuğu tamamlamanın tek yolu, adım adım ileriye doğru yürümektir.
Zihniniz bir “Yapı” ustasıdır. Böylece zihninizin, hayatınızda oluşturmak ve deneyimlemek istediğiniz şeylere odaklanması için, elinizden geleni yapın.
Öfkeli olduğunuz anlara şahit olmak, aile üyelerinizin de kafalarını karıştıracaktır. Bu yüzden, öfkenizi tetiklememeye çalışacaklardır. Sinir sisteminiz büyük bir enerji yükü taşıdığından dolayı, bu süreç boyunca rahatlamanıza yardımcı olacak ne var ise, onu yapmanızın size epey faydası olacaktır.
Bedensel sisteminizin bu enerjilere maruz kalması, yüksek gerilim şalterinin açık olması gibi bir şeydir. Fiziksel bedeniniz bu enerjilere uyum sağlayıncaya ve onları özümseyinceye kadar, kendinize karşı nazik ve anlayışlı olmanızı tavsiye ederiz. Şu an sizi anlamayan kişiler de, ileride böyle yapacaklardır.
Her gün, sessizliğe çekilerek ve meditasyon yaparak, biraz zaman geçirin. Bu sizin Yüksek suretleriniz ile bütünleşmenize yardımcı olacaktır. Ayrıca, hem kendiniz hem de tüm sevdikleriniz – aslında Yeryüzündeki herkes için – arzuladığınız yaşama dair yüksek bir bakış açısına hizalanmanıza da yarar sağlayacaktır.
Bunlara niyet ederek, her gün yapılan on dakikalık bir meditasyon bile, büyük bir fark yaratabilir. Bizlerle, Rehberlerinizle konuşun. Hangi zorluklardan geçtiğinizi anlatın ve bizden yardım isteyin. Bizler daima sizin yanınızdayız ve sizlere yardımcı olmayı, her zamankinden daha fazla arzu ediyoruz.
Şu anda deneyimlediğiniz ve gelecekte deneyimleyeceğiniz süreçler, sizlerin yürüdüğünüz yolu takip edecek olan diğer kişilere örnek oluşturuyor. Dolayısıyla biz de, her şekilde size destek olmak için elimizden geleni yapmaya hazırız.
Bir sonraki haftaya kadar…
BEN Hilarion
Bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık”bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.
Mor Alev Dostu tarafından çevrilmiştir. İngilizce telif hakkı Marlene Swetlishoff’a aittir. Mor Alev Dostu, Marlene ve Hilarion’a sonsuz teşekkürler.http://www.therainbowscribe.com
Telif Hakkı© 2014 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (http://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir
Copyright © 2014  by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. http://moralev.com/


0 comments:

Yorum Gönder