7 Kasım 2014 Cuma

BAŞMELEK MİKAİL: YENİ İLAHİ MAVİKOPYANIZI İNDİRMEK

436
BAŞMELEK MİKAİL’DEN MESAJLAR * LM-11-2014
 RONNA HERMAN KANALIYLA
YENİ İLAHİ MAVİKOPYANIZI İNDİRMEK
Sevgili üstatlar, asla unutmayın, en yakın ve en değerli dostunuz kendiniz olmalı – kendi Ruhsal bilinciniz. Kutsal Kalp merkezinizde bilgeliği, şefkati, sabrı ve hepsinden önemlisi sınırsız Kutsal Sevgiyi bulacaksınız. Yoğunluğun içine yaratıcı deneyimin başlangıcından bu yana, tüm insan yaşamı formları süregiden, devamlı ifşaatlar serisine maruz kaldı. Meraklı, araştırıcı bir zihin insan doğasının yapısal, yaradılıştan gelen bir fasedidir. Bir kez daha, Dünya insanlığın yeni, yüksek evrim geçirmiş türlerine hazırlanıyor. Yıldız Tohumu ve dünya hizmetkarları olan hepiniz, size geleceğin bu inanılmaz rüyasının tezahürüne katılma yakıcı arzusu veren Hafıza Tohum Atomları ile kodlandınız. Kişisel amacınız, bugünün şu andaki üçüncü/dördüncü boyut gerçekliğinin kaosu ve çalkantısının ortasında, Kendini yönlendiren, Ruhtan ilham alan bir varlık olmaktır.
Bugünün en parlak, ileri zihinlerinin bile en çılgın hayallerinin ötesindeki ileri yaratıcı fikirler ile dolu yeni bir İlahi Plan, bu Alt – evrenin Büyük Merkezi Güneşinden Dünya’ya ve insanlığa Tanrı – bilincinin güçlü Işınları aracılığı ile ışınlanıyor. Yükselişin dar yolunu yürüyen ileri bir Ruh gelen Çağın üç büyük Tanrı Işınını nasıl emeceğini ve bütünleştireceğini öğrenmelidir, RUHSAL ÜÇLÜ şunlardan oluşur: İLAHİ İRADE * SEVGİ/SEZGİ * ZEKA, AMAÇLI EYLEM.
 
Yükselen bilinç spiralinin merkezine, her şeyin sakin ve huzurlu, saf kozmik yaşam gücü maddesi, Adamantine Parçacıkları ile dolu olduğu dualitenin ve kutupluluğun gözüne neden girmiyorsunuz? Bu anda, Kutsal Kalp Merkezinize girerken, Baba/Anne Tanrımızın ve Mutlak Yaratıcının derin sevgisini ve şefkatini deneyimleyebilirsiniz. Lütfen şu değişmez gerçeği kabullenin: sizler önemli bir misyondaki değerli oğullar/kızlarsınız ve söyleyebileceğiniz veya yapabileceğiniz hiç bir şey bu sevgiyi azaltamaz. Zihninizin beyin geçitlerini ÜstRuhunuzun/Yüksek Benliğinizin yüksek frekanslı kodlarına açmanın zamanıdır.
Bir çoğunuz hala geçmişten gelen büyük yükleri taşıyorsunuz. Bu yaşamda yaptığınız hatalar ve ayrıca tüm önceki yaşamlarınızdan gelen acı verici olayların veya eylemlerin gömülü anıları ve geçmiş koşullandırmalar. Bu anılara tutunmak veya adaletsizliğin yüklerini taşımak artık size hizmet etmez. Fiziksel bedeninizde ve aura alanınızda saklanan acılı anıları iyileştirmenize yardımcı olmamıza izin vermenizin zamanıdır – aynı üçüncü/dördüncü boyutun çarpıklıklarını, kollektif bilinç inanç kalıplarını temizlediğimiz gibi – böylece bu boyutları kendi orijinal olarak tasarlanmış dualite spektrumuna geri getiriyoruz. Korku bilinçli farkındalığınızın genişlemesine engel olan ilkel savaş ya da kaç duygusudur. Alt – insan doğanızın temel, içgüdüsel bileşenlerini temizlemenin ve yeniden programlamanın zamanıdır.
Sizi dengeden çıkaran geçmiş hatalarınızı veya düşünceleri ya da eylemleri artık hatırlamasanız da – bu olumsuz düşünce formları tanınıncaya ve dönüştürülünceye kadar, o enerjilerin düzeltilmeyi ve uyuma geri döndürülmeyi bekleyerek, hala hücresel yapınızda var olduğunu anlamanız önemlidir. Bilinçli farkındalığınızla ve iradenizi Yüksek Benliğinizin ve Baba/Anne Tanrımızın İradesine uyumlayarak, yüksek dördüncü/beşinci boyutların frekansları ile uyum içinde olmayan her şey iyileştirilmek ve huzurlu bir arada varoluş, neşe ve sevgi dolu niyetin armoniklerine geri getirilmek için toplanıyor. Sizlerin, Kendinin farkında olan Işık arayıcılarının deneyimlemekte olduğu içsel karmaşa, zorluklar ve sınavların kaynağı budur.
En büyük zorluklardan birinin, buna rağmen yükseliş spiraline adım atmak için başarılacak en önemli görevlerden birinin Solar Güç Merkezinizdeodaklanmış farkındalık noktasını sürdürmek olduğunu tekrar tekrar vurguladık. Bunu yaparak, Kutsal Kalbe açık bir geçiti devam ettirirsiniz – böylece Yaratıcı Işığın serbestçe size ve sizden akmasını sağlarsınız. Bu da, eşsiz şekilde güzel, uyumlu Ruhsal Şarkınızı zenginleştirmenize ve mükemmelleştirmenize yardımcı olur.
Bu muhteşem, buna rağmen sıkıntılı zamanlar sırasında, sizlere bu Alt – evrenin gizemlerini taşıyan kozmik kütüphaneye erişme büyük fırsatı veriliyor. Siz, Yıldız Tohumları evrensel yasaların ve çağların bilgeliğinin saklandığı bu kutsal tapınaklara/Işık Piramitlerine erişmek için gittikçe donatılıyorsunuz. Bunu yaparken, herhangi bir yüksekliği aşabileceğinizi, herhangi bir engeli yenebileceğinizi ve yükseliş yolunuzun açıklık ile ifşa edileceğini öğrenirsiniz. Kutsallığınızı veya tanrısal zekanızı hiç kaybetmediniz. O sadece, bir kez daha Baba/Anne Tanrımızın Kutsal bir çocuğu olarak doğuştan hakkınıza sahip çıkmak için uyandığınız zamanı bekleyerek güvende tutuldu.
Sevgililer, Işığın ince frekansları için berrak bedenler olabilmeniz için kendinize odaklanmanızı istiyoruz. Fiziksel bedeninize nüfuz edecek ve form dünyasına akacak olan Yaratıcı Işığın Adamantine Parçacıklarının bir iletkeni olma yeteneğine sahipsiniz. Ama, altıncı boyut Işık Şehirleri vasıtasıyla yeni stoğu çekerken, fiziksel bedeninizden Kutsal Ateşin gücünü, Kök Çakranızda saklanan Kundalini Ateşini serbest bırakmalısınız. Nefes bu Yaşam Gücü enerjisinin yöneticisidir. Kutsal Nefesin ritmini kullanmayı ve mükemmelleştirmeyi öğrenmelisiniz. Sonsuzluk Nefesi dönüşüm sürecinin önemli bir bileşenidir. Geçmiş yıllarda, Kendinin – üstatlığını geliştirmek ve sahip çıkmak için bütünleştirmeniz gereken ileri tekniklere daha önemli unsurlar ekledik – bütünleştireceğiniz ve sonra Yolda arkanızda olanlar ile paylaşacağınız önemli bilgiler.
Ayaklarınızın altından Mor Alevin yayıldığını ve sizi dönüşümün bu hayatı enerjisiyle sarmaladığını gözünüzde canlandırmanızı istiyoruz, bu içinizdeki ve dışınızdaki tüm saf olmayan maddeleri dönüştürme işlemini hızlandırır, aynı zamanda size dışarıdan gelen negatif etkilere karşı koruma sağlar. Siz ruhsal/insan Varlığa evrimleşirken, daha derin düşünce ve karmaşık kavramlara sahip olabileceksiniz. Ayrıca daha derin, daha yoğun sevginin daha büyük kapasitesini geliştireceksiniz.
Bolluğun titreşimsel formülünü bütünleştirdiğiniz ve onu gerçeğiniz olarak kabul ettiğiniz zaman, o Enerji İmzanızın bir parçası olur. Bundan sonra, bolluğun o frekans kalıpları Solar Güç Merkezinizin ön ve arka portallarından Sonsuzluk sembolünde yayılır, böylece tüm iyi şeylerde bolluğun sürekli akışını yaratır. Hatırlayın, ruhsal vizyonunuzu tezahür ettirmek için, yaratmayı dilediğiniz şeyi tanımlamalı ve sonra onu net bir şekilde tasavvur etmelisiniz. Her şeyden önce, bilinçli bir birlikte – yaratıcı olarak, Varlığın saf, evrimleşmiş halini ve hayatın uyumlu kalitesini tezahür ettirmeye odaklanmalısınız. Bu nedenle, sevginin, neşenin, huzurun, yaratıcılığın, iyi sağlığın, uyumlu tatmin edici ilişkilerin bolluğunu aramalısınız. Tanrı Bilincinin niteliklerini, vasıflarını ve erdemlerini bütünleştirmeyi aramak rahatlık içinde yaşamayı gerektiren tüm maddi nesneleri yaratmakta başarı sağlayacaktır. Yaradılışın bir çok seviyelerini ve boyutlarını geçerken, bolluğun sonsuz akışı ile bir olmayı öğreniyorsunuz. Gerçeğiniz olarak kabul etmeniz gereken en önemli kavramlardan biri, şu anda ve gelecekte içinde yaşadığınız gerçekliğin yaratıcısı olduğunuzun kristal berraklığındaki farkındalığıdır.
Birçoğunuz bu yaşamda misyonunuzun ne olduğunu soruyorsunuz ve size söylüyoruz, Ruhunuzun en büyük arzusu kendinizin bir çok fasetlerinizi sahiplenmeniz ve maddi planlarda ilk bedenlendiğiniz zaman olduğunuz birlikte yaratmanın harikulade üstadı olmaya geri dönmenizdir. Yükseliş süreci bir varış yeri değil, süregiden bir yolculuktur. Her gün, en büyük seçimleri yapmaya – anda kalmaya gayret edin, çünkü Tanrısal gücünüze erişebileceğiniz tek zaman budur, anda kalmak – geçmişe odaklanmak değil ve geleceğe yansıtmak değil, her an en yüksek potansiyelinizi aramak. Eski kendini sınırlayıcı yolları salıvermeyi öğrenirken, hayatınızdaki zorlukları fırsatlar olarak görün.
Bu siz Yıldız Tohumları için Varlığınızın tüm fasetlerini uyuma getirmeyi aradığınız, dengeleyici bir yaşamdır. Derinlerde, dişil doğanızı, nazik, sezgiseli yaratıcı ve içeriye odaklı enerjileri onurlandırmanızın, aynı zamanda eril özelliklerinizi geliştirmenin ve kullanmanın ne kadar önemli olduğunun farkındasınız. İçinizdeki bilgeliğin hazine evine erişirken, kuvvetli ama nazik, dışa odaklı olmak için çabalayın. Kutsal Kalbinizin şefkatiyle ışıklandırılan Kutsal Zihninizin bilgeliğini çekmeyi öğrenirken, İlahi doğanızın kuvveti ve bilinçli ifadesi büyür. Az ve öz, yapıcı ve güvenli konuşmayı öğrenmelisiniz. Kutsal kalbinizde merkezlenmiş ve odaklanmış kalırsanız, evrenin pozitif bir şekilde karşılık vermesi gerektiğini ve başarınızın sağlanacağını bilin. 
Yüksek Benliğinizin sezgisine uyumlandıkça, Kutsal Kalbinizde Tanrı Işığının titreştiğini hissetmeye başlayacaksınız ve karşılaştığınız her insanın Kutsal Kalp Merkezindeki Yaradılış Kıvılcımına odaklanmaya başlayacaksınız. Bu bir çok sevgili Ruhta bu ışık loş olabilir, ama hala içlerinde yanmaktadır yoksa hayatta olmazlardı. Bunu yaptığınız zaman, yargılamamayı uygulamak için otomatik olarak gayret edersiniz ve herkesin içindeki pozitif doğayı görmeye başlarsınız.
Herhangi birinin öğretilerini kendi gerçeğiniz olarak almadan önce ayırt etmeyi kullanmanızı istiyoruz. Teoriye veya karmaşık bilgilere takılmayın. Sadece içinizin derinlerinde tınlayanları – sevgi dolu, aydınlatıcı olan ve bilincinizi genişletenleri – alın. Şimdi insanlığa getirilen öğretilerde bir çok yarı – gerçekler var. Hatırlayın, hayatınızda özgürlüğü, bolluğu ve güçlenmeyi yaratmak zorunda olanlar sizlersiniz. Başka hiç kimse bunu sizin için yapamaz. Ayır etme yükseliş ve aydınlanma yolunda olanlar için çok önemli bir niteliktir. Gerçeğiniz olarak neyi seçerseniz seçin, onu bütünleştirmeli ve odaklanmış niyet ve eylem ile hayatınızda uygulamalısınız. AYIRT ETME/KALP-MERKEZLİ NİYET/PLANLI EYLEM pozitif tezahür ile sonuçlanır.
Bu enkarnasyon için hangi durumu, konumu veya farkındalık seviyesini üstlendiğiniz önemli değil, Ruhsal benliğinizin derinlerinde Varlığınızın çoklu seviyelerini bütünleştirme yakıcı arzusu vardı. Ancak, önce yüksek alemlerin saf Işığı ile dolabilmeleri için bunların iyileştirilmesi ve uyumlanması gereklidir. Yüksek Benliğinizin sizi ışıklandırmasına ve rehberlik yapmasına izin verdikçe, daha da fazla ilhamlı düşünce size gelir. Ruhun sizin vasıtanızla tezahür etmesinin bir çok yolu vardır; sadece bunun doğal olarak gerçekleşmesine izin verin, sevgililer. Kalbinizi gülümseten ve dizi derin bir tatmin duygusuna sokan nedir? nasıl hizmet etmek istersiniz? Bir çok yol vardır ve bir çok yeteneğiniz var (bildiğinizden daha fazla); ama, seçim her zaman sizindir.
Melek Krallığının ihtişamlı kuvvetleri, aynı zamanda engin sayıda muhteşem Işık Varlıkları bu evrim ve büyük değişim zamanlarından kolaylıkla ve inayetle geçmenize yardım etmek için buradalar. Ancak, yardımımızı istemelisiniz, çünkü özgür iradenizi ihlal edemeyiz. Bir Işık Üstadı olarak haklı yerinizi sahiplenmenin zamanıdır ve hatırlayın, Ruhun bilgisini ve aydınlık gerçeği bütünleştirirken, gidip bilgeliğinizi paylaşmanız çok önemlidir.
Önünüzdeki zorlukların ve fırsatların hayal edebileceğinizin ötesinde ödüller getireceğini bilin ve yıldızlara ulaşırken rahatlık bölgenizden çıkmaktan korkmayın. Işıldayan Işık pelerininizi kabullenin, çünkü bunu siz kazandınız. Kendi yolunuzu izleyin ve etrafınızdakilerden farklı olmaktan korkmayın.
Sevgi dolu niyetle birlikte, farkındalığın yüksek zihinsel planına odaklanmış kalmanız yardımcı olmak için bir kaç aydınlık düşünce ile sizden ayrılıyoruz.Amacınız Kalp – merkezli ve Ruha – odaklı olmaktır:
* Yüksek zihin kendi düşünme/analiz etme işleminde tüm çoklu – beden bilincinizin duyularını kullanır.
* Bilgi, yetenek ve yüksek zeka oranı bir dahi yaratmaz. Ruhsal dahi potansiyelinize erişmek bütünlük ile birlikte yoğunlaşma, cesaret, sebat ve sürekli dürtü/tahrik gerektirir. Mükemmellik arzunuzu bulun ve peşinde koşun ve tutkunuzu yeteneğinizin en yükseği ile yaşamaya gayret edin.
* Bilinçte yükselişin dar yoluna geri dönmek, iyi ve kötünün, doğru ve yanlışın olmadığı, yalnızca kabul edilmiş dualite spektrumu içinde uyumlu kişisel seçimlerin olduğu zıtlıkları aşmanın başlangıcıdır. Güçlenmiş, işlev yapan Kendinin – üstadı olarak, HERKESİN yararına en yüksek ve en iyi seçimleri yaparsınız.
* KORKU, NEFRET VE YARGILAMA BÖLER. SEVGİ DÖNÜŞTÜRÜR VE BİRLEŞTİRİR. Uyumsuzluk anlarını dinginlik saatlerine dönüştürebilmeniz için, günlük stresli durumların üzerine çıkmayı öğrenmelisiniz.
Bizi çağırın, olası her şekilde size rehberlik yapacağız ve yardım edeceğiz. Cesur ve kararlı olun, cesur savaşçılarım. Her zaman sizinle olduğumu ve derinden sevildiğinizi bilin. Ben Başmelek Mikail’im.
Ronna Herman kanalıyla aktarılmıştır http://www.ronnastar.com/ * Serbestçe kopyalayın ve paylaşın. Ancak, bu makalenin evrensel telif hakkına Başmelek Mikail adına sahip çıkıyorum. BAŞMELEK MİKAİL’İN MESAJLARINI WEBSİTEMİZDE ARMAĞAN OLARAK SUNUYORUZ; ANCAK, TÜM DÜNYAYA GÖNDERDİĞİMİZ ÜCRETSİZ SEVGİ PAKETLERİNİ GÖNDERMEK VE İŞLETME MASRAFLARINI KARŞILAMAYA YARDIMCI OLMAK İÇİN BAĞIŞLARINIZA MİNNETTAR OLURUZ.
(Çeviri: Saffet Güler)

0 comments:

Yorum Gönder