6 Kasım 2014 Perşembe

Kim ve Ne Olduğunuzu Öğreneceksiniz- Konsey (Mesaj 7)

 Dionysius Theater - Vladimir Kush
Çeviriyi yapan Mor Alev Dostu, Ron Head ve Konseye çok teşekkürler. Mesajın orijinaline http://www.oraclesandhealers.wordpress.com adresinden ulaşabilirsiniz.
Bugün sizlerle, rüyalarınızda, *lüsid rüyalarınızda, meditasyonlarınızda karşılaştığınız ya da çoğunuzun karşılaştığı “beden dışına çıkma” ve “uyanık halde vizyon görme” gibi, giderek sıklıkla yaşadığınız deneyimlerinizden konuşmak istiyoruz. Ayrıca bizlerden alınan kanallık mesajlarında da sıklıkla bu konudan bahsedildiğini biliyoruz. Sözünü ettiğimiz mevzu, sizlerin Yönetim Kurulu toplantıları, Konsey toplantıları, Yıldız Gemilerinde toplantılar olarak adlandırdığınız olaylardır. *(Lüsid rüya veya berrak rüya, kişinin rüya gördüğü sırada, rüya gördüğünün farkında olması hâline ve rüya gördüğünün bilincinde olduğu bu tür rüyalara verilen addır. Wikipedia’dan alıntıdır).
Neler oluyor ve bu konular hakkında neden bu kadar çok bahsediliyor? Ve bu olaylar, neden bu kadar çok farklı şekillerde tarif ediliyor?
 
Sizler kendinizi, yeni ve genişlemiş bir şekilde deneyimliyorsunuz. Yükselmiş ustalarla, öğretmenlerle, rehberlerle, Işık Varlıklarıyla veya Meleklerle buluşuyorsunuz. Bu deneyimlerinizi bazen detaylı bir şekilde, bazen de belli belirsiz hatırlıyorsunuz. Ama yine de çok önemli bir şey yaşamış olduğunuzu biliyorsunuz. Bu konular üzerinde biraz düşünmeniz için, size bazı bilgiler vermek istiyoruz.
Bu toplantılar her zaman, gerçekliğinizin bir parçası olmuştur. Onlar, yaşamlarınızı planladığınız toplantılardır. Sizin için “yeni” olan şey, sadece gerçeğin farkına varmaya başlamanızdır. Buluştuğunuz Varlıklar, aslında sonsuz geçmişinizden aşina olduğunuz Varlıklardır. Ya da “geçmiş” diye bir zaman kavramı olsaydı, böyle olmuş olurdu. Zaman konusuna girmeyelim.
Ve bu konularla ilgili olarak, farklı şekillerde yapılmış olan tespitler ve açıklamaların nedeni şudur; Her biriniz bu tür olayları, oldukça farklı ve tamamen kendi enerjik düzleminizde deneyimlersiniz. Bu deneyimlerden algıladıklarınızı (insanlara) mantıklı kılmak için, zihninizin bilinç durumuna göre tespitlerde ve açıklamalarda bulunursunuz.
Peki, tüm bunlar neden şimdi meydana geliyor? Sizler artık, birçok şeyi keşfetmeye başlıyorsunuz ve bu durum devam ederken, yaşamınız da değişmeye başlıyor. En önemlisi de “kim ve ne olduğunuzu” ve bu Dünya’da oluş sebebinizi anlamaya başlıyorsunuz. Bunlar her zaman sizin “en can alıcı” sorularınız olmuştur, öyle değil mi?  Artık bunları, kendi kendinize cevaplamaya başlayacaksınız.
Hangi kaynaktan gelirse gelsin (yükselmiş ustalar, ilahi varlıklar vs.) bütün mesajların amacı daima, sizin bu soruların cevabını bulmanızı sağlamak olmuştur. Ve böyle olmaya da devam edecektir. Sizler yükselmiş ustaları, rehberleri ve Melekleri çağırıyorsunuz. Peki, biz ne gibi ustalarız? Sizleri nereye yönlendiriyoruz? Sizlere mesaj veren, hangi Varlıklar? Ne tür mesajlar da, bizim mesajlarımız kadar önemlidir?
Sizler genellikle (Mor Alev: sizi diğer boyutlardan ayıran) bir “perdeden” bahsediyorsunuz. Bunları bilmenizin dışında, bu perde sizi neyden ayırıyor? Ama artık bu perde, gittikçe inceliyor. Aslında, olumlu yönde parçalandı ve yırtıldı bile. Ve size bahsettiğimiz yukarıdaki deneyimler, perdenin diğer tarafına attığınız “anlık bakışlardır”.
Bir not daha eklemek istiyoruz. Şayet bu deneyimleriniz gitgide çoğalıyorsa, onları yaşamınızın ayrılmaz bir parçası olarak kabul ediniz. Onlar sizin kendi Konseyleriniz. Orada bulunanların arasında haklı bir yere sahipsiniz. Onlara hizmet etmek için oradasınız. Ve lütfen şu konuda bize inanın! Onlar da size hizmet etmek için oradalar.
Bundan sonraki mesajlarımızda da sürekli bu mevzudan bahsedeceğiz. Ve bu konu, Varlığınızın bir parçası olarak tamamen algılanıncaya kadar da, değişmeyecek. Artık, gerçekte olduğunuzdan daha yetersiz olduğunuza inanmanız gerekmiyor. Tam tersi, gerçekte olduğunuz Varlığınızın “tümü” olmanız gerekiyor.
 Sizleri en büyük Sevgi ve Işık ile kutsuyoruz. Hepinize iyi günler diliyoruz.
Bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, Yüksek Benliğinizle daha aktif bir ilişki kurmak ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen“Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.
Telif Hakkı©2014 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (http://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir. Copyright © 2014 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. http://moralev.com/

0 comments:

Yorum Gönder