1 Kasım 2014 Cumartesi

Hilarion: Şimdiki enerji akımı sizlere “yenilenme ve yeni bir başlangıç” anlayışı getirecektir.

 fall sunrise
Değerli Sevgililer,
Dünya’nın her tarafındaki Işık işçileri, şimdiye dek hiç olmadığı kadar fazla Işığı benliklerinde tutuyorlar ve dünyaya demirliyorlar.
Her birey, kendileri için her gün güzel bir şeyler yaparak, gelişmeye gayret ediyor. Kendilerini ufak şeylerle ödüllendiriyorlar ve bu da onların kendilerini, “kabul edilen ve görülen” bir kişi olarak hissetmelerini sağlıyor.
Ruhsal yolculuğunuzda ilerleyebilmeniz içinÖz-Sevgi’nin bir zorunluluk olduğunu, artık hepiniz öğreniyorsunuz. Öz-sevgi, kişinin tüm ruhsal gelişiminde hayati bir unsurdur. Ve kişinin hem kendisiyle, hem de çevresiyle denge ve uyum içinde kalmasını sağlar.
Dış dünyanın “dikkat dağıtıcı olayları” duygularınızı bombalamaya devam ederken kendini sevmek, sizi dayanıklı, sağlam ve dengede kılar. Ne kadar muhteşem olduğunuzu ve Dünya’daki tüm güzelliklere layık olduğunuzu, asla unutmayın. Son zamanlarda çoğunuz, epeyce fazla kozmik enerji aldınız. Ve her zamanki gibi bu durum, enerjilere uyum sağlamayı ve onları özümsemeyi gerektirir.
 
Artık, neyin size mutluluk getireceğini ve tutkunuzu dışarı çıkaracağını iyice düşünerek, yolunuzda ilerlemeye odaklanmalısınız. Aylardan beri bu söylediklerimizin çoğunu, eminiz dikkate almışsınızdır. Ve şimdi de söylenenleri uygulamak, sizin için çok daha kolay olacaktır.
“Simya” (Dönüştürebilme) yeteneğinizi geliştirerek, gücünüzü nasıl sevgi dolu ve yapıcı bir şekilde kullanacağınızı öğrendiniz. Ve bu özelliğiniz, önümüzdeki günlerde daha da gelişecek. Barış, Neşe ve yaratıcılık duygularınızın yenilendiğini hissedeceksiniz ve Yeryüzündeki yaşamın mucizelerine minnettar olacaksınız. Yeteneklerinizi, bilgeliğinizi ve bilgilerinizi, hayatınızdaki olanakları fazlalaştıran güzel amaçlar için kullanacaksınız.
Ruhsal yolculuğunuzda artık işe yaramayan geçmiş pişmanlıkları, üzüntüleri ve düşünce kalıplarını salıverdiniz. Bunlardan bazıları bilinçaltınızın derinliklerinde kök salmıştı. Şimdiki enerji akımı bu son kalıntıları da salıvermenizi sağlayacak ve sizlere “yenilenme ve yeni bir başlangıç” anlayışı getirecektir.
Yaşamınız daima, Ruhunuzun yüksek iradesine uyumlu bir şekilde değişir ve gelişir. Deneyimlediğiniz her şey, Sevgi ve Bilgeliğin yüksek seviyelerini kucaklamanız için, farkındalığınızı genişletmenize yardımcı olacak şekilde tasarlanmıştır.
Her deneyim, sizin şu anki “bilge, sevecen ve şefkatli” kişi olmanızı sağlamıştır. Yani, geçmişteki her şey doğruydu ama artık, olumlu bir dönüşüm ve köklü değişiklikler meydana getirme zamanıdır.
Hepiniz, gerek kendi dünyanızla ilgili, gerekse bütün Dünya ile ilgili hayallerinizi gerçeğe dönüştürme yeteneğine sahipsiniz. Sizlerden, kendinize inanmanız, güvenmeniz ve yolunuzda hiçbir engel bırakmamanız isteniyor. Her deneyimi, bir “tecrübe” olarak görün ve her birinin kendinizi geliştirmenize (ustalaşmanıza) katkı sağladığını bilin.
Şimdi önünüze yepyeni ve heyecan verici yollar açılıyor. Ve artık “Işıldama” sırası size geldi. İçinizdeki sınırsız potansiyeli görebilmeniz için, açık bir kalp gereklidir.
Yaratmış, oluşturmuş veya ulaşmış olmaktan mutlu olacağınız her şey, şimdi imkânlar dâhilindedir. Tek ihtiyacınız olan şey, kendinizden emin olmak, fikirlerinizin ve ilhamlarınızın İlahi rehberler tarafından yönlendirildiğine güvenmektir.
Sizler, zihinsel ve duygusal olarak hayatta karşılaştığınız her şeyin üstesinden gelebilecek yeteneğe sahipsiniz. Ruhsal bakış açısından bakıldığında, yaşamda “yanlış” diye bir şey yoktur. Gerçekte tam olarak kim olduğunuzu kabul ettiğinizde, yaşamınızın “ilahi eşzamanlılık ve ilahi düzeniyle” büyülü ve harika bir şekilde değiştiğini göreceksiniz.
Bu kadar uzun zamandan beri göstermiş olduğunuz azim, dayanıklılık, bağlılık ve adanmışlık size çok yardımcı olacaktır. Ruhunuzdan gelen rehberliğe kulak vermeye devam edin. Hedeflerinize kararlılık, yetenek ve azimle odaklanırsanız, o zaman onlara ulaşırsınız.
Sizler gerçekten, olabileceğiniz en berrak ve parlak bir Işık haline dönüşüyorsunuz. Bugüne kadar yaşamınızda oluşturduğunuz her şeyin değerini bilin. Hepiniz doğru yoldasınız. Her şey güzel olacak.
Bir sonraki haftaya kadar…
BEN Hilarion
Bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık”bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.
Mor Alev Dostu tarafından çevrilmiştir. İngilizce telif hakkı Marlene Swetlishoff’a aittir. Mor Alev Dostu, Marlene ve Hilarion’a sonsuz teşekkürler.http://www.therainbowscribe.com
Telif Hakkı© 2014 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (http://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir
Copyright © 2014  by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. http://moralev.com/

0 comments:

Yorum Gönder