16 Ekim 2016 Pazar

BM MİKAİL: ELMAS YILDIZ ATEŞİ İLE DANS ETMEK: 10/10 ve 11/11 Kapıları ve Yeni Başlangıç

14642387-1207508745959642-2735582755917425772-n
Başmelek Mikail ~ Celia Fenn kanalıyla
9 Ekim 2016
Yoğun ve güçlü zamanlarda yaşıyorsunuz, Sevgililer. Bu zamanda, Elmas Işık ve Elmas Kodlar Dünyanızı Elmas Yıldız Ateşi adını verdiğimiz Elmas Işığın ateşli formu ile aktive ediyor.
Elmas Yıldız Ateşi Nedir?
Kozmik Varlığınızın, Ruhunuzun ve Yaratıcılık enerjisinin maddesidir. Ona “Ruh Ateşi” de diyebilirsiniz, çünkü Yaratıcı Süreçte ışıkta dans etmek için Kozmik Arzuyu aktive eden güçlü bir elektrik ateş enerjisidir. “Melek Ateşi” diyebileceğimiz şeydir ve Ruhun kendi İlahi Özünü tanıdığı ve kendi Fiziksel Bedenlenmesinde Meleksi Yıldız Ateşini kabullendiği yerdir.
O, Kozmik Kalpte saf beyaz ışık ile yanan Işık ve Ateştir. Ve aynı zamanda sizler Yeni Gerçekliğe girerken ruhlarınızda ve kalplerinizde yanan Işık ve Ateştir.
Sevgililer, birçoğunuz Elmas Yıldız Ateşi Işık Beden Meridyenlerinizde ve Sinir Sistemi vasıtası ile Fiziksel Bedeninizde ve Hücresel Matriksinizin derinlerinde dans ederken, Elmas Yıldız Ateşini hissediyorsunuz. Burada yeni formları ve yeni kalıpları aktive eden DNA’nız ile dans ediyor.
Aslında bu, İlahi Yaratıcı Zekanın eski olanı yakmak ve gelmesi gereken şeyi yaratmak için Elmas Ateşi gönderdiği zamandır. Bu, bedeninize akarken ve Işık Bedeninize/Fiziksel Bedeninize bütünleşirken, Elmas Yıldız Ateşin farkında olmanın zamanıdır. Bu, Sihre ve Dansa teslim olmanın ve Yeni ortaya çıkarken sadece İlahi Yaratıcı Gücün yaratmasına ve tezahür ettirmesine izin verme zamanıdır.
 
10/10 ve 11/11 Kapıları ve Elmas Yıldız Ateşin “Tutuşması”
Sevgililer, Ruh Ateşi sizde ve Dünyada aktive olacağı zaman, yakında gelmekte olan iki güçlü an var. Bunlar 10/10 ve 11/11 adın verdiğimiz Zaman Kapıları veya Zaman portallarıdır.
10/10, 10 Ekim’de gerçekleşiyor ve 1/1/9 Kapısı olarak Yeni Başlangıçların enerjisini taşıyor. Çifte 1 enerjisi yeni başlangıçları işaret ederken, 9 Üstatlık ve Tamamlanmanın enerjisi ile rezonansa giriyor. Aslında, Yeni Gerçeklikte zaman ve yaratımın yeni döngüsüne başlayabilmeniz için, dönüşümünüzü tamamlıyorsunuz ve Yeni Enerjinin üstadı oluyorsunuz.
Bu günde ve bu zamandan sonra, Elmas Ateş dalgalarının bedeninizde ve hayatınızda aktığını hissedeceksiniz. Elmas Ateşin kendi yaratıcı zekasını izlemesine izin vermek ve yarattığı şeyi görmek bilgece olur. Sadece hayal kurun ve arzulayın ve Elmas Ateşin bu hayalleri ve arzuları tezahüre taşımasına izin verin.
11 Kasımdaki İkinci Zaman Kapısı çok güçlü bir geçiş olacak. 11/11 Kapısı “Master Aktivasyon” portalıdır ve bir 2/2/9 olan 11/11/9 un kendi gücü Üstat Rakamlar 11 ve 13’ün her ikisinin gücünü ve Üstatlık ve Tamamlanma ile birlikte 2’nin İlahi Dişil bilgeliğini aktive eder. Bu noktada Elmas Yıldız Ateş İlahi Dişil enerjide bedenleniyor, bu Yıldız Ateşi/Ruh Ateşinin güçlü akışının Epifiz Bezinde ve kendi “Kristal” Kafatasınızın Sağ Beyin/Sol Beyin “kadehinde” aktive olacağı ve sonra Kalp Merkezi vasıtası ile bedeninize aktarılacağı anlamına gelir.
Bu en yoğun aktivasyon olacak ve sadece fiziksel olarak “hazır” olanların kendi Yüksek Benlikleri tarafından buna girişmelerine izin verilecek. Bu, Sağ Beynin ve Sol Beynin uyum ve denge içinde olmasını gerektirir ve Yıldız Ateşi Omurga kordonuna, Kalbe ve Dünya Yıldızı Çakrası aracılığı ile Dünyanın Kalbindeki Dünya Ateşi ile birleşeceği aşağıya Dünyaya yönelir.
Burada Elmas Yıldız Ateşi Dünya Kalbinde toplanır ve Yeni Dünya için Yeni Matriksin yükselmesinin güçlenmesine yardımcı olur.
Sevgililer, yeni hayat ve yeni gerçeklik hayallerinizi kurarken, aynı zamanda Yüksek Bilinçte Herkes için Yeni Dünyayı ve Yeni Gerçekliği hayal ediyorsunuz.
Elmas Bilinç ve Yeni Gerçeklik Işık Taşıyıcıları
Bu değişim ve dönüşüm zamanında, Dünyada üç tip insan olacak: eski enerji bilincinde hala “uyuyanlar”, uyanma sürecinde olanlar ve kendi Üstatlıklarını bedenlemiş ve Elmas Ateş Bilincinin taşıyıcıları olanlar.
Hayatı hala eski dualite ve çatışma 3B modelinde yaşamaya teşebbüs edenler “uykuda olanlar” olarak isimlendirilebilir. Onlar hala lineer zaman çizgilerinde işleyen ve çoğu zaman gerçekliğin önceden hazırlanmış versiyonlarında kapana kısılmış olan sol beyin ve “mantıklı” düşünürlerdir. Henüz bilinçlerini var olmanın ve bağlantı ve etkileşimin başka bir yolunun farkındalığına yükseltmediler. Eski enerjide “uykuda” olmak ve yine de beşinci boyut dünyasında var olmak bu tür insanlar için hayatı çok zorlaştırır. Onlar için, derin dönüşüm süreçleri tehdit edici ve kaotik görünür ve çoğu zaman daha saldırgan ve daha agresif olarak ve daha fazla kaos, karışıklık ve endişe yaratarak tepki verirler. Etraflarında Elmas Yıldız Ateşinin etkilerini hissederler, ama ondan yararlanamazlar veya onun yaratıcı potansiyeli ile akamazlar.
İkinci grup “uyanma” sürecinde olanlardır ve hayatın başka bir yolunun olduğunun ve Dünyada yeni bir Paradigmanın doğmakta olduğunun kavrayışına varanlardır. Çatışmanın, dualitenin ve güç oyunlarının ötesine geçmişlerdir ve Sevgi ve Birlik Bilincinde büyümeye ve bu bilinçte ortaya çıkmaya ilerlemişlerdir. Onlar Elmas Yıldız Ateşi ile bütünleşebilmek ve yaratabilmek için, yeni bilinçlerini geliştirirken ve Işık Bedenlerini aktive ederken, arıyor ve öğreniyor ve destek arıyorlar.
Üçüncü grup, Yeni Enerjilerde Üstatlaşmış olan ve Elmas Yıldız Ateşini bütünleştirme ve bedenlenme sürecinde olan ve Elmas Bilinci yaşamakta olanlardır. Onlar Var Olmanın Sağ ve Sol Beyin modlarını bütünleştirebilen ve dengeleyebilenlerdir ve Kalplerinden ve Sevg ive Şefkatten işlev yapabilenlerdir. Onlar Elmas Yıldız Ateşin Yaratıcı Enerjisi ile akarlar ve Yeni Gerçekliğin kendi versiyonlarını ifade ederken ve yaratırken, kendi Zaman Spirallerinde yaratabilenlerdir. Onlar Ruhu, Canı ve Bedeni Dünyada İlahi Sevginin biricik birleşmiş ifadesine bütünleştirmişlerdir!
Sevgililer, ayrıca burada Gezegene 2012’nin sonundan bu yana gelmekte olan Elmas Işığın muhteşem varlıkları olan Elmas Çocuklardan söz edebiliriz. Bu ışıltılı ruhlar Elmas Yıldız Ateşin frekansı ile doğarlar ve her nerede olurlarsa olsunlar, kendi Ruhlarında Elmas Yıldız Ateşi demirlerler ve etrafındakilerin Yaratıcı Işığın bu yeni akışına açılmaları için fırsatlar yaratırlar.
Sevgililer, bu zamanda Dünyada Herkesin Bilincinin derinliklerinde geçişler ve değişimler aktive olurken, İnsanlığın aslında akışta ve değişim içinde olduğunu görebilirsiniz. İnsanlarla günlük temelde etkileşirken, herkesin aynı bilinç seviyesinde olmadığını hatırlamanız her zaman iyidir. Eğer Elmas Işığı bedenleyenlerin seviyesine eriştiyseniz, o zaman her neredeyseniz bu ışığı aktardığınızı ve demirlediğinizi bilirsiniz.
Elmas Yıldız Ateşi Bütünleştirirken Nasıl Hissedebilirsiniz
Bu güçlü Elmas Yıldız Ateşi bütünleştirirken, bu süreci bedeninizde kesinlikle hissedeceksiniz. Fiziksel varlığınız daha fazla yüksek frekanslı ışık enerjisi emiyor ve daha yüksek frekanslarda titreşiyor. Bu başlangıçta yoğun tükenme hislerine neden olur, sanki her zaman uyumak ister gibi. Gerçekte, Sevgililer, bu ateşli enerjileri bütünleştirirken sık sık dinlenmeye ve fiziksel bedeninize özen göstermeye gereksiniminiz olabilir.
Ayrıca bedeninizde, özellikle sindirim sisteminizde “yanma” duyumsamaları yaşayabilirsiniz ve bedeninizin geçişteki kendi enerjisine odaklanmasını sağlamak için bir süre diyetinizi çok hafif ve alkali yiyeceklere değiştirmeye gereksinim duyabilirsiniz. Aynı zamanda, yüksek frekanslı enerji yangı yaratabilirken ve bedeninizdeki eski incinmelerin ve zayıflıkların olduğu bölgeleri tahriş edebilirken, bedeninizde ağrı hissedebilirsiniz. Toksinleri atmak ve ışık beden ve fiziksel bütünleşme süreçleri tarafında “aşırı ısıtılabilen” sistemi “soğutmak” için gereksinim duyduğumuzda su içtiğinizden emin olun.
Bu hislerle birlikte, ayrıca bedeninizde bazı “huzursuzluk” ve gariplik hisleri deneyimleyebilirsiniz. Sanki bedeninizde elektrik akımları dolaşıyormuş gibi olabilir, gerçekte olan bu. Yüksek frekanslı ışık fiziksel bedeninizde akmak ve fiziksel matrikse erişmek için sinir sisteminizi kullanır. Bu bazen gergin ve endişeli hissetmenize neden olabilir veya uykuya dalmakla mücadele edebilirsiniz. Ya da bir kaç saat sonra stresli hissederek uyanabilirsiniz. Veya bilinçaltınız bu süreçleri açıklamaya ve bütünleştirmeye çalışırken garip rüyalar görebilirsiniz.
Günlük yaşamınızda, bazen yönünüzü kaybetmiş ve kafanız karışık hissedebilirsiniz ve şeyleri unutabilir ve zamanı “kaybedebilirsiniz”. Bilgisayar terimleriyle bunun nedeni sabit diskinizin yeniden formatlanmakta olmasıdır ve “bilginin” bir kısmının kaybolabilmesidir. Süreç tamamlandığında tekrar berrak bir şekilde işlev yapabileceğinizin farkında olun.
Ayrıca gerçeklikten ve diğerlerinden “kopmuş” hissedebilirsiniz. Bunun nedeni öyle olmanızdır! Size hem kendi yaşamınızı ve gerçekliğinizi hem de Dünyanınkini yeniden yaratma muhteşem fırsatı veriliyor. Hayal kurarak, yaratarak ve kendi varlığınızda Elmas Ateşi taşıyarak, bu güçlü yeni ışığın topraklanmasına çalışıyorsunuz. “Yeniden bağlanmaya” çalışmayın, bunun yerine Yeniyi yaratmaya odaklanın ve yeni Işığınıza ve Frekansınıza daha fazla uyumlu olanların sizi bulmalarına izin verin!
Bütünleştirme Sürecinde Elmas Yıldız Ateş ile Çalışmak
Elmas Yıldız Ateşi ile çalışmanın en iyi ve en pozitif yolu, yaratıcı olmanıza ve Ruhunuzun gücüne ve bilgeliğine erişmenize izin veren aktiviteler ve süreçler ile meşgul olmaktır.
Yaratıcılığınızı kullanmak da varlığınızın Sağ Beyin bölümünü aktive etmenizi sağlar, bu Elmas Yıldız Ateşi Işığının alınması ve aktarılması için “kadeh”i sağlayan Sağ Beyin/Sol Beyin dengesini yaratmaya doğru çalışıyor olacağınız anlamına gelir.
Bireysel tercihe göre, yaratıcılık bir çok şekillerde ifade edilebilir.
Belki başlamak için en kolay yol, günlük hislerinizi, deneyimlerinizi ve bilgeliklerinizi kendinizin yarattığı sözcükler, şiir veya resimler ile kaydettiğiniz kendi Ruhsal Günlüğünüz ile çalışmaktır.
Ayrıca müzik, mantra, şarkı, dans veya görsel ve sanatsal yaratım formları vasıtasıyla yaratıcı ruh özünüzü ifade etmek için gruplar halinde bir araya gelmek iyi bir fikirdir. Benzer frekans ve rezonanstaki insan grubunda olmak, kendi yaratıcı akışlarınızı aktive etmenize ve dengelemenize yardımcı olur.
Bir süre sonra, yükselen yaratıcılığınız ile çalıştıkça, hayal kurarken ve kendi yaratımlarınızın renklerini, seslerini ve tatlarını seçerken, yaratıcılık ve hayatınızı ve gerçekliğinizi yaratma arasındaki bağlantıyı görmeye başlarsınız.
Ruhunuzun Renklerini ve Tonlarını seçerken ve ifade ederken ve Yeni Gerçekliğin Yaratımına katkıda bulunurken bu ne kadar ihtişamlı bir macera.
(Çeviri: Saffet Güler)

1 comments:

Yorum Gönder