12 Ekim 2016 Çarşamba

NLP,Türkiye,Dünya,Güneş sistemi nasıl kurtulur?

 
NLP insanın kendinin her anda daha iyi bir versiyonunu açığa çıkarmak için muhteşem bir vasıtadır.NLP doğru soruları sorma sanatıdır...

Kurtulmak isteyen kendini mahkum hissediyordur.
Kurtulmak için yeni davranış şekillerine ihtiyaç vardır.Eski davranış sistemleri bizi bu günlere getirdi;dünyadaki yaşam nerdeyse geri dönülemiyecek noktaya gelmek üzere.Doğanın dengesini bozduk.
Şu anda ne yapıyoruz;bir hayvan düzeyinde hayatta kalmaya çalışıyoruz ama aslında hayvanlarda aşağı düzeyde davranıyoruz.

İnsan davranış bir çevrede ve yeteneklerle devreye girer.Davranışlarımızda gerçek manada değişimi inanç seviyesinde ve daha yukarılarda yaratabiliriz.İnançtan yukarı değerler,kimlik ve ötesi seviyesi vardır.
Mutlu olmak için inanç,değer ve kimlik seviyeleriyle uyumlu olmamız gerekir.Ne kadar uyumsuzsak o kadar mutsuz oluruz.

İster bir yaratıcı zekaya inanalım yada sezelim ister biz evrimle rastgele çıktık ortaya diyelim savaşın değilde barışın insanlar ve diğer canlılar için daha hayırlı olduğu ortadadır.
Ben Sonsuz ve Sınırsız yaratıcının varlığının farkındayım.Kendi gözlemlerime ve büyük din kitapları,diğer ışık yazıtları incelemelerime göre insan embriyo bir Tanrıdır.Evrenlerdeki tüm insanlar ve diğer tüm bilinç varlıkları birbirine bağlıdır.

Siyasi düzlemde Kapitalizm denen şey gerçekte sadece bir vasıtadır.Harita bölgenin kendisi değildir,yani sözcükler sembol olup çok farklı manalarıda taşıyan araçlardır.Kapitalizmin derinine gidersek bunu insanlar kullanmaktadır ve arkasında azınlığın kçoğunluğa hükmetmesi ve ayrılık bilinci vardır.Kimlik düzeyinden gidersek bu bilinçler kendilerini diğerlerinden üstün görmektedirler.Bu düşüncenin kökeni dünyamızın ötesindedir.İnsanlı ilk gezegenimizde başlamadı.Dinlerde şeytan ve cinleri yada Dark Kabal dedikleri bu güçler ve onların işbirlikçisi insanlardır.Yeni çağda insanların sezgiselliği artmış ve özden akışlar başlamıştır,kanal bilgisi denen başka bilinç düzlemlerinden gelen aktarımlar vardır.
İnsanların çoğunluğu bir kez bile okumadıkları dinlere ve kitaplarına inanıp görüş ayrılığından savaşabilmektedirler,çünkü din,
din adamlarının yorumlarıyla yaşanmaktadır.
Çözüm gerçek kimliğimizin ve değerlerimizin farkına varmaktır.Doğru bilgiye uygun yaşam günlük pratiğimiz olmalıdır.


Kanal bilgilerine dikkat edin sevinç ve umut verici değilse karanlık güçler araya giriyor olabilir.Bu dünya özgür irade ile geldiğimiz ve karanlığı test etmenin yapıldığı biokimyasal bir deney alanıdır.İnsan Tanrısal özüne bağlanıp ışığın gücüyle bir tanrı haline gelecek ve Sonsuz Sınırsız Yaratıcı YHWH tanrı ile birlikte yaratacaktır.Nasılki bir kas ağırlıkla direnç çalışmasıyla gelişirsek.Işığımızın parlaklığı karanlı aydınlatabilme gücüyle orantılı olacaktır.Tanrısal sistem BİR'in ve Bütünün farkındalığına uyanmamış olana gücü teslim etmeyecektir.Karanlık şu anki dünya ırkına ve öncekilere müdahelede bulunmuştur ama hiç bir zaman bazı kanal bilgilerinin söylediği gibi ışığın yenilmesi söz konusu değildir.Herşey kontrol dahilindedir.Büyük beyaz Kardeşlik melek boyutları ve Zihin 2 tipi denen ışık insanlardan oluşur.
Bu dünya hasat dönemindedir.
3 adet büyük bilimsel buluş son öncesi verilecektir.3.gözünde özel bir kristal olan ve Tanrıyla direkt bağlantılı çocuklar dünyaya gelecek ve çocuk meclisleri kurulacaktır.Işık tabletleri bulunup dünyaya duyurulacak ve uzaylılar belli ley hatlarına inişler yapacaklardır.Bazı doğa olayları ve savaşlar olacaktır.Çin ve negatif uzaylı güçlerin ittifakıyla yapılan büyük savaş zamanı dünya kataklizme girecek ve seçimin ışıktan yana kullanıp DNA aktifleşmelerini tamamlayanlar ışınlama ve gemilere alınma yoluyla dünyadan tahliye edileceklerdir.

Tüm bunlar olmadan önce 10 kişilik ışık çalışma gurupları kurulacak ve ışığı seçenler sona hazırlanacaktır.
Korkacak hiç bir şey yok ışık kardeşlerim.Gönlümüz arzu ediyorki hükümetler doğru olanı yapsın.Kasıtlı olarak ormanları yok ediyor ve dünyayı ve insanları kirletmek için gereken herşeyi yapıyorlar.Dünyayı kirletmeyen enerjilerin kullanımı bastırılıyor,ülke ülke bölünmeye devam ediyoruz.İnsanlar beyni yıkanarak zombileştirilip birbiriyle yalan kavramlar için savaştırılıyorlar.Biz pozitif olmaya devam edelim ama gerçek kurtuluş Tanrısal sistemin müdahelesiyle gelecektir.

Kim olduğunuzu hatırlayın..Ölüm yok korku yok...Ama özgür irade var...Ölümsüzlüğü yada ölümü seçme hakkımız var.
Her yeni gün kimliğimizi daha derinden bilme ve sevgiyle yaşamak temel hedefimiz olsun,henüz vakit varken bütünün hayrına olmayan davranışlarımızı temizleyelim.
Dünyamız insanı galaktik insan olmaya doğru gidiyor.
Zafer Tanrısal ışığındır.
J.E.S

0 comments:

Yorum Gönder