16 Ekim 2016 Pazar

KRYON: “BAĞLANMAK – Bölüm İki”


connecting-with-spirits_orig 
KRYON MESAJI BAĞLANMAK – Bölüm İki”
Bu canlı kanallık Columbus, Ohio’da verildi
10 Nisan 2016
Lee Carroll kanalıyla
Selamlar sevgililer, ben Manyetik Hizmetten Kryon’um. Ekip hala burada ve geleceğin dinleyicileri burada. Sevgili geleceğin dinleyicileri, tam şu anda bazıları için gerçekte geçmiş olması ilgin değil mi? Ama bir şekilde, hepimiz “şimdi”de bir aradayız.
Günün öğretisi, İnsan Varlığının her yıl biraz daha çok boyutlu olmasıdır. Gerçekliğinizin ve yaşamınızın süreçleri bu şekilde değişebilir, çünkü yeni aletler düzenli, bilinçli yaşamınızın parçası oluyor. İnsan doğası değişmeye başlayacak ve farkındalığınızda bir geçiş yakın. Tüm bunlar dilerseniz, eski alışkanlıkların ve eski yaşam şekillerinin üstesinden gelmeyi uygulamaya yardımcı olacak.
Değişim zorlu. Değişim zorlu, çünkü ayrıca zorlu olan başka şeylere neden oluyor. Bir şeyi değiştirirsiniz ve başka şeyler değişir. Sezgisel olarak bunu bilirsiniz ve buna bir direnç olur. Bu direnç tamamen normaldir ve yaygındır ve en sonunda rahatsızlık geçirirsiniz. Size söylemeyi dilediğimiz ilginç olan şey şudur: Bugün yaptığınız değişimler sadece daha fazla değişim yaratmayacak, aynı zamanda daha fazla hayırseverlik yaratacak. Tanrı sizi o kadar çok seviyor ki, bu Tanrı, bu yaratıcı kaynak yaptığınız şeyi görüyor ve eşzamanlılık ile bunun hayırseverliğini eşleştiriyor.
Bu bütün kavram gerçekliğinize ve fiziğinize meydan okuyor. Görülmeyene güvenmek zorlu! Ama, Ruh çok boyutluluğa sahiptir ve siz değilsiniz. Ruh sizi o kadar çok seviyor ki, güveninizin ödülü yaptığınız her şeyin üzerinde “hayırsever bir parıltı”nın olmasıdır. Yaptığınız şey hakkında öncekinden daha iyi hissedeceksiniz ve bunun keyfini çıkaracaksınız.
Bilinmeye adım attığınızı ve bununla ilgili korku yerine sersemlediğinizi imgeleyin. Yıllar önce sözünü ettiğimiz bilinmeyen köprüye doğru koştuğunuzu ve fren yapmak yerine bilinmeye doğru hızlandığınızı imgeleyin. Bu, Ruhun gördüğü inancın tutumudur ve kim olduğunuz hakkında size çok fazla şey söyler.


Keyfini çıkardığınız bilince ayarlı olan sahip olduğunuz DNA da bunu görür. Kalbiniz, epifiz beziniz ve mantıklı beyniniz de görür. Onları hepsi bunu görür. Bu, geçmişte “saf niyet” veya” şefkatli eylem olarak tanımladığımız şeyin gücüdür. Tüm bunlar sizin için bunu rahatlatmak üzere birlikte çalışır. Bu yenidir. Geçmişte, inancınızı yaşamak için adım attığınız zaman, şimdi olduğu gibi bir destek ekibi yoktu. Eski enerjide, bugün olduğu gibi orda yoktu. Bunu henüz yaratmamıştınız, ama şimdi sahipsiniz. Ve yine, şunu söylüyoruz: Şeyler her zaman göründüğü gibi değildir ve bugün tekrar denediğiniz şey iyi işleyebilir, daha önce başarısız olmuş olsa bile.
Bu kısa mesaja “Bağlanmak, Bölüm İki” başlığını vermek istiyorum. Bu, dün verdiğim son mesaja bir ilavedir.
Yeni Türde Bir Bağlantı
Özetlersek, DNA’nızın üzerinde çok boyutlu bir dönüşe sahip olduğundan konuştuk. Bu, DNA’nın kısmen kuantum olduğu [kanıtlanmış olan kuantum özelliklere sahip olduğu] anlamına gelir. Ayrıca bundan dolayı, DNA’nızın küçük bir “kuantum olay” üretebileceğini de söyledik. Aynı zamanda gezegende görülmekte olan bu yeni enerjinin sadece yaşlı ruhları değil, tüm insanlığı değiştirmekte olduğunu anlattık. Bir çok insan yeni türde olasılıklara uyanmaya başlıyor ve bu olasılıkları size sihirli görünebilecek bir çok şeyi yapmak için kullanıyor, çünkü bunlar çok farklı.
Ayrıca Akaşik Kaydınızın DNA’nın o engin hafızasında olduğunu söyledik, son zamanlarda bu bilimde daha önce bilinmeyen verilerin ve bilgilerin deposu olarak görüldü. Daha önce “çöp DNA” olarak etiketlenen şeyin, şimdi şaşırtıcı miktarda bilgi içerdiği biliniyor. Akaşınız bunun parçasıdır (size yıllar önce söylediğimiz gibi) ve beklemediğiniz şekillerde ortaya çıkmaya başlayacak.
Bireysel İnsanlarda gerçek dışı olarak reddedeceğiniz şeyler gerçekleşmeye başlayacak, çünkü olduğunuz İnsan ve kim olduğunuz şimdiye kadar 3B’de var oldu [sınırlı boyutsallık]. Hafifçe kuantum olaylar bile beklenmez. İnsanlık tamamen psişik olan birini gördüğü zaman, özellikle eski enerjide, ne yapar? Herkes ya bunun bir parçası olmak ister ya da ondan kaçmak ister. Buna çoğu zaman büyü veya şeytansı denir. Hükümet bunu ister, tam olarak anlaşılmasa bile. Bir çok insan sadece bunu yadsır ve bununla ne yapacağını bilmez. Size bu basit örneğin gerçekleşecek olan şeye sadece şöyle bir bakma olduğunu söyleseydim? Buna hazır mısınız?
 Süper psişik bir insan, pre – cog [görülemeyen şeyleri görebilen birey] adı bile verilebilecek bir insan, zaman çemberinde var olan gerçekliğinpotansiyellerini toplayabilen biridir. Ama, bu insan olaylar sanki önceden gerçekleşmiş gibi konuşur. Potansiyeller gerçek olay gibi aynı enerjiyi taşır. İnsanların potansiyeller ile yaptıkları şeye bağlı olarak, gördükleri şey doğru olabilir veya olmayabilir. Ama farklı olarak ve çoğu zaman ürkütücü olarak görülürler.
 Bir psişik polise tekrar tekrar yardımcı olabilir, yine de bir çok polis kapıyı kapatır ve gözlerini devirir ve bunun gerçek olmadığını söyler. Onlar içingerçek değildir, çünkü bu 3B de başa çıkabilecekleri bir şey değildir. Söylediğim şeyi görüyor musunuz? Bu değişmek üzere. Daha fazlası. İnsanlar sadece onların yapabildikleri özel şeylerin farkına varmaya başlayacaklar. özel hatırlayışları olacak ve bunlarla ne yapacaklarını bilmeyecekler. Etraflarındaki potansiyelleri bile toplayabilirler.
 “Wo” Örneği
 Bunu basit tutmak istiyorum, çünkü bu en fazla anlayış gerçekleştiği zamandır. Size Wo’yu tanıtmak istiyorum. Bu gerçekte diğerleri gibi bir mesel değil, sadece bir örnek. Wo dört ile altı yaş arasında bir yerde ve o yeni enerjide. Wo anne babasına bir zamanlar kim olduğunu anlatmaya başlıyor. Onlara ailede olduğu zaman nasıl olmuş olduğunu anlatmaya başlıyor, ama farklı bir şekilde. Annesine, “Şimdiye kadar sahip olduğum en iyi annesin” diyor. Wo garip ve tuhaf olan şeyleri sayıp dökmeye başlıyor, sanki bu çocuk başka bir zamanda gerçekleşmiş olan bilememesi gereken olaylar hakkında çok fazla ayrıntıyı hatırlıyor.
 Wo’nun neden Akaşını hatırlayabildiğini size söyleyeyim. O yeni enerjide, artan DNA verimliliği olan yeni bir çocuktur. O, bilinçli evrim dediğimiz şeyin başlangıcını temsil ediyor. Bu nedenle hafifçe farklı DNA’sı var. Bunu kimyasal olarak ölçemezsiniz, ama onun söylediği ve yaptığı şeylerde görebilirsiniz. Ona daha zeki, daha bilge Wo demek isteyebilirsiniz, ama bundan farklı olduğunu söyleyeceğiz. Wo daha yüksek titreşiyor – Wo’nun kendi Dünyasından şeyleri hatırlamasına izin veren farklı bir bilinç. O hafifçe çok boyutlu oluyor. Ama, çocuğun şu andaki yaşamında bir yetişkin olarak geçmiş tarihi yok, bu nedenle, bir kaç sosyal kısıtlaması var. henüz inanç kutusu yok.
 Wo yol yordam bilmiyor, bu nedenle gördüğü, hissettiği ve hatırladığı şeyleri pat diye söyleyiveriyor. O aynı zamanda anne babasının tepkisine çok dikkat ediyor. Anne babası onun için her şey. Ona inanıyorlar mı? Onu kapatacaklar mı? Bunun sadece bir hayal olduğunu mu söyleyecekler? Yoksa, dinleyecekler mi? Onların nasıl tepki verdiği, Wo’nun kendi gerçeği hakkında sonraki cümlesini ve ondan sonrakileri nasıl oluşturacağını belirleyecek.
 Wo onlara kim olmuş olduğunu, nerede olduğunu ve ne yaptığını anlatmaya devam ediyor. taze hafızasının sınırlamaları yok ve sosyal olarak nasıl davranacağının kuralları henüz yok. Henüz başka insanların etrafında bir hayat yaşamadı. Nasıl sessiz olacağını bilmiyor, yoksa onlar onun tuhaf, acayip veya garip olduğunu düşünürler. Tek sahip olduğu anne babası ve şimdi onlara dikkatle bakıyor. Tüm bunları nasıl aldıklarını duyumsayabilir. O sadece gerçeği ifade ediyor ve Wo bir çocuk olarak çok yeni bir enerjide uyanıyor. Ama bir çocuk olarak, kabullenmeye gereksinimi var.
 “WO” ya sahip olan Anne Babalar için Tavsiye
 Size söylemek istediğim ilk şey, bir çoğunuzun ya gelmekte olan ya da burada olan “Wo” ya sahip olduğunuzdur. Bunu yapmaya başlayan çocuklarınız veya torunlarız ile ne yapacaksınız? Tam şu anda beklentisi olan bir anneye konuşuyorum, ama o bu odada değil. Sevgililer, bunu çocuğunuzdan alacaksınız! Tam şu anda tanımlanmış bir kutunun içinde olan bir inanç sistemine sahipsiniz. Kiminle konuştuğumu biliyorum. Bundan korkmanızı istemiyorum. Size herkes için talimatlar olan talimatlar vereceğim ve işte bunlar: Herhangi bir çocuk Akaşasından hatırladığı şeylerden konuşmaya başladığı zaman, dinleyin. Ne yapmakta olduğunuz önemli değil, durun ve dinleyin. Eğer okula geç kaldıysanız, durup dinlemenizi istiyorum. Okul bekleyebilir. Eğer işe geç kaldıysanız, durup dinlemenizi istiyorum. İş bekleyebilir.
 Bunu size söyleme nedeni, bu tür hatırlayışların “Wo”nuz ile uzun süre kalmasının gerekmemesidir. Çocuk büyürken bunu bir daha işitmeyebilirsiniz, çocuk kutuyu, kendi akranları dahil etrafındakilerle ilgili olanları öğrenecektir. Odada onunla konuşan melek hakkında konuşacaktır ve bu onun için gerçek olacaktır. Bunu işitmeye hazır olmayan bir akranına söyleyinceye kadar bu gerçek olarak kalacaktır. Bu belki “diş perisine” ve tüm diğer sahte varlıklara inandığı için onunla dalga geçen yaşlı biri olacaktır. O zaman çocuk kendisini kapatır.
 Akran tepkisi ve anne babanın tutumu onun antenidir ve hepsi kabullenme için dinlerler. Eğer bunu başınızdan atarsanız veya kabul etmezseniz, bundan sonra sessiz olacaktır ve en sonunda unutulacaktır. Yapmakta olduğunuz şeyi bırakıp dinlemenizi istiyorum. Çocuğa ilgilendiğinizi ve hikayelere inandığınızı ve büyülendiğinizi sergilemenizi istiyorum. Çocuğa söylenen şeylerden hoşlandığınızı söyleyin. Durun ve dinleyin.
Wo’nun size anlattığı her şey hakkında kabullenmenizi duyurmanızı istiyorum. Bir fırsat varsa, sorular sormanızı istiyorum. “Daha fazla anlat! Bu bilgi gerçekten harika! Bana bu şeyleri anlatman muhteşem. Bunun için seni daha çok seviyorum. Lütfen daha fazlasını anlat.” Eğer çocuk bu kabullenmeyi görürse, size bir şey söyleyeceğim: Akranlarının ne yaptığı önemli değil, çünkü köşedeki melek veya kim olduğunu hatırlaması ya da kaç kez yaşamış olduğu hakkında konuşabileceği bir arkadaşı her zaman olacak. Bu, bu gezegende daha fazla olmaya başlayacak ve özgür seçimle siz yeni ebeveynler “büyük resmi” hatırlamaya başlayan bir çocuğa nasıl davranacağınızın bilgisiyle sonra neler olacağını izleme yeteneğine sahipsiniz. Bu hafifçe kuantum olan İnsandır.
Akaşınızın Şeyleri Öne Çıkarmasına izin Verecek misiniz?
Şimdi Wo’yu anne babasıyla evde bırakalım ve başka bir örneğe bakalım. Yaşlı bir ruh olarak yüksek bilinciniz de köşedeki meleği görebilir. Belki size canlı gelecektir ve belki iletişim kurabileceksiniz – bir hayalet ile değil, bir görüntü ile değil – Yaratıcının sevgisini kişileştiren şeyle. Bir çocukken sahip olmuş olabileceğiniz bu sihirli dost yeniden canlı hale gelecektir!
Size şunu sorayım: Buna izin verecek misiniz, yoksa çok mu geç? Değişmek için kutuya çok mu yatırım yaptınız? Akaşınızdan kim olduğunuzun hatırlayışlarına ve olasılıklarına sahip olmaya başladığınız zaman, ne yapacaksınız? Belki bu, Dünyadaki amacınızın ihtişamını size göstermeye çalışan canlı rüyalarda olacak. Buna bir rüya, fantezi veya belki de tuhaf bir şey olarak mı davranacaksınız? Onu unutup, kapıyı kapatıp bunun hakkında kimseyle konuşmayacak mısınız? Veya bunu dinleyenlere ve inananlara, anlayanlara yüksek sesle anlatacak ve bunu kutlayacak mısınız? Görüyorsunuz, bu olabilir. Yaşlı ruh, bu rüyalara, bu yeni gerçekliklere sahip olmaya başlayacak olan sensin. DNA’nın verimliliği artmaya başladıkça ve sen yüksek bilince izin verdikçe, bu başlayabilir. Bu sadece çocukların başına gelmez. Sadece onlar olamaz, çünkü şu anda en deneyimli olanlarsınız. Çocuklar en sonunda oraya varacaklar, çünkü onlar da yaşlı ruhlar, ama sizin şimdi bunu anlayacak bilgeliğiniz var.
Bir yetişkin olarak bu şeyler size olmaya başladığında, hangi yaşta olursan ol yaşlı ruh, bunu baskılamaya eğilim olur. Belki bunun yerine onu sorgularsın ve dinleyecek olan birine gidip “Başıma garip bir şey geldi” diyebilirsin. Bunu söylemeye cesaret etmez misin! Bu tuhaf değil; normal bir şeydir! Tuhaf olan tek şey, çağlardır bunun harika potansiyelleri ile yaşamış olan ve bunu hiç kullanmamış olan bir İnsandır! Bu tuhaftır!
Eğer siz zamanı değiştirebilen biriyseniz ve burada tam olarak neden söz ettiğimi biri varda, buna sahip çıkmanızı istiyorum. Eğer burada veya dinleyenler arasında çokboyutlu deneyim diyeceğim şeye sahip olmuş olan biri varsa, birilerine bunun tuhaf olduğunu söylemenizi istemiyorum. Ayağa kalkıp bu 3B kutusundan çıktığınızı ve kazandığınız deneyimler yaşadığınızı kavramaya başladığınızı sahiplenmenizi istiyorum! Geçiş burada ve yaşlı ruh yeni aletleri hissetmeye başlıyor!
Bazılarınız gerçekleşen garip şeyler yaşayacaksınız, sadece geçmiş inançlarınızın kutusunun dışında olduğu için garip olan. İlk kez duyduğunuz, sezgi adı verilen kafanızdaki sesi kutlama cesaretine sahip misiniz? Yoksa doktora mı koşacaksınız? Bu sizin seçiminiz. Bu, Tanrıya bağlanmanınbaşka bir yolu olarak öne sürmek istediğim ilavedir. Bağlantı kurmak sadece spiritüel şeylerin kavrayışı değildir. Onlar olmaktır! Bağlantı kurmak geçişin ve gezegenin yeni enerjisinin bir parçası olmaktır. Tüm bunları sadece oturup izlediğiniz günler geçti. Şimdi, bunu yaratmaya yardım ediyorsunuz.
Bugün için bu yeterli ve neden söz ettiğimi bilmek için bu odada yeterli öğretiniz oldu [iki günlük seminerden söz ediyor].
Bu yerden geldiğinizden farklı ayrılmanızı isterdim. Okuyucu, aynı şeyi senin için istiyorum. Bir an oturun ve bunun sizin için gerçek olup olmadığını düşünün. Bugün söylenen ve öğretilen şeyler tüm hayatlarınızda “normal” denen yaşadığınız kutunun ötesine geçer. Bilmeniz gereken şey, kutunun ötesinin gerçek dünya olduğudur. Yaşamakta olduğunuz dünya, sınırlı dünyadır.
Tek başına bu farkındalık bu odadakilerin ve okumakta olanların tüm bunları entellektüelleştirmek için gerekli olan değişime izin verir. Şunu hatırlayın: Entellektüelleştirmek zorunda olduğunuz tek şey kutudaki eski deneyimlerinizdir! Bu noktada yargılayacağınız tek şey, daha önce deneyimlediğiniz şeylerdir. Bu nedenle, eğer bu yepyeni ve henüz hiç deneyimlenmemiş olan bir şey ise, tek sahip olduğunuz onu doğrulamak için eski analiz aletleridir. Gerçekte tek sahip olduğunuz bunun gerçek olup olmadığının güveni ve sezgisidir. İlk kez rengi gören siyah beyaz bir insan yeni, renkli dünyasının ihtişamının keyfini çıkarmak yerine, algısını sorgulamaya eğilimlidir. Birçok insan gerçekte rengi görmenin dışında olduklarından konuşur ve siyah ve beyazda kalır. Bu İnsan tuzağının kavrayışı, bu şeylere inanmanızı engelleyebilen eski düşünceyi geçmenize yardımcı olur.
Şimdi büyük değişimler sizin için burada. Meditasyon yaptığınız sonraki sefer, şunu söyleyin: “Sevgili Ruh, yaratıcı kaynağı seviyorum ve onun parçasıyım. Onu pek anlamıyorum ama seviyor olmam anlamak zorunda olmadığım anlamına gelir. Sevgili Ruh, bana ihtiyacım olan şeyi göster. Bana beklemediğim yerlere yönlendirecek sezgiyi ver ve süreçte hayatımda zevk almamı sağla. Karanlık olduğu görünen şeye yürürken, gerçekte bunun yeni türde mükemmel bir ışık – şimdiden önce hiç görmediğim ışık – olduğunu anlamama izin ver.”
Ve öyledir.
KRYON
(Çeviri: Saffet Güler)

0 comments:

Yorum Gönder