19 Ekim 2016 Çarşamba

KRYON MESAJI “ALAN (THE FIELD) – Bölüm Bir”


Antahkarana2
Bu canlı kanallık Laguna Hills, California’da verildi
3 Temmuz 2016
Lee Carroll kanalıyla
Selamlar, sevgililer. Ben Manyetik Hizmetten Kryon’um. Bir an durup nefes almanızı istiyorum. Şimdi önünüzdeki gerçekliğe bakın. Güzel bir Pazar öğle sonrası bir sandalyedeki adamı dinleyip karanlık bir odada oturuyorsunuz. Size bunun “ötelerden bir ses” olduğu söylendi. Aslında öyle, ama bir komşunuz size “Bugün ne yaptın?” diye sorduğu zaman vereceğiniz tanımlama bu mu? Eğer öyleyse, komşunuz gözlerini devirecektir.
Bu, bu olayı perdenin ötesindeki görünmez bir kaynaktan gelen sevginin ve bilgeliğin gerçek mesajı olarak gören özel bir gruptur. Bu grupta ve diğer yerlerde dinleyicilerden bile, mesajın gerçek olduğuna dair şüphe olacaktır. Bu, insanlığın doğal önyargısıdır. Bir şekilde öğreniyorsunuz ve başka bir şey geldiğinde onu sorguluyorsunuz. Her zaman “Bu gerçek mi?” sorusu var. Bunlar karşılaştığınız şeyler ve Yaratıcı Kaynağın karşılaştığı şeyler. İnsanlığın düşüncesinde inanmadıkları şeyin mümkün olduğu bir yere izin verdiği bir zaman olacak mı? Düşündüklerinden farklı olabilecek gerçekliklerinin bölümlerini ve parçalarını incelemeye başladıkları bir zaman gelecek mi, ki bu güzel bir sistem hakkında bilgi vermek için kanallığın kapısını açacaktır.
 
Tanrı Üstat Fizikçidir
Geçmişte mesajlar verdim ve onlardan birinin adı “Tutumu olan fizik” idi. Düşündüğünüzden farklı olan bir fiziği tanımlar, çünkü önyargılı olduğu görülüyor – yani, beklediğiniz lineer şekillerde eşit olarak dengeli değil. Noktaları birleştirin ve bir an için spiritüel sağduyuyu kullanın. Fiziği kim yarattı? Her şeyin yaratıcısı kim? Yanıt büyük “BEN’İM” dir, Yaratıcı Kaynak – Tanrı. Bu, sizi ölçünün ötesinde seven ve içinde oturduğunuz ve yaşadığınız gerçekliğin yerini yaratan, içinizdeki aynı Tanrıdır. Her şeyin gerçekliği, her şeyin fiziği merkezi kaynaktan yaratıldı. Fiziğin içinde, belki Tanrı’nın resimde bir yerlerde olduğunu işaret eden bazı iyiliksever anormallikler olduğunu düşünür müsünüz? Belki size beklemediğiniz bir şeyi gösterecek olan, henüz şimdi incelenmekte olan, henüz keşfetmediğiniz şeylerin olduğunu düşünüyor musunuz? “Tutumu olan fizik” hakkında daha fazla konuşacağız, ama tutum uyum, birliktelik, eşzamanlılık ve sevgidir. Konuşmak istediğim şey bu.
Alan
Bilim insanlarınızın Alan adını vereceğim şeyi görmeye başlamaları uzun sürmeyecek! Bu zaten önceden daha az bir derecede görülmekte ve günün harika metafizik öğretmenleri tarafından öğretiliyor. O zaten orada, ona bakılıyor ve inceleniyor. İşte söylenen şey: Hepiniz bir enstrumanda titreşen yay gibi, kendi “titreşiminize” sahipsiniz. Eğer hafifçe farklı titreşirseniz, kozmos ile uyum içinde olabilirsiniz. Birbirini etkileyen rezonant frekanslar örneğini kullanıyorlar. Hiç duşta şarkı söylediniz mi? Müziğin belirli notalarını veya titreşimlerini seslendirirken, duş mekanı bu notalarda daha yüksek titreşir. Seslendirdiğiniz nota duş mekanı ile rezonansa giren bir frekanstır. Bu nedenle, sesiniz ile duşun rezonant frekansını henüz keşfettiniz ve daha yüksek ve parlak görünüyor ve şarkı söylemek daha eğlenceli.
Öğretmenler size, eğer yaylı bir enstrumandaki bir yay yeterince sert çekilirse, yanındaki başka bir yaylı enstrumanı etkileyeceğini anlatır, ki onun yayının aynı ayarına sahiptir. Diğer enstruman ona dokunmadan bile hafifçe titreşmeye başlar. Bu da rezonant frekansların etkisidir.
Sevgililer, gezegenin fiziği bu etkiyle doludur. Alan dediğimiz şey, başka bir kaynak ile rezonansa girebilen etrafınızdaki fiziksel mekandır. Tanrı bunu, sizin lehinize önyargılı olan bir şekilde yarattı. Sanki, eğer onun farkında olursanız, farkında olmadığınız bir şey ile rezonansa girmek için tasarlandınız. Bu rezonans tutumu birlikteliğe ve uyuma ayarlıdır ve sizden Alana sesi yansıtmanız istenmeye başlanıyor.
Bunun başka tanımlayıcı sözcükleri var ve bazıları önceden bunu deneyimlemiş olabilir. Etrafınızda olan şey ile rezonansa girdiğiniz bir yere gitmeyi tanımlamış olan kanallar ve diğerleri oldu. Bu Alandır. Alan iyiliksever, uyumlu bir titreşimdir ve eğer gidip bilincinizle onunla rezonansa girerseniz, hücresel yapınızı aktive edersiniz ve daha uzun yaşarsınız. Doğru zamanda ve doğru yerde bilincinizde Alan ile rezonansa girmek ve armonize olmanın aslında kendiliğinden iyileşmeye neden olabildiğini biliyor muydunuz? Bunun nasıl mümkün olduğunu hiç düşündünüz mü? Alan ile tamamen ve bütünüyle armonize olabilenler aslında bilinen fiziği kontrol edebilir ve değiştirebilir! Geçmişte fizik üzerinde kontrole sahip olan herhangi bir üstadı hiç duydunuz mu? Aslında, bir çoğu bunu yaptı. Tam şu anda gezegeninizde bunu yapanlar var. Hindistan’da bunu yapabilen, son zamanlarda vefat eden biri vardı.
Size bu yeni enerjide bilmeniz gereken bir şey anlatıyorum. 2012’den bu yana, Alan farkındalığını arttırdı ve daha da fazla yaşlı ruh, Alanda bulunan bilincin frekanslarını bulabileceğini ve armonize olabileceğini görüyor. Dediğimiz gibi, biliminiz buna isimler vermeye başlıyor, çünkü bunu hissediyorlar ve görüyorlar. Bu lineerliğin dışında ve buna kuantum dolaşıklık veya kenetlenme adını veriyorlar. Aynı şey için kullanılan bir çok sözcük var. Sözcük şu anlama geliyor, “iyiliksever ve uyumlu olan, garip lineer olmayan bir şekilde bir arada çalışmak isteyen şeyler”. Normalde bir arada çalışmayan şeyler, Alana maruz kaldıkları zaman bir arada çalışırlar. Bu daha da fazla gerçekleşiyor.
Alanın Kullanılması
Bunun hakkında neden konuştuğumu anlatmak istiyorum. Sevgililer, orada oturup “Pekala, denedim ve denedim. Buraya gittim, oraya gittim ve o tatlı noktayı gerçekten bulamıyorum. Yaratıcı Kaynak ile titreşen ve armonize olan o yeri bulamıyorum” diyecek olanlarınız var. Alan bu yeni enerjide sizin için yaratıldı, yaşlı ruhlar için. O, aktive edilecek bilincinizin rezonant frekansı olarak bekliyor. “Kryon, dolambaçlı konuşuyorsun!” Sevgililer, lineer olmayan veya inanç sisteminizde olmayan, daha önce görmediğiniz bir gerçeklik ile ilgili size bu tür mesajlar vermek zordur. Özellikle yeni bir enerjide, Ruhun, Yaratıcı Kaynağın fiziğin iyiliksever ve yararlı olması için tavır alması anlamlı değil mi? Keşfedebileceğiniz, anlamlı olan ve çözümler yaratan şeyler olması anlamlı değil mi?
Partnerim eşzamanlılık yaratmak ve sizin şans faktörü dediğiniz şeyi değiştirmekteki deneyimi hakkında konuşuyor. Bu, Alan ile yapılır. Kapıya mekanik problemler ile geri dönen bir uçaktan indiği zaman, yardım umar ve Alan ile rezonansa girer. Bu ona, kendi kendine asla sahip olmayacağı uyumlu bir çözümü işaret eden şeydir. İsterseniz buna güçlendirilmiş sezgi diyebilirsiniz. Alan, onunla uyum içinde olanlara yardımcı olan ve olayları koordine eden şeydir. Şeyleri bir araya getirir. Farklı şeyleri armonize eder ve aynı frekansta titreştirir. Armonize etmeyi bir çözümve anlamlı olan bir hayat olarak yorumlayalım. O, hiç yanıt olmadığını düşündüğünüz zaman, problemlere yanıt veren bir enerjidir!
Alan ile temasa geçmenize yardımcı olmak için bir hızlı – yol sistemi var. Meditasyon yapıyor olabilirsiniz; istiyor olabilirsiniz; dua ediyor olabilirsiniz, bu nedenle burada size biraz yardım etmek istiyorum. Doğuştan/özden gelen nedir biliyor musunuz? O İnsan Varlığının zeki bedeni olarak adlandırılmaktadır. Sizin ötenizde ve içinizde olan, neredeyse beden hassaslığına benzer, kas testi yaptığınız [kineziyoloji] beden parçasıdır. Bedeninize belirli bir şekilde sorular sorabileceğinizi ve bilincinizin bilmediği yanıtlar alabileceğinizi biliyor muydunuz? Bu zeki bedendir. Bedenin sizden daha çok bilen bir bölümü vardır, buna özden/doğuştan gelen adı verilir. Yeni enerjinin bir kısmı, sizinle özden gelen arasında köprüler inşa etmeye başlayan bir özelliktir. Köprü sonunda inşa edildiği zaman, hepiniz kendi tıbbi sezgiseliniz olacaksınız! Tam şu anda, değilsiniz. Ama, özden gelen gizlidir ve Alanı kullanmanın yanıtıdır. Özden gelen zaten Alan ile bağlantılıdır. Bu SİZİN zaten Alan ile bağlantılı olduğunuz anlamına gelir.
Homeopatinin nasıl çalıştığını hiç merak ettiniz mi? Dilinizin altına tentür (eser madde) koyarsınız, bu bilimde neredeyse ölçülemez olan milyonda bir kaç parçadır. Tentür bedene onunla ne yapmayı dilediğinizi söylemeye hazır tasarlanmış “niyet programıdır.” Bir reaksiyon başlatmak için çok küçük olan minik kimya ile bedene talimatlar gönderir, yine de bedeniniz bunu anında görür. Homeopati bir çok ülkede kullanılır ve buna rağmen bilimsel olarak kanıtlanamıyor. Özden gelen dilin altındaki talimatı görür ve sonra hemen bedene talimatlar verir. Zeki beden çok akıllıdır. Mesajları görmekten ve sizi Alana bağlamak için eyleme geçmekten sorumludur. Alan iyileşmeyi güçlendiren, huzur yaratan, neşe içinde oturmanızı sağlayan etrafınızdaki iyiliksever, uyumlu türde fiziktir ve her yerdedir. Bir gün, Alanın başka bir ismi olacak, ama tam şu anda onun yeni enerjinin sırrı olduğunu söylüyorum. Eğer Alana dokunmaya çalışıyorsanız ve meditasyon yapmaktaysanız ve istediyseniz ve orada hayal kırıklığına uğramış olarak oturduysanız, bunun yerine özden gelen ile temasa geçmenin zamanıdır. O zaten oradadır ve bedeninize inşa edilmiştir.
Bir an için özden geleniniz ile nasıl konuşabileceğinizden söz edelim. Üç yıldır öğretmekte olduğumuz şeye bakmanızı ve anlamanızı istiyorum. Henüz var olduğunu bilmediğiniz yeni, etkili güçler vardır. Bunlar özden geleninize yüksek sesle konuşan sizin formunuzdadır. Bedeninize talimatlar veren, ona neyi işitmesini istediğinizi söyleyen sizsiniz. Bu güçlüdür ve eski bir vaadin çok yeni güçlenmesidir.
Şu anda en büyük olanı, en etkili olanı ve en yeni olanı iyi yapılandırılmış onaylamalardır. Yüksek sesle söylenen bir onaylama kim olduğunuzun pozitif, güçlü bir pekiştirilmesidir. İyi bir onaylama ile hiç bir şey istemiyorsunuz. Hiç bir şey dilemiyorsunuz. Bunun yerine, sizin olan bir şeyi ifade ediyorsunuz ve özden gelen bunu işiten ve buna göre davranan ilk şeydir. Özden gelen her zaman dinler! Bununla yıllardır kas testi yaptınız. Bununla yıllardır homeopati yaptınız! Dinlemeye hazır bir anten ile orada ve kim olduğunuzu yüksek sesle ifade eden sizin sesinizden ve bilincinizden daha etkili bir şey yoktur.
Yıllar önce, eski enerjide Kryon’a soruldu, “Onaylamaları yüksek sesle ifade etmek gerekli mi, yoksa içimizden söyleyebilir miyiz?” Yanıt şuydu, “Onları içinizden söyleyin, çünkü bir fark yaratmayacaktır.” Şimdi, bu güçlenmiş enerjide, hikayemi değiştiriyorum. Bu yeni enerjide, Alan arttı. Eşzamanlı olmak için, dolanmak için daha fazla mevcuttur. Duruma bağlı olarak, biyolojik olarak ve bilinçli olarak sizin için şeyleri bir araya getirmek için hazırdır. Sizi geçmişte sadece umduğunuz şekilde Yüksek Benliğinize maruz bırakmaya hazırdır. Ana alet onunla konuşmanızdır ve tam şu anda en iyi yolu sesli onaylamanın bilinci vasıtası iledir.
Tüm gezegende önerilen onaylamalarda patlama görecek olmanızın nedeni budur. Onaylamalar yüz yıldan fazladır burada, ama sevgililer, şimdi onlar çiçekleniyor. Onların nedeni, kendi zeki bedeninizde olan şey ile temasa geçebilmeniz ve Alan adı verilen fiziğin iyilikseverliğine bağlantı kurmanızdır.
Pekala, Kryon’un söylediklerini bilmeyi dilerdim. Bazen anlamak zor” diyerek burada oturanlar var. Bu güzel, öyle değil mi, bilmek zorunda olmamanız? Bilmek zorunda değilsiniz! Size 3B’de pratik olan bir alet verdim ve bunun işleyişini, küçük ayrıntılarını ve nedenlerini anlatıyorum. Ama, sadece siz bunu doğrulayabilirsiniz. Söylediğiniz şeye dikkat etmenizi söyleyeceğim. Bedeninize söyleyeceğiniz şeyi pozitif bir şekilde yapılandırın, bu kim olduğunuzun ifadesidir.
Şimdi, dikkatli olun, çünkü bunu yapmakta çok lineer olanlarınız var. Hastasınız ve öksürüyorsunuz ve sonra iyi olduğunuzu onaylamaya başlıyorsunuz. Bunu görebilir ve “Sadece inkar ediyorum. İyileştiğimi iddia ettiğim aynı zamanda burada öksürüyorum?” diyebilirsiniz. Çok boyutlu bir döngünün fiziğini anlamaya başlayamıyorsunuz bile. Yapmakta olduğunuz şey, geleceğin zaman fraktalını güçlendirmektir. (Düşüncenizden) henüz burada olmayan şeyi yaratıyorsunuz, ama bunu gördüğümüz şekil, Alanın orada olması ve çözüm için çalışmasıdır. O önceden vardır.
Bunun potansiyelini görebiliyor musunuz? Zihniniz eşit olmayan şeyleri bir araya getirmeye çalışmadan, bunu ifade edebilir misiniz? Hasta insan yüksek sesle şöyle söyleyebilir, “Ben iyileştim, ben bütünüm, teşekkür ederim.” Sonraki anda, öksürür! Bolluğa sahip olmayan insan şöyle söyleyebilir, “Hayatım için bolluğa sahibim ve bu günden itibaren kaygılanmak zorunda değilim. İhtiyacım olan şeye sahibim, çünkü buna değerim.” Aynı anda, banka hesabında hiç bir şey yoktur. Durumunda veya ilişkisinde sıkıntılı olan insan tam bir zafer iddia edebilir! “Huzurluyum. Bu berbat şeyden kurtulmamı sağladığın için teşekkür ederim Ruh.” Sonra bu onaylamadan uyandıkları zaman, hala berbat şeyin içindedirler!
Söylediğim şeyi anlıyor musunuz? Kim olduğunuzu ifade etmeye başlıyorsunuz, çünkü bu kim olacağınızdır. Lineer zamanınızda, bu gerçekleşmedi, ama bize göre, gerçekleşti! Dinleyin, bunu dinleyen ve okuyan her biriniz, bedeninize söyleyecek bir şeyiniz olduğunu biliyorum; bunu biliyorum. Alana bağlanmanın zamanı! Daha fazlası olacak, çünkü ikinci bölüm gelecek.
Sevgililer, siz zaten donanımlısınız. Bu alana bağlantınız zaten orada. Aslında fiziğin bir tutumu var ve tutum “Nasıl yardımcı olabileceğimizi gel gör” diyerek elini uzatan iyilikseverliktir. Bu yaratıcının ve bugün enerjinin güzelliğidir. Güzel bir şey ile rezonansa girmenizi, sonra arkaya yaslanıp onun çalışmasını izlemenizi istiyor.
Ve öyledir.
KRYON
(Çeviri: Saffet Güler)

0 comments:

Yorum Gönder