11 Ekim 2016 Salı

İmplant Temizleme Protokolü-Arkturus Takım Lideri

 lora1
Işığın parlak üstadları selamlar.
Biz Arkturuslular sizlere hizmet etmemiz nedeniyle bağlılık ve ilham duyuyoruz. Cesaret ve adanmışlığınız için sizlere teşekkür ederiz.
Bizler bugün burada Galaktik Federasyon / Beyaz Kardeşliğin yardımlarıyla sizlerle birlikte sizin için önemli bir şifa projesi için bulunuyoruz. Bu şifa işleminin başarıya ulaşabilmesi için sizin de katılımınız ve katkınız önemlidir. Odaklanmış katılımınız size Yükseliş için önemli bir adım sağlayacak olup sizi bizim ekibimize katacak ve yüzey popülasyonundaki diğer kız ve erkek kardeşleriniz için yardım eden bir üyemiz olacaksınız.
Ana ve Baba Tanrı Tarafından Geniş Ölçekte Otorize Edilmiş İmplant Çıkarma İşlemi 
Bu projeye Ana/Baba Tanrı tarafından rehberlik edilmiş ve bizlere deklare edilmiştir: “Zaman gelmiştir. Yüzeydeki insanlık için implant çıkarmalara başlayın. Işık işçileriyle başlayın. Bunu gerçekleştirmede bize yardım edecekler.” Tüm implant çıkarmalarda Ana/Baba Tanrı hazır bulunup katılacaktır. Ana/Baba Tanrının sonsuz güvenlik ve sevgisi ile kuşatılacaksınız.
İmplantlar bağışıklık sisteminizi zayıflatmak, fiziksel, duygusal, zihinsel ve ruhsal iyi olma halinizi kötüleştirmek amacıyla yapılmış olsa da bundan korkmanıza gerek yoktur. Sizlere Ana ve Babanın kutsamalarıyla, bilgiyle ve çözümle geldik.

İmplantlarınızı korku, endişe, kaygı, dehşet ve telaş içinde çıkarmaya kalkışırsanız bu prosedürü bu durumda iken gerçekleştirmeyeceğiz. Bunun yerine kalp merkezinize ve ışık sütununuza odaklanma kabiliyetinizi arttırmak için sizinle çalışıyor olacağız. Bu işlemin her bir parçası size Yükselişinizde yardım etmesi amacıyla dizayn edilmiştir. Korkacak ya da panik olacak herhangi bir durum yoktur. Siz bu implantları bilmeden, farkında olmadan doğduğunuz andan itibaren taşıyor durumdasınız. Şimdi de bu durumdan kurtulmak için aktif bir şekilde katılıyorsunuz. Protokolün her bir adımını gerçekleştirirken huzur içinde olun, neşeli olun. Her an sizinle olacağız.
Bu olanağı bizimle, Ana ve Baba Tanrıyla, kendi yüksek benliğinizle ve ikiz alevinizle bağlanmak için kullanın. Şifacılara, kanallarımıza ya da yüzeydeki herhangi birine işlem sonrası bu implantların çıkıp çıkmadığını sormayın. Ana ve Baba Tanrı adına, sizi temin ederiz ki talimatlara uyarsanız, iyi niyetlerinizle ve mümkün olduğunca gevşemiş bir halde olursanız implantlarınız çıkarılacaktır.
Şifa protokolünü izlemeye başladıkça kendi şifa ekibiniz sizi kuşatacaktır. Cesur yürekler sizlerle birlikteyiz. Birlikte Bir olarak kazanacağız. Bizler sizin Arkturuslu Şifa ekibiniziz size ve Dünyanın Yükselişine adanmış hizmetteyiz.

Adım Adım İmplant Çıkarma Rehberi- Arkturuslu Ekip Lideri
1- İmplantların çıkarılmasını isteyin:
 Eğer netseniz ve ilham aldıysanız kendiniz için şifa ve implantın çıkarılmasını isteyin. Kendi sözlerinizle ya da aşağıdaki kalpten gelen istekle talepte bulunabilirsiniz:
“ Ana ve Baba Tanrı, 3. ve 4. Boyutsal bedenlerimde bulunan, beni engellemiş olan ve bana herhangi bir yıkıcı, karanlık ve negatif yolla zarar vermiş olan tüm implantların çıkarılmasını diliyorum. Şunu anlıyorum ki senin takdirinle, bu şifalanma benim isteğim üzerine hem benim kişisel şifam ve Yükselişim hem de bütünün hayrı için bahşedilmiştir. Bundan böyle artık bu implantların üzerimde kalmalarına izin vermiyorum. Arkturus ve Galaktik Federasyon şifa ekibinden üzerimdeki bütün zararlı implantları nazikçe ve uygun bir şekilde çıkarmalarını rica ediyorum. Onların rehberliğinde çalışmayı istiyorum. Üzerimdeki implantların çıkarılması sırasında, Ana ve Baba Tanrı, senin burada bulunacağını anlıyorum. Senin sağlamış olduğun aşağıdaki şifa adımlarına uyacağım. Şükran ve sevgi ile implantların çıkarılmasını ve şifayı kabul ediyorum.”
2- Üç günlük hazırlık:
Lütfen Baba Tanrı tarafından onaylanmış olan, implant çıkarma seansının kısımları olarak 3 gün üst üste aşağıdaki talimatları gerçekleştirin:
Işık Sütununuzda Merkezlenin.
Başmelek Mikail’in talimatlarını vermiş olduğu Işık Sütunu / Yükseliş Sütunu:
“Sırtınızı yaslayarak oturun, derin bir şekilde nefes alıp verin ve Dünyaya akan yeni ve parlak ışığa doğru sizinle birlikte yürümeme izin verin. Beyninizin merkezine doğru nefes alıp verin, bu merkez parlak mavi elması aydınlattığınız genişleyen zekanızın merkezidir. Bilgeliği ve içgörüsü artan kristalin bir varlığa doğru evrimleştiğinizi bilerek zihninizdeki huzuru hissedin. Daha sonra tüm varlığınızı sıcaklık, konfor ve dostlukla dolduran parlak, ışıl ışıl bir sevgi kaynağı olan kalbinizdeki elması aydınlatmak için merkez kanalınıza aşağı doğru ilerleyin. Şimdi bu Sevgi ve Işığın aşağıya, isteklerinizin ateşini körüklediğiniz – iyilik, güç, cesaret, bağlılık ve adaletle size ilham veren Tanrının kıvılcımı olan solar pleksusunuza doğru akmasına izin verin.
Sonra, yüksek frekanslı elmasların parıldayan enerjilerinin keyfini çıkarırken Ana ve Baba Tanrının sevgi dolu ellerini sımsıkı tutmak için yukarıya doğru ve Sevgili Terramızın (Dünyamızın) merkezine çapa atmak için aşağıya doğru uzanın. Şimdi her yöne doğru kol boyunuz ve daha fazlası kadar genişleyen, sizi tamamen saran bu ihtişamlı koruyucu kanal olan Işık Sütununuzda merkezlenmiş durumdasınız. Her zaman orada, hemen üzerinizde olan Yüksek Benliğinizi ve sizin çağrınızı bekleyen İkiz Alevinizi selamlayın. Kendi bilincinizle onların bilinci arasında, Ana ve Baba Tanrı arasında ve bağlantı kurmak istediğiniz herhangi bir ışık varlığı ile bağlantı kurun. Sizi saran Işık Sütununuzun içindeyken sizi korumaları ve kollamaları için meleklerinizi çağırın. Orada iken güvendesiniz, en yüksek hayrınızla uyum içindesiniz. Bu hissi hatırlayın ve Sütunu her zaman oluşturup içinde kalmaya alışana kadar gün içerisinde birçok kez tekrarlayın.”
15 Dakikalık Meditasyon.
Her gün en az 15 dakikalık meditasyon yapın. Meditasyon sırasında kendiniz ve implantlarla aranızdaki farklılıkları algılamaya odaklanın. Bedeninize şöyle söyleyin: bebeklik döneminizden beri sizinle olan bu yabancı blokajlar bedeninizin doğal bir parçası değildir, size empoze edilmiştir ve size ait değildir. Bedeninize iyi olacağına dair telkinde bulunun – aslında bu implantların yokluğunda büyüyüp gelişeceksiniz. Bedeninize Ana ve Baba Tanrının sevgi dolu varlığıyla orijinal tasarım ve bütünlüğüne tekrar getirileceğini söyleyin.
Bilinçli Banyo.
Bu her 3 gün boyunca yaşamınıza ve bedeninize temizlik ve şifa sağlayacağınız bir banyo yapın. İmplantın sizde kalmasına neden olabilecek eski inanç ve davranışları gözleyin. Tüm bunların sonsuza kadar temiz su ile yıkanmasını sağlayın. İsteğiniz üzerine Ana Tanrı gelip sizi sınırlayan tüm bağların bırakılmasına yardım edecektir. Kendinizi onun sakinleştirici ve şifalandırıcı kollarına bırakın.
Bol miktarda su için ve vejeterjen diyetle beslenin.
Her gün 3-4 litre civarında su için. Bu 3 gün boyunca frekansınızın yüksek kalması ve enerjilerinize yardım etmesi bakımından vejeteryan beslenmek için elinizden geleni yapın.
3- İmplantların çıkarılma günü:
4. Gün isteyin ve sizin seçtiğiniz bir zamanda şifa ekibini çağırın ve üzerinizdeki tüm implantları çıkarmalarını dileyin. Yatağınızda ya da banyo küvetindeki ılık suyun içinde olabilirsiniz. İşlemlerin yapılabilmesi için 1 saat kadar izin verin. Sakin olun, gevşeyin ve ümitli olun. Sizi temin ederiz ki ekibimizle birlikte biz ve Ana ve Baba Tanrı tüm implantların çıkarılmasında yardımcı olmak için yanınızda olacağız.
4- Kutlayın:
Tebrikler! İmplantlar başarılı bir şekilde çıkarıldı. Sizin için yeni bir şifa süreci başladı. Kendinizi bir miktar hassas ya da garip hissedebilirsiniz, bu normaldir. Kendinize bakmak, dinlenmek ve ayarlama yapmak için izin verin. İlerleyen günlerde sizlere rehberlik yapmak için yanınızda olacağız. Hem doğrudan hem de kanallarımız aracılığıyla sizlere rehberlik edeceğiz.
Christine Burk tarafından yazılmıştır, New York, 30 Temmuz 2015
Çeviren: Lora Ateş

0 comments:

Yorum Gönder